Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canim darisi basimiza

K
canım ben son denememı Havuç ıle yapmıştım peceteyı sarıp strecledım bebe Yağı sürüp denedım gecesındede es denemesı ve başardımmm

Canım benim yasadıgım durumun aynısını yasıyosun sana öncelikle serce parmakla baslamanı öneririm eldiveni giy zeytinyagla önce ilk bogumunu sok eger rahat hissedersen ikinci bogumuna ilerle.. İnanki kayıyo bunu ilk denemem de yapmıstm düşün. Cesaretini topla yapıcam de bide kafanda hep olmuş fantazisi kur örnegin serce parmagını soktugunu hayal et. Bir süre sonra beynin ve bilinc altın bunu kabullenecek suan inkansızı düşünerek tepki gösteriyosun inanki beyinde baslayp beyinde biten birsey oldugunu zamanla ögrendim cesarete getir kendini bence yapıcaksın. Ben yendiysem herkes yener bu durumu

imkansızlık dıye bısey yok rabbime bırak yeri ve zamanı var ama bıraz gayret ben ne egsersız ne mum ne kayganlastırıcı hıc bısey kullanmadım dogal yonden esım sabırla gıt gelleler gırıs oldu ama cok ılerı ıcın sımdı zman gerek bıze zamanla oda olcak umıtsızlıge kapılma 1.5 sene cektım sınavmıs bana bızım sınavımız sabır ve azim korkulcak hıcbısey yok beynine telkin ver ben yaparım herkes yapıyor adrenalın heyecan yaşa acı yok emin olun ....

kaderim eski yazılarını biliyorum benimde hiç cesaretim yok nasıl olacak bu iş ((
merhaba arkadaşım geçmiş olsun. valla aslında hiçbirimizin cesareti olmadığı için bu durumu yaşadık biliyosun canım ama görüyoruz ki arkadaşlarımız yapamam dediklerini yapıyorlar ve hepside bu muymuş nu kadar kolaymıymış diyor, sen neden yapamayasın ki. bence kendine boş yere yüklenme, üstüne düştükten sonra,insan oğlunun hele ki bir kadının yapamayacağı şey yoktur Allahın izniyle.

canım merhaba sende aynen suan benim durumumdasın bende ilk bu sekilde aldım içime ama tam olarak yapmadım diyordum tüm vajili arkadaslarım gibi uvar var neden olmuyor diyordum orda öyle birsey yok beynimizin bize oynadıgı bir oyun bu kasmaktan kaynaklı ben parmak egzersizi yapmadım zarımla alakalı sanıyordum durumu doktora gittim sen kadın olmussun dedi ve alttan muayene etti kameralı sistemle baktı cubuk gibi bişey onu soktugu anda tabi sokana kadar imanı gevredi kadının anlayıslıydı allahtan bak dedi içindeyim suanda ve sonrasında suanda gayet normal içime alabiliyorum aslında bana bu egzersiz olayını doktor bikere astı hala kasıyorum kendimi tabiki ama ilşkiye girebiliyorum hic ama hic acı yok emin olun ben ilk esimin altta benim üstte oldugum pozisyonda yendim diyebilirim cünkü kontrol sende sen yönetiosun istedigin kadar gidiosun geliosun acıdıgında bırakabilirsin su sekilde dene derim

bana istedigin kadar yazabilirsin yardıma hazırım tüm arkadaslarımın elimden geldigince bizi bizden baskası anlayamaz doktorlar bile bence yasamayan bu ızdırabı bilemez resmen psikoloji cöküyor insanın ve aklına gelmeyecek düşünceler geliyor kadın olmaktan utandıgı bile oluyor insanın ama hepsi bos yanlıs elimizde olan bişey bu ve hepimiz basarıcaz ben basaramayan görmedim bunu 2 yıl 3 yl 10 yıl ama ne gerek var bu süreci uzatmayaki hayatı zindan etmeye burayı okuyun bende burdan hep taktik aldım okudum rahatladım burdaki herkesi cok seviyorum tanımasamda cünkü onlarla kader ortaklıgımız var bir nevi ve bizi Allah bu sekilde sınıyor ve basardık basarıcaz basarmama yok

ooo yeni gördüm yazını ama masallah masallah yenmissin bile hadi gözünaydın olsun tebriklerrr :)

Hergun dıyorum kı bugun bu iş bıtecek ama ıllakı bısey cıkıyo olmuyoo yapamıyorumm sabah yıne mutsuz benn ne yapmalıyım nasıl olmalııı off offf bıtsın artıkkk bu sınavvvvv

Hergun dıyorum kı bugun bu iş bıtecek ama ıllakı bısey cıkıyo olmuyoo yapamıyorumm sabah yıne mutsuz benn ne yapmalıyım nasıl olmalııı off offf bıtsın artıkkk bu sınavvvvv
Merhaba ne asamadasin egzersizlerin bitti mi? Kusura bakma yakin gecmise bakabildim istersen birkac eski arkadasla gonullu desteklesiyoruz sana da yardimci olmak isteriz??

Arkadaslar basarı hikayemi yazmak istedim hafta sonu basardım.. Rumuzunu bilmiyorum ama burda birinin hikayesinden cok etkilenmstm ve o gece olmustu birebir uyguladım aynılarını ins birileride benim hikayemden ilham alırda basarır rabbim tüm bacılarımızın yar ve yardımcısı olsun.. İlk basta dusa girdim rahatlamak için Eşimede söyledim oda duşunu aldı.. Hemen 2rekat namaz kıldım niyetimi alarak malumunuz belli zaten:) çook yürekten dua ettim allahtan güç kuvvet cesaret istedim.. Hayırlısı ile birlikte.. Sonra papatya cayı yaptım eşimle ikimize dinlendirsin biZi diye 1saate yakın sohbet ettik muhabbet saka samata derken yataga gectik ince bir pike aldık üstümüze gece lambasını yaktım sakın ısıgı acmayın uyarıcılarınız harekete gecer loş olsun ortam.. Ama sunu itiraf edeyim accayip istekliydim 1haftadır denemiyordm özliyim diye.. Sonra ön sevişme oldu yanımızda da bu arada vajinismus masamız da yok yok. Zeytinyagı eldiven pecete su prezervatif :))) öncelikle vajinanın içine zeytinyagı sürmesini istedim eşimden önce tek parmak sonra çift parmak iyice sürdü.. Biz penise sürmedik cunkü ereksiyonunu olumsuz etkileyebilir die risk almadık.. Sonra ben alttayken yarım sokabildi eşim kastım azıcık kendimi ama rahatlıgımda vardı en iyisi ben üste geleyim cogu o sekılde basarmıs diye üste cıktım fakat sırtım eşime dönüktü ters oturdum diz kapaklarndan güç aldım kendimi kasmadım ucunu ittirmeye basladm girdi

Dewam ettim yavasca ittirmeye calıstm yandıgı Halde asla geri cekmedim bekledim 10sn nefes alıp verdim sonra yine ittirmeye basladım yavas yavas basardım bir baktım hepsi içeride inanamadım ve gercekten rabbimden dayanma gücü istedm oda verdi.. Sakın ürkek olmayın kafamdada hep fantezi modellemesi yapıyodum hocam demişti o işi yapıyomussun gibi hayalet hep cunkü bilincaltını o sekılde ikna ettim.. Kızlar sizi öyle bir anlıyorumki nası imkansiz gelirdi allahım bende basarabilcekmym die düşüncelere dalar aglardım bu kez nutluluktan agladım 1bucuk yılın sonunda oldu dile kolay.. Cok sükür allaha.. Merak edenler için devam edeyim ikinciyide denedik baska aksam, yine zeytinyagı kullandım gercekten yine oldu hatta yavas yavas ama cok yavas eşim gitgel yaptı ben alttaydım busefer ucunu sokarkende popomu azcık kaldırdm cok sükür basardık hayırlısıyla.. :) lütfen isteyin eksikliklerini farkedin nerde yanlıs yapıyorz diye sunu söyleyebilirim egzersiz+ zeytinyagı ile basardm.. Aklınıza takılan birsey olursa özelden yazabilirsinz herzaman cewaplarım hemen hemen hergün giriyorm siteye okuyorum yazdıklarınızı.. Benden bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…