- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.021
Evet egzersiz yapın sende eşinde yapsın bu ikinizide dahada cesareti getirir bana yazan bi arkads var pozisyon durumu ile ilgili onlarıda dene benim gibi pozisyonda hata yapıyo olabilirsin bide delik sandıgınız yere dogru dik degilde popoya dogru ittirin Zeytin yagı muhakkak kullanın içine dısına.. Genelolarak zeytinyagı+egzersizle basarmıslar ilkgece.. Rabbim yardımcımız olsun ins olur hepimizinki...Arkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
Güzelim ben motive olmana birşey demiyorum ama kafa dağıtmışsın zaten yeterince yıllarını vajiyle heba ederek.Ben sadece biran önce başla diyorum.Vajiyi benimsemek ayrı şey kabullenmek ayrı şey.Eğer kabullenirsen yenmek için çabalarsın ama benimsersen onunla yaşamaya alışırsın.Vaji sigara gibi.Hayatına bir kere girdimi çok zor çıkar.Senin vajiyle espri yapman onu çok benimsemen aynı sigara kullanan insanın nasıl olsa ölücez içelim die espiri yapmasına benziyor.Acımasızca sitemde bulunmuyorum sana sadece hayalini kurdugun şeylere biran önce kavuş istiyorum.Geçen yılki konuşmalarınada bakdım orda da hep başlayacağınız yazmışsın ama 1 yılda hiç değişme yok.Bu gülümsenecek değil harekte geçilecek bir durum.Bak herkes seninle aynı anda önüne hedefler koydu ve ilerliyor ama sen sadece tebrik etmekle yetiniyorsun.Elbette insan başkalarının mutluluğuyla mutlu olur ama en çok kendi mutluluğuyla mutlu olur.Ne kendine nede çevrene bunu yapmaya hakkın yok..asql senin sözlerinin de bende çok etkisi olmuştu...unutmadım..her zaman da teşekkür ettim...evet regl sonrası misafir...bunlar bahanem değil çünkü her iki durumda da deneme yapılamıyor malesef..misafir varken yapabilecek kadare rahat değilim...buradaki sohbetimin amacı kafamı dağıtmak...vajiyi benimsemek değil...kaldı ki benimsemek kabullenmek gerekli yenebilmek için...inkar etmekten iyidir...ben kabullendiğim için espri yapabiliyorum...elbette müsait olduğumda yenmek için çabalayacağım..gün içerisinde sıkma gevşetme yapıp duruyorum fırsat bulunca da burada kafamı dağıtmaya çabalıyorum...evet parmak egzersizinden korkuyorum bunu burada söylüyorum ama peşinden yapabilen herkesi teşvik etmeye çabalıyor onları tek tek tebrik de ediyorum..yine de olumsuz etkiliyorsam belirtsinler...kötü niyetle söylemediğine eminim...herkes farklı şekilde kafa dağıtır ya da motive olur...fakat yazılarımı görmek okumak bıkkınlık verdi ise ya da başkalarının gözünü korkuttu ise...yazmam olur biter...bu dabenim motive şeklimdi...vajiden espri ile bahsettikçe küçülttüğümü hissediyorum...o kocaman vaji kalın altı çizili yazılmış vaji incecik küçücük kalıyor her sohbetimde....
herneyse....tebessüm ilaçtır diyorum ve sana da tebessüm ediyorum :)
En iki gun once yenmistim canim.alttaydim ve kayganlastiriciyla tamamini aldim hepsini hic zorlanmadan alabildim.bu ikinci olck insallah.birkackez olsa alisirim herhalde...Evet egzersiz yapın sende eşinde yapsın bu ikinizide dahada cesareti getirira yazan bi arkads var pozisyon durumu ile ilgili onlarıda dene benim gibi pozisyonda hata yapıyo olabilirsin bide delik sandıgınız yere dogru dik degilde popoya dogru ittirin Zeytin yagı muhakkak kullanın içine dısına.. Genelolarak zeytinyagı+egzersizle basarmıslar ilkgece.. Rabbim yardımcımız olsun ins olur hepimizinki...
E
Evet canım her seye acık olmak lazım sana tavsiyem parmakta fsrketmstm eşim parmagını soktugunda ben yatıyoken, popomu azcık kaldırdıgımda ordaki yol dahada rahatlıyo.. Sende eşinle penis denemesinde bunuda uygula.. İns bir faydam dokunur en güzeli zeytinyagı diyolar .. Diger kremler peniside etkileyip düşerebiliyomus dikkat edin öyle olunca pes etmeyinla asla umutsuzolmaz :)canim ne guzel sona gelmissin.bitecek insallah seninki de.ustte olacak diye kendini sartlandirma.altta da olabilir.hadi bakalim senden de guzel haberleri bekliyoruz:)
Aaaaaaaa ne cok sevîndim masallah ozaman sen bana taktik ver :)B
En iki gun once yenmistim canim.alttaydim ve kayganlastiriciyla tamamini aldim hepsini hic zorlanmadan alabildim.bu ikinci olck insallah.birkackez olsa alisirim herhalde...
Aaaaaaaa ne cok sevîndim masallah ozaman sen bana taktik ver :)
Bir kere olduktan sonra gerisi gelecek hic merak etme canim hatta her gun daha fazla asama kaydedeceksiniz baslamadan oncede egzersiz yapmanda fayda var vajinanin ici iyice kayganlasir ve daha kolay olur canimArkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
Evet nihayetinde kabus biter yaptım oldu kizlarrrrrrrr 5 aylık çile bittibana yardim eden herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki bu site var detaylari aksam yazarım şuan evden cikmam gerekiyo hepinize kucak dolu sevgiler
Cok guzel canim en kalin aparatini rahat aldigin zaman es denemesine gecebilirsin.cok sanslisin daha bir aylik evliymissin.daha kolay olur senin icin.guzel haberlerini bir an once duymak dilegiyle kolay gelsin.Kizlarrr ay kendimce bugun cokk yol aldimm. Ben boy boy aparat yapmistim kalina gectikce zorlanicinodum o takilan yeri asamiyodum amaa herkes yazmis poponu kaldir die ve gecen biride vajinanin seklini kancaya benzetmisti sahidende takilinca karnima dogru iceri buktum takildigi yeri gectii :))) bayada kalindi... egzersizin faydasi acidan ziyade vucudunu tanimak biz hep yanlis denemisiz birde biz esimle denemiyoruz daha 1.aylik evliyiz adamda koyverdi beni istio ama o isi yapalim diye ugrasmio anladiniz :)
Cvp icin sagol canim.bunlari duymak rahatlatiyor beni.Bir kere olduktan sonra gerisi gelecek hic merak etme canim hatta her gun daha fazla asama kaydedeceksiniz baslamadan oncede egzersiz yapmanda fayda var vajinanin ici iyice kayganlasir ve daha kolay olur canim
eneeeeeeeeeee htys...kocaman tebrikler.....tey tey teyyyEvet nihayetinde kabus biter yaptım oldu kizlarrrrrrrr 5 aylık çile bittibana yardim eden herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki bu site var detaylari aksam yazarım şuan evden cikmam gerekiyo hepinize kucak dolu sevgiler
Güzelim ben motive olmana birşey demiyorum ama kafa dağıtmışsın zaten yeterince yıllarını vajiyle heba ederek.Ben sadece biran önce başla diyorum.Vajiyi benimsemek ayrı şey kabullenmek ayrı şey.Eğer kabullenirsen yenmek için çabalarsın ama benimsersen onunla yaşamaya alışırsın.Vaji sigara gibi.Hayatına bir kere girdimi çok zor çıkar.Senin vajiyle espri yapman onu çok benimsemen aynı sigara kullanan insanın nasıl olsa ölücez içelim die espiri yapmasına benziyor.Acımasızca sitemde bulunmuyorum sana sadece hayalini kurdugun şeylere biran önce kavuş istiyorum.Geçen yılki konuşmalarınada bakdım orda da hep başlayacağınız yazmışsın ama 1 yılda hiç değişme yok.Bu gülümsenecek değil harekte geçilecek bir durum.Bak herkes seninle aynı anda önüne hedefler koydu ve ilerliyor ama sen sadece tebrik etmekle yetiniyorsun.Elbette insan başkalarının mutluluğuyla mutlu olur ama en çok kendi mutluluğuyla mutlu olur.Ne kendine nede çevrene bunu yapmaya hakkın yok..
İlaç olma mevzusuna gelince ona göre zamanda ilaçtır derler..Ama zamanı kendine göre kullanamazsan zaman sana panzehir değil zehir olur..Herşey kendin için....
1 yılda hiç değişme yok...sizler gibi parmağını benden daha kolayca alanlar için evet hiç değişme yok...ama ben eşimin eve gelmesi ile kabus geldi düşüncesinden kurtulduysam..yatak odası artık işkence odası gibi gelmiyorsa...bacaklarımı korkusuzca açıyorsam ve yanmalara rağmen bacaklarım titremiyorsa...doğru ıkınmanın doğru nefesin nasıl olduğunu anladıysam benim için değişen çok şey var...yani herkesin hazırbulunuşluk süresi farklı...cesareti farklı...fırsatları farklı...rabbim anladıklarımı doğru uygulamayı da nasip ettiğinde kurtulacağım...
espri yapmak yerine egzersiz yap diyerek bana doğru yolu göstermeye çalışıyorsun...haklısın da hatta iyi ki varsın da...ama yine söylüyorum işte herkesin hazırbulunuşluğu farklı farklı...hayırlısıyla yeneceğime inanıyorum ben...belki de bu sitede vajiden kurtulduğuna şaşıracağınız ilk kişi olacağım...ve zamanı yakındır inşallah...1 yıl önceki yazılarda asla parmak egzersizi yapamayacğımı yazdığımı görmüşsün...son birkaç haftadır yazdıklarımda ise bikaç eş denemsinde de başarılı olamazsam parmak egzersizi deneyeceğimi ifade ettiğim yazılarımı görmüş olmalısın...demek ki beynim ruhum bedenim ancak dost olmaya başlamış birbiriyle...
insan tek kelime ile kendine gelir bazen..bazen tokatla gelir kendine bazen acı bir sözle bazen espri ile...zaman ilaçttır evet...zamanı doğru değerlendirdiğinde panzehir asla olmaz...doğru değerlendirmenin tek yolu parmak ya da aparat egzersizi değil...sadece egzersiz...nefes..ıkınma...beyne doğru olumlamalar iletme...ve ruh halini değiştirme...benim esprilerim ruh halimi silkelemekten ibaretti...
vajiden kurtulana dek yazmayacağım...yaşadıklarını anlatarak faydalı olmuş olan herkese teşekkürler...
İnsanları sıkmanın anlamı yok.Onun için son kez yazıcam sana.Buraya yazıp yazmaman değil olay ben tamamen farklı şeyler yazdım ama sen kelimeleri cümleleri başka daha ne anlamlara gelebilir diye düşünerek cevaplamışsın.Birşey demiyorum saygı duyuyorum.Ben espri yapma egzersiz yap demedim güzelim onuda yanlış anlamışsın.Bu arada doğru değerlendirmek parmak veya aparat egzersizi değil yazmışsın, nefes ve doğru ıkınma diyorsun farzedelimki öle yat yatağına ıkın nefes al dur ne işe yararki.Nefes,kegel egzersizleri yardımcıdır vajiyi yenmede ama birşeylerle onu birleştirmen gerekiyor.Son birşey yenmeni çok istiyorum ama yendğine şaşıracağım biri olmucaksın çünkü herkes senin durumunda bulundu sadece yendiğine çok sevindiğim biri olursun o kadar.Sen istediğin kadar yazabilirsin ben geri çekiliyorum.Vajili olan herkes bir yerde bir şekilde mutlaka yenicektir yeterki kendilerine inansınlar.Benim tek istediğim bir şekilde bi yerde değil hemen şimdi yeninki mutlukluk size yakın olsun.
Ben tartışmacı olarak yaklaşmadım özellikle kırmamak adına.Ama sen üslubunla kırdın geçirdin.Ben yanımdakileri çevremdekileri kırmaktan çekinirken kaldı ki uzağımda yüreğinin okuyamadığım insanı asla kırmam.Keşke bana harcadığın çabayı kendine harcasan güzellik.Senin adına dua edicem yenmen için.Hoşçakal..bu arada asql...kabus yaşayan vajililerin kanatlı meleklerindendir...bilmediğim sanılmasın...en kısa zamanda görüşürz inşallah...tey tey teyyy diyerek...inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?