- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.241
Ben de senin gibiyim giriyor ama biraz yanma oluyor.bu cok normalmis zamanla duzeliyormus merak etme.yendim mi pek anlayamadım eş denemem oldu ama birz yanma ve zorlamada oldu normal mi bilmiyorum öyle kayıp gitmedi yani
Ben de once olmadi galiba dedim ama elimle kontrol ettigimde tamaminin girdigini anladim.yanmadan ziyade birazda ıkına ıkkına oldu sanki o yüzden emin olamadım yendim mi diye ee normalse zamanla düzeliyorsa ben yendim mi şimdi alt mı eettim inanamıyorum
Canim cok guzel egzersizlere baslayabilmen buyuk bir adim.ne kadar surecegi senin azmine ve kararliligina bagli.yeterki asamalari sabirla yap ve burdan ayrilma.serpil89: 38333003 .!.:kimse yok muuu
Canim cok guzel egzersizlere baslayabilmen buyuk bir adim.ne kadar surecegi senin azmine ve kararliligina bagli.yeterki asamalari sabirla yap ve burdan ayrilma.
Baslangic zor gelebilir ama Ilerledikce daha kolay gelecek.ben 5ay yaptim ve mutlu sona ulastim.isaret parmaginin tamamini kolayca alinca orta parmaga gec canim.dün iilk parmak egzersizimi yaptım.işaret parmağımın ikinci boğuma yakına kadar.hergün devam etmem lazım.daha ne kadar sürecek bu ne zor işmiş
Oh oh ohhhh cok sukur cok mutlu oldum.kızlaaarrr bende YENDİMMMM sonunda....
Basari hikayeni bekliyoruzzzzzz:)))Oh oh ohhhh cok sukur cok mutlu oldum.
Aaaa sen nasıl yendin :))) Şaka yapıyorum kuzum.Artık bütün mutluluklar seninnnn :)kızlaaarrr bende YENDİMMMM sonunda....
Canım ben mayıs ayında yendimAsgl sen ne zaman yenmistin
Ayrıntıları bekliyoruzzz10 dk sonra ayrıntıları yazacağım inşallah,
Ozelden nasil yardimci oluyorsun.nerden yazisiyorsunuz.yeni uye oldugum Icin bilmiyorum. Ben de her zaman yardimci olmak isterimasqL .!.:Canım ben mayıs ayında endim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?