Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanmadan ziyade birazda ıkına ıkkına oldu sanki o yüzden emin olamadım yendim mi diye ee normalse zamanla düzeliyorsa ben yendim mi şimdi alt mı eettim inanamıyorum

dün iilk parmak egzersizimi yaptım.işaret parmağımın ikinci boğuma yakına kadar.hergün devam etmem lazım.daha ne kadar sürecek bu ne zor işmiş

Canim cok guzel egzersizlere baslayabilmen buyuk bir adim.ne kadar surecegi senin azmine ve kararliligina bagli.yeterki asamalari sabirla yap ve burdan ayrilma.
dün iilk parmak egzersizimi yaptım.işaret parmağımın ikinci boğuma yakına kadar.hergün devam etmem lazım.daha ne kadar sürecek bu ne zor işmiş
Baslangic zor gelebilir ama Ilerledikce daha kolay gelecek.ben 5ay yaptim ve mutlu sona ulastim.isaret parmaginin tamamini kolayca alinca orta parmaga gec canim.

[QUOutuvci, post: 38333560, member: 644860"]şimdi bunlar normal biz geride bıraktık inşallah[/QUOTE]
Evet sukur bitti.bugun denedik cok daha kolaydi tabi girme asamasinda cok ikindim bi girince gerisi kolay zaten.

Son çalıştığım arkadaşım da yendiğine göre şimdi birebir çalışabileceğim beni yarı yolda bırakmıcak bir arkadaş istiyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…