Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar uzun süredir aktif olarak siteye girip yazamadım ama okudum şimdi tüm mesajları ...başaran ve henüz başarma aşamasında olan arkadaslara selam olsun. . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .. Özelden benimle sabırla ilgilenen ayllllliiiin35 e tejrar tekrar teşekkür ederim .. ben aynaya bile bakamiyordum şimdi alıştım etkilenmiyorum çok şükür. . Inşallah devami gelecek ama regl oldum.. .. Arkadaşlar suan başarmak için yola çıkmış kaç kişiyiz herks yazabilir mi ? Birbirimize destek olalım .. dualarım tüm bu ileti yaşayip kurtulmak isteyenlerle ve evlat arzusuyla yanıp tutusanlarla. . Ve tabiki bizimle burada ilgilenen dostlarla..

Ben varım ve aynen katılıyorum. Desteğe ve morala çok ihtiyacım oluyor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Bende varim, insallah yeni baslayacagim,

canım beniimm sen gerçekten çok güçlü birisin aynayı bırak daha nelerrr yapacaksın ben geçenlerde saymıştım eski sayfalara bakıp son 2-3 ayda egzersiz yapan yada yapmayan 25-30 arası kişi vardı. 5-6 kişinin yendiğini varsayarsak yine 20 küsur kişi vardır. 2014 ün son 6 gününde umarım bir çok arkadaş daha yener... ara vermek zorunda kalanlar da devam eder tabii

veeee gerçekten başarmak için yola çıkıp emek harcayan,kendi ve eşinin mutluluğu için çaba sarfeden arkadaşların hepsinin yürekten yeneceğine inanıyorum tabii hiçbirşey yapmadan sürekli erteleyen, o cesaret içinde olduğu halde ben sadece üzülüyorum hiçbirşey yapamam diyenler hariç

Aynen canım merak etme durum bizde de öle ..Ben artık takılmıyorum bir iki yazıyorum o mesajı kestimi bend eonun tüm mesajlarını siliyorum bir daha yazsada yazmam .Biz bu işten menfaat kazanıyormuşuz gibi naza çekilmesini sevmiyorum.Bana yazıyor yazıyor yardım etmeye çalışıyorum sonra bi bakıyorum hatun burda başkalarına soru soruyor beni takmıyor madem hiç başlama bizimle.Onun için çok uğraşma artık canım başkalarıyla isteyen yazar.Benim şuan sadece bir arkadaş var yardımcı olmaya çalıştıgım sağolsun ondanda çooook memnunum.Gerçekten yenmek isteyen kendini belli ediyor zaten :))

Bu arada yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarla kendimizi kullandırmamak adına birbirimizden haberimiz olsun da bazıları yazıp kaçıyor ve hepimize aynı muameleyi yapıyor.Yardımcı olanlar özelden birbirimize kimlere yardımcı olduğumuzu yazarsak aradaki kaynayan kişileri farkedebilirz işimiz kolaylaşır ne dersiniz?

Hanimlar benim esim egzersizleri yaptığımı biliyor ama yanimda degil.sordum ama cok nt vi cevap alamadım yani muallakta kaldin. Kendi kendime bu egzersizleri yaparken kan gelir mi?
bence egzersiz biraz sıkıtılı esinde net cevap vermediyse riske atma kendini derim esinle yap bunu yada kendi cabanla yen canım cünkü kızlık zarı genelde 1,5 2 cm ilerde ve yırtılabilir ben anlamadım bile yırtıldıgını esim yurttı benimkini normal ilşki denemelerinde doktordan ögrendim ve bunu gidince hala kızım sanıyordum cünkü esimle gittik allahtan yoksa kan gelcek die beklicektim ama her kızlık zarında kanama olmuyormus

Kizlar bende sizin yonlendirmelerinizle basladim 2 parmak ve aparat asamasinida bitirdim araya.adet donemi ve ailemin yanina gidisim girdi 10 gundur denemedim hic... ne yapmam gerek egzersiz yapip hemen esimlemi deniyim basarisiz olmaktan korkuyorum

Herkes istediğine yazmakta özgürdur. Illa niye bi kişiden yardım alsınki. Buraya yazsın herkes yardimci olsun.ortami germeye gerek yok.ki bu çok önemli bi konu.vaji önemli bir hastalık. Yanlış bir adım herseyi berbat eder.tamam tecrübeli siniz. Ama büyük vebal.bu sebepten isteyen yazsın yazmasin bosverin

Desteğin büyük canm o cesareti sen verdin bana inş mahçup etmem

Yanlış anladın sanırım beni.Benim demek istediğim bir kişi bana yazsın ve hep benimle devam etsin diye bencillik değildi.Demek istediğim bir kişi çıkıyor bana yazıyor ben ona zamanımı harcıyorum sonra bir bakıyoruz ortalıkla yok sonra öğreniyorumki başkalarıyla yazışıyor.Yazışması yardım alması önemli değil keşke devam etse ama onada bana yaptığını yapıp başkasına geçiyor.Evet vaji önemli bir hastalık ama bizim zamanımızda önemli boş kişilerle geçirilecek kadar değersiz değil canım.Boş bir insana yardım etmektense gerçekten yenecek birine yardım etmeyi tercih ederim.Mesela yağmurzerresiyle başladım ben ona elimden geldiğince yardım ettim ama yazamadığım zamanlarda diğer arkadaşlardanda yardım aldı ve tüm gücüyle yendi bu hastalığı bana bağlı kalmadan ama benim emeğimide hiçe saymadı haberdar etti beni.Önemli olanda bu.Benim yazdığım burayı germez ama senin şu yazdığın benim gibi yardımcı olmaya çalışanları gerer yada daha açık olayım beni gerer..Ayrıca biz kesinlikle yanlış bir yönlendirme yapımıyoruz en azından kendi adıma yağmurzerresi ve ahulum adına söleyebilirim doğal olmayan hiçbirşeyi tavsiye etmiyoruz.Bu işten menfaatde sağlamıyoruz egomuzuda tatmin etmiyoruz kendimiz yaşadık acısını çekdik onun için yardım ediyoruz..Kimsenin vebalinede girmeyiz

Kizlar bende sizin yonlendirmelerinizle basladim 2 parmak ve aparat asamasinida bitirdim araya.adet donemi ve ailemin yanina gidisim girdi 10 gundur denemedim hic... ne yapmam gerek egzersiz yapip hemen esimlemi deniyim basarisiz olmaktan korkuyorum
Canım adet dönemin bitttikten sonra bir daha denedinmi?Eğer yeni bittyise adet dönemin lütfen tekrar 2 parmak çalış 2 parmakda tamamen rahatladığında hiç gerilme ve kasılma duymadıgında rahat bir şekilde gitgel yapdıgında 3 parmak tavsiye ediyorum ben ama sen aparatla 3 parmağı aştıysan eş dönemesine geçmelisin.Ama lütfen kendini hazır hisset korkuları bırak kenara cesaretini tamamen topla.Kendinle konuş motive ol YAPABİLİRSİN YAPAMAMAN İÇİN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOK.Aparatı egzersizleri yapdıysan peniside yaparsın.Lütfen dene ve başardığını buraya kocaman harflerle yaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…