- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.701
Gözünü kapat kendi parmagınmıs gibi ittir sen müdahale edebîlirsin eldiven giydirebilîrsin böyle konusuyorm fakat hepsni hocamdan dinledmKızlar bana da bi cesaret.es parmağı caliscam
B
Canım peki bunu vajinismus tedavisi icin mi istedi yani normal muayene ucreti degil miydi?
İkiye alıştım da üç nasıl daha kolay bısekılde gırer hiç bi fikrim yok yardımm istiyorum üçü yaparsam olur heralde artık demiiiiiiiEs parmagi calismak zorunda degilsin canim. Iki veya uc parmaktan sonra penise gecebilirsin. Eş parmagi cogu kisiye itici geliyor, hoş olmuyor
Arkadaslar yazilarin bir kismini okudum, konuya dahil olmak istedim, benim basimda da ayni dertten var ama benimki biraz daha farkli, evleneli 4 ay oldu, esimle evliligimizin ilk haftasinada birlikte olduk, biraz zor oldu ama anestopomatti galiba kremin adi ondan surdm, gercekten faydasi oldu gibi cok acimadi, sonra dedimki kendi kendime hep bu kremden suremem alismam lazim, 2. Seferde krem kullanmadim, rahatca olacak zannediyorum. Oyle bir acidi ki anlatamam. O gunden sonra bi daha birlikte olamadik, o ana gelince bacagimi acamiyorum, kasiliyorum, soguk terler dokuyorum, ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin, cok kotu bi durum hepimziin bildigi gibi, ayrica ben elimi bile zor dokunuyom nasil parmagimla yapacam(
Ama nasil yapacam, o bolgeme dokunamiyom bilebenimde seninkine benzerdi balayında bir kere olmuştu ama çok zor olmuştu ondan sonrada bir daha yapamadık burda yazılanları uygulayarak yendim sende yaparsın inşallah
Ama nasil yapacam, o bolgeme dokunamiyom bile(
Arkadaşlar ben çarşamba gunu için özel bir hastahane den randevu aldim psikiyatri bölümünden.doktor cinsel işlev bozuklukları eğitimini almis.acaba vajinismus tedavisi icin benden başka bi ucret talep eder mi yoksa normal muayene parasına tedavi olabilir miyim? Tsk..
Uc parmagi yapmak icin isaret orta ve yuzuk parmagina ucgen sekli ver yani isaret ve yuzuk parmagin orta parmaginin altinda olsun ayni sekilde nefesini verirken yavas yavas ilerlet sonra da esinin parmaklariyla da sirasiyla calismalisin canimİkiye alıştım da üç nasıl daha kolay bısekılde gırer hiç bi fikrim yok yardımm istiyorum üçü yaparsam olur heralde artık demiiiiiii
Ben yazi tarziniza birsey demedim ki canım, hazirliklari okurken hosuma gitti, güldüm. . Yanlış anlaşıldım sanırım. Bir daha yorum yapmasam iyi olacak sanırım, kusura bakmayın.Yazılarımızın bir anlamı olmalıydı düz yazıyla yazsak kimi cezbederdi...
bence esine söyle canım kızlık zarı 1,5 2 cm ilerde ve sen anlamadanda bozulabilirsin esine söle ilk önce sıkıntı yasama bosuna bide bu eklenmesin zaten yeterince zor bir durum yasayan biri olarak bilirim bu lanet hastalıgıHanimlar merhaba.uzun zamandir takip ediyorum sizi.hatta derdimin ne oldugunu bu site sayesinde kavradim,bi baktim benim yaşadıklarımin aynilari.6 ay yasadim bu problemi ve esim askere gitti.artik niyetlendim sizden gaz alarak hatta deneme bile yaptim parmak egzersizi icin fakat aklima takilan su esimin haberi olsada bir o yokken bi zarar vermek istemiyorum.egzersizler kanamaya sebep olur mu?
Olur canim üç parmaktan sonra. Iki parmak yaptiktan sonra yuzuk parmagini da onlara iyice ucgen seklinde birleştirip ikinarak yavas yavas alabilirsin canim. Bir kac kez üç parmak egzersizi yaptiktan sonra da penise gecebilirsin. Eş parmagi yapilmak zorunda degil parmak egzersizlerinde. Yapabilirsen yap, yapamazsan zorlama kendini.İkiye alıştım da üç nasıl daha kolay bısekılde gırer hiç bi fikrim yok yardımm istiyorum üçü yaparsam olur heralde artık demiiiiiii
Canım cok masumane yazmıs olabilirsin niyetinden süphem yok azıcık kızdım sana burda okadar cekingen kız varki yazmaya bile cekinen arka plandan gizli gizli okuyan, sadece bacılarımızı çosturmak içlerindeki pembe duyguları ortaya cıkarmak için betimleme yaptm yoksa bende bilirdim oldu bitti kızlar korkmayın demeyi.. Sende öyle ol bence şöyle güldüm sunun gibi olmus deme bence tatlım insanları kabuguna itebiliriz :)))Ben yazi tarziniza birsey demedim ki canım, hazirliklari okurken hosuma gitti, güldüm. . Yanlış anlaşıldım sanırım. Bir daha yorum yapmasam iyi olacak sanırım, kusura bakmayın.
Teşekkürler o şekilde deneyım bakalım inş olur dua edın bızedeeeOlur canim üç parmaktan sonra. Iki parmak yaptiktan sonra yuzuk parmagini da onlara iyice ucgen seklinde birleştirip ikinarak yavas yavas alabilirsin canim. Bir kac kez üç parmak egzersizi yaptiktan sonra da penise gecebilirsin. Eş parmagi yapilmak zorunda degil parmak egzersizlerinde. Yapabilirsen yap, yapamazsan zorlama kendini.
çok teşekkurler bu şekılde de denıcem inş olurrUc parmagi yapmak icin isaret orta ve yuzuk parmagina ucgen sekli ver yani isaret ve yuzuk parmagin orta parmaginin altinda olsun ayni sekilde nefesini verirken yavas yavas ilerlet sonra da esinin parmaklariyla da sirasiyla calismalisin canim
Kabuguna itmekle ne alakasi var? Ben elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum herkese. Sadece vajinismus masasi falan gibi hazirliklara güldüm ve samimice sizke paylastim Allah iyiliginizi versin guldurdunuz beni dedim. Yazidaki betimleme ayri, benim dedigim ayri. Kizilacak bir yorum yaptigimi düşünmüyorum ben. Tamam bundan sonra herkese siz yardimci olun. Arkadaslar herkese kolay gelsin. Ben kucucuk bebegimle insanlara cesaret verip yardimci olmaya calisirken, herkesin herseyi elestirebilir olmasi beni sıktı biraz bu başlıkta.Canım cok masumane yazmıs olabilirsin niyetinden süphem yok azıcık kızdım sana burda okadar cekingen kız varki yazmaya bile cekinen arka plandan gizli gizli okuyan, sadece bacılarımızı çosturmak içlerindeki pembe duyguları ortaya cıkarmak için betimleme yaptm yoksa bende bilirdim oldu bitti kızlar korkmayın demeyi.. Sende öyle ol bence şöyle güldüm sunun gibi olmus deme bence tatlım insanları kabuguna itebiliriz :)))
Canım sen acıya odaklanmışsın yavaş yavaş bırakmalıydın kremi.Buradaki arkadaşlara onn için biz uyuşturucu kremle başlamayın diyoruz yoksa sonu hüsran olabiliyor.Pozitif düşün acıyı kafandan sil ve baştan başla güzelimArkadaslar yazilarin bir kismini okudum, konuya dahil olmak istedim, benim basimda da ayni dertten var ama benimki biraz daha farkli, evleneli 4 ay oldu, esimle evliligimizin ilk haftasinada birlikte olduk, biraz zor oldu ama anestopomatti galiba kremin adi ondan surdm, gercekten faydasi oldu gibi cok acimadi, sonra dedimki kendi kendime hep bu kremden suremem alismam lazim, 2. Seferde krem kullanmadim, rahatca olacak zannediyorum. Oyle bir acidi ki anlatamam. O gunden sonra bi daha birlikte olamadik, o ana gelince bacagimi acamiyorum, kasiliyorum, soguk terler dokuyorum, ne yapmaliyim lutfen bana yardim edin, cok kotu bi durum hepimziin bildigi gibi, ayrica ben elimi bile zor dokunuyom nasil parmagimla yapacam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?