Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oturarak olurmu cnm ya hiç denemedim banada prezervatif le yap dedi ama bebeyagida iyi diyorlar
Kizlar bebeyağı kullanmayın sakın. Mantar vs. yapar. Bazilari ben kullandim birsey olmuyor falan diyorlar ama mantikli dusundugunuzde gorursunuz ki iceriginde parfüm ve daha baska kimyasallar iceren birseyi o hassas yere iletiyorsunuz. Vazelin de ayni sekilde. Her ne kadar bazi doktorlar ozensizce bunlari tavsiye edebilse de yapmayin kızlar. Su bazli kayganlastiricilar kullanin. En iyisi jinekologlarin kullandigi su bazli ultrason jelleri. Medikallerden bulursunuz. Kocaman kiloluk hijyenik petlerde bir iki tl.ye satiliyor.

Bende ultrason jeli kullanmıstım uc tşye aldım halada dolu yarısı bole gitmedi.

Bende ultrason jeli kullanmıstım uc tşye aldım halada dolu yarısı bole gitmedi.
Ben de internetten bi eczaci siteden almıştım cok ucuz oldugu icin 10 tl.ye tamamlamistim gondermiyolardi az olunca. Beş tane mi ne almışım:) yenince de kullanirim sanmistim bi de o psikolojiyle. Egzersiz yaparken bol bol kullandim ama evet hala biri bile bitmedi bende de. Ne yapcaksam bi poset jel var evde:)

ilk yapışımda 1 boğum olmuştu ama gerisi gelmedi hatta okadar kasmışımki kendimi bacaklarım ağrı

inşallah olur deneme yapıcam birazdan oyyyy ter bastı şimdiden

bebeyağı mikrop mu yapıo anlamadım
Canim bebeyaginin icerigini okursan parfum ve daha bircok kimyasallar görürsün. Ne kendinize ne bebeklerinize kullanmayin derim. Mantar falan yapma riski yuksek. Yapmasa da vaninal florayi bozuyor bu tarz seyler. Yani oranin kendine gore bir bakteriyal yapisi var, bunu dikkae almak lazım.

Eczacılar getırtebıloyorlar kızlar. Halıhazırda ellerinde olmuyormuş isteyınce sparışle getırtıyorlar. Saklasanda işe yaramaz kargo ucret sıkıntısı olmasa burdakı arkadaşlara gonderebılırsın.eger kargoyu karsılarım dıyenler olursa

bende gecen hafta gittgimde doktora banada jel önerdi jelsiz girme dedi yeni atlattıgın için nasıl temin edicem canım eczane vs varmı bende bebe yagı kullanıyorum ve mantarın var dedi cok az doktor demek bundan kaynaklı

Ben burdakilere vajinismus dilatorleri gonderebirim dedim onu bile talep eden olmadı, adres vermemek icin sanirim. Bu kadar ucuz birseyi hic talep eden olmaz. Cok sasirmistim kimsenin istemediğine:) cunku bizim egzersiz yaptigimiz donemde israrla birbirinden aparat isteyen oluyordu. Kaynatip kullanilirdi..

Medikallerde bulunuyor canim. Yoksa da yagmurzerresinin dedigi gibi eczanelere getirttirilebilir

canım ben niyetlendim ama adres bilgisi verip vermemk önemli değildi benim için ama sonuçta plastik bişey kaynatmak ne kadar sağlıklı olur diye düşündüğümden cesaret edememiştim yoksa aklımdan geçmedi değil adre vermekte önemli deği yani yeterki iyi olalım atlatalım bu illet hastalığı

Anliyorum canım. Benim de rahatsiz olacagim derecede titizligim vardir ama bunu teklif etmemin nedeni yardimci olmakti. Kaynatip prezervatif takip kullanilabilirdi de. Icine sivi birsey koyup icsen haklisin cok zararli da. Kaynatip geri kurulancak:) tam plastik gibi birsey degildi. Zaten bi hastaligim yok, olsa kesinlikle onermezdim.
Olsun onemli olan bir seklide yenin de neyle yenersiniz yenin kuzular:)

canım yanlış anlama beni gerçekten bir hastalığın var gibi şeyler hiç aklımın ucundan bile geçmedi dediğim gibi sadece plastik diye düşündüm malum hiç görmediğimiz için ama sana iyi niyetin için teşekkür ediyorum tabiki her insan senin yaptığını yapmazdı

kizlar gecen gun acıdan agladim, pozisyon açisi mi yanlisti acaba? veya ust uste iliski oldugu icin mi aciyor? sorun neydi ya ?

Yok kıs yanlış anlamadım. Oylesine yazdim benim aklima geldi.. parmakla da olur tatlim herseyle olur yeterki yap bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…