- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.841
Goguslerim sisti belim agriyor ama ayni adet belirtileri gibi oldugu Icin anlayamiyorum.vajiyi yendigim gunun sabahi doktora gittim yani iki hafta once.hamile olabilirsin demisti.alttan bakmisti ben de icimden biz daha ilk defa iliskiye girdim olmazherhaldd demistim ama bbilmiyorum.Benim bebegim yicink ama cevremden duyduklarimdan hareketle, stresten olabilir, eger cok bebek istiyorsan psikolojik olabilir, az cok hissedersn bence, kendinde bedeninde bi degisme var mi,
Bnmde ilkinde oldu hatta nasıl olduğunu bile anlamadım o derece yani. İstiyosan eğer ınş vardır bebisin.bu arada o egzersizler hiç bana göre değil beceremedim ZtnGoguslerim sisti belim agriyor ama ayni adet belirtileri gibi oldugu Icin anlayamiyorum.vajiyi yendigim gunun sabahi doktora gittim yani iki hafta once.hamile olabilirsin demisti.alttan bakmisti ben de icimden biz daha ilk defa iliskiye girdim olmazherhaldd demistim ama bbilmiyorum.
Benim cevremde ilk gun hamile kalan cok, hamile olabilirsin canim, acil kan testi yaptir, hafta sonu gelmeden, aklinda olacagina yasayarak gor bence:)Goguslerim sisti belim agriyor ama ayni adet belirtileri gibi oldugu Icin anlayamiyorum.vajiyi yendigim gunun sabahi doktora gittim yani iki hafta once.hamile olabilirsin demisti.alttan bakmisti ben de icimden biz daha ilk defa iliskiye girdim olmazherhaldd demistim ama bbilmiyorum.
Aynayla baktin mi kendine
Himm anladim benim gibisin sende firsat buldugunda tekrar tekrar dene canim pes etme sakin ne kadar cok incelersen sana o kadar siradan gelecek ve alisacaksin ve artik rahatsiz olmayacaksin.ben de oyle basladim.Evet ama ciddi aincele canim pes etlamda rahatsız oldum. Birde bebek durmuyor ikide bir onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum
bunun tamamen çözümü var mi peki yani aşıp tekrar başına gelen var midir acabaAlistigin zamsnda dn kucuk asamadan egzersiz lere baslarsin.ilerledikce bir onceki asama sana kolay gelecek goreceksin.veeee mutlu soniinsallah
İnsallah hepimiz yeneriz.bende 7 aylık evliyim bizde de o sorun oldu ama eşime sürekli deneyelim diye ikna etmeye çalışıyorum sizde kendiniz için devam edin eşinizde düzelir inşallah
Sevgili arkadaslar okadar mutluyumki sizin ile paylasmak istedim ben 3 yillik evliyim ve vajinus belasi ile ugrasiyorum benim bilen arkadaslarim var burada uzun zamandir yazamiyordum ama hep takip eeediyordum.Sevgili ahulum ile eeksersizlere baslamisdim ilk serce parmak sonra isaret parmak ama her defasinda tansiyonum duserek yapiyordum bugun esimin parmagi ile deneme yapicaktim ama p.....ile deneme yaptil ve ben kurtuldum ben bu isi beynimde bitirdim artikcunku benim yarisina kadar gelmem dokundurmam kendimi kasmamam ve hic aci hissetmemem bunu benim icin sonlardirdi 2 es denememde bu isi bitorocem ve sizlere yazicam.dua edin bana allah hepimizin yardimcisi olsun..
Cok tsk ederim bu isi 2 cide bitiricem allah hepizin yardimcisi olsunamin canım inşallah senin adına çok sevindim
ilkini yaptıktan sonra gerisi çok daha kolay canm geçmiş olsun :)Cok tsk ederim bu isi 2 cide bitiricem allah hepizin yardimcisi olsun
Yanı kısacası beyninde bitirdin o işi? İlişki anında kendini nasıl ve ne düşüncelerle rahatlattın diye sorabilir miyim?Sevgili arkadaslar okadar mutluyumki sizin ile paylasmak istedim ben 3 yillik evliyim ve vajinamus belasi ile ugrasiyorum benim bilen arkadaslarim var burada uzun zamandir yazamiyordum ama hep takip eeediyordum.Sevgili ahulum ile eeksersizlere baslamisdim ilk serce parmak sonra isaret parmak ama her defasinda tansiyonum duserek yapiyordum bugun esimin parmagi ile deneme yapicaktim ama p.....ile deneme yaptil ve ben kurtuldum ben bu isi beynimde bitirdim artikcunku benim yarisina kadar gelmem dokundurmam kendimi kasmamam ve hic aci hissetmemem bunu benim icin sonlardirdi 2 es denememde bu isi bitorocem ve sizlere yazicam.dua edin bana allah hepimizin yardimcisi olsun..
Darısı bize inşallah :)Sevgili arkadaslar okadar mutluyumki sizin ile paylasmak istedim ben 3 yillik evliyim ve vajinamus belasi ile ugrasiyorum benim bilen arkadaslarim var burada uzun zamandir yazamiyordum ama hep takip eeediyordum.Sevgili ahulum ile eeksersizlere baslamisdim ilk serce parmak sonra isaret parmak ama her defasinda tansiyonum duserek yapiyordum bugun esimin parmagi ile deneme yapicaktim ama p.....ile deneme yaptil ve ben kurtuldum ben bu isi beynimde bitirdim artikcunku benim yarisina kadar gelmem dokundurmam kendimi kasmamam ve hic aci hissetmemem bunu benim icin sonlardirdi 2 es denememde bu isi bitorocem ve sizlere yazicam.dua edin bana allah hepimizin yardimcisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?