Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar vajinusmusu yendikten sonra adet düzeninizde bi degişim,bozulma oldumu? Eskiden 28 gunde bir olurken artik 20 gunde bir oluyorum, bişeyim mi var benim

Ben ve eşim zeytin yağıyla daha kolay yaptık.iki boğuma yakınını alabildim.eşimin parmağı daha kolay oldu kendim nefes al verirken iyi giriyo ben artık kayganlaştırıcı sürüyorum zeytinyağı daha iyi geldi bana

Tecrübeli bu durmu yenen iki arkadaş bunu tavsiye etti. Brm daha çok özelden yazıyorum burda da gördüm zararını gören olmamış ama ben de görmedim iki aydır kullanıyorum. Tabi uine sormak lazım

merhabalar bende aranıza yeni katılanlardanım.2,5 senedir evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum benımde yapmadıgım hıcbışey kalmadı.Paylaşımlarınızı yaklaşık 1 aydır fırsat buldukça okuyorum ve çok etkılı oldu dıyebılırım.yazılarınızı okuduktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve 2 parmakla egzersizimi yapabılıyorum yalnız bi problemım var egzersiz yaparken kendımızı sıkmamalıyız tamam ama özür dileyerek soruyorum wc ihtiyacı geliyo devamlı bu sorunuma bı çözüm yolu sunabılırsenız egzersızlerımın dewamlılıgı için çok iyi olur çok mutlu olurum

Tuvalette çalış ihtiyacını gider taharetlenip tekrar egzersize devam...

offffff ne dertmiş Allah ım sabır ve cesaret ver hepimize el aynası almayı unutmuşum onu da alırsam geriye cesaret etmek kalıyor. oraya bakınca tansiyonum düşüyor ne garip bi rahatsızlık bu Allah ım daha acı hissetmeden panik oluyorum soğuyorum egzersizden :'(

öncelikle tebrik ediyorum ben sizi 2 parmak egzersizini yapamayan biri olaraktan egzersizi yaparken nasıl yapıyorsun aceba ben bir türlü yapamıyorumda

öncelikle tebrik ediyorum ben sizi 2 parmak egzersizini yapamayan biri olaraktan egzersizi yaparken nasıl yapıyorsun aceba ben bir türlü yapamıyorumda
Canim orta parmaginin altina koy isaret parmagini. Orta parmak daha uzun oldugu icin once onun ucu girer. Ardindan da diger parmak yavas yavas giriyor. Girdirirken ikinirsan acilir ve daha rahat girer. Egzersize otururken bunu yapmadan kalkmayacagim de.

öncelikle nefes egzersizi yapıorum kendimi rahatlatmak için çünkü bunu yapmadan önce kasılıyorum tıtrıyorum ımkansız gıbı gelıyo ama işte kendımı sıktıgımız için böle oluyo rahatlatın nefes egzersizleriyle olmıcak gıbı dusunmeyın cesaretlenın oluyoo bızde bitiyo hersey işte bılıyoruz ama cesaret tek yapıcagımız cesaretlı olmakkk

çok teşekkür ederim 2 boğum girdi gerisi gitmiyor yanma oldu çok fazla nefes alıp veriyim dedim başım dönüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…