Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısınız cesaret çok önemli inşallah tekrar deneyip yaparım

çok teşekkür ederim 2 boğum girdi gerisi gitmiyor yanma oldu çok fazla nefes alıp veriyim dedim başım dönüyor :)
Canim yanma oldu diye cikarma. Ikin ve yavas yavas itmeye devam et. Iki bogum girdiyse zari falan gecmis zaten. Birsey olacak diye bilincaltinda korkun oldugu icin kasiyosun istemeden, o yuzden yanma oluyor. Bolca da jel sür, cok kaygan olsun. Yanmaya azicik sabret ve itmeye devam et. Ikinma cok onemli unutma

tamam canım ıkınmayı unutmam inşallah ama o an insanın bütün bildikleri uçup gidiyor kafasından ben az önce nefesimi tutarken kendime geldim ne yapıyorum ben diye halbuki nefes alıp versem daha rahat olucak ama buda beynimizin bir oyunu işte malesef

Arkadaslar vajinamiza bakamamamiz.bakinca basimizin donmesi mide bulantisi falan kendimizi tanimamamizdan kaynaklaniyor.oysaki gunde kac defa wc ye gidip taharet aliyoruz.aylik temizliklerimizi yapiyoruz.bunu asmak iin aynaya bakmamiz ve kendimizi kesfetmemiz lazim.evlendigimde esimin yaninda ciplak kalmak istemdmistim bu birkac ay boyle devam etti.sonra esim iltifatlar etmeye baslayinca baktimki gercekten de vucudumu esimden saklayinca rahat olsmayinca kasiyorum kendimi.aylar sonra yeni gecti bu durumum.tabi vajiyi yenince daha da guvendim kendime.yani kizlar jliskinin doganin bir kanunu oldugunu vajinamizin o sekilde yaratildigini beynimize kabul ettirmenin ilk basamagi kesiffffff.incelemeeee.oranin elimiz gibi nor.al bir organimiz oldugunu kabullenmek.yuzumuze bakarken tansiyonumuz dusmuyor degil mi cunku surekli bakiyoruz.

arkadaşlar yazanlara katılıyorum bebeyağı kullanmayın daha çok tahriş yapıyor sanki en doğalı zeytinyağı birde tabi herkesin durumu farklıdır ama parmakla falan çok uğraşmayın en iyisi mum oluyor ben egzersize ilk başladığımda sadece birgün oda beş dk parmak yaptım orta parmak baktım o girdi cesaretlenip mum denedim en iyisi mum aslında hem mumun girdiğini görünce penisin gireceğine olan inancınız dahada artıyor ben bir buçuk senelik evliyim bir haftada yendim ve sadece burda okuduklarımla inanın sadece kafamızda büyütmemiz başka bir şey değil

bende o sekilde yendim canım üst pozisyonda devam et altta aynen senin gibiydim
Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tam anlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmak istiyorm ama karmakarısık bi duygudaym

Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tamanlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmakistiyorm ama karmakarısık bi duygudaym

Canım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tamanlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmakistiyorm ama karmakarısık bi duygudaym

Canm bn de öyleydim hatta buraya da yazdım gözlerim kararıyor tansiyonum düşüyor gibi oluyordum 3-4 gündür bakıyorum bugün hiç kötü olmadım sanırım bu şekilde duyarsızlaşacağız ben parmak egzersizi yapamam ama yarın aparat siparişi vermeyi düşünüyorum yurtdışından inş gelince cesaret edip yaparım .. Sen de birkaç gün bak yavaş yavaş hissizleşirsin cnm

Tey tey tey sonunda basardim oldu kizlar yagmur zerresi ve ahulum cok sagolun kizlar desteginiz icin bitti sukur

Kizlar cok kolay oldu emin olun hic acimio en ufak bi aci hissetmedim yerlestirdim vajinaya ve itmesini istedim esimden hooop girdi

Çok çok tebrik ederim , inş bir gün burada ya da nerede varsa tüm herkese bu mutluluğu yaşatsın Rabbim...
Çok kısaca neler yaptığını anlatır mısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…