Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evlenmeden once bu konudan bahsedilince rahat olursan acimaz dediler ve 2. Gun aciyacagini hic dusunmemistim, cunku kimse aciyabilir demedi, sanki bende sorun var gibi gelmisti kimse bahsetmeyince, ikinci gun acimayacak nasilsa krem zararli dedim kendumce ama sonu husran( daha oncede dedigim gibi dokunamiyom bile

kişiden kişiye değişir ben hepsini aynı gün içinde yapmıştım çünkü artık çok hırs yapmıştım
Bende hirs yapmak istiyorm ama olmuyo icimde ayri bi korku var, sanki hic yapamayacakmisim gibi, cok srtesli bi durum, esime soylemedim buradan sizlerden fikir aldigimi supriz yapip onu sasirtmak istiyorum, insallah becerebilirim

Bende hirs yapmak istiyorm ama olmuyo icimde ayri bi korku var, sanki hic yapamayacakmisim gibi, cok srtesli bi durum, esime soylemedim buradan sizlerden fikir aldigimi supriz yapip onu sasirtmak istiyorum, insallah becerebilirim
ben yaptıysam herkes yapar canım ben hırs yaptım ama inancım yoktu :) ne aşamadasın anlat istersen elimden geleni yaparım

selem herkese nasıl yazsam bilemiyorum ama yazmak için zor bela üye oldum 1 aylık evliyim ilişki sırasında acı duyyorum eşim kırılmasın diye belli etmiyorum ama ilişkiden kaçıyorum resmen vaji mi oldum bilmiyorum ilk günden itibaren alabiliyorum ama eşim hepsi olmuyor diyor anlamadım nedir sorunum..

kızlar 1 hafta önce başladım seansa sizede yardımcı olmak isterim.parmak egzersizine başladık işaret parmağı iki boğum yapabildim.eşiminde bi boğuma yakın.bu şekilde 10 gün daha devam edicem

teşekkür ederim canım.. bişi denemedim de zeytin yagı nasıl olcakki
vajinismuslu olsan hiç ilişkiye giremezsin canım daha yeni olduğu için alışmaya zaman lazım sen bence kasıyorsun kendini o an sıktığın için öyle oluyor ama yine de doktora görün derim belki bi rahatsızlığın vardır Allah korusun

yoktur umarım ya... doktora gitme imkanım yok şuan düzelsin hemen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…