- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.741
büyük ihtimalle o sebeptendir isteksiz olunca insan yemek bile yerken midesi bulanır işte isteksiz olunca acı hissediyorsun bencehım evet şu aralar olmasın istiyorum neden böyle oldu anlamıyorum
tessekkurler ilgilendiğin için gecsin hemen off..büyük ihtimalle o sebeptendir isteksiz olunca insan yemek bile yerken midesi bulanır işte isteksiz olunca acı hissediyorsun bence
Ozaman canım şöyle yap eşinin parmagını kendi parmagınmıs gibi sen ittir sakın pes etme cok güzel bir iş basarmıssın yinede aferin sana. Çünkü vajinismusunda konusu bu dısarıdan bi uyarıcı oldugunda vajinin kendini kasması ha parmak ha penis farketmiyo, sen parmagı yen gör bak gerisi gelicek.. Yeterki kasma kendini bakmayadabilirsin parmaga gözünü kapat ittir gör bak giricek :))7 aydır evliyim bi türlü eş denmesinde yapamıyorum burda okuduklarımla cesaretlenip parmak egzersizi yaptım 3 parmak bile başardım ama eşimle yapmaya çalışırken olmuyor bi türlü delirmek üzereyim doktora gitmek istemiyorum ama hamile kalmak istiyorum benden sonra evlenip hamile kalanları duyunca moralim bozulur herke yapıyor ben niye yapamıyorumm diye eşimin benden soğumasından korkuyorum bana da yardım edin lütfen aileme anlatamam beni daha çok bynaltırr
eşim parmağı nı kabul etmiyor diyorum bi bak orda delik var işte diye ama olmaz diyor kendi kendime aşacam çok anlayışlı zorlamaz beni sağolsun ama işte ne yapacağımı bilmiyorum bitsin artık diyorumOzaman canım şöyle yap eşinin parmagını kendi parmagınmıs gibi sen ittir sakın pes etme cok güzel bir iş basarmıssın yinede aferin sana. Çünkü vajinismusunda konusu bu dısarıdan bi uyarıcı oldugunda vajinin kendini kasması ha parmak ha penis farketmiyo, sen parmagı yen gör bak gerisi gelicek.. Yeterki kasma kendini bakmayadabilirsin parmaga gözünü kapat ittir gör bak giricek :))
Haa pardon yanlıs anlamısm ozaman eşinde sana kıyamıyo bunu aranzda halledeceksinzeşim parmağı nı kabul etmiyor diyorum bi bak orda delik var işte diye ama olmaz diyor kendi kendime aşacam çok anlayışlı zorlamaz beni sağolsun ama işte ne yapacağımı bilmiyorum bitsin artık diyorum
Yaparsın emin ol yaparken poponu kaldır gör bak yolu acılacak :)))Kızlar ikinci bogumu yapamıyorum
7 aydır evliyim bi türlü eş denmesinde yapamıyorum burda okuduklarımla cesaretlenip parmak egzersizi yaptım 3 parmak bile başardım ama eşimle yapmaya çalışırken olmuyor bi türlü delirmek üzereyim doktora gitmek istemiyorum ama hamile kalmak istiyorum benden sonra evlenip hamile kalanları duyunca moralim bozulur herke yapıyor ben niye yapamıyorumm diye eşimin benden soğumasından korkuyorum bana da yardım edin lütfen aileme anlatamam beni daha çok bynaltırr
Kızlar ikinci bogumu yapamıyorum
Canim senin cok az kalmis.uc parmak yspabiliyorsan biraz daha gayretle iliski olacak merak etme.iliski esnasinda iyice kaygan misin onu kontrol et.en onemlisi de o esnsda popona dokun kasip kasmadigini anlamak icin.eger kasiyorsan serbest birak.ben de aynisini yasadim.uc parmak oluyo iliski olmuyodu.meger hala kasiyor musum.rahat birakir birakmaz hoop oluverdi ve inanamadim.eger yabanci birseye alisayim diyosan ben aparat yapip calismistim.bana cok faydasi oldu.onu da soyle yaptim.kaleme kagit havlu sardim.strecledim ve prezervatife gecirdim.tabi inceden kalina dogru.kayganlastirici surup ikinarak icime aldim ve bikac dakika beklettim.boyle calisarak cok sukur 1,5 senelik kabus iki hafta once son buldu.ekimpost: 38484209 .!.:7 aydır evliyim bi türlü eş denmesinderımla cesaretlenip parmak egzersizi yaptım 3 parmak bile başardım ama eşimle yapmaya çalışırken olmuyor bi türlü delirmek üzereyim doktora gitmek istemiyorum ama hamile kalmak istiyorum benden sonra evlenip hamile kalanları duyunca moralim bozulur herke yapıyor ben niye yapamıyorumm diye eşimin benden soğumasından korkuyorum bana da yardım edin lütfen aileme anlatamam beni daha çok bynaltırr
tşkler cesaretlendiriyorsunuz beni burdakiler iyki varcanım 3 parmağı rahat bir şekilde yapabildiğin halde eşli denemede olmuyorsa vajina yeterince esnememişte olabilir benimde öyleydi son aşamaya gelmiştim 3 parmak ta oluyordu ama eş ile olmuyordu.3 parmağa devam ettim iyice esnettim 3 parmak içindeyken parmaklarımı hareket ettirdim en sonlarda da eş ile hangi pozisyonda yenmeyi düşünüyorsam ordaki vücut şeklimi hayal edip o pozisyonda yaptım egzersizlerimi.bence sen bir süre daha yoğun bir şekilde 3 parmak devam et ve eşin ile denerkende p..s girmeden hemen önce sen 3 parmak yap çıkarttığın gibi hemen p..s deneyin ne güzel sende sona gelmişsin inan bundan sonra azck daha gayret et olacak.
3 parmağa kadar geldiysen bide zeytin yağıyla dene eş denemesinde ben 2 parmaktan sonra zeytinyağını ilk denediğim gün olmuştu eğer olmazsa 3 parmağa iyice alışana kadar biraz daha devam et çok az kalmış gerçekten7 aydır evliyim bi türlü eş denmesinde yapamıyorum burda okuduklarımla cesaretlenip parmak egzersizi yaptım 3 parmak bile başardım ama eşimle yapmaya çalışırken olmuyor bi türlü delirmek üzereyim doktora gitmek istemiyorum ama hamile kalmak istiyorum benden sonra evlenip hamile kalanları duyunca moralim bozulur herke yapıyor ben niye yapamıyorumm diye eşimin benden soğumasından korkuyorum bana da yardım edin lütfen aileme anlatamam beni daha çok bynaltırr
senin istemen hırs yapmanla alakalı burda yazılanları okumadan direk yazmışsın sanırım baştan başla okuyabildiğin kadar oku bide başarı öyküleri var istersen onları oku ben sürekli okuyordum ve okudukça hırs yapıyodum ve parmağının birazcık girdiğini görünce devamı gelicekBunlari yapmak ne kadar zaman aliyo normalde
Evet cok okumadim, son sayfalara baktim biraz, sonra da hemen siteye uye oldum, tmm canim cok saol, sayfanin basina bi donp okumaya basliyorum hemen, ins bende basarabilirim sizler gibisenin istemen hırs yapmanla alakalı burda yazılanları okumadan direk yazmışsın sanırım baştan başla okuyabildiğin kadar oku bide başarı öyküleri var istersen onları oku ben sürekli okuyordum ve okudukça hırs yapıyodum ve parmağının birazcık girdiğini görünce devamı gelicek
Arkadslar dün aksam 3 parmak denedim bende yaptım ama içinde hareket falan yapamıyorum bennn sız nasıl basardınızzcanım 3 parmağı rahat bir şekilde yapabildiğin halde eşli denemede olmuyorsa vajina yeterince esnememişte olabilir benimde öyleydi son aşamaya gelmiştim 3 parmak ta oluyordu ama eş ile olmuyordu.3 parmağa devam ettim iyice esnettim 3 parmak içindeyken parmaklarımı hareket ettirdim en sonlarda da eş ile hangi pozisyonda yenmeyi düşünüyorsam ordaki vücut şeklimi hayal edip o pozisyonda yaptım egzersizlerimi.bence sen bir süre daha yoğun bir şekilde 3 parmak devam et ve eşin ile denerkende p..s girmeden hemen önce sen 3 parmak yap çıkarttığın gibi hemen p..s deneyin ne güzel sende sona gelmişsin inan bundan sonra azck daha gayret et olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?