Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yav kızlar bende mi sıkıntı var ahulum asql bacım sşzdedemi aynı acaba.ozelden yazıstıgım bırsuru vajılı arkadas var hiçbirinden bır haftadır ses yok artık ne aşamadasın dıye mesajda atmıyorum burayıda sadece okuyup sitede baska yerlere takılıyorum.

Şimdi baktım sekız kişi var birini nurdan takıp ediyorum ona lafım yok burakmayıp devam ediyor olmasından mutluyum.
Diğer 7kişi neredesiniz
Her neyse yardım isteyen varsa yarı yolda bırakmayacaksa bekliyorum canlar.baska arkadaşla calısıp soru sormakta ısteyen varsa tabıkı yazabılır sevgiler

Valla yardımlarınıza her zamn beklerım cünkü artık son asamadayım ve adet zamanım yaklastı son 2 günüm falan kaldı adet olmadan su ısı halletmek ıstıyorum bndee

Aynen canim bende de oyle oluyor basladik saniyorum bakiyorum kimse yok

Ikı aylık evlıyım esım cok anlayıslı ama ılk gece korkularım yuzunden kasıldım ve kanamam da agrım da uzun surdu. Hala ılk gırıste acı ve agrı hıssedıyorum onu mutlu edemıyorum dıye dusunuyorum acıdıgı ıcın kısa suraun ıstyorum ama bunu ona anlatamıyorum zamanla alısırım sandım ama bu acı gecmıyor. Bılıyorum psıkolojık cunku bı gece ıckı ıctım ve esımle gercekten acı cekmeden guzel bır gece gecırdım bunun bır cozumu olmalı cok yoruldum

Bebegi olan arkadaslar nolur bana yardim edin.yaaa adetim kahverengi akintiyla geciyor.kanama falan yok.dort gundur kan falan yok.idrar testi yaptim negatif yaaaa kafayi yiycem acaba hamile olabilir miyim.hic boyle olmazdi.anlamadim gitti

Bebegi olan arkadaslar nolur bana yardim edin.yaaa adetim kahverengi akintiyla geciyor.kanama falan yok.dort gundur kan falan yok.idrar testi yaptim negatif yaaaa kafayi yiycem acaba hamile olabilir miyim.hic boyle olmazdi.anlamadim gitti
Kan testinde kesin sonuç cikar. Bide eğer yeniyse idrar testinde cikmayabiliyor. Benim ağrılarım devam etmişti adet sancısı gibi göğüslerim baya sismisti

tşkler olacak inşallah tşkler desteğiniz için

Benim bebegim yok ama cevremden duyduklarimdan hareketle, stresten olabilir, eger cok bebek istiyorsan psikolojik olabilir, az cok hissedersn bence, kendinde bedeninde bi degisme var mi,

Arkadaşlar bende yeni katildim araniza.7 aylik evliyim ve hala eşimle birlikte olamadik.işin kötüsü artik eşimdede isteksizlik olmaya başladi yardimlarinizi bekliyorum..
bende 7 aylık evliyim bizde de o sorun oldu ama eşime sürekli deneyelim diye ikna etmeye çalışıyorum sizde kendiniz için devam edin eşinizde düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…