- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.481
Ok tesekur ederim.Dolunay Kadıoğlu cnm netten bi araştır yine konusutuz
Destek geldi canım önce rahatlaman lazım canım bunun içinde kegel ve nefes egzersizi yapmalısın ondan sonra parmak egzersizine geçmelisin hatta ilk olarak kulak çöpünü dene canım kulak çöpüne peçete sar üzerini de streçle bol jel sür vajinana ve kulak çöpüne derin nefes al verirken balon şişirir gibi üfle ve o sırada ittir zorlandığın yerde bekle çıkartma nefes al ver on kere sonra devam et yavaş yavaş ittirmeyeArkadaslar ben destek istiyorum sizden tam olarak yapamıyorum parmagi
Geçmişsindir canım zar vajina girişinin 1,5 yada 2 cm ilerisinde önüne gelen engel sen kendini kastığın için oluyor zarı umut ona takılma yokmuş gibi davran İnan bir şey olmayacak sadece söylediğim gibi nefes ve kegel egzersizi yap rahatladığını göreceksinIlk yaptigimda ikinci boguma yakın gelmiştim zarı gecmismiyimdir
Tamam canım sagolGeçmişsindir canım zar vajina girişinin 1,5 yada 2 cm ilerisinde önüne gelen engel sen kendini kastığın için oluyor zarı umut ona takılma yokmuş gibi davran İnan bir şey olmayacak sadece söylediğim gibi nefes ve kegel egzersizi yap rahatladığını göreceksin
HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİMSonuccc pozitifffff :))) kizlarrr galiba hamileyimmmm
Sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :) eve t bir ay once yendim bendeHAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİMDARISI BİZE İNŞALLAH ... SİZ VAJİYİ YENİPTE HAMİLE KALDINIZ DEĞİLMİ ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?