- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.661
YA iki parmak egzersızını yapıorum eşimle denemeye cesaretim yok olmazsa sil bastan yapmak zor geliyo korkuyorum yaniMerhaba ne asamadasin egzersizlerin bitti mi? Kusura bakma yakin gecmise bakabildim istersen birkac eski arkadasla gonullu desteklesiyoruz sana da yardimci olmak isteriz??
Canim bebeyaginin icerigini okursan parfum ve daha bircok kimyasallar görürsün. Ne kendinize ne bebeklerinize kullanmayin derim. Mantar falan yapma riski yuksek. Yapmasa da vaninal florayi bozuyor bu tarz seyler. Yani oranin kendine gore bir bakteriyal yapisi var, bunu dikkae almak lazım.
kız doğum yaptınmı benm 41 hafta oldu daha dogmadıMesal atarim muayeneden sonra insallah
canm pc yoktu yazamadım tek saglıklı olsunda dogunca gelişir uzulmeMerhaba canim bu gun gittik randevuye moral bozuklugu ile dondum oglum 34 hafdada kalmis hic buyumemis 36 haftaligiz ama buyumemis doktorum bir hafya daha beklemeyi onerdi hala almazsa mecburi dogum olur dedi cok uzgunum cok saglikli besleniyorum ama onla alakasi yok sanirim
Canim ayni kendi parmagin gibi esinin parmagini Iyice kayganlastirin.en rahat oldugun pozisyonda esinin parmagini tut ve sen girdir.tabi nefesi unutmuyoruz.icinde biraz beklet bunu bikac defa yapinca sen birak esin yapsin tabi senin talimatlarinla.inan cok kolay olcak.merak etme.[/QUOTE][QUOTE="serpil89, post: 38457804, member: 645087]Kızlar bugün eş parmağıyla çalışmam lazım nasıl yapcam bilmiyorum
YA iki parmak egzersızını yapıorum eşimle denemeye cesaretim yok olmazsa sil bastan yapmak zor geliyo korkuyorum yani
Arkadaslar basarı hikayemi yazmak istedim hafta sonu basardım.. Rumuzunu bilmiyorum ama burda birinin hikayesinden cok etkilenmstm ve o gece olmustu birebir uyguladım aynılarını ins birileride benim hikayemden ilham alırda basarır rabbim tüm bacılarımızın yar ve yardımcısı olsun.. İlk basta dusa girdim rahatlamak için Eşimede söyledim oda duşunu aldı.. Hemen 2rekat namaz kıldım niyetimi alarak malumunuz belli zaten:) çook yürekten dua ettim allahtan güç kuvvet cesaret istedim.. Hayırlısı ile birlikte.. Sonra papatya cayı yaptım eşimle ikimize dinlendirsin biZi diye 1saate yakın sohbet ettik muhabbet saka samata derken yataga gectik ince bir pike aldık üstümüze gece lambasını yaktım sakın ısıgı acmayın uyarıcılarınız harekete gecer loş olsun ortam.. Ama sunu itiraf edeyim accayip istekliydim 1haftadır denemiyordm özliyim diye.. Sonra ön sevişme oldu yanımızda da bu arada vajinismus masamız da yok yok. Zeytinyagı eldiven pecete su prezervatif :))) öncelikle vajinanın içine zeytinyagı sürmesini istedim eşimden önce tek parmak sonra çift parmak iyice sürdü.. Biz penise sürmedik cunkü ereksiyonunu olumsuz etkileyebilir die risk almadık.. Sonra ben alttayken yarım sokabildi eşim kastım azıcık kendimi ama rahatlıgımda vardı en iyisi ben üste geleyim cogu o sekılde basarmıs diye üste cıktım fakat sırtım eşime dönüktü ters oturdum diz kapaklarndan güç aldım kendimi kasmadım ucunu ittirmeye basladm girdi
15 gün kadar önce egzersizlerden sonra 1 kez eşli deneme yaptık eşim girdi biraz demişti ama ben hiç birşey hissedememiştim sonra araya vakit girdi ve ancak tekrar deneme fırsatı bulduk.araya 15 gün girince ben bugünü çok bekledim kafamda çok kurdum her bir ayrıntıyı hayal ettim.vee bugün; yatak odasında yere bir çarşaf üstüne de battaniye serdim bir de yastık koydum,tam ayak ucuna da elektrikli sobayı yaktım ve yaklaştırdım (ayaklarım çok üşüyünce kasılmayayım diye) yere hemen yanımıza da lazım olabilecekleri yan yana dizdim ; bir kabın içinde zeytinyağı, peçete, prezervatif,birde şu karnımız ağrıyınca koyduğumuz sıcak su torbasını doldurup koydum üşürsem bacak arasına koyarım diye birde eşime tabletten romantik ve rahatlatıcı bir müzik bulmasını söyledim.(titanic i açmış) sonra girdim ılık bir duş aldım banyoda da plastik bir kabın içine vazelin koyup üstüne sıcak su döktüm ve üstüne oturur gibi bir iki dakıka bekledim.sonra yatak odasına geçtim üzerime güzel bir gecelik giydim parfümlü bir kremim var onu filan sürdüm. sıcak su hazırlamıştım eşime ve kendime melisa çayı koydum sonra oturduk elektrikli sobanın başında müzik eşliğinde çaylarımızı içtik ve konuştuk.çay bitince ışığı kapatıp gece lambasını yaktık ve uzun bir ön sevişme oldu sonra iş o kısma gelince ben üste geçtim sırtım eşime dönük pozisyonda denedim sonra yüzüm eşime dönük denedim üstte bir türlü olmadı sonra eşim bence altta deneyelim dedi ben alta geçtim popomun altına da yastık koydum bir tane vajina yükselsin diye bacaklarımı da olduğunca yanlara açtım ve yukarı kaldırdım önce kendi parmaklarıma bolca zeytinyağı sürdüm ve 3 parmak egzersizini yaptım hemen çıkarınca ben elimi çektim ve eşimin p..si koymasıyla giriverdi inanamadım 4-5 kez çıkarttı yeniden girdi girerken hissettim zaten iyice hissetmek için ben kegel yaptım eşimin p..si içerdeyken ve hissetti sonra ben hissedeyim diye o da hareket ettirdi içerde bende hissettim sonra dayanamadı biraz ufak ufak gitgel yaptı ve bitti
Ayyyy evet canım sensin yaaa senden ilham almıstm cok hos beyimleme yapmıstın :))) benimkide idare eder işte :))) ins birileride benden ilham alır bende senden almıstm :)))canım benim hikayemin de bazı yerleri seninkine benziyordu bende duş almıştım,biz de melisa çayı içip konusmustuk,birde bende lazım olabilecek herşeyi yanıma dizmiştim ve gece lambasında olmuştubu kısımlar benziyor emek harcadık ama çok şükür iyiki harcamışızzz,gözün aydın musmutlu günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?