Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
Evet egzersiz yapın sende eşinde yapsın bu ikinizide dahada cesareti getirir bana yazan bi arkads var pozisyon durumu ile ilgili onlarıda dene benim gibi pozisyonda hata yapıyo olabilirsin bide delik sandıgınız yere dogru dik degilde popoya dogru ittirin Zeytin yagı muhakkak kullanın içine dısına.. Genelolarak zeytinyagı+egzersizle basarmıslar ilkgece.. Rabbim yardımcımız olsun ins olur hepimizinki...
E

Güzelim ben motive olmana birşey demiyorum ama kafa dağıtmışsın zaten yeterince yıllarını vajiyle heba ederek.Ben sadece biran önce başla diyorum.Vajiyi benimsemek ayrı şey kabullenmek ayrı şey.Eğer kabullenirsen yenmek için çabalarsın ama benimsersen onunla yaşamaya alışırsın.Vaji sigara gibi.Hayatına bir kere girdimi çok zor çıkar.Senin vajiyle espri yapman onu çok benimsemen aynı sigara kullanan insanın nasıl olsa ölücez içelim die espiri yapmasına benziyor.Acımasızca sitemde bulunmuyorum sana sadece hayalini kurdugun şeylere biran önce kavuş istiyorum.Geçen yılki konuşmalarınada bakdım orda da hep başlayacağınız yazmışsın ama 1 yılda hiç değişme yok.Bu gülümsenecek değil harekte geçilecek bir durum.Bak herkes seninle aynı anda önüne hedefler koydu ve ilerliyor ama sen sadece tebrik etmekle yetiniyorsun.Elbette insan başkalarının mutluluğuyla mutlu olur ama en çok kendi mutluluğuyla mutlu olur.Ne kendine nede çevrene bunu yapmaya hakkın yok..
İlaç olma mevzusuna gelince ona göre zamanda ilaçtır derler..Ama zamanı kendine göre kullanamazsan zaman sana panzehir değil zehir olur..Herşey kendin için....

B
En iki gun once yenmistim canim.alttaydim ve kayganlastiriciyla tamamini aldim hepsini hic zorlanmadan alabildim.bu ikinci olck insallah.birkackez olsa alisirim herhalde...

canim ne guzel sona gelmissin.bitecek insallah seninki de.ustte olacak diye kendini sartlandirma.altta da olabilir.hadi bakalim senden de guzel haberleri bekliyoruz:)
Evet canım her seye acık olmak lazım sana tavsiyem parmakta fsrketmstm eşim parmagını soktugunda ben yatıyoken, popomu azcık kaldırdıgımda ordaki yol dahada rahatlıyo.. Sende eşinle penis denemesinde bunuda uygula.. İns bir faydam dokunur en güzeli zeytinyagı diyolar .. Diger kremler peniside etkileyip düşerebiliyomus dikkat edin öyle olunca pes etmeyinla asla umutsuzolmaz :)

Canim evet bitti sukur.darisi da sizlere insallah. Senin gibi sona gelmistim ustte deniyordum olmuyodu.5 ay egzersiz yaptim. o gun egzersiz yaptim.esim sertlesmeye baslayinca alta gectim popomun altina yastik koymadim gelisiguzel yattim.nasilsa olmayacak modundaydim.girise penisi koydum ve ikindim.baktimki girmeye basladi.elimi ordan cektim bi cesaretle popomu esime dogru ittirdim.hepsi girdi.

Herseyi yapiyorum p..niye alamiyorum diyodum.hata1..hala popomu sıkıyodum en son denemede bunu anladim serbest birakinca girdi hata 2....esim en sert halindeyken yani tam bosalacakken girdirmeye calisiyodum girmeye basladiginda bosalinca bitiyodu sertlesmeye baslayincada giriyomus meger.aparat sertligini beklememek gerek. kayganlastirici ereksiyonu engelliyordu parmagimla kendime uyguladim esime bolca surmedim.egzersizlerde zeytinyagi kullandim.dun alttan muayene olabildim.korkuyodum zeytinyagı zarar vermismidr diye gayet temiz bisey yok dedi.insallah isinize yarar.en onemlisi de dua ettim ve burdaki tavsiye leri dinledim

Arkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
Bir kere olduktan sonra gerisi gelecek hic merak etme canim hatta her gun daha fazla asama kaydedeceksiniz baslamadan oncede egzersiz yapmanda fayda var vajinanin ici iyice kayganlasir ve daha kolay olur canim

Kizlarrr ay kendimce bugun cokk yol aldimm. Ben boy boy aparat yapmistim kalina gectikce zorlaniodum o takilan yeri asamiyodum amaa herkes yazmis poponu kaldir die ve gecen biride vajinanin seklini kancaya benzetmisti sahidende takilinca karnima dogru iceri buktum takildigi yeri gectii :))) bayada kalindi... egzersizin faydasi acidan ziyade vucudunu tanimak biz hep yanlis denemisiz birde biz esimle denemiyoruz daha 1.aylik evliyiz adamda koyverdi beni istio ama o isi yapalim diye ugrasmio anladiniz :)

Evet nihayetinde kabus biter yaptım oldu kizlarrrrrrrr 5 aylık çile bitti bana yardim eden herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki bu site var detaylari aksam yazarım şuan evden cikmam gerekiyo hepinize kucak dolu sevgiler

htys çooookkk mutlu oldum canım benim...artık bize dua etme zamanı

Cok guzel canim en kalin aparatini rahat aldigin zaman es denemesine gecebilirsin.cok sanslisin daha bir aylik evliymissin.daha kolay olur senin icin.guzel haberlerini bir an once duymak dilegiyle kolay gelsin.

1 yılda hiç değişme yok...sizler gibi parmağını benden daha kolayca alanlar için evet hiç değişme yok...ama ben eşimin eve gelmesi ile kabus geldi düşüncesinden kurtulduysam..yatak odası artık işkence odası gibi gelmiyorsa...bacaklarımı korkusuzca açıyorsam ve yanmalara rağmen bacaklarım titremiyorsa...doğru ıkınmanın doğru nefesin nasıl olduğunu anladıysam benim için değişen çok şey var...yani herkesin hazırbulunuşluk süresi farklı...cesareti farklı...fırsatları farklı...rabbim anladıklarımı doğru uygulamayı da nasip ettiğinde kurtulacağım...

espri yapmak yerine egzersiz yap diyerek bana doğru yolu göstermeye çalışıyorsun...haklısın da hatta iyi ki varsın da...ama yine söylüyorum işte herkesin hazırbulunuşluğu farklı farklı...hayırlısıyla yeneceğime inanıyorum ben...belki de bu sitede vajiden kurtulduğuna şaşıracağınız ilk kişi olacağım...ve zamanı yakındır inşallah...1 yıl önceki yazılarda asla parmak egzersizi yapamayacğımı yazdığımı görmüşsün...son birkaç haftadır yazdıklarımda ise bikaç eş denemsinde de başarılı olamazsam parmak egzersizi deneyeceğimi ifade ettiğim yazılarımı görmüş olmalısın...demek ki beynim ruhum bedenim ancak dost olmaya başlamış birbiriyle...

insan tek kelime ile kendine gelir bazen..bazen tokatla gelir kendine bazen acı bir sözle bazen espri ile...zaman ilaçttır evet...zamanı doğru değerlendirdiğinde panzehir asla olmaz...doğru değerlendirmenin tek yolu parmak ya da aparat egzersizi değil...sadece egzersiz...nefes..ıkınma...beyne doğru olumlamalar iletme...ve ruh halini değiştirme...benim esprilerim ruh halimi silkelemekten ibaretti...

vajiden kurtulana dek yazmayacağım...yaşadıklarını anlatarak faydalı olmuş olan herkese teşekkürler...

İnsanları sıkmanın anlamı yok.Onun için son kez yazıcam sana.Buraya yazıp yazmaman değil olay ben tamamen farklı şeyler yazdım ama sen kelimeleri cümleleri başka daha ne anlamlara gelebilir diye düşünerek cevaplamışsın.Birşey demiyorum saygı duyuyorum.Ben espri yapma egzersiz yap demedim güzelim onuda yanlış anlamışsın.Bu arada doğru değerlendirmek parmak veya aparat egzersizi değil yazmışsın, nefes ve doğru ıkınma diyorsun farzedelimki öle yat yatağına ıkın nefes al dur ne işe yararki.Nefes,kegel egzersizleri yardımcıdır vajiyi yenmede ama birşeylerle onu birleştirmen gerekiyor.Son birşey yenmeni çok istiyorum ama yendğine şaşıracağım biri olmucaksın çünkü herkes senin durumunda bulundu sadece yendiğine çok sevindiğim biri olursun o kadar.Sen istediğin kadar yazabilirsin ben geri çekiliyorum.Vajili olan herkes bir yerde bir şekilde mutlaka yenicektir yeterki kendilerine inansınlar.Benim tek istediğim bir şekilde bi yerde değil hemen şimdi yeninki mutlukluk size yakın olsun.

İnsanları sıkmanın anlamı yok.Onun için son kez yazıcam sana.Buraya yazıp yazmaman değil olay ben tamamen farklı şeyler yazdım ama sen kelimeleri cümleleri başka daha ne anlamlara gelebilir diye düşünerek cevaplamışsın.Birşey demiyorum saygı duyuyorum.Ben espri yapma egzersiz yap demedim güzelim onuda yanlış anlamışsın.Bu arada doğru değerlendirmek parmak veya aparat egzersizi değil yazmışsın, nefes ve doğru ıkınma diyorsun farzedelimki öle yat yatağına ıkın nefes al dur ne işe yararki.Nefes,kegel egzersizleri yardımcıdır vajiyi yenmede ama birşeylerle onu birleştirmen gerekiyor.Son birşey yenmeni çok istiyorum ama yendğine şaşıracağım biri olmucaksın çünkü herkes senin durumunda bulundu sadece yendiğine çok sevindiğim biri olursun o kadar.Sen istediğin kadar yazabilirsin ben geri çekiliyorum.Vajili olan herkes bir yerde bir şekilde mutlaka yenicektir yeterki kendilerine inansınlar.Benim tek istediğim bir şekilde bi yerde değil hemen şimdi yeninki mutlukluk size yakın olsun.

kafam o kadar dolu ki buradaki kelimeleri olduğu gibi değil de başka hangi anlamlara gelir diye düşünüp algılayacak takatim yok...ne yazdıysan onu aldım...mesajlar sırası ile okunduğunda gayet rahat anlaşılır.. ve evet insanları sıkmak istemediğim için yazmayacağım ben de artık belirtmiştim. olayın buraya yazıp yazılmaması olduğunu nerden çıkardın zaten...sayfayı boşa işgal etmemek adına yazmamaktan bahsetmiştim..espri yapma demedin evet fakat ilk mesajında espri yaparak harcağın vakitten daha az vaktinialır egzersiz dedin... hak verdim hatta teşekkür edip iyi ki varsın bile dedim...peşinden de esprilerimdeki maksadı açıkladım...ruh halimi silkemekten ibaret dedim...belki en çok şaşırılacak kişi ben olucam demişim şaşırmam herkes o aşamdan geçiyor demişsin doğru.. bunu neden yazdığıma gelince benle yola çıkan benden sonra yola çıkanların kendilerine hedef koyup kurtulduklarını ama benim bunu yapmadığımı söylemiştin...buna istinaden şaşırılabilir dedim...yani kelimeleri başka anlamlarda algılamadım olduğu gibi aldım..

her söylediğin doğru ve faydalanmak isteyenler için burdasın yoksa yenmiş biri olarak burda işin ne...bu nedenle ben de sana saygı duyuyor her kelimen için teşekkür ediyorum fakat vaji illetini yaşamış biri olarak geçtiğim aşamlardan biri olduğunu anlatmaya çalıştığım esprili tavrımı anlamak istemedin sanırım.. öyle olsaydı neden espri yaparak sohbet ettiğimi açıkladığım cümlelerime sen de haklısın derdin bnun yerine kelimeleri başka anlamlara çektiğimi yazıyorsun...herneyse

espri yapıp buradakileri olumsuz etkileme fikrine saygı duydum burada benden çok sen yardımcısın insanlara diye düşündüm bu nedenle de vajiyi yenene dek yazmayacağım dedim....

o kadar yorgunum ki...herkese sevgiler....sağlıcakla kaderdaşlar...

bu arada asql...kabus yaşayan vajililerin kanatlı meleklerindendir...bilmediğim sanılmasın...en kısa zamanda görüşürz inşallah...tey tey teyyy diyerek...inşallahhh

bu arada asql...kabus yaşayan vajililerin kanatlı meleklerindendir...bilmediğim sanılmasın...en kısa zamanda görüşürz inşallah...tey tey teyyy diyerek...inşallahhh
Ben tartışmacı olarak yaklaşmadım özellikle kırmamak adına.Ama sen üslubunla kırdın geçirdin.Ben yanımdakileri çevremdekileri kırmaktan çekinirken kaldı ki uzağımda yüreğinin okuyamadığım insanı asla kırmam.Keşke bana harcadığın çabayı kendine harcasan güzellik.Senin adına dua edicem yenmen için.Hoşçakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…