Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayır canım kesinlikle olmuyo kanama rahat ol istikrarlı bir sekılde dewm et

Ayyyy evet canım sensin yaaa senden ilham almıstm cok hos beyimleme yapmıstın :))) benimkide idare eder işte :))) ins birileride benden ilham alır bende senden almıstm :)))

inş. kuzum Rabbbim herkese bir şekilde bir an evvel nasipp etsin gerçekten insanın üzerinden bir yük kalkıyor bende benimkine benziyor diye düşünmüştüm ama çay içerken sohbet etmek öncesinde insanı rahatlatıyor ben böyle hissetmiştimm

Arkadaşlar ben çarşamba gunu için özel bir hastahane den randevu aldim psikiyatri bölümünden.doktor cinsel işlev bozuklukları eğitimini almis.acaba vajinismus tedavisi icin benden başka bi ucret talep eder mi yoksa normal muayene parasına tedavi olabilir miyim? Tsk..

ben ilk önce özel bir hastanenin psikiyatr bölümün sormuştum ücretin seans başı 100 olduğunu söylemişti ama güven vermediği için gitmemiştim sonra araştırıp başka bir psikoloğa gittim onunlada paket olarak yani 8 yada 10 seans toplamda 2000 e anlaşmıştık.

Kizkar maalesef yapamadim.nefes alip vermeyi bile unuttum.nefes egzersizi icin oneriniz var mi
korkmuyorum aslinda ama fark etmeden kasiyorum heralde.parmagimi sokmayi deniyorum ama sanki orda oyle bir bosluk yokgitmiyor. BiBilmem ki ankatabildim mi

B
Canım peki bunu vajinismus tedavisi icin mi istedi yani normal muayene ucreti degil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…