Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlarr ya bisey sorcam.doktor bana bu ay hamile olabilirsin demisti. Normalde bugun sdet gunum akinti seklinde cok az kahverengimsi biseyler geldi.ama kirmizi falan gelmedi.hamile olabilir miyim acaba.gelmeyecek gibi sanki:)

7 aydır evliyim bi türlü eş denmesinde yapamıyorum burda okuduklarımla cesaretlenip parmak egzersizi yaptım 3 parmak bile başardım ama eşimle yapmaya çalışırken olmuyor bi türlü delirmek üzereyim doktora gitmek istemiyorum ama hamile kalmak istiyorum benden sonra evlenip hamile kalanları duyunca moralim bozulur herke yapıyor ben niye yapamıyorumm diye eşimin benden soğumasından korkuyorum bana da yardım edin lütfen aileme anlatamam beni daha çok bynaltırr

Ozaman canım şöyle yap eşinin parmagını kendi parmagınmıs gibi sen ittir sakın pes etme cok güzel bir iş basarmıssın yinede aferin sana. Çünkü vajinismusunda konusu bu dısarıdan bi uyarıcı oldugunda vajinin kendini kasması ha parmak ha penis farketmiyo, sen parmagı yen gör bak gerisi gelicek.. Yeterki kasma kendini bakmayadabilirsin parmaga gözünü kapat ittir gör bak giricek :))

eşim parmağı nı kabul etmiyor diyorum bi bak orda delik var işte diye ama olmaz diyor kendi kendime aşacam çok anlayışlı zorlamaz beni sağolsun ama işte ne yapacağımı bilmiyorum bitsin artık diyorum

eşim parmağı nı kabul etmiyor diyorum bi bak orda delik var işte diye ama olmaz diyor kendi kendime aşacam çok anlayışlı zorlamaz beni sağolsun ama işte ne yapacağımı bilmiyorum bitsin artık diyorum
Haa pardon yanlıs anlamısm ozaman eşinde sana kıyamıyo bunu aranzda halledeceksinz

canım 3 parmağı rahat bir şekilde yapabildiğin halde eşli denemede olmuyorsa vajina yeterince esnememişte olabilir benimde öyleydi son aşamaya gelmiştim 3 parmak ta oluyordu ama eş ile olmuyordu.3 parmağa devam ettim iyice esnettim 3 parmak içindeyken parmaklarımı hareket ettirdim en sonlarda da eş ile hangi pozisyonda yenmeyi düşünüyorsam ordaki vücut şeklimi hayal edip o pozisyonda yaptım egzersizlerimi.bence sen bir süre daha yoğun bir şekilde 3 parmak devam et ve eşin ile denerkende p..s girmeden hemen önce sen 3 parmak yap çıkarttığın gibi hemen p..s deneyin ne güzel sende sona gelmişsin inan bundan sonra azck daha gayret et olacak.

Kızlar ikinci bogumu yapamıyorum

ilk boğum girdiğinde kegel yap nefes al verirken ittir ama bence en önemlisi egzersizi yaparken biraz dikkatini dağıt zevk alacağın şeyleri hayal etmeye çalış çok kasıyorsun sanırım kendini biraz daha gevşeyebileceğin şeyleri düşünmeye çalış

birde kızlar bende tüm egzersizlerim i bebeyağı ile yapmıştım burda ultrason jeli gibi bir sürü jel ismi duydum ama eczaneye gidip almaya utandığım için kozmetikçi den bebeyağı almak daha kolay gelmisti. 6-7 ay kadar kullandım bebeyağını sadece son zamanlar kaşıntı yapıyordu yani mantar yapar yazmış geçen bir arkadaş kısmen doğruluğunu yaşadım. ama eşli denemede ilk defa zeytinyağı kullandım ve kolaycacık giriverdi hiç kaşıntı yada eşimde ereksiyon problemi olmadı keşke hep onu kullansaymışım dedim.yani size tavsiyem zeytinyağı

Canim senin cok az kalmis.uc parmak yspabiliyorsan biraz daha gayretle iliski olacak merak etme.iliski esnasinda iyice kaygan misin onu kontrol et.en onemlisi de o esnsda popona dokun kasip kasmadigini anlamak icin.eger kasiyorsan serbest birak.ben de aynisini yasadim.uc parmak oluyo iliski olmuyodu.meger hala kasiyor musum.rahat birakir birakmaz hoop oluverdi ve inanamadim.eger yabanci birseye alisayim diyosan ben aparat yapip calismistim.bana cok faydasi oldu.onu da soyle yaptim.kaleme kagit havlu sardim.strecledim ve prezervatife gecirdim.tabi inceden kalina dogru.kayganlastirici surup ikinarak icime aldim ve bikac dakika beklettim.boyle calisarak cok sukur 1,5 senelik kabus iki hafta once son buldu.

tşkler cesaretlendiriyorsunuz beni burdakiler iyki var

3 parmağa kadar geldiysen bide zeytin yağıyla dene eş denemesinde ben 2 parmaktan sonra zeytinyağını ilk denediğim gün olmuştu eğer olmazsa 3 parmağa iyice alışana kadar biraz daha devam et çok az kalmış gerçekten

Bunlari yapmak ne kadar zaman aliyo normalde
senin istemen hırs yapmanla alakalı burda yazılanları okumadan direk yazmışsın sanırım baştan başla okuyabildiğin kadar oku bide başarı öyküleri var istersen onları oku ben sürekli okuyordum ve okudukça hırs yapıyodum ve parmağının birazcık girdiğini görünce devamı gelicek

Evet cok okumadim, son sayfalara baktim biraz, sonra da hemen siteye uye oldum, tmm canim cok saol, sayfanin basina bi donp okumaya basliyorum hemen, ins bende basarabilirim sizler gibi

Arkadslar dün aksam 3 parmak denedim bende yaptım ama içinde hareket falan yapamıyorum bennn sız nasıl basardınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…