- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.581
öncelikle nefes egzersizi yapıorum kendimi rahatlatmak için çünkü bunu yapmadan önce kasılıyorum tıtrıyorum ımkansız gıbı gelıyo ama işte kendımı sıktıgımız için böle oluyo rahatlatın nefes egzersizleriyle olmıcak gıbı dusunmeyın cesaretlenın oluyoo bızde bitiyo hersey işte bılıyoruz ama cesaret tek yapıcagımız cesaretlı olmakkk
Canim yanma oldu diye cikarma. Ikin ve yavas yavas itmeye devam et. Iki bogum girdiyse zari falan gecmis zaten. Birsey olacak diye bilincaltinda korkun oldugu icin kasiyosun istemeden, o yuzden yanma oluyor. Bolca da jel sür, cok kaygan olsun. Yanmaya azicik sabret ve itmeye devam et. Ikinma cok onemli unutmaçok teşekkür ederim 2 boğum girdi gerisi gitmiyor yanma oldu çok fazla nefes alıp veriyim dedim başım dönüyor :)
tamam canım ıkınmayı unutmam inşallah ama o an insanın bütün bildikleri uçup gidiyor kafasından ben az önce nefesimi tutarken kendime geldim ne yapıyorum ben diye halbuki nefes alıp versem daha rahat olucak ama buda beynimizin bir oyunu işte malesefCanim yanma oldu diye cikarma. Ikin ve yavas yavas itmeye devam et. Iki bogum girdiyse zari falan gecmis zaten. Birsey olacak diye bilincaltinda korkun oldugu icin kasiyosun istemeden, o yuzden yanma oluyor. Bolca da jel sür, cok kaygan olsun. Yanmaya azicik sabret ve itmeye devam et. Ikinma cok onemli unutma
Tebriklerrr masallahTey tey tey sonunda basardim oldu kizlaryagmur zerresi ve ahulum cok sagolun kizlar desteginiz icin bitti sukur
caNimmmmm tebrikler darisi basimiza nasil basardin bakamTebriklerrr masallahdarısı bizlerin basına azimini kutlarım arkadasımm nasıl oldu
Tebrikler canim gozun aydin simdi halay cekme zamani veee mutlu sonTey tey tey sonunda basardim oldu kizlaryagmur zerresi ve ahulum cok sagolun kizlar desteginiz icin bitti sukur
Darısı bize inşallah cnm çok sevindim :) başarı öykünü bekliyorum :)Kizlar cok kolay oldu emin olun hic acimio en ufak bi aci hissetmedim yerlestirdim vajinaya ve itmesini istedim esimden hooop girdi
Tey tey tey sonunda basardim oldu kizlaryagmur zerresi ve ahulum cok sagolun kizlar desteginiz icin bitti sukur
Ayy ne güzell öncesinde bi hazırlık yaptınız mı?nekadar zamandır egzersiZ yapıyodunuz?Kizlar cok kolay oldu emin olun hic acimio en ufak bi aci hissetmedim yerlestirdim vajinaya ve itmesini istedim esimden hooop girdi
Nasil basardiniz yaaa ins bizde bu sewinci yasayanlardan oluruzzzzTey tey tey sonunda basardim oldu kizlaryagmur zerresi ve ahulum cok sagolun kizlar desteginiz icin bitti sukur
Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tam anlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmak istiyorm ama karmakarısık bi duygudaymbende o sekilde yendim canım üst pozisyonda devam et altta aynen senin gibiydim
Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tamanlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmakistiyorm ama karmakarısık bi duygudaymmerhaba gercekten yardımların ve yazılarını okudum helal olsun diyorum sana böyle gönülden destek verdigin için yasamayan bilemez derlerya aynen öle yazılarında sunu gördüm 9.pozisyonda yenmissin resimlere baktım kucakta oldugun pozisyon dimi yanılma olmadı bende o sekilde yendim cünkü kontrol sende ben istedigin gibi içine alıp almama olayıda sende
Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tamanlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmakistiyorm ama karmakarısık bi duygudaymCanim evet bitti sukur.darisi da sizlere insallah. Senin gibi sona gelmistim ustte deniyordum olmuyodu.5 ay egzersiz yaptim. o gun egzersiz yaptim.esim sertlesmeye baslayinca alta gectim popomun altina yastik koymadim gelisiguzel yattim.nasilsa olmayacak modundaydim.girise penisi koydum ve ikindim.baktimki girmeye basladi.elimi ordan cektim bi cesaretle popomu esime dogru ittirdim.hepsi girdi.
Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tamanlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmakistiyorm ama karmakarısık bi duygudaymarkadaşlar yazanlara katılıyorum bebeyağı kullanmayın daha çok tahriş yapıyor sanki en doğalı zeytinyağı birde tabi herkesin durumu farklıdır ama parmakla falan çok uğraşmayın en iyisi mum oluyor ben egzersize ilk başladığımda sadece birgün oda beş dk parmak yaptım orta parmak baktım o girdi cesaretlenip mum denedim en iyisi mum aslında hem mumun girdiğini görünce penisin gireceğine olan inancınız dahada artıyor ben bir buçuk senelik evliyim bir haftada yendim ve sadece burda okuduklarımla inanın sadece kafamızda büyütmemiz başka bir şey değil
offffff ne dertmiş Allah ım sabır ve cesaret ver hepimizeel aynası almayı unutmuşum onu da alırsam geriye cesaret etmek kalıyor. oraya bakınca tansiyonum düşüyor ne garip bi rahatsızlık bu Allah ım daha acı hissetmeden panik oluyorum soğuyorum egzersizden :'(
Tey tey tey sonunda basardim oldu kizlaryagmur zerresi ve ahulum cok sagolun kizlar desteginiz icin bitti sukur
Kizlar cok kolay oldu emin olun hic acimio en ufak bi aci hissetmedim yerlestirdim vajinaya ve itmesini istedim esimden hooop girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?