Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

TE="Kuzum111, post: 38453470, member: 644191"]Dewam ettim yavasca ittirmeye calıstm yandıgı Halde asla geri cekmedim bekledim 10sn nefes alıp verdim sonra yine ittirmeye basladım yavas yavas basardım bir baktım hepsi içeride inanamadım ve gercekten rabbimden dayanma gücü istedm oda verdi.. Sakın ürkek olmayın kafamdada hep fantezi modellemesi yapıyodum hocam demişti o işi yapıyomussun gibi hayalet hep cunkü bilincaltını o sekılde ikna ettim.. Kızlar sizi öyle bir anlıyorumki nası imkansiz gelirdi allahım bende basarabilcekmym die düşüncelere dalar aglardım bu kez nutluluktan agladım 1bucuk yılın sonunda oldu dile kolay.. Cok sükür allaha.. Merak edenler için devam edeyim ikinciyide denedik baska aksam, yine zeytinyagı kullandım gercekten yine oldu hatta yavas yavas ama cok yavas eşim gitgel yaptı ben alttaydım busefer ucunu sokarkende popomu azcık kaldırdm cok sükür basardık hayırlısıyla.. :) lütfen isteyin eksikliklerini farkedin nerde yanlıs yapıyorz diye sunu söyleyebilirim egzersiz+ zeytinyagı ile basardm.. Aklınıza takılan birsey olursa özelden yazabilirsinz herzaman cewaplarım hemen hemen hergün giriyorm siteye okuyorum yazdıklarınızı.. Benden bukadar[/QUOTE]
Tebrikler canim cok sevindim.

Teşekür ederim:)

canm pc yoktu yazamadım tek saglıklı olsunda dogunca gelişir uzulme

[QUOTE="serpil89, post: 38457804, member: 645087]Kızlar bugün eş parmağıyla çalışmam lazım nasıl yapcam bilmiyorum[/QUOTE]
Canim ayni kendi parmagin gibi esinin parmagini Iyice kayganlastirin.en rahat oldugun pozisyonda esinin parmagini tut ve sen girdir.tabi nefesi unutmuyoruz.icinde biraz beklet bunu bikac defa yapinca sen birak esin yapsin tabi senin talimatlarinla.inan cok kolay olcak.merak etme.

[QUOTE="serpil89, post: 38457804, member: 645087]Kızlar bugün eş parmağıyla çalışmam lazım nasıl yapcam bilmiyorum
Canim ayni kendi parmagin gibi esinin parmagini Iyice kayganlastirin.en rahat oldugun pozisyonda esinin parmagini tut ve sen girdir.tabi nefesi unutmuyoruz.icinde biraz beklet bunu bikac defa yapinca sen birak esin yapsin tabi senin talimatlarinla.inan cok kolay olcak.merak etme.[/QUOTE]
Inşallah canım ya

canım benim hikayemin de bazı yerleri seninkine benziyordu bende duş almıştım,biz de melisa çayı içip konusmustuk,birde bende lazım olabilecek herşeyi yanıma dizmiştim ve gece lambasında olmuştu bu kısımlar benziyor emek harcadık ama çok şükür iyiki harcamışızzz,gözün aydın musmutlu günlere

benim hikayem buydu

Hanimlar merhaba.uzun zamandir takip ediyorum sizi.hatta derdimin ne oldugunu bu site sayesinde kavradim,bi baktim benim yaşadıklarımin aynilari.6 ay yasadim bu problemi ve esim askere gitti.artik niyetlendim sizden gaz alarak hatta deneme bile yaptim parmak egzersizi icin fakat aklima takilan su esimin haberi olsada bir o yokken bi zarar vermek istemiyorum.egzersizler kanamaya sebep olur mu?

Ayyyy evet canım sensin yaaa senden ilham almıstm cok hos beyimleme yapmıstın :))) benimkide idare eder işte :))) ins birileride benden ilham alır bende senden almıstm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…