- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.781
Kremi bosverin arkadaslar bu is beyinde baslayip beyinde bitiyor onun icinde duzenli egzersiz ve basaracagina inanmak gerekiyorbende başarmak istiyorum artık acıyor demek ,stem,yorum emla krem kullansam mı d,ye düşündüm ama bugün 90 lira olduğunu duyunca biraz daha kendim uğraşacam yine olmazsa alacam kremi öyle deneyecem
keşke benimde eşim uzakta olsaydı o geldiğinde bu sorunu cozmus olarak karşısına ciksaydimBen hiç egzersiz yapmadım ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilmyiroum, eşim de uzakta. Bana yardımcı olursanız sevinirim
İnam bu durum da cok zor birayaya gelebilmemiz haftada 1 yada bilemedin 2. Ve ikimiz de cok yoğunuz. Yoğun çalışıyourzkeşke benimde eşim uzakta olsaydı o geldiğinde bu sorunu cozmus olarak karşısına ciksaydim
Cinarrr:)Birde esini karsina al.bu durumu guzelce anlat.gerekirse burda yazilanlari okusun.esinin destegi cok onemli.sen kasinca istenilmedigini dusunmesin.esin durumunu anlar ve sana destek olursa cok daha kolay olur.ben bu durumu kabullenemedim. O yuzden bu kadar uzun surdu.yoksa azimle bir hafta da bile olur.en onemlisi baslamak tabi.ne zaman basliyorsun egzersize:)))
Canım benim eşim saglikci. Doğum doktorumla sürekli ameliyata giriyolardi. Benim sancılar başlayınca hastaneye gittik çatı muayenesine aldığında ben yine kendimi kadınca doktorum eşime soledi esin vajinismus hastası muayene olması gerek diye. Ztn o da durumun farkında olduğu için çok üstüme gelmiyor ben dr. Gitmemek için diretiyorum çünkü utaniyorumCinarrr:)
Yaa sen sanslisin ne guzel esin bilincli o zaman.benim esim de benim gibi ilk defa duymustu vajinusmusu.boyle bisey mi var ya dedik.burayi bulana kadar bunu sadece ben yasiyorum zannetmistik.daha kolay olur senin icin.egzersize ne zaman basliyorsun demistim ama:)Canım benim eşim saglikci. Doğum doktorumla sürekli ameliyata giriyolardi. Benim sancılar başlayınca hastaneye gittik çatı muayenesine aldığında ben yine kendimi kadınca doktorum eşime soledi esin vajinismus hastası muayene olması gerek diye. Ztn o da durumun farkında olduğu için çok üstüme gelmiyor ben dr. Gitmemek için diretiyorum çünkü utaniyorum
Ozelden de yardimci oluyor musun.Allah sizlerden razi olsun.sizin sayenizde ben de kurtuldum.Yardım isteyen arkadaşlar yardıma hazırım ama yarı yolda bırakmayın lütfen...
BennnnnYardım isteyen arkadaşlar yardıma hazırım ama yarı yolda bırakmayın lütfen...
Evet canim ozelden de yardimci oluyorum ama yari yolda birakip gidiyorlar bazen cok uzuluyorum biliyorum ki bu erteleme ve tembellik hastaligi insallah burada ki herkes biran once kurtulur bu durumdan onun icin de elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyorum Allah hepimizden razi olsun birbirimizi en iyi biz anlariz...Ozelden de yardimci oluyor musun.Allah sizlerden razi olsun.sizin sayenizde ben de kurtuldum.
Tamam canim hemen baslayabiliriz sen iste yeterki hazirim de yani beynin desin bunu ondan sonra olmamasi icin hic bir neden yokBennnnn
Merhaba canim yo daha yapamadim malesef bekliyorum bende 40 .haftaya girdim ama daha tik yok normal dogum bekliyoruz sukur ama gelmiyor ama sen daha fazla gecmis canim allah yar ve yardimcin olsun insallahcanm pc yoktu yazamadım tek saglıklı olsunda dogunca gelişir uzulme
Çok saolun Son asamaya geldim inş bende basarıcamm
Tamam canim hemen baslayabiliriz sen iste yeterki hazirim de yani beynin desin bunu ondan sonra olmamasi icin hic bir neden yok[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?