Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba lar uzun zaman oldu buraya bakamıyorum hamilelik heyecanı hep.gebelik bölümünde takılı kaldım :) baya uzak kaldım bu konulardan ama olsun inşallah bebegimden sonra herşey daha da güzel olacak :)sizlerinde iyi gidiyor dur insallah hamile olarak dua ediyorum sizlere tüm vajinusmuslu lara Allah yardım etsin çekmeyen bilmez ...

B
Ben öyle yendim mesela bacaklarimi sardim ben altta iken

bende başarmak istiyorum artık acıyor demek ,stem,yorum emla krem kullansam mı d,ye düşündüm ama bugün 90 lira olduğunu duyunca biraz daha kendim uğraşacam yine olmazsa alacam kremi öyle deneyecem
Canım asla önermem uyusturmuyo kesinlikle beyinde olan bir durum oldugu için hatta beni yakıp kavurmustu 1saat yelpaze üfleme kendime gelebildim hatta eşinin ereksiyonunu direk etkiler onuda uyusturur sonra neden böyle oluyor diye huzursuzlasr eşin içten içe. Tavsiyem zeytinyagı kullanın :)) ins basaracaksın buraya gelip telkin alıp egzersizleri uygulayıp basarmayanı duymadım bende o sekılde basaranlardanım bana da yardım eden hepsinden allah razı olsun :)

evet bu uyuşturucu kremlerin ismini okudukça yaa bende alsam da kurtulsam diyordum sanki bir kurtarıcıymış gibi ama utancımdan hiçbir zaman alamamıştım iyiki de alamamışım yaşasın parmak egzersizi ve zeytinyağı Yaşasın KK

Süpersin bravo ödevinin en zor kısmını yapmıssın gerisi corap söküğü gibi gelicek.. Yani orda bir yol varmıs ve birseyler girebiliyormuş diğmi :)))))))) duysun kızlarda
Aynen öyle canım ilk bi bogumunu yaptım ilerletemedim bi şeye dayandım gibi geldi sonra konuştum kendimle hiç bişey yok bomboş içi ilerleyelim bakalım ne varmis dedim :) vd ittirdim çok rahat gitti.ve mutluluktan zipladim evin içinde :))) konuşmak ii geldi beyni buna inandırıp devam ettim hersey beyinde bitio

yaa bak sonunda sende hissettin o içerideki boşluğu, o ana onu hissetmek çok güzel :) TEBRİKLER bu gerçekten büyük bir adımdı

bende almıstm keske almasaydım içinde 5 tüp var 4bucuk tüpü dolu.. Atmayada kıyamıyrm parasndan bide benim agdada canım yanmaz süriyim desem atarım çöpe
B

Bombos yaaa varya bombos ve de genişleyebiliyo balla parmak arasındaki ilişki gibi duymussundr :))) yeterki kasmamak gerek kasmayı zaten bıraktıgın an 1.sn de hemen gevsiyo öyle dakikalarca beklemenede gerek yok.. Güzel haberlerini duyalım hadi insallah bu daha neki diger parmak ödevlerini yapıcaksn eşinde yapacak bi de bakmıssın ki duyarsızlasmıssın acı agrı yok aksine zevk istek bebek var :))))

Hırs yapmak için süper bi cümle olmuş ıns bu sorunu asarız inş o günleri de görürüzz diyorumm bende cok istıyorum...

tşkler öneriler için zeytinyağına başladım hadi hayırlı dün biraz giriş oldu ama ilerleme nasıl olmuyor yeniyıla tam yapmış olarak girerim inşallah diyorum ama adet tarihim yaklaştı kıs met artık bol bol sürsem zararı olmaz sanırım bide prezervatifle daha kolay olur mu ki

Prezervatifte kaygandır kendine has bi dokusu var evet olabilir :) basarıcaksın o ilerleme kendini kastıgın için oluyo o anda bacaklarını ve kalcanı kontrol et dikkatini bacaklarına ver gör bak kastıgını nası göreceksin ama farketmiyosn beyin baska yere yönlendiriyo seni, o anda hemen bacaklarını yumusatıyosun poponuda kasmıyosn ve öyle ittirmeye dewm ediyosun tamammı yaptım basardım demeni bekliyorum senden.. :*

Arkadaşlar bende yeni katildim araniza.7 aylik evliyim ve hala eşimle birlikte olamadik.işin kötüsü artik eşimdede isteksizlik olmaya başladi yardimlarinizi bekliyorum..

Aynen diğerleri daha kolay olur sanırım artık:)

Arkadaşlar bende yeni katildim araniza.7 aylik evliyim ve hala eşimle birlikte olamadik.işin kötüsü artik eşimdede isteksizlik olmaya başladi yardimlarinizi bekliyorum..
Canım eşinde isteksizlik olmaz erkeğin yaradılışından gelir o herzaman hazırda beklr biz bayanlar gibi değiller ama oda senin üzülmene kıyamıyordur.. Ne aşamadasınız egzersiz yaptın mı hiç? Yardımcı olabilirim istersen soramadıklarını özeldende burdanda anlatırım

Egzersiz yaptim orta parmaga kadar aldim ama iki parmak alamiyorum.eşimlede bir yere kadar ilerliyorum ama sadece ucu giriyo ve hic bir sekilde ilerlemiyo hatta bazen girişe yerleştirmek de bile zorlaniyorum surekli kayiyo.ereksiyon problemi oldugu icin şimdi eşimde deneme de yapamiyoruz zaten bu sorunda ilişkide başarisizlik yaşayinca ortaya çikti umarim geçicidir ilgin icin cok teşekkur ederim kimseyle paylasamiyorm cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…