Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar parmak,aparat tamamda bu eş denemesinde çok korkuyorum ya off..
Egzersizlerini duzenli bir sekilde yaptiktan sonra es denemesindeb hic korkma canim en kolayi o olacak parmak ya da aparat hep sert seyler ama penis vajinanin seklini aliyor sonucta orasi icin yaratilmis hic bir endisen olmasin egzersizlerle de iyice alismis olunca ve penisin girdigini anlamayacaksin bile

1,5 sene bu sıkıntiyi yasadim.sunu anladim.geriye bakipta evleneli su kadar zamsn gecti diye dusundugumde cok yipratiyodum kendimi.ozellikle 1. Yil bittiginde cok zoruma gitmisti.ama kendi kendime karar verdim gecmis gecmiste kaldi.boyle gecen zamani yasamam gerekiyomus demekki diye dusundum ve daha cok cesaretlendim.gercekten de oyle bunu yasamamizda bi hikmet mutlaka vardir.mesela ben esimin beni ne kadar cok sevdigini anladim boylece.evlilihimiz tazelendi adeta.canlarim sakin pes etmeyin.gecen zamani dert etmeden kararlilikla egzersiz lere devam.dualarimiz birbirimiz icin olsun...

sorduğum bu değildi egzersizlerden sonra eş denemesi yaptım oldu diyelim yineden bir taraftan egzersizlere devam ediyor muyuz yoksa olunca bırakıyor muyuz

Egzersizi nekadar yapmam lazım artık oraya girdiğimde hiç acı hissi kalmayana kadar mı?

çok sağol asql sormak istediğim buydu ben parmakla ve mumla egzersiz yaptım eş denemesi başarılı oldu sonra yine parmak ve mum egzersizlerine devam etmemeliyim değil mi diye sormak istemiştim sonra normal seyrinde olur mum ve parak egzersizleri veya aparatlar eş denemesi olana kadar

Bunu galiba ben söylemiştim,sık sık hergece yapin,yawaş yawaş vajina alışıyo , o idrarin gelme hissi azaliyor, benimkide tamamen gecti diyemem ama azaldi... bide siz üstte olun, sırtınız eşinize dönük olsun , o idrar gelme hissi en az o pozisyonda oluyor...ama yüzünüz dönük oldugunda o his daha fazla oluyor gibi geldi bana

ben soruma cevap alamayacam anlaşıldı
Canim
Canim ben de zaten butun Iliskilerinde egzersiz yapman gerek demedimki.ilk bir iki iliskide alisman icin egzersizle basla demisti burdan yenen arkadaslar ben de sana aynisini soyledim.ben de daha yeni yendim cunku.bana soylenilenleri soyledim.soruna cvp bulman guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…