Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canın çok yanmış ve onun için dokunmuyorsun bak dikkatini çekerim kendin dokunmuyorsun çünkü korkuyorsun.Bak canım şöyle söyleyeyim başına gelen herkesin heran başına gelebilir önemli olan yeniden cesaretini toplamak.Yazmayı hiç düşünmemiştim ama yazayım.Son bir haftadır çok şiddetli bir diş ağrısıçekiyorum aynı zamanda acısınıda çekiyorum.Bu şiddetli acı ve ağrı beynimde eskiden kalan vajinusmusda yaşadığım ağrıyı hatırlattı otomatik olarak beynime.Doktora gittiğimde yatmamı sölediğinde gene beynim geriye ket vurdu dişime bakacağını bildiğim halde farkında olmadan bacaklarımı sımsıkı kapatarak yattım.Sonrasında 3 gün geçti ve ilişkiye girerken çok fazla acı çektiğimi farkederek yarıda bırakdım.Tüm gün aklımı meşgul etti vaji geri mi döndü die.2gün eşimden uzak durdum.Sonra aklım başıma geldi ben burada cesaret verirken kendime nasıl veremiyordum tekrar eşimle denedim ve acıyı beynimden sildim asla acımıcak çünkü bunu kendi beynim yapıyo die.Ve acı o anda bitti.Sende bunu yapmalısın canım.Parmağını su bazlı bir jelle iyice kayganlaştır vajinanada aynısı yap ve çömelir pozisyonda daha önce girdini hiç acımadını düşünerek rahat bir şekilde nefes verirken it içine.Kendine güvenin ve cesaretin gelirse eminim geçicektir buda.

QUOTE="ROSE1990, post: 38487776, member: 646363"]Arkadslar dün aksam 3 parmak denedim bende yaptım ama içinde hareket falan yapamıyorum bennn sız nasıl basardınızz[/QUOTE]
Canim icinde bekletmeyi dene ilk baslarda sonra cok yavas hareket ettirmeye calis

QUOTE="ROSE1990, post: 38487776, member: 646363"]Arkadslar dün aksam 3 parmak denedim bende yaptım ama içinde hareket falan yapamıyorum bennn sız nasıl basardınızz
Canim icinde bekletmeyi dene ilk baslarda sonra cok yavas hareket ettirmeye calis[/QUOTE]
İnş bu aksamkı ödevimde bu olucak cok tesekkurler yardımlarınız içinn

Bende aranıza yeni katıldım. 2 yılık evliyim ve 2 aylık bi bebeğim var ama evliliğimin ilk gecesinden beri hep sorun yaşadım hala da yasiyorum. Nasıl hamile kalip doğum yaptigmi merak edenler olcaktir. Her ilişkiye girdigimizde kendimi kasiyordum birgün artık ağlaya ağlaya dayanmaya çalıştım ve nasıl olduysa o gece hamile kaldım hatta öyle ki hamile olduğumu öğrendiğimde inanmamıştim ama hamile kalmakla da bitmedi normal doğum yapamadım ve sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım o korkunun bittiğini düşünüyordum çünkü artık bi çocuk sahibiydim ama tekrar ilişkiye girmeye denedigimizde hicbirseyn değişmediğini gördüm artık eşimde bu durumdan sklmaya başladı bende kendimden nefret eder oldum napicagimi bilmiyorum

Canim aramiza hosgeldin.iyiki uye olup yazdin.merak etme canim Insallah sen de bu sorunu cozeceksin.tam olrak iliskiye girebildiniz mi yoksa sadece yarim mi oldu.

Canim aramiza hosgeldin.iyiki uye olup yazdin.merak etme canim Insallah sen de bu sorunu cozeceksin.tam olrak iliskiye girebildiniz mi yoksa sadece yarim mi oldu.
Yani tam olmadı hc bi zaman onu hissedemedim yani. Hep dayanamayıp kendimi geri çektim bacaklarimi hissetmiyorum o kdr kendimi kasiyorum ki agrisindan uyuyamiyorum çoğu zaman

Canim aramiza hosgeldin.iyiki uye olup yazdin.merak etme canim Insallah sen de bu sorunu cozeceksin.tam olrak iliskiye girebildiniz mi yoksa sadece yarim
Yani tam olmadı hc bi zaman onu hissedemedim yani. Hep dayanamayıp kendimi geri çektim bacaklarimi hissetmiyorum o kdr kendimi kasiyorum ki agrisindan uyuyamiyorum çoğu zaman
Himm anladim.hersey kendini kastigin Icin oluyor canim.ben de tam anlamiyla agrisiz bir sekilde Iliskiye iki hafta once girebildim.birbucuk yillik evliyim.ama ben girise hic izin vermiyordum.Iliskide kendini kasmaman ve vajinanin kaygan olmasi ve tabi senin de istekli olman cok onemli.vajinana kendin dokunabiliyor musun .tedirginlik hissediyor musun

İlk sayfaları okudum ama o eegzersizleri yapabilcegimi sanmıyorum ve artık doktorlara karşı da çok on yargiliym çünkü hamilelik esnasında çok zorlandığım anlar oldu vajinal muayene gibi. Doğum esnasında doktorun beni azarlamasi gözümün önünden gitmiyor bide gorumcemin yanında. Onun bu durumdan haberdar olması canımı daha çok yakıyor Ztn

Burda tavsiye edilenleri uygulayarak bu problemimi hallettim cok sukur.istersen sen de egzersiz yaparak ilis
Canim inanki ben de ayni durumdaydim egzersiz asla yapamam diyodum.ama hepsi birden degil canim.asama asama bi cesaretle baslasan inan sonu cok kolay gelecek.cok iyi anliyorum seni.ilk ssama olan aynayla vajinayi inceleme asamasini kendine guven vererek bismillah de ve basla olur mu.burda yenen ya da asamalari ilerleten arkadaslarin gecmis yazilarina bakarsan hepimiz ayni durumdaydik.sadece burdaki tavsiyelere guven ve zaman kaybetmeden basla canim.surekli haberleselim kafana takilan herseyi sor.gorumceni falan da bosver.onemli olan sensin.en onemlisi esinle herseyi guzel yasaman.

Tmm canim cok tesekkur ederim yardim ettigin ilgilendigin icin, ins biran once cesaretimi toplayip yapmaya calisacagim, ins allahim yardim eder bana ve bu durumdaki herkese, coook kotu bi durum

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ben de sizlerle aynı problemi paylaşıyorum, 6 aylık evliyim. Ama eşim iş nedeniyle şehir dışında çok zor durumdayım, yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek bekliyorum
Tmm canim cok tesekkur ederim yardim ettigin ilgilendigin icin, ins biran once cesaretimi toplayip yapmaya calisacagim, ins allahim yardim eder bana ve bu durumdaki herkese, coook kotu bi durum
daşlar

Canım çok tsk ederim ilgin için dediğin gibi baslicam uygulamaya yoksa kendiliğinden hiç birşeyin geçtiği yok ınş bende basaririm senin gibi

bende başarmak istiyorum artık acıyor demek ,stem,yorum emla krem kullansam mı d,ye düşündüm ama bugün 90 lira olduğunu duyunca biraz daha kendim uğraşacam yine olmazsa alacam kremi öyle deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…