Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende başarmak istiyorum artık acıyor demek ,stem,yorum emla krem kullansam mı d,ye düşündüm ama bugün 90 lira olduğunu duyunca biraz daha kendim uğraşacam yine olmazsa alacam kremi öyle deneyecem
Kremi bosverin arkadaslar bu is beyinde baslayip beyinde bitiyor onun icinde duzenli egzersiz ve basaracagina inanmak gerekiyor

Birde esini karsina al.bu durumu guzelce anlat.gerekirse burda yazilanlari okusun.esinin destegi cok onemli.sen kasinca istenilmedigini dusunmesin.esin durumunu anlar ve sana destek olursa cok daha kolay olur.ben bu durumu kabullenemedim. O yuzden bu kadar uzun surdu.yoksa azimle bir hafta da bile olur.en onemlisi baslamak tabi.ne zaman basliyorsun egzersize:)))

Cinarrr:)

Canım benim eşim saglikci. Doğum doktorumla sürekli ameliyata giriyolardi. Benim sancılar başlayınca hastaneye gittik çatı muayenesine aldığında ben yine kendimi kadınca doktorum eşime soledi esin vajinismus hastası muayene olması gerek diye. Ztn o da durumun farkında olduğu için çok üstüme gelmiyor ben dr. Gitmemek için diretiyorum çünkü utaniyorum

Yaa sen sanslisin ne guzel esin bilincli o zaman.benim esim de benim gibi ilk defa duymustu vajinusmusu.boyle bisey mi var ya dedik.burayi bulana kadar bunu sadece ben yasiyorum zannetmistik.daha kolay olur senin icin.egzersize ne zaman basliyorsun demistim ama:)

Yarın ilk sayfaları daha detaylı okuyup başlamayı dusunuyorum ınş yapabilirim. Benim esimde bilmiyordu ole bisi olduğunu bende bilmiyordum hatta. O hastanedeki dogumculara sormuş onlar söylemiş bende araştırınca baktım belirtiler aynı

Ozelden de yardimci oluyor musun.Allah sizlerden razi olsun.sizin sayenizde ben de kurtuldum.
Evet canim ozelden de yardimci oluyorum ama yari yolda birakip gidiyorlar bazen cok uzuluyorum biliyorum ki bu erteleme ve tembellik hastaligi insallah burada ki herkes biran once kurtulur bu durumdan onun icin de elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyorum Allah hepimizden razi olsun birbirimizi en iyi biz anlariz...

yeniden slm arkadaşlar..bir süre ara vermek zorunda kaldım..eşimin dedesini kaybettik,cenaze işleri,kalan misafirler derken egzersizleri ihmal ettim..akşam tekrar başladım..zaten 1 günde 2 parmağı da almıştım..dün en baştan başladım parmaklarda çok zorlanmadım ama eş denemesi yapalım dedik olmadı üzüldümmm ve artık tamamen buna odaklandım çünkü artık bebiş zamanı geldi hissediyorumm bana yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden kocamannn teşekkürlerrrrrve umudumu kaybettiğimde bebeğimi düşünüyorum,diyorum ki o beni bekliyoo annişş gel beni al diyooo geç kalmak olmazzz ona kavuşmanın yoluda bu durumu yenmekten geçiyorr

Kızlar bende devam ediyorum egzersizlere.1 hafta geride kaldı. Isaret parmagin bi bogum yapıyorum anca.esiminde bi bogumu.ilerleyemiyorum daha fazla bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…