- 5 Aralık 2014
- 251
- 142
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.221
git gel denedin mi yapabiliyo musunuzCanim ben gecen hafta yendim.ikinci defa esimle beraber oldum.once egzersiz yapip sonra basliyoruz.burdan arkadaslar soylemistialisana kadar eegzersiz yap diye
Egzersizlerini duzenli bir sekilde yaptiktan sonra es denemesindeb hic korkma canim en kolayi o olacak parmak ya da aparat hep sert seyler ama penis vajinanin seklini aliyor sonucta orasi icin yaratilmis hic bir endisen olmasin egzersizlerle de iyice alismis olunca ve penisin girdigini anlamayacaksin bileArkadaşlar parmak,aparat tamamda bu eş denemesinde çok korkuyorum ya off..
Ilk denemede yapti esim biraz zorlandim Ikincide cok daha iyiydi.yalniz icimden cikarmadan yaptirabiliyorum.git gel denedin mi yapabiliyo musunuz
Egzersizi nekadar yapmam lazım artık oraya girdiğimde hiç acı hissi kalmayana kadar mı?Egzersizlerini duzenli bir sekilde yaptiktan sonra es denemesindeb hic korkma canim en kolayi o olacak parmak ya da aparat hep sert seyler ama penis vajinanin seklini aliyor sonucta orasi icin yaratilmis hic bir endisen olmasin egzersizlerle de iyice alismis olunca ve penisin girdigini anlamayacaksin bile
Canim bir Iki iliskide yaparsin egzersiz. Sonra zaten alisirsinsorduğum bu değildi egzersizlerden sonra eş denemesi yaptım oldu diyelim yineden bir taraftan egzersizlere devam ediyor muyuz yoksa olunca bırakıyor muyuz
hmm ne güzel benim 2 hafta oldu yeneli ama git gelde hala zorlanıyorum, o artık benim elimde olan bişey sanırım sadece girişe odaklanmayıp rahat olmaya zevk almaya çalışmam lazımIlk denemede yapti esim biraz zorlandim Ikincide cok daha iyiydi.yalniz icimden cikarmadan yaptirabiliyorum.
Benim durumum suan senin sordugun sorunun cevabi.sadece iliskiden once birkac dakika egzersiz yapip iliskiye basliyorum.hem icerisi kayganlasiyor hem de girisin kolay olmasini sagliyor.bir kac iliskiden sonra birakirim egzersiz leri.im bir Iki iliskide yaparsin egzersiz. Sonra zaten alisirsin
Canim bir Iki iliskide yaparsin egzersiz. Sonra zaten alisirsin diye cevap verdi arkadaş aslında.. dediği gibi ilk birkaç seferi atlatana kadar devam edersiniz egzersize sonra zaten giriş kolaylaşınca gerek kalmazben soruma cevap alamayacam anlaşıldı
Artik ben hazirim diyene kadar yapmalisin egzersizlerini zaten bunu hissedeceksin beyin olarak da hazir olmus olacaksinEgzersizi nekadar yapmam lazım artık oraya girdiğimde hiç acı hissi kalmayana kadar mı?
sorduğum bu değildi egzersizlerden sonra eş denemesi yaptım oldu diyelim yineden bir taraftan egzersizlere devam ediyor muyuz yoksa olunca bırakıyor muyuz[/QUOTE
Canım ilişkiye girdinmi egzersizi bırakırsın.Zaten egzersizler snei ilişkiye hazırlar hazırladıktan sonra ilişkiyi yaşarsın ve akabinde egzersizi bırakırsın.İki üç ilişki denemesinden sonrada normal cinsel yaşantına geçersin
Bunu galiba ben söylemiştim,sık sık hergece yapin,yawaş yawaş vajina alışıyo , o idrarin gelme hissi azaliyor, benimkide tamamen gecti diyemem ama azaldi... bide siz üstte olun, sırtınız eşinize dönük olsun , o idrar gelme hissi en az o pozisyonda oluyor...ama yüzünüz dönük oldugunda o his daha fazla oluyor gibi geldi bana2 hafta olucak yendim çok şükür artık her denediğimde alabiliyorum ama üstte olduğum zaman alttayken hala korkuyorum denemedim bile.. ama şimdide hala sorunlarım var git gel hiç yapamıyoduk eşim birazcık kıpırdadığında bile çok ağrı oluyodu ağlıyodum hatta..en son dün dişimi sıktım izin verdim eşime git gel yapmasına ama yinede çok zor oluyo ve daha önceki sayfalarda okumuştum birilerinden o an sanki çok sıkışmışım gibi hissediyorum zor tutuyomuşum gibi geliyo ve her seferinde ara verip lavaboya gidip geliyorum :) şuan yapmam gereken bişeyler varmı yoksa bunlar zamanla geçicek şeyler mi
Canimben soruma cevap alamayacam anlaşıldı
Canim ben de zaten butun Iliskilerinde egzersiz yapman gerek demedimki.ilk bir iki iliskide alisman icin egzersizle basla demisti burdan yenen arkadaslar ben de sana aynisini soyledim.ben de daha yeni yendim cunku.bana soylenilenleri soyledim.soruna cvp bulman guzel:)çok sağol asql sormak istediğim buydu ben parmakla ve mumla egzersiz yaptım eş denemesi başarılı oldu sonra yine parmak ve mum egzersizlerine devam etmemeliyim değil mi diye sormak istemiştim sonra normal seyrinde olur mum ve parak egzersizleri veya aparatlar eş denemesi olana kadar
Yok canim ne kusuru.sen de yeni yendin galiba.canım kusura bakma ben ilişkiye başla anlamadım günlük egzersizleri aynen devam et anladım hani eş denemesi olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?