Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bundan dolayı evlendiğimd bile pişmandım benimde ilk geceden sonra oldu ilk geceside kendimi sıkarak yptım. Rahim giriş kısmı hep acıtır kendinizi serbest bırakın girdikten sonra hiç bir agrısı yk. Ağız kısmında kaslar oluşu için sen sıkıyorsun kendini beyinden oraya işlev gidiyo kaslar sıkılıyor o yüzden eşinizin organı veya parmağınız girmiyor ve acı hissediyorsunuz. Evliliğimi ilk 3 ayı hiç ilişkiye girmedik şuan 1 buçuk yıl oldu halen bile rahim girişi yani ilk giriş ağız kısmında acı duyarım fitil kullansamda ilşkiye girsemde serbes bıraksan tam girince acı duymuyorsun yani

[QUOTE="serpil89, post: 38394858, member: 645doktor söylemeden denememek lazım demekki[/QUOTE]
Egzersizler tamamen bitene kadar es denemesi yapmamak gerekiyor canim

Oturarak cnm Sextiva verdi doktor bana ama benim cildimi o yakıyorrdu ben ultrasyon jeli kullanıyrum ve halen ilişkide bile kullanıyorum.

Valla ben oturarak rahat ediyorum başka türlü olmaz ki bide benim doktorum aynaya yapcaksın görecksin dedi o yüzden koltukta oturup ayaklarımı kaldırıyordum bacağını açıyosun öyle ayakları havaya kaldırmıyorsun ama şuan pozisyonu anlatmıyorum burda ;( ayaklarını kendine doğru çekiyosun yani cnm

Birde prezervatif kullanıyrum demiştin cnm bende eldiven kullanıyordum öyle daha rahat koyuyordum parmağımı. Sonra doktoruma söyledim bana kullanma dedi hiç birşey kullanmayacaksın parmağını hissedeceksin dedi psikiyatri doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…