Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim bebegim yicink ama cevremden duyduklarimdan hareketle, stresten olabilir, eger cok bebek istiyorsan psikolojik olabilir, az cok hissedersn bence, kendinde bedeninde bi degisme var mi,
Goguslerim sisti belim agriyor ama ayni adet belirtileri gibi oldugu Icin anlayamiyorum.vajiyi yendigim gunun sabahi doktora gittim yani iki hafta once.hamile olabilirsin demisti.alttan bakmisti ben de icimden biz daha ilk defa iliskiye girdim olmazherhaldd demistim ama bbilmiyorum.

Bnmde ilkinde oldu hatta nasıl olduğunu bile anlamadım o derece yani. İstiyosan eğer ınş vardır bebisin.bu arada o egzersizler hiç bana göre değil beceremedim Ztn

Benim cevremde ilk gun hamile kalan cok, hamile olabilirsin canim, acil kan testi yaptir, hafta sonu gelmeden, aklinda olacagina yasayarak gor bence:)

Evet ama ciddi aincele canim pes etlamda rahatsız oldum. Birde bebek durmuyor ikide bir onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum
Himm anladim benim gibisin sende firsat buldugunda tekrar tekrar dene canim pes etme sakin ne kadar cok incelersen sana o kadar siradan gelecek ve alisacaksin ve artik rahatsiz olmayacaksin.ben de oyle basladim.

Merhaba. Az önce başka bir yerde yazdım derdimi, buraya da yazmak istedim çünkü burası daha aktif görünüyor. 2 senelik evliyim ve bir türlü kurtulamadım bu hastalıktan. Egzersizleri okudukça geriliyorum. Çok umutsuzum. Positif yorumlara, moralimin yukselmesine ihtiyacım var..

Sevgili arkadaslar okadar mutluyumki sizin ile paylasmak istedim ben 3 yillik evliyim ve vajinamus belasi ile ugrasiyorum benim bilen arkadaslarim var burada uzun zamandir yazamiyordum ama hep takip eeediyordum.Sevgili ahulum ile eeksersizlere baslamisdim ilk serce parmak sonra isaret parmak ama her defasinda tansiyonum duserek yapiyordum bugun esimin parmagi ile deneme yapicaktim ama p.....ile deneme yaptil ve ben kurtuldum ben bu isi beynimde bitirdim artik cunku benim yarisina kadar gelmem dokundurmam kendimi kasmamam ve hic aci hissetmemem bunu benim icin sonlardirdi 2 es denememde bu isi bitorocem ve sizlere yazicam.dua edin bana allah hepimizin yardimcisi olsun..

amin canım inşallah senin adına çok sevindim

Yanı kısacası beyninde bitirdin o işi? İlişki anında kendini nasıl ve ne düşüncelerle rahatlattın diye sorabilir miyim?

Darısı bize inşallah :)

Canim benim durumum biraz vahimdi beynimi ikna edemiyorfum cinsel iliskiyi ve ben 3 yildir bu sekilde her cinsel birliktelikde esimi iten kaskati kesilen biriydim.be bu denwmede ben p.... yarisina kafar icime aldim eger esim gelmeseydi bu is bitmisdi cunku okadar rahattimki hic kasmadim kendimi be bu is benim beynimde bitti.o anda sadece burda yazilanlar aklima geldi dadece bu isi yapicam aci yok ve artik cok fazla yiprandigimiz aklima geldi.

Hanimlar benim esim egzersizleri yaptığımı biliyor ama yanimda degil.sordum ama cok nt vi cevap alamadım yani muallakta kaldin. Kendi kendime bu egzersizleri yaparken kan gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…