- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.801
Ben öyle yendim mesela bacaklarimi sardim ben altta ikenKızlar bişi sorcam bi ara kızlar şey yazmıştı bayanınn altta olan pozisyonda p.başı girince bacakları eşinin beline mi dolayacaktık onla ilgşli bilgi verebilirmsnz daha az acı duymam için nasıl rahat olur yastık koydm ama bacaklarım kasıldı..
Sen harıkasın olacak bu ısKızlar ikinci bogumu da yaptım :))))
Sağol canım bende umutlandim artık :))Sen harıkasın olacak bu ıs
Canım asla önermem uyusturmuyo kesinlikle beyinde olan bir durum oldugu için hatta beni yakıp kavurmustu 1saat yelpaze üfleme kendime gelebildimbende başarmak istiyorum artık acıyor demek ,stem,yorum emla krem kullansam mı d,ye düşündüm ama bugün 90 lira olduğunu duyunca biraz daha kendim uğraşacam yine olmazsa alacam kremi öyle deneyecem
Süpersin bravo ödevinin en zor kısmını yapmıssın gerisi corap söküğü gibi gelicek.. Yani orda bir yol varmıs ve birseyler girebiliyormuş diğmi :)))))))) duysun kızlardaSağol canım bende umutlandim artık :))
Canım asla önermem uyusturmuyo kesinlikle beyinde olan bir durum oldugu için hatta beni yakıp kavurmustu 1saat yelpaze üfleme kendime gelebildimhatta eşinin ereksiyonunu direk etkiler onuda uyusturur sonra neden böyle oluyor diye huzursuzlasr eşin içten içe. Tavsiyem zeytinyagı kullanın :)) ins basaracaksın buraya gelip telkin alıp egzersizleri uygulayıp basarmayanı duymadım bende o sekılde basaranlardanım bana da yardım eden hepsinden allah razı olsun :)
Aynen öyle canım ilk bi bogumunu yaptım ilerletemedim bi şeye dayandım gibi geldi sonra konuştum kendimle hiç bişey yok bomboş içi ilerleyelim bakalım ne varmis dedim :) vd ittirdim çok rahat gitti.ve mutluluktan zipladim evin içinde :))) konuşmak ii geldi beyni buna inandırıp devam ettim hersey beyinde bitioSüpersin bravo ödevinin en zor kısmını yapmıssın gerisi corap söküğü gibi gelicek.. Yani orda bir yol varmıs ve birseyler girebiliyormuş diğmi :)))))))) duysun kızlarda
Aynen öyle canım ilk bi bogumunu yaptım ilerletemedim bi şeye dayandım gibi geldi sonra konuştum kendimle hiç bişey yok bomboş içi ilerleyelim bakalım ne varmis dedim :) vd ittirdim çok rahat gitti.ve mutluluktan zipladim evin içinde :))) konuşmak ii geldi beyni buna inandırıp devam ettim hersey beyinde bitio
bende almıstm keske almasaydım içinde 5 tüp var 4bucuk tüpü dolu.. Atmayada kıyamıyrm parasndan bide benim agdada canım yanmaz süriyim desem atarım çöpeevet bu uyuşturucu kremlerin ismini okudukça yaa bende alsam da kurtulsam diyordum sanki bir kurtarıcıymış gibi ama utancımdan hiçbir zaman alamamıştım iyiki de alamamışım yaşasın parmak egzersizi ve zeytinyağıYaşasın KK
Bombos yaaa varya bombos ve de genişleyebiliyo balla parmak arasındaki ilişki gibi duymussundr :))) yeterki kasmamak gerek kasmayı zaten bıraktıgın an 1.sn de hemen gevsiyo öyle dakikalarca beklemenede gerek yok.. Güzel haberlerini duyalım hadi insallah bu daha neki diger parmak ödevlerini yapıcaksn eşinde yapacak bi de bakmıssın ki duyarsızlasmıssın acı agrı yok aksine zevk istek bebek var :))))Aynen öyle canım ilk bi bogumunu yaptım ilerletemedim bi şeye dayandım gibi geldi sonra konuştum kendimle hiç bişey yok bomboş içi ilerleyelim bakalım ne varmis dedim :) vd ittirdim çok rahat gitti.ve mutluluktan zipladim evin içinde :))) konuşmak ii geldi beyni buna inandırıp devam ettim hersey beyinde bitio
Hırs yapmak için süper bi cümle olmuş ıns bu sorunu asarız inş o günleri de görürüzz diyorumm bende cok istıyorum...yeniden slm arkadaşlar..bir süre ara vermek zorunda kaldım..eşimin dedesini kaybettik,cenaze işleri,kalan misafirler derken egzersizleri ihmal ettim..akşam tekrar başladım..zaten 1 günde 2 parmağı da almıştım..dün en baştan başladım parmaklarda çok zorlanmadım ama eş denemesi yapalım dedik olmadı üzüldümmmve artık tamamen buna odaklandım çünkü artık bebiş zamanı geldi hissediyorumm bana yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden kocamannn teşekkürlerrrrr ve umudumu kaybettiğimde bebeğimi düşünüyorum,diyorum ki o beni bekliyoo annişş gel beni al diyooo geç kalmak olmazzz ona kavuşmanın yoluda bu durumu yenmekten geçiyorr
tşkler öneriler için zeytinyağına başladım hadi hayırlı dün biraz giriş oldu ama ilerleme nasıl olmuyor yeniyıla tam yapmış olarak girerim inşallah diyorum ama adet tarihim yaklaştıCanım asla önermem uyusturmuyo kesinlikle beyinde olan bir durum oldugu için hatta beni yakıp kavurmustu 1saat yelpaze üfleme kendime gelebildimhatta eşinin ereksiyonunu direk etkiler onuda uyusturur sonra neden böyle oluyor diye huzursuzlasr eşin içten içe. Tavsiyem zeytinyagı kullanın :)) ins basaracaksın buraya gelip telkin alıp egzersizleri uygulayıp basarmayanı duymadım bende o sekılde basaranlardanım bana da yardım eden hepsinden allah razı olsun :)
Prezervatifte kaygandır kendine has bi dokusu var evet olabilir :) basarıcaksın o ilerleme kendini kastıgın için oluyo o anda bacaklarını ve kalcanı kontrol et dikkatini bacaklarına ver gör bak kastıgını nası göreceksin ama farketmiyosn beyin baska yere yönlendiriyo seni, o anda hemen bacaklarını yumusatıyosun poponuda kasmıyosn ve öyle ittirmeye dewm ediyosun tamammı yaptım basardım demeni bekliyorum senden.. :*tşkler öneriler için zeytinyağına başladım hadi hayırlı dün biraz giriş oldu ama ilerleme nasıl olmuyor yeniyıla tam yapmış olarak girerim inşallah diyorum ama adet tarihim yaklaştıkıs met artık bol bol sürsem zararı olmaz sanırım bide prezervatif le daha kolay olur mu ki
Aynen diğerleri daha kolay olur sanırım artık:)Bombos yaaa varya bombos ve de genişleyebiliyo balla parmak arasındaki ilişki gibi duymussundr :))) yeterki kasmamak gerek kasmayı zaten bıraktıgın an 1.sn de hemen gevsiyo öyle dakikalarca beklemenede gerek yok.. Güzel haberlerini duyalım hadi insallah bu daha neki diger parmak ödevlerini yapıcaksn eşinde yapacak bi de bakmıssın ki duyarsızlasmıssın acı agrı yok aksine zevk istek bebek var :))))
Canım eşinde isteksizlik olmaz erkeğin yaradılışından gelir o herzaman hazırda beklr biz bayanlar gibi değiller ama oda senin üzülmene kıyamıyordur.. Ne aşamadasınız egzersiz yaptın mı hiç? Yardımcı olabilirim istersen soramadıklarını özeldende burdanda anlatırımArkadaşlar bende yeni katildim araniza.7 aylik evliyim ve hala eşimle birlikte olamadik.işin kötüsü artik eşimdede isteksizlik olmaya başladi yardimlarinizi bekliyorum..
inşş cnm inşşşşşş..Hırs yapmak için süper bi cümle olmuş ıns bu sorunu asarız inş o günleri de görürüzz diyorumm bende cok istıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?