Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence deneme sakın cünkü unutma bu beyinde baslayıp beyinde biten birşey sen kafanda cöz bu durumu.. Cesarete getir kendini, hiç faydasını görecegini düşünmüyrm cunkü beynin uyumaz daima dakik bi sekılde olursun.. Denediğim için söylüyorm eskiden içine hele asla deneme sakıncası olabilir dr sor.. Hatta o tarz spreyler kremlr emla krem vs. Bunlar ereksiyonu olumsuz etkiliyo direk yumusatıyo bu sefer sebebini eşinde bilmez gerilip durursunuz haszeytinyagı kulllansanıza ben egzersiz+zeytinyagıyla yendim :)))

Teşekkür ederim canım uyarın için evet beyinde bitiyor ah işte o beyin hep bunlara sebep:) Bu arada ne mutlu sana tebrik ederim,inşallah bende o günleri görürürm :)

Teşekkür ederim canım uyarın için evet beyinde bitiyor ah işte o beyin hep bunlara sebep:) Bu arada ne mutlu sana tebrik ederim,inşallah bende o günleri görürürm :)
İnsallah görürsün canım ben dün gece yendim 1bucuk yıldan sonra hiç birseyin imkansız olmadıgını anladım en zor ödevin serce parmak ödeviydi basardıgımı görünce demekki giriyomus duvar yokmus dedim yeterki cesaretlen sen iste eksikliklerini basarı hikayelerinden okuyarak farket! Bende öyle basardım yanma olsa bile durdum 10sn bekledim rahaatca nefes aldım ölmem yaa dedim ıkındım ve kaydım yine cok sükür sonuc basarı.. Kulun kula ettiği dua daha makbüldür sende bana dua et daha da kolay olsun İns. Rabbim içindeki tüm korkuları alsın sana ve eşine güç kuvvet versin insallah!!!

Çok çok teşekkür ederim canım ,yazılan tek cümle bile o kadar destek oluyo ki.Allah herkesin yardımcısı olsun.

canım mum bakkalrda satılan beyaz mumu aldım, havlu kağıda sardım ıkı kat sonra streçledim ve eldivenın parmagına gecirip bagladım.peçete artıkça sertlik gidiyor.
bir de egzersizleri zeytinyağı ile yapıodum. diz çöker şekilde oturus biçiminde dene mumun uç kısmından bır elınle tut vajene yerleştir, diğer elinle mumun arkasından yavas it, iterken ıkın mum girdikçe poponu bıraz daha kaldır ve en son mum girdiğinde pozisyonum namazın secde biçiminde oluyordu.daha sonra kegel yap içinde beklet göreceksin mumdan sonra cesaret geliyor.bu şekilde dene takıldığın yerde yaz bana yardımcı olmak isterim herkese

Canım bak bende senın gıbıydım acı yanma olduğu an ıcınde Öylece beklet eşin hıc kıpırdamasın[/
ara verdik diyemi bilmem bu sefer hiç yapamadım ALLAH IM ne zormuş bu bütün kas gevseticilerini içesim geliyor beynime herseye kızıyorum gerildikçe geriliyorum RABBİM tüm bu dertteki herkese acil şifa versin inşallah.

egzersizi parmakla yapamadım, mumla başlamak istedim( mum da sert mi gelir ilk aşama için onu da bilemedim) olmuyor cesaretimi toplayamıyorum mümkün değil sokamam diyorum dokondurunca fena oluyorum .. egzersize ilk başlarken o ilk an ne düşünüyorsunuz da cesaret geliyor deliricem artık ne becriksiz bi insanım ben ya ((((( helal olsun yapanlara benim için imkansız gibi bi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…