- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.641
Tebrikler canim darisi basimizakızlar mrb.
ben de 2,50 yıllık evliyim.iki hafta önce vajiyi yendim.Bu siteyi daha önce bulsaydım eminim daha önce yenerdim.buraya ilk geldiğimde bende herkes gibi asla egzersiz yapamam dedim, hatta mum falan okudugumda bu insanlar napıyo böyle olurmu hiç dedimöncelikle sağolsun yağmurzerresinden egzersizleri nasıl yapabilirim diye yardım istedim, tabi bu hemen üye olur olmaz değil egzersizleri yapanları ve sonuca ulaşanları özellikle takip ediyordum ve egzersiz yapanların hepsinin bir gün başardım yazdığını gördüm.Yağmurzerresi anlattı egzersizleri ufak ufak aynayla bakmaya başladım. kızlar sakın hemen pes etmeyin ilk aynaya baktığımda miğdem bulandı tansiyonum düştü acayip bi haller oldu bidaha asla bakmam dedim ama sonra baska yolu yok bakıcaksın dedım.baktım, ıkındım, dokundum ama bir türlü parmağımı sokamıyordum.eczaden sprey ve emla krem aldım.spreyı sıkıp serçe parmakla basladım ve tamamı gırınce aynadan baktım. bu zaten benım için ilk ve çok büyük bi adımdı. o gün iki parmakta dahil tüm egzersizleri yaptım arka arkaya ertesi gun spreysiz denemek istedim ve yıne olmustu.orta parmaktan sonra mumdan aparat yaptım ve onunla devam ettim ve sonunda da mutlu sooooonnnn başardım ve inanın korkacak hiçbir şey yok lütfen herkes cesarete gelsin ve bu durumdan bir an önce kurtulsunn, vajili iken bin türlü ızdırap çekiyoruz.ama ilişkide acı yok.
bu sitede yardımcı olan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkurler.Allah onlardan razı olsun yağmurzerresi, asql, kkaderim, emn222, ve özelden konuşupta dertleştiğim tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
canım ben son denememı Havuç ıle yapmıştım peceteyı sarıp strecledım bebe Yağı sürüp denedım gecesındede es denemesı ve başardımmmegzersizi parmakla yapamadım, mumla başlamak istedim( mum da sert mi gelir ilk aşama için onu da bilemedim) olmuyor cesaretimi toplayamıyorum mümkün değil sokamam diyorum dokondurunca fena oluyorum .. egzersize ilk başlarken o ilk an ne düşünüyorsunuz da cesaret geliyor deliricem artık ne becriksiz bi insanım ben ya((((( helal olsun yapanlara benim için imkansız gibi bi şey.
Hayır ilişkiParmak mi
Canım benim yasadıgım durumun aynısını yasıyosun sana öncelikle serce parmakla baslamanı öneririm eldiveni giy zeytinyagla önce ilk bogumunu sok eger rahat hissedersen ikinci bogumuna ilerle.. İnanki kayıyo bunu ilk denemem de yapmıstm düşün. Cesaretini topla yapıcam de bide kafanda hep olmuş fantazisi kur örnegin serce parmagını soktugunu hayal et. Bir süre sonra beynin ve bilinc altın bunu kabullenecek suan inkansızı düşünerek tepki gösteriyosun inanki beyinde baslayp beyinde biten birsey oldugunu zamanla ögrendim cesarete getir kendini bence yapıcaksın. Ben yendiysem herkes yener bu durumuegzersizi parmakla yapamadım, mumla başlamak istedim( mum da sert mi gelir ilk aşama için onu da bilemedim) olmuyor cesaretimi toplayamıyorum mümkün değil sokamam diyorum dokondurunca fena oluyorum .. egzersize ilk başlarken o ilk an ne düşünüyorsunuz da cesaret geliyor deliricem artık ne becriksiz bi insanım ben ya((((( helal olsun yapanlara benim için imkansız gibi bi şey.
ilişkıEs denemesinden kasıt ne cnm
Bunları yaparken ıkınıyormusunBende işaret parmağı ikinci bogumun yarisina kadar yapabiliyorum ilerleyemiyorum.yarinda eş parmağıyla yapmam lazım puff
merhaba arkadaşım geçmiş olsun. valla aslında hiçbirimizin cesareti olmadığı için bu durumu yaşadık biliyosun canım ama görüyoruz ki arkadaşlarımız yapamam dediklerini yapıyorlar ve hepside bu muymuş nu kadar kolaymıymış diyor, sen neden yapamayasın ki. bence kendine boş yere yüklenme, üstüne düştükten sonra,insan oğlunun hele ki bir kadının yapamayacağı şey yoktur Allahın izniyle.kaderim eski yazılarını biliyorum benimde hiç cesaretim yok nasıl olacak bu iş((
canım merhaba sende aynen suan benim durumumdasın bende ilk bu sekilde aldım içime ama tam olarak yapmadım diyordum tüm vajili arkadaslarım gibi uvar var neden olmuyor diyordum orda öyle birsey yok beynimizin bize oynadıgı bir oyun bu kasmaktan kaynaklı ben parmak egzersizi yapmadım zarımla alakalı sanıyordum durumu doktora gittim sen kadın olmussun dedi ve alttan muayene etti kameralı sistemle baktı cubuk gibi bişey onu soktugu anda tabi sokana kadar imanı gevredi kadının anlayıslıydı allahtan bak dedi içindeyim suanda ve sonrasında suanda gayet normal içime alabiliyorum aslında bana bu egzersiz olayını doktor bikere astı hala kasıyorum kendimi tabiki ama ilşkiye girebiliyorum hic ama hic acı yok emin olun ben ilk esimin altta benim üstte oldugum pozisyonda yendim diyebilirim cünkü kontrol sende sen yönetiosun istedigin kadar gidiosun geliosun acıdıgında bırakabilirsin su sekilde dene derimCanım banada yardım edermisin lütfeeen.. Ben bu aksam ilkez penisi içime alabildim vee sevinçle birlikte endişemde arttı üst pozisyonda sırtım eşime dönüktü gerildim ıkındım ama ittirince giriyo gayet yavasca denedik.. Sonra biraz zaman gecti ikinciyi denedik fakat yarısına kadar alabildim yarıda kaldı bu sefer ittirdigim halde girmedi zaten alt pozisyonda olmuyo kasıyorm kendimi.. Daha yapamam korkusu oluştu yarın için, denicez tekrar ama yenmis bir insan olarak bir önerin bir püf noktan varmı tamanlamıyla yendm denilirmi tabikide herkes gibi hikayemi anlatmakistiyorm ama karmakarısık bi duygudaym
bana istedigin kadar yazabilirsin yardıma hazırım tüm arkadaslarımın elimden geldigince bizi bizden baskası anlayamaz doktorlar bile bence yasamayan bu ızdırabı bilemez resmen psikoloji cöküyor insanın ve aklına gelmeyecek düşünceler geliyor kadın olmaktan utandıgı bile oluyor insanın ama hepsi bos yanlıs elimizde olan bişey bu ve hepimiz basarıcaz ben basaramayan görmedim bunu 2 yıl 3 yl 10 yıl ama ne gerek var bu süreci uzatmayaki hayatı zindan etmeye burayı okuyun bende burdan hep taktik aldım okudum rahatladım burdaki herkesi cok seviyorum tanımasamda cünkü onlarla kader ortaklıgımız var bir nevi ve bizi Allah bu sekilde sınıyor ve basardık basarıcaz basarmama yokcanım merhaba sende aynen suan benim durumumdasın bende ilk bu sekilde aldım içime ama tam olarak yapmadım diyordum tüm vajili arkadaslarım gibi uvar var neden olmuyor diyordum orda öyle birsey yok beynimizin bize oynadıgı bir oyun bu kasmaktan kaynaklı ben parmak egzersizi yapmadım zarımla alakalı sanıyordum durumu doktora gittim sen kadın olmussun dedi ve alttan muayene etti kameralı sistemle baktı cubuk gibi bişey onu soktugu anda tabi sokana kadar imanı gevredi kadının anlayıslıydı allahtan bak dedi içindeyim suanda ve sonrasında suanda gayet normal içime alabiliyorum aslında bana bu egzersiz olayını doktor bikere astı hala kasıyorum kendimi tabiki ama ilşkiye girebiliyorum hic ama hic acı yok emin olun ben ilk esimin altta benim üstte oldugum pozisyonda yendim diyebilirim cünkü kontrol sende sen yönetiosun istedigin kadar gidiosun geliosun acıdıgında bırakabilirsin su sekilde dene derim
ooo yeni gördüm yazını ama masallah masallah yenmissin bile hadi gözünaydın olsun tebriklerrr :)bana istedigin kadar yazabilirsin yardıma hazırım tüm arkadaslarımın elimden geldigince bizi bizden baskası anlayamaz doktorlar bile bence yasamayan bu ızdırabı bilemez resmen psikoloji cöküyor insanın ve aklına gelmeyecek düşünceler geliyor kadın olmaktan utandıgı bile oluyor insanın ama hepsi bos yanlıs elimizde olan bişey bu ve hepimiz basarıcaz ben basaramayan görmedim bunu 2 yıl 3 yl 10 yıl ama ne gerek var bu süreci uzatmayaki hayatı zindan etmeye burayı okuyun bende burdan hep taktik aldım okudum rahatladım burdaki herkesi cok seviyorum tanımasamda cünkü onlarla kader ortaklıgımız var bir nevi ve bizi Allah bu sekilde sınıyor ve basardık basarıcaz basarmama yok
Merhaba ne asamadasin egzersizlerin bitti mi? Kusura bakma yakin gecmise bakabildim istersen birkac eski arkadasla gonullu desteklesiyoruz sana da yardimci olmak isteriz??Hergun dıyorum kı bugun bu iş bıtecek ama ıllakı bısey cıkıyo olmuyoo yapamıyorumm sabah yıne mutsuz bennne yapmalıyım nasıl olmalııı off offf bıtsın artıkkk bu sınavvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?