Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar mrb.
ben de 2,50 yıllık evliyim.iki hafta önce vajiyi yendim.Bu siteyi daha önce bulsaydım eminim daha önce yenerdim.buraya ilk geldiğimde bende herkes gibi asla egzersiz yapamam dedim, hatta mum falan okudugumda bu insanlar napıyo böyle olurmu hiç dedimöncelikle sağolsun yağmurzerresinden egzersizleri nasıl yapabilirim diye yardım istedim, tabi bu hemen üye olur olmaz değil egzersizleri yapanları ve sonuca ulaşanları özellikle takip ediyordum ve egzersiz yapanların hepsinin bir gün başardım yazdığını gördüm.Yağmurzerresi anlattı egzersizleri ufak ufak aynayla bakmaya başladım. kızlar sakın hemen pes etmeyin ilk aynaya baktığımda miğdem bulandı tansiyonum düştü acayip bi haller oldu bidaha asla bakmam dedim ama sonra baska yolu yok bakıcaksın dedım.baktım, ıkındım, dokundum ama bir türlü parmağımı sokamıyordum.eczaden sprey ve emla krem aldım.spreyı sıkıp serçe parmakla basladım ve tamamı gırınce aynadan baktım. bu zaten benım için ilk ve çok büyük bi adımdı.o gün iki parmakta dahil tüm egzersizleri yaptım arka arkaya ertesi gun spreysiz denemek istedim ve yıne olmustu.orta parmaktan sonra mumdan aparat yaptım ve onunla devam ettim ve sonunda da mutlu sooooonnnn başardım ve inanın korkacak hiçbir şey yok lütfen herkes cesarete gelsin ve bu durumdan bir an önce kurtulsunn, vajili iken bin türlü ızdırap çekiyoruz.ama ilişkide acı yok.
bu sitede yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkurler.Allah onlardan razı olsun yağmurzerresi, asql, kkaderim, emn222, ve özelden konuşupta dertleştiğim tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Öncelikle bu sorunu atlatmanız çok mutluluık verici bi durum tebrklerr :) bende mumu denedim yalnız parmak egzersizinde daha rahat hıssedıyorum mum cok sert gelıyo nasıl bı aparat yaptınız acaba sisizn yaptıgınız sekilde denemek ısterım anlatırsanız sevınırım

Merhaba arkadaşlar ,biz de 4 aylık evliyiz fakat hala ilişkiye giremedik.Artık kafayı yemek üzereyim.Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum özellikle başarı hikayelerini .Artık bende başarmak istiyorum dedim ve yazmaya karar verdim.Gelelim bizim hikayemize,ilk zamanlar ilişkiye giremeyince acemiliğe verdik ve bugün yarın derken erteledik hep.Fakat artık ertelemek üzülmek istemiyorum çünkü piskolojim bozulmak üzere,ayrıca başarısızlıkların üzerine eşim de eskisi kadar istekli değil malesef ve bu beni çok yaralıyor.Doktora da gitmedim.Çaresiz kalakaldım.Aslında sorun tam olarak ne onu da anlamış değiliz.İlk zamanlar evet kendimi kasıyordum bacaklarımı kapatıyordum hep acı duyacağım diye fakat arkadaşların başarı hikayelerini okudukça çok rahatladım kendimi kasmadığım zaman acı hissettmeyeceğimi kabullendim diye düşünüyorum ama beynim sanırım hala farklı düşüncede Denemelerimizde belli biyere kadar p.nis alabiliyorum acı duymuyorum ama devamı gelmiyor.Sanki bi duvar var ve ilerlemiyor.Bugün İlk defa parmak egzersizi deneyeyim dedim ama onu da yapamadım .Göz göre göre bunu yapmak kendimi çok kasmama neden oldu ve bir boğumdan fazla ilerleyemedim.Çok canım yandı.Halbukı ilginçtir ki eşimle daha da ilerleyebiliyoruz.Ağlayarak ondan da vazgeçtim.Ben napmalıyım,sorunum ne, ne olur yardım edin kızlar Hayatım zindan oldu herşeye ağlar alınır oldum.Ve en kötüsü de eşim bu kadar anlayışlı ve iyiyken ona bunu yaşatamamak.

Canim belli bi yerden sonra ilerlemiyor diyorsun ya oraya gelince cikarma icinden. Biraz bekle,sakinles ve ikinarak yavas yavas almaya calis. Seni cok iyi anliyoruz, biz de bu surecten gectik. O duvar dedigin yeri yavas yavas gececeksin. Duvar yok, kaslarin kasilip önünü kapatiyor penisin. Zaten biraz girdiyse kizlik zari da degil o dedigin yer. Kasiyosun sadece istemeden o kadar. Zevke odaklan bir de. Onceki yazdıklarımı okumusmuydun takip ediyomuydun

Arkadaşlar ben aynaya bile bakamıyorum birkaç kez denedim sanki hemen tansiyonum düşecekmiş gibi oluyor midem bulanıyor bunu yaşayan var mı zamanla geçer mi ? Bir tek ben mi böyleyim
Tek degilsin tabiki rahat ol ben 1 hafta yapmistim ayna egzersizi basim doner miden bulanirdi dokunmak surda kalsin, gozlerimi kisip az az bakmaya calisirdim devam et birsure sonra normalleseceksin

kızlar birşey sormak istiyorum,lokal anestezik sprey kullanıp faydasını görenler var ,onu vajina içine mi sıkıyorsunuz dışına mı?Dışına sıkarsanız fayda eder mi kasılma vajina içinde sonuçta

arkadaşlar biraz acıkolacak ama yaptık kan geldi her denemede gelcekmı 2 kere yaptık geldı bı terslık mi var...
ilk önce gelmesi normal arka arkaya günlerde olduysa yine olabilir kendinizi kastıysanız ve damarlarınız hassassa kanama normal nasıl bir kanamaydı yani bir kaç damla gibi mi çok mu

Arkadaşlar bende dahil egzersizini düzenli yapan herkesin yendiğini gördüm burada,Lütfen cesaretinizi toplayın ben bunu yaparım deyin inanın olduğunu göreceksiniz...

Canım benim kabusun bittiya önemli olan o eh artık sende yardım etmeye baslasan iyiy olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…