Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Klitoristen de bahsetti mi doktorun sana sende de eşimle ilişkiye girersen organı sert diye zarar görme yırtılma kanama korkusumu var

Çok iyi anlıyorum cnm inş sende atlatırsın. Ben anlattım ama tedavimi arıda bıraktım bi an güven geldi bana eşimle o an hemen ilişkiye girmek geldi ve girdik sonrada doktora gitmedim. Doktorda bni hep sbh köründe çağırıyordu bide eşimle beraber gelmemi söylüyordu eşimde iş dolayısıyla gelemiyordu işte öyle yarıda bıraktım die tam atlatmamışım ama eskiye göre iyiyim. Sadece dokunmasına izin vermiyorum bide ilk girişte biraz zorlanıyorum oda hep olur girişte kaslar var die acı duyorsun tam girene kadar

Benimde öyleydi ;(( halen bile aklıma gelince ağlayasın geliyor. Evlilimde o yüzden zevk alamadım hem aglamaktan geçiyordu ama atlatıyorsun kendine biraz güven yapacam yapmak zorundayız eşime bu benim güvenim söyle hep bunu aklına yerleştir öyle olunca yenersin. Etmektedir kemik yk ki yırtsın sadece kan oraya fazla geldiği için sertleşiyo bunu da unutma. Yağ da kullanma ii değil su bazlı kayganlaştırıcılar kullan. Bi boğum koyduğun zaman gözünü kapat parmağını yvş yvş biraz daha it bak yaparsın cnm

Sağol cnm inş yapıcam zar korkusu var bende o acicak die korkuyorum suan ondan ittiremiyorum. Eşim de çok şükür anlayisli ama ben kendimi yiyorum ne bilim içim daralio ama sizi gördükçe güveniyorum yapabilirim diyorum

iyi geceler arkadaşlar her zaman burdakileri sessizce okuyordum
bugün canıma tak etti yazayım artık deim 15 aylık evliyim aynı sorunlar bendede var jinekoloğ a gittim 6 aylık evliyken bana hiç bir sorunum olmadığını parmağını koysa bile yırtılacağını söyledi emla krem kas gevşetici verdi bunları kullan eşinle konuşa konuşa yapın dedi olmadı psikoloğa gidersin yine olmazsa gel tekrar dedi tabiki denedim olmadı uyuşturmadı bile değer değmez ağrıyı hissediyodum herşeye küstüm bu kadar kolay şeyi yapamıyosun birdahada gitmedim doktora psikoloğa gidiyorum şimdi az da olsa faydasını gördüm parmak egzersizini önermedi bana nefes terapisi falan yaptırdı en son sıcak suya falan otur dedi uyuşturucu sprey verdi şuan yarısına kadar alabiliyorum lakin çok feci bir basınç yanma ve idrar gelmiş gibi ama ince bir sızı hissediyorum bunada şükür ama gerisi gelmiyor napıcam bilemiyorum nolur bana yardım edin ıkınma vs herşeyi yaptım yine olmadı yine olmadı Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bak bende senın gıbıydım acı yanma olduğu an ıcınde Öylece beklet eşin hıc kıpırdamasın

Canım benım korkma oyle zar yırtılacak acıyacak dıye bırsey yok ben 3parmak sonuna kodar ılerletmıstım kı es denemsınde anlamadım bıle başlangıçta bır yanma kı oda kasıldıgım ıcın sonrasında sıfır yanma acı bıle denemez kendını bunlarla korkutma ıt parmağı sonsuz bır yer orası ınan bana

Aynen cnm yanma oldu hafif şimdi yaptim bir bogum anca.ittiremiyorum birşeye dayaniyorum gibi gelio

ayy 3 parmak demişsiniz ben 2 parmağımı nasıl alıcam diye düşünüyorum çok uğraştım ama alamadım bir türlü

Aynen yvş yvş deneyin hemen sokarsanız alışmamısınız tabi acı duycaksınız. Yvş yvş nefes ala ala ittir parmagını. Önce basınc idrar gelme gibi oluyo bendd halem oluyor o normaldir yani idrar gelmede heyecandan korkudan oluyo

evet yanma bile kişiden kişiye değişiyor sanırım ben girerken hiçbirşey hissetmedim sonuna kadar girdi girdikten sonra hareket ettirince hissettim azıcık kii gerçekten acı diyemem hafif yanma gibi bir his...

ayy 3 parmak demişsiniz ben 2 parmağımı nasıl alıcam diye düşünüyorum çok uğraştım ama alamadım bir türlü

canımm evet tek parmaktan 2 ye geçerken bende zorlanmıştım gerçekten aynen bende senin gibi şaşırıyordum yok artık 3 ü bile yapan insanlar var diyordum ama gerçekten imkansız değil oluyormuş sen de yapacaksın

doktor bana egzersizlerini ne kadar sık yaparsan o kadar çabuk yenersin demişti.birde şu örneği beğenmiştim;
'' vajinismusu bir yılan gibi düşün sen her parmak egzersizi yaptığında o yılanın başını eziyorsun ve sen her egzersizini yapmadığında o başını yine çıkarıyor.''
Hadi kızlar o yılanı sevindirmeyelim başını ezelim ölsün bitsin gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…