- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.561
Sen frkında olmadan kendini kasmıssındır canım yoksa acı olmuyorkizlar gecen gun acıdan agladim, pozisyon açisi mi yanlisti acaba? veya ust uste iliski oldugu icin mi aciyor? sorun neydi ya ?
Agrılarım azaldı bendeki degışiklik bu. Gununde olmadı bi doktora gorun canımKizlar vajinusmusu yendikten sonra adet düzeninizde bi degişim,bozulma oldumu? Eskiden 28 gunde bir olurken artik 20 gunde bir oluyorum, bişeyim mi var benim
kizlar gecen gun acıdan agladim, pozisyon açisi mi yanlisti acaba? veya ust uste iliski oldugu icin mi aciyor? sorun neydi ya ?
Aynen bende 21 günde olurdum bugün 26 oldu hala yok çıldırcam çok korkuyorum hamile miyim diyeKizlar vajinusmusu yendikten sonra adet düzeninizde bi degişim,bozulma oldumu? Eskiden 28 gunde bir olurken artik 20 gunde bir oluyorum, bişeyim mi var benim
Tuvalette çalış ihtiyacını gider taharetlenip tekrar egzersize devam...merhabalar bende aranıza yeni katılanlardanım.2,5 senedir evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum benımde yapmadıgım hıcbışey kalmadı.Paylaşımlarınızı yaklaşık 1 aydır fırsat buldukça okuyorum ve çok etkılı oldu dıyebılırım.yazılarınızı okuduktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve 2 parmakla egzersizimi yapabılıyorum yalnız bi problemım var egzersiz yaparken kendımızı sıkmamalıyız tamam ama özür dileyerek soruyorum wc ihtiyacı geliyo devamlı bu sorunuma bı çözüm yolu sunabılırsenız egzersızlerımın dewamlılıgı için çok iyi olur çok mutlu olurum
teşekkürler.bu durumdan kurtulabilmem için başka önerebiliceginiz bişeyler var mı ??Tuvalette çalış ihtiyacını gider taharetlenip tekrar egzersize devam...
merhabalar bende aranıza yeni katılanlardanım.2,5 senedir evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum benımde yapmadıgım hıcbışey kalmadı.Paylaşımlarınızı yaklaşık 1 aydır fırsat buldukça okuyorum ve çok etkılı oldu dıyebılırım.yazılarınızı okuduktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve 2 parmakla egzersizimi yapabılıyorum yalnız bi problemım var egzersiz yaparken kendımızı sıkmamalıyız tamam ama özür dileyerek soruyorum wc ihtiyacı geliyo devamlı bu sorunuma bı çözüm yolu sunabılırsenız egzersızlerımın dewamlılıgı için çok iyi olur çok mutlu olurum
Canim orta parmaginin altina koy isaret parmagini. Orta parmak daha uzun oldugu icin once onun ucu girer. Ardindan da diger parmak yavas yavas giriyor. Girdirirken ikinirsan acilir ve daha rahat girer. Egzersize otururken bunu yapmadan kalkmayacagim de.öncelikle tebrik ediyorum ben sizi 2 parmak egzersizini yapamayan biri olaraktan egzersizi yaparken nasıl yapıyorsun aceba ben bir türlü yapamıyorumda
öncelikle nefes egzersizi yapıorum kendimi rahatlatmak için çünkü bunu yapmadan önce kasılıyorum tıtrıyorum ımkansız gıbı gelıyo ama işte kendımı sıktıgımız için böle oluyo rahatlatın nefes egzersizleriyle olmıcak gıbı dusunmeyın cesaretlenın oluyoo bızde bitiyo hersey işte bılıyoruz ama cesaret tek yapıcagımız cesaretlı olmakkköncelikle tebrik ediyorum ben sizi 2 parmak egzersizini yapamayan biri olaraktan egzersizi yaparken nasıl yapıyorsun aceba ben bir türlü yapamıyorumda
Canim orta parmaginin altina koy isaret parmagini. Orta parmak daha uzun oldugu icin once onun ucu girer. Ardindan da diger parmak yavas yavas giriyor. Girdirirken ikinirsan acilir ve daha rahat girer. Egzersize otururken bunu yapmadan kalkmayacagim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?