- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.681
Hayır canım kesinlikle olmuyo kanama rahat ol istikrarlı bir sekılde dewm etHanimlar merhaba.uzun zamandir takip ediyorum sizi.hatta derdimin ne oldugunu bu site sayesinde kavradim,bi baktim benim yaşadıklarımin aynilari.6 ay yasadim bu problemi ve esim askere gitti.artik niyetlendim sizden gaz alarak hatta deneme bile yaptim parmak egzersizi icin fakat aklima takilan su esimin haberi olsada bir o yokken bi zarar vermek istemiyorum.egzersizler kanamaya sebep olur mu?
Hiç korkma penis dısında hiç birsey kanatmaz :)) zaten gelgitlerde kanıyo ve cok azCok tesekkurler denemeye devam haklisin.
KizLar bunlar ne ya.. Ameliyathane gibi mubarek.. hazirliklara bak.. ben hic boyle hazirlik yapmamistim güldüm kiz okurken ikinizinkini de:)) Allah iyiliginizi versin emi:)))benim hikayem buydu
Oo cok iyii, endise ettigine gore hazr degilsin ama moralini bozma oraya parmak sokuyorsun cift tarafli hisle bukadar korkularinin uzerine gitmissin egzersize yogunlas ve bitir bu isiYA iki parmak egzersızını yapıorum eşimle denemeye cesaretim yok olmazsa sil bastan yapmak zor geliyo korkuyorum yani
Hiç korkma penis dısında hiç birsey kanatmaz :)) zaten gelgitlerde kanıyo ve cok azokeyto
Ki
KizLar bunlar ne ya.. Ameliyathane gibi mubarek.. hazirliklara bak.. ben hic boyle hazirlik yapmamistim güldüm kiz okurken ikinizinkini de:)) Allah iyiliginizi versin emi:)))
Degmez olurmu tabii degertatlım benim sence de bu hazırlıklar bu dertten kurtulmak için değmez mi
Ayyyy evet canım sensin yaaa senden ilham almıstm cok hos beyimleme yapmıstın :))) benimkide idare eder işte :))) ins birileride benden ilham alır bende senden almıstm :)))
Es parmagi calismak zorunda degilsin canim. Iki veya uc parmaktan sonra penise gecebilirsin. Eş parmagi cogu kisiye itici geliyor, hoş olmuyorKızlar bana da bi cesaret.es parmağı caliscam
Iyi o zamanDoktor yapmamı istedi ama
Arkadaşlar ben çarşamba gunu için özel bir hastahane den randevu aldim psikiyatri bölümünden.doktor cinsel işlev bozuklukları eğitimini almis.acaba vajinismus tedavisi icin benden başka bi ucret talep eder mi yoksa normal muayene parasına tedavi olabilir miyim? Tsk..
Yazılarımızın bir anlamı olmalıydı düz yazıyla yazsak kimi cezbederdi...Ki
KizLar bunlar ne ya.. Ameliyathane gibi mubarek.. hazirliklara bak.. ben hic boyle hazirlik yapmamistim güldüm kiz okurken ikinizinkini de:)) Allah iyiliginizi versin emi:)))
Canım peki bunu vajinismus tedavisi icin mi istedi yani normal muayene ucreti degil miydi?ben ilk önce özel bir hastanenin psikiyatr bölümün sormuştum ücretin seans başı 100 olduğunu söylemişti ama güven vermediği için gitmemiştim sonra araştırıp başka bir psikoloğa gittim onunlada paket olarak yani 8 yada 10 seans toplamda 2000 e anlaşmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?