Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bundan gurur duyuyorum da bir erkek olarak asırı heycanlanıp titreyince banada yansıyo güç alamıyorum cesaretimi toplayamıyorm kendi basıma sıkıntı yok ödevlrm tam

Arkadaslar sohbetinize giriyorm ama bu aparat nedir yaa ilk kez duyuyorm ben iki parmak egzersizi yapıyorm eşimle, suan iyi gibiyim size bisey söylim popomu kaldırınca daha rahat bir giriş oluyo hızla ilerletiyorm parmagımı. Aparat artık neyse siZde öyle yapın. Ordaki et boğumuna takılmayn gevsesenizde bi müddet sert duruyo orda sonradan gevsiyo parmaklarımla içimde oynayıp tanımaya calısıyorm vajınayı. Biride bana yardımcı olsun artık lütfen yaa.. Penis girişini gerceklestiremiyorm

Terbiyesizlik????? yine ayni seyi soyluyorum arkadasim fikrimi soyledim o kadar bi tane bile saygisiz bi kelimem olmadi siz once kendinize bakin

Canim sen ustte oldugunda dizlerini kirip oturur pozisyonda olacaksin kontrol sende oldugu icin de cok rahat olcak hic merak etme penisin uzerine oturacaksin ve sifir aci hafif bir yanmanin disinda birsey hissetmeyeceksin on sevismenin ardindan bol jel surup deneyeceksiniz

Arkadaslar kusura bakmayin sizide gerdik boyle olmasini istemedim fikrimi soyledim arkadas halada uzatmaya devam ediyo daha muhatap olmuyacam zaten ben sadece herkes burda birbirine karsiliksiz yardim ederken olaya maddiyatin karismasina sasirdim o kadar tekrar kusura bakmayin ahulum ozellikle sen sert ciktin tekrar kusura bakma

Aparat konusunda da aydinlatayim seni ilk kulak temizleme cubuguna pecete sarip strecle kaplaniyor bu ilk denemelerde kullaniliyor ilerleyen asamada da kalin bakkal mumuna pecete sarilip strecleniyor bu aparat peceteyle daha da fazla sarilarak penis boyutuna ulasilabiliniyor bunlarla deneme yapiliyor

Kizlar parmaklari tek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)
Canım acı olduğu an Öylece durun sen rahatla nefes al ver acı geçiyor ıkın ve esın ılerlesın cok ıse yarıyor kasıldıgın ıcın acı oluyor o an pes etmeyıp Öylece bekleyin opusun ben oyle yendım

Boyle guzel bir ortamda konuyu uzatmamak en guzel sert ciktiysam da sende kusura bakma arkadasim

Ucunu bile sokamıyorm dengede degilim üstteyken cok heyecanlanıyrm rabbim herkesin yardımcısı olsun. Vajınanın içine sıkın demiş biri dogru olurmu acaba? Bide emla krem beni cok yaktı denemeden hazin sonla bitti o gece

canım ben hiç emla krem kullanmadım ama burdan okuduğum kadarıyla o yanma bir 15 dk sonra geçiyormuş. birde böyle uyuşturma etkisi olan bir krem sürüyorsan mutlaka eşin prezervatif kullanmalı yoksa o da uyuşur sonuç hüsran olur

Canım allah razı olsun gercekten neden indigini anlamıyoduk deneme asamasında yumusuyodu ozaman ben direk kayganlastırıcı jel kullanayım .. Resmen vajınısmus cantam var yaaa içinde ne ararsan var sadece cesaret yoktu coksükür parmak egzersizleriyle oldu

Kizlar ben hic parmak egzersizi yapmadim esimle deniyorduk uzun zamandir deneyemedik islerden dolayi bugun ugrastik yarisi girdi sonra cok yandi ben cektim kendimi hic kayganlastirici falanda kullanmadik devami icin nasil bir yol izleyim???

Üstte ben de yapamamıştım alttayken rahatsan altta dur ve elinle tutarak düz değil popona doğru ittir girer .

Kizlar ben hic parmak egzersizi yapmadim esimle deniyorduk uzun zamandir deneyemedik islerden dolayi bugun ugrastik yarisi girdi sonra cok yandi ben cektim kendimi hic kayganlastirici falanda kullanmadik devami icin nasil bir yol izleyim???
Çekme içinde tut ilerletmeden kendini rahatlatmaya çalış bekle acısı gecer sonra her gün daha da ilerler ama acır mı yanar mı diyerek vazgeçme

Belini yükseltmen yola girmesine yardımcı olabilir bi görsel var hani şu zeytinyağı ile yenme sayfasında orada yönünü gösteriyor o görsel çok işime yaradı .düz gitmez bende orada yol yok dıyordum doğruymuş tamamen hayal ürünü değilmiş :)
Sen kendi duruşunu ayarla iyice kayganlaşmasını sağla ve eşine hangi yönde olacağını söyle anlat o kendi duruşunu ayarlar merak etme.

Belinin altına birşeyler koyup yükseltmek seni rahatsız edecekse onu da yapma nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle dur ama yönü iyice öğrenmek şart.

Çekme içinde tut ilerletmeden kendini rahatlatmaya çalış bekle acısı gecer sonra her gün daha da ilerler ama acır mı yanar mı diyerek vazgeçme
Canım sana yardımcı olayım hemen ben sex terapistine gittim eldivenle cok rahat oluyo eldiven giy esinede giydirebilirsin ilk basta sercek parmakla baslıyosun ilk boğumuna kadar sokuyosun eger rahatsan ikinci boguma kadar ittiriyosun bunu hergün yapıyosun sonra orta parmaga geciyosun yine ilk bogumunu sokup ikinci boguma dogru ilerliyosun aynı ödevleri eşinede yaptırıyosun o yaparken bacagın L seklını alsın yani kır dizini otururken yapın poponu hafifce kaldırmak istiyosan da kaldır sana kalmıs.. Sonra penisle deniyosun zaten bu 3.aşama .. Suna cok sasırcaksın bunlardan en zoru serce parmak ödeviymis zaten onun girmesini basarıyosan beyninde bunu, gerisi corap söküğü gibi geliyo.. Kendine hep güven vajınanı günde 20kez ac kapa.. Parmagın icindeyken sık bırak kısacası beyninle vajinan arasındaki ilişkiyi tanı.. Yaptıkca cesaretin yerine gelicek inan bana.. Bebe yagı kullanmayı unutma bolca cok faydası var.. Egeer ilk baslarda irkiliyosan wcni yap klitoris bölgeni azcık oksa üst bölgeyi yani arkana yaslan kendini rahatlat sonra hemen parmak ödevine gec inan ki ilk saniyede giriyo ittir yaa hiç bişey olmuyo rahat bırak ıkın ve ittir

Canım zeytinyagla yenme sayfasıda ne anlamadım ben yeni üyeyim bu sayfayı bilmiyordm bana link falan atsan yada biraz anlatsan lütfen yaa nolur sakın uyuma :)))) artık penisle giris zamanına geldim yenmem lazım bu illeti ((( ben alttayken eşimin penisi bir türlü girmiyo ittiriyo ucunu bile sokamıyorz ama 3 parmak ödevini bile yapıyorm sorun ne anlamadım cok eksigim var galiba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…