Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ben destek istiyorum sizden tam olarak yapamıyorum parmagi
Destek geldi canım önce rahatlaman lazım canım bunun içinde kegel ve nefes egzersizi yapmalısın ondan sonra parmak egzersizine geçmelisin hatta ilk olarak kulak çöpünü dene canım kulak çöpüne peçete sar üzerini de streçle bol jel sür vajinana ve kulak çöpüne derin nefes al verirken balon şişirir gibi üfle ve o sırada ittir zorlandığın yerde bekle çıkartma nefes al ver on kere sonra devam et yavaş yavaş ittirmeye

Ilk yaptigimda ikinci boguma yakın gelmiştim zarı gecmismiyimdir
Geçmişsindir canım zar vajina girişinin 1,5 yada 2 cm ilerisinde önüne gelen engel sen kendini kastığın için oluyor zarı umut ona takılma yokmuş gibi davran İnan bir şey olmayacak sadece söylediğim gibi nefes ve kegel egzersizi yap rahatladığını göreceksin

Tedavi almadım canım eşimin desteğiyle yendim 14 gün boyunca eşimin parmaklarıyla egzersiz yaptık sonrasında da oldu canım ilk başlarda üstte çalıştım şimdi artık kendim altta olduğum pozisyonda deniyoruz yapacağına inanmak düzenli bir şekilde egzersiz yapmak ve beyin olarak hazır olmak çok önemli sende kendine güven basaracagina inan ve egzersizlerini aksatmadan gün içinde seanslar halinde yap sonrasında basarmaman imkansız

ben 7 aylık evliyim ilk geceyi atlattım kızlık bozuldu yani ama daha sonra ilişkiye giremedik ilkide zor olmuştu ama en azından kızlık zarı bozulsun diye dişimi sıkmıştım.egzersizlerimi düzenli yapmadım bu zamana kadar şu an 2 parmağımı ilk boğuma kadar rahatça sokuyorum ama bu konuda çok tembelim haftada 1 kez bile yapmıyorum bazen.eşim bu konuda çok anlayışlı üstüme gelmiyor belkide bundan kaynaklı tembelliğim.ama artık karar verdim aşmaya ve bana yardım edecek birilerini arıyorum tek başıma ilerleyemiyorum.

Bende o günleri geçirdim arklar çok kötü günler ama hırslandım başardım ama şuan bile eşime dokundurmuyorum özel bölgeme dokunmuyor. Ve ilk aşamada yvş haraket etmesini istiyorım yani halen üzerimde etkisi var. Bunun da nedeni psikiyatri doktorum ben demeden ilişkiye gitmeyin dedi ve biz onu dinlemedik ve tedavimi yarıda bıraktım o yüzden halen etkisi var. Bebeğim öldü karnımda doktor alttan hap koyduğunda hastaneyi ayaga kaldırdım sanırım asla normal doğum yapamayacam ve bende pıhtılaşmada çıktı 2 bebek kaybettim ;((

Önce vajinanızı tanıyın yani bir ayna alcalsın 1 hafta incele ne var ne yk die snraki 1 haftada parmağınızı 1 boğum koyun yvş yvş haraket edin alıştırın kendinizi parmağınıza kayganlaştırıcıda sürebilirsiniz sonraki hafta 2 boğum koymaya çalışın ve her gün deneyin aynanız mutlaka olacak arklar bi sonraki haftada 3 boğum koyun. Böylelikle alışacaksınız. Bi sonraki hafta 2 parmağınızı 1 boğum sonra 2 boğum sonra 3 boğum deneyin en son eşinizin dokunmasına oynamasına izin vereceksiniz(bu aşamayı ben yapmadım die şuan bile dokundurmuyorum ) mutlaka bu alamayına yapın arklar ve çokkk hırslı olun kafanızda yapacam diyeceksiniz yoksa eşiniz sizden uzaklaşır başkalarında arar bu zevki ben bunu düşünerek her gece ağlıyordum. Her edasında yapacam diyip hazırlanıyrdum sobasında yapamadan yataktan kalkarsın eşim kızardı ben ağlardım. Eşim bana destekli ama oda beni soğutuyorsun heveslendiriyorsun sonra yatakta yapamıyoruz diyodu bundan dolayı kızıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…