- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.621
Kan geldiginde bir gun ara ver tahrıa olmasın canım.NORMAL KAN İŞTE GELDİ PECETE KAN OLDU YARIM SAAT SONRA DURDU ISLAK OLMADIGINDAN BELKIDE
Bence deneme sakın cünkü unutma bu beyinde baslayıp beyinde biten birşey sen kafanda cöz bu durumu.. Cesarete getir kendini, hiç faydasını görecegini düşünmüyrm cunkü beynin uyumaz daima dakik bi sekılde olursun.. Denediğim için söylüyorm eskiden içine hele asla deneme sakıncası olabilir dr sor.. Hatta o tarz spreyler kremlr emla krem vs. Bunlar ereksiyonu olumsuz etkiliyo direk yumusatıyo bu sefer sebebini eşinde bilmez gerilip durursunuz haszeytinyagı kulllansanıza ben egzersiz+zeytinyagıyla yendim :)))kızlar birşey sormak istiyorum,lokal anestezik sprey kullanıp faydasını görenler var ,onu vajina içine mi sıkıyorsunuz dışına mı?Dışına sıkarsanız fayda eder mi kasılma vajina içinde sonuçta
Teşekkür ederim canım uyarın için evet beyinde bitiyor ah işte o beyin hep bunlara sebep:) Bu arada ne mutlu sana tebrik ederim,inşallah bende o günleri görürürm :)Bence deneme sakın cünkü unutma bu beyinde baslayıp beyinde biten birşey sen kafanda cöz bu durumu.. Cesarete getir kendini, hiç faydasını görecegini düşünmüyrm cunkü beynin uyumaz daima dakik bi sekılde olursun.. Denediğim için söylüyorm eskiden içine hele asla deneme sakıncası olabilir dr sor.. Hatta o tarz spreyler kremlr emla krem vs. Bunlar ereksiyonu olumsuz etkiliyo direk yumusatıyo bu sefer sebebini eşinde bilmez gerilip durursunuz haszeytinyagı kulllansanıza ben egzersiz+zeytinyagıyla yendim :)))
İnsallah görürsün canım ben dün gece yendim 1bucuk yıldan sonra hiç birseyin imkansız olmadıgını anladım en zor ödevin serce parmak ödeviydi basardıgımı görünce demekki giriyomus duvar yokmus dedim yeterki cesaretlen sen iste eksikliklerini basarı hikayelerinden okuyarak farket! Bende öyle basardım yanma olsa bile durdum 10sn bekledim rahaatca nefes aldım ölmem yaa dedim ıkındım ve kaydım yine cok sükür sonuc basarı.. Kulun kula ettiği dua daha makbüldür sende bana dua et daha da kolay olsun İns. Rabbim içindeki tüm korkuları alsın sana ve eşine güç kuvvet versin insallah!!!Teşekkür ederim canım uyarın için evet beyinde bitiyor ah işte o beyin hep bunlara sebep:) Bu arada ne mutlu sana tebrik ederim,inşallah bende o günleri görürürm :)
Çok çok teşekkür ederim canım ,yazılan tek cümle bile o kadar destek oluyo ki.Allah herkesin yardımcısı olsun.İnsallah görürsün canım ben dün gece yendim 1bucuk yıldan sonra hiç birseyin imkansız olmadıgını anladım en zor ödevin serce parmak ödeviydi basardıgımı görünce demekki giriyomus duvar yokmus dedim yeterki cesaretlen sen iste eksikliklerini basarı hikayelerinden okuyarak farket! Bende öyle basardım yanma olsa bile durdum 10sn bekledim rahaatca nefes aldım ölmem yaa dedim ıkındım ve kaydım yine cok sükür sonuc basarı.. Kulun kula ettiği dua daha makbüldür sende bana dua et daha da kolay olsun İns. Rabbim içindeki tüm korkuları alsın sana ve eşine güç kuvvet versin insallah!!!
Amin canım benim bu bir süreç sabret olacak eminim yani.. Benimki olduysa olmicak birini tanımıyormÇok çok teşekkür ederim canım ,yazılan tek cümle bile o kadar destek oluyo ki.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Öncelikle bu sorunu atlatmanız çok mutluluık verici bi durum tebrklerr :) bende mumu denedim yalnız parmak egzersizinde daha rahat hıssedıyorum mum cok sert gelıyo nasıl bı aparat yaptınız acaba sisizn yaptıgınız sekilde denemek ısterım anlatırsanız sevınırım
Parmak egzersizinin faydasi olur zararı olmaz canim. Yapma diyemem. Sen penisi bir miktar alabildiğin icin onu denemeyle ilgili yazdım ben. Inan aslinda o duvar gordugun yerde cikarmayip ikinsan iş bitecek.parmak egzersizi yapmayayım mı peki
Derin nefes alican burnundan balon sisirir gibi ufleyeceksin uzunca agzindan o zaman ikinmana da gerek kalmiyor nefesi verirken ittireceksin o zaman bosluk oluyor ve rahatca giriyorDoktor ikinmanada gerek yok dedi ama nefes al ver dedi .ikinmadan nasıl olacak ki
Yeneceksın ıste yeterkıBen de yeniyim artık ne büyük stres bu
merhaba sadece parmak egzersizi mi yaptınız? kas gevşetici filan kullansam faydası olur mu?Su an iyiyim aci yok az sizi var kanama az az simdi sabah tuvalette geldi simdi dus aldim yok bakalim bundan ne zaman deneyeyim
kaderim eski yazılarını biliyorum benimde hiç cesaretim yok nasıl olacak bu işarkadaşlar gözünüz aydın.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.darısı diğer arkadaşlara olsun.
ara verdik diyemi bilmem bu sefer hiç yapamadım ALLAH IM ne zormuş bu bütün kas gevseticilerini içesim geliyor beynime herseye kızıyorum gerildikçe geriliyorum RABBİM tüm bu dertteki herkese acil şifa versin inşallah.Canım bak bende senın gıbıydım acı yanma olduğu an ıcınde Öylece beklet eşin hıc kıpırdamasın[/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?