- 6 Aralık 2014
- 245
- 51
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.521
Canım bak bende senın gıbıydım acı yanma olduğu an ıcınde Öylece beklet eşin hıc kıpırdamasıniyi geceler arkadaşlar her zaman burdakileri sessizce okuyordum
bugün canıma tak etti yazayım artık deim 15 aylık evliyim aynı sorunlar bendede var jinekoloğ a gittim 6 aylık evliyken bana hiç bir sorunum olmadığını parmağını koysa bile yırtılacağını söyledi emla krem kas gevşetici verdi bunları kullan eşinle konuşa konuşa yapın dedi olmadı psikoloğa gidersin yine olmazsa gel tekrar dedi tabiki denedim olmadı uyuşturmadı bile değer değmez ağrıyı hissediyodum herşeye küstüm bu kadar kolay şeyi yapamıyosun birdahada gitmedim doktora psikoloğa gidiyorum şimdi az da olsa faydasını gördüm parmak egzersizini önermedi bana nefes terapisi falan yaptırdı en son sıcak suya falan otur dedi uyuşturucu sprey verdi şuan yarısına kadar alabiliyorum lakin çok feci bir basınç yanma ve idrar gelmiş gibi ama ince bir sızı hissediyorum bunada şükür ama gerisi gelmiyor napıcam bilemiyorum nolur bana yardım edin ıkınma vs herşeyi yaptım yine olmadı yine olmadı Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.
Sen nefes al ver bekle Geciyor o yanma ve ıkın edın devam Etsın yanma olduğu an durun sonra devam edın ınan sıfır sızı bırde bakıyorsun. Tamamı ıcındeCanım bak bende senın gıbıydım acı yanma olduğu an ıcınde Öylece beklet eşin hıc kıpırdamasın
Canım benım korkma oyle zar yırtılacak acıyacak dıye bırsey yok ben 3parmak sonuna kodar ılerletmıstım kı es denemsınde anlamadım bıle başlangıçta bır yanma kı oda kasıldıgım ıcın sonrasında sıfır yanma acı bıle denemez kendını bunlarla korkutma ıt parmağı sonsuz bır yer orası ınan banaSağol cnm inş yapıcam zar korkusu var bende o acicak die korkuyorum suan ondan ittiremiyorum. Eşim de çok şükür anlayisli ama ben kendimi yiyorum ne bilim içim daralio ama sizi gördükçe güveniyorum yapabilirim diyorum
Aynen cnm yanma oldu hafif şimdi yaptim bir bogum anca.ittiremiyorum birşeye dayaniyorum gibi gelioCanım benım korkma oyle zar yırtılacak acıyacak dıye bırsey yok ben 3parmak sonuna kodar ılerletmıstım kı es denemsınde anlamadım bıle başlangıçta bır yanma kı oda kasıldıgım ıcın sonrasında sıfır yanma acı bıle denemez kendını bunlarla korkutma ıt parmağı sonsuz bır yer orası ınan bana
Canım benım korkma oyle zar yırtılacak acıyacak dıye bırsey yok ben 3parmak sonuna kodar ılerletmıstım kı es denemsınde anlamadım bıle başlangıçta bır yanma kı oda kasıldıgım ıcın sonrasında sıfır yanma acı bıle denemez kendını bunlarla korkutma ıt parmağı sonsuz bır yer orası ınan bana
Canım kendını kastıgın ıcın oyle Öylece dur ve sakınles ve ıkınarak devam et acele etmeAynen cnm yanma oldu hafif şimdi yaptim bir bogum anca.ittiremiyorum birşeye dayaniyorum gibi gelio
Înankı oluyor sakınlesıp ıkının ve devam edın kayıp gırıyorayy 3 parmak demişsiniz ben 2 parmağımı nasıl alıcam diye düşünüyorum çok uğraştım ama alamadım bir türlü
Yarın bi daha deniyim prezervatifle daha rahat oluo sanki
ayy 3 parmak demişsiniz ben 2 parmağımı nasıl alıcam diye düşünüyorum çok uğraştım ama alamadım bir türlü
Tesekkur ederim canimmHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?