Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben hic parmak egzersizi yapmadim esimle deniyorduk uzun zamandir deneyemedik islerden dolayi bugun ugrastik yarisi girdi sonra cok yandi ben cektim kendimi hic kayganlastirici falanda kullanmadik devami icin nasil bir yol izleyim???
Bide iki parmk ödevinde uc kısmını alamayabilirsin iki parmagını tek eldivene sok kalın parmak gibi olsun oyle tek parca daha rahat oluyo unuttum söylemeyi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/

3 parmak yapıyorsan zaten halletmişsin yönünü :) şimdi daha kolay çünkü onun yapısı girmek için daha uygun
O birleşme esnasında uygun pozisyonu yakalayamıyorm bende ister istemez kasıyorm kendimi ama bizde odanın ışıgıda yanıyodu şimdi ısıgı kapatıp zeytinyagıyla deniyecem cogu insan böyle basarmıs öyle okudum.. Isık dikkati arttırıyomus o işe kendini veremeyince zaten kaygınlık bile olmuyo.. İns basarıcaz hepbirlikte inanıyorum benim bi arkadasım pes etmeden her aksam denedi işte biZde o mümkün olmuyo eşim gece nöbetleri oluyo benm yorgunlugum oluyo.. Bu siteyi okudugumda kendime güvenm artıyo cokta püf nokta ögrendm basit ama önemli ayrıntılar dua edin kızlar banada herkesede.. Bende ediyorm.. İnanıyoruz ve basaricaz

Ahulum anlatmış ama kısaca gözüne kestirdiğin herhangi bir cisim streçle sarılıp kullanılabilir canım. Benim en büyük aparatım şişe boğazıydı penise yakın boyutta. Bana en çok cesaret veren de oydu. Ikınmasam da alabiliyordum sonraları. Bu arada benimle aynı sorunları yaşamışsın pozisyon konusunda. Burada yardım istemiştim iki arkadaş öneride bulunmuştu. Onları bulayım başka bir mesajda atayım sana.

bak önce namazdaki gibi oturma pozisyonu al sonra birazcık yüksel o rahat pozisyonda yerine yerleştir ve elinle biraz girene kadar bırakma ki kaymasın sonra ıkınarak oturmaya çalış.

K Kuzum111 bu iki öneriyi de deneyebilirsin.

Ucunu bile sokamıyorm dengede degilim üstteyken cok heyecanlanıyrm rabbim herkesin yardımcısı olsun. içine sıkın demiş biri dogru olurmu acaba? Bide emla krem beni cok yaktı denemeden hazin sonla bitti o gece
Dizlerini kirip oturdugunu dusun oncesinde nefes egzersizi yaparsan heyecanin hafiflemis olur uyusturucu krem kullanmani tavsiye etmem sadece su bazli kayganlastiricu jel kullan vajinanin icine iyice surulmesi icin parmak egzersizi yapin

TE="htys, post: 38272344, member: 631096"]Evet nihayetinde kabus biter yaptım oldu kizlarrrrrrrr 5 aylık çile bitti bana yardim eden herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki bu site var detaylari aksam yazarım şuan evden cikmam gerekiyo hepinize kucak dolu sevgiler [/QUOTE]
Tebrikler canim gozunaydin.

Evet nihayetinde kabus biter yaptım oldu kizlarrrrrrrr 5 aylık çile bitti bana yardim eden herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki bu site var detaylari aksam yazarım şuan evden cikmam gerekiyo hepinize kucak dolu sevgiler
Nekadar sevindim masallah darısı bize olsun insallah msjını aksam okumak için sabırsızlanıyorum

Cok tsk ederm canım allah razı Olsun pozisyon ıkınma ve nefes alma tekniklerini dogru yaparsam ins benimkide olacak sonuca bukadar yaklasmısken rabbim herkesin yardomcısı olsun
canim ne guzel sona gelmissin.bitecek insallah seninki de.ustte olacak diye kendini sartlandirma.altta da olabilir.hadi bakalim senden de guzel haberleri bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…