- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.721
naptn canm gittin mi doktora ödevi ne verdiKızlar bugün de benim ikinci seansim var.parmagin bi bogumunu yapabilmistim sadece esiminde. Yeni ödev ne olacak acaba
Canım sen acıya odaklanmışsın yavaş yavaş bırakmalıydın kremi.Buradaki arkadaşlara onn için biz uyuşturucu kremle başlamayın diyoruz yoksa sonu hüsran olabiliyor.Pozitif düşün acıyı kafandan sil ve baştan başla güzelim
Canim net uzerinden alıyorum seansı malum bu şehirde yok. 8 de gorusceznaptn canm gittin mi doktora ödevi ne verdi
Canım sen acıya odaklanmışsın yavaş yavaş bırakmalıydın kremi.Buradaki arkadaşlara onn için biz uyuşturucu kremle başlamayın diyoruz yoksa sonu hüsran olabiliyor.Pozitif düşün acıyı kafandan sil ve baştan başla güzelim
Bunlari yapmak ne kadar zaman aliyo normaldeönce aynada incele burda önce onu tavsiye ediyor herkes, ıkın birazcık açıldığını görceksin, ilk sayfadaki nefes ve kegel egzersizlerine başla sonra nefes egzersizleriyle rahatlayıp yavaş yavaş dokunmaya başla
kişiden kişiye değişir ben hepsini aynı gün içinde yapmıştım çünkü artık çok hırs yapmıştımBunlari yapmak ne kadar zaman aliyo normalde
Bende hirs yapmak istiyorm ama olmuyokişiden kişiye değişir ben hepsini aynı gün içinde yapmıştım çünkü artık çok hırs yapmıştım
ben yaptıysam herkes yapar canım ben hırs yaptım ama inancım yoktu :) ne aşamadasın anlat istersen elimden geleni yaparımBende hirs yapmak istiyorm ama olmuyoicimde ayri bi korku var, sanki hic yapamayacakmisim gibi, cok srtesli bi durum, esime soylemedim buradan sizlerden fikir aldigimi supriz yapip onu sasirtmak istiyorum, insallah becerebilirim
ben yaptıysam herkes yapar canım ben hırs yaptım ama inancım yoktu :) ne aşamadasın anlat istersen elimden geleni yaparım[/QUOTE
cok saol canim allah razi olsun, canim daha hic baslamadimvajinismus yazdm interneteburayi buldum, dun gordum bu siteyi, siteyi bile incelemeden yazdim durumumu daha once o kadar cok takmamaya calisiyordum ama artik takmamak elde deil Cok korkuyom yapamayip, cocuk sahibi olamamaktan, herkes cocukla ilgili bisey deyince icim ciz ediyo, siz benim yapamadigimi bi bilseniz diyorum, aglayasim geliyo (
Ben yardim etmek isterdim canim da hicc bi bilgim yokyardım edecek yokmu..
teşekkür ederim canım.. bişi denemedim de zeytin yagı nasıl olcakkiBen yardim etmek isterdim canim da hicc bi bilgim yokzeytin yagi denedin mi? Ayrica ben cevremdeki herkesin 1 ay sikinti cektigini duymustum, yani hafif acilar seklinde
vajinismuslu olsan hiç ilişkiye giremezsin canım daha yeni olduğu için alışmaya zaman lazım sen bence kasıyorsun kendini o an sıktığın için öyle oluyor ama yine de doktora görün derim belki bi rahatsızlığın vardır Allah korusunteşekkür ederim canım.. bişi denemedim de zeytin yagı nasıl olcakki
Söyle canım ben elimden geldiğince yardımcı olayımyardım edecek yokmu..
yoktur umarım ya... doktora gitme imkanım yok şuan düzelsin hemen yavajinismuslu olsan hiç ilişkiye giremezsin canım daha yeni olduğu için alışmaya zaman lazım sen bence kasıyorsun kendini o an sıktığın için öyle oluyor ama yine de doktora görün derim belki bi rahatsızlığın vardır Allah korusun
kendini kastığını hissediyo musun pekiyoktur umarım ya... doktora gitme imkanım yok şuan düzelsin hemen ya
hım evet şu aralar olmasın istiyorum neden böyle oldu anlamıyorumkendini kastığını hissediyo musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?