- 17 Kasım 2014
- 67
- 95
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.821
ben istiyorum hem de çokk ve çoookkkkk iyi bir öğrenci olacağıma söz veriyorummmYardım isteyen arkadaşlar yardıma hazırım ama yarı yolda bırakmayın lütfen...
Valla yardımlarınıza her zamn beklerım cünkü artık son asamadayım ve adet zamanım yaklastı son 2 günüm falan kaldı adet olmadan su ısı halletmek ıstıyorum bndeeŞimdi baktım sekız kişi var birini nurdan takıp ediyorum ona lafım yok burakmayıp devam ediyor olmasından mutluyum.
Diğer 7kişi neredesiniz
Her neyse yardım isteyen varsa yarı yolda bırakmayacaksa bekliyorum canlar.baska arkadaşla calısıp soru sormakta ısteyen varsa tabıkı yazabılır sevgiler
Tamam canımbende yardım istiyorumm acilll 2 parmak yapabiliyorum ama penis kalınlığında mum girmedi akşam acıdı lütfen bana da yardım edin
Canim sende beni yari yolda biraktin ama="denizasyaa, post: 38515342, member: 638403"]ben istiyorum hem de çokk ve çoookkkkk iyi bir öğrenci olacağıma söz veriyorummm
Aynen canim bende de oyle oluyor basladik saniyorum bakiyorum kimse yokYav kızlar bende mi sıkıntı var ahulum asql bacım sşzdedemi aynı acaba.ozelden yazıstıgım bırsuru vajılı arkadas var hiçbirinden bır haftadır ses yok artık ne aşamadasın dıye mesajda atmıyorum burayıda sadece okuyup sitede baska yerlere takılıyorum.
Malesef egzersiz sartYa ben bu egzersizleri yapamıyorum egzersiz yapmadan gecmiyo mu bu lanet
Kan testinde kesin sonuç cikar. Bide eğer yeniyse idrar testinde cikmayabiliyor. Benim ağrılarım devam etmişti adet sancısı gibi göğüslerim baya sismistiBebegi olan arkadaslar nolur bana yardim edin.yaaa adetim kahverengi akintiyla geciyor.kanama falan yok.dort gundur kan falan yok.idrar testi yaptim negatif yaaaa kafayi yiycem acaba hamile olabilir miyim.hic boyle olmazdi.anlamadim gitti
Cevabin icin sagol.sende de boyle adet doneminde kahverengi akinti olmus muydu.Kan testinde kesin sonuç cikar. Bide eğer yeniyse idrar testinde cikmayabiliyor. Benim ağrılarım devam etmişti adet sancısı gibi göğüslerim baya sismisti
tşkler olacak inşallah tşkler desteğiniz içinPrezervatifte kaygandır kendine has bi dokusu var evet olabilir :) basarıcaksın o ilerleme kendini kastıgın için oluyo o anda bacaklarını ve kalcanı kontrol et dikkatini bacaklarına ver gör bak kastıgını nası göreceksin ama farketmiyosn beyin baska yere yönlendiriyo seni, o anda hemen bacaklarını yumusatıyosun poponuda kasmıyosn ve öyle ittirmeye dewm ediyosun tamammı yaptım basardım demeni bekliyorum senden.. :*
Benim bebegim yok ama cevremden duyduklarimdan hareketle, stresten olabilir, eger cok bebek istiyorsan psikolojik olabilir, az cok hissedersn bence, kendinde bedeninde bi degisme var mi,Bebegi olan arkadaslar nolur bana yardim edin.yaaa adetim kahverengi akintiyla geciyor.kanama falan yok.dort gundur kan falan yok.idrar testi yaptim negatif yaaaa kafayi yiycem acaba hamile olabilir miyim.hic boyle olmazdi.anlamadim gitti
bende 7 aylık evliyim bizde de o sorun oldu ama eşime sürekli deneyelim diye ikna etmeye çalışıyorum sizde kendiniz için devam edin eşinizde düzelir inşallahArkadaşlar bende yeni katildim araniza.7 aylik evliyim ve hala eşimle birlikte olamadik.işin kötüsü artik eşimdede isteksizlik olmaya başladi yardimlarinizi bekliyorum..
Canım ben bebek olcagini hiç düşünmediginden heran adet olcam saniyodum aynen adet sancısı çekiyordum ama akıntı fln oolmamıştı. En iyisi sen yarın bi kan testi yaptirHeran adet olcam gibi oluyor ama kac gundur bisey yok simdi bile belim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?