Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yanlış anlamışsın canım arkadaşımızın dediği şey.mesela sen benimle çalışmaya baslıyorsun başkasına gecıyorsun ama bana bılgı vermıyorsun vermeyınce bende merak ediyorum ve baska arkadaş almıyorum cunki senle konuatugumuz ıcın yarım yamalak olmasın ıatıyorum.haber versen ben osırada baska arkadasta alırım .bekleye bekleye lıstemde yedi kısınden haber yok kkısının adetını bekliyorum kkısuylede çalışıyoruz obur yedi kişiyi sildim mesajlarını.cok fazla vakıt gecırıyoruz burda bundan gocunmuyoruzda kendi iategımızle ve Allah rızası için yapıyoruz. Ama haber verılmesınk beklemekte hakkımız sanırım.bazen aksamları eşimle tartısıyoruz bıraz bıraksan artık diye oda haklı ama benden haber bekleyen bırılerınon oldugunuda dusununce yıne kensimi burda buluyorum.

Canimm ne guzel icimi actin :) bugun bitiyo adet yarin baslarim tekrar egzersizlere,en son 2 parmakta kalmistim ameliyat eldiveninden boy boy aparat yaptim en kalininda biraz zorlanmistim acikcasi ama oldu yinede... insallaah yeni yila atlatip girerim bende paylasirim sizinle

Arkadaşlar sanirim yendim ben sonunda... dun gece denedim ve baya oldu.. ust pozisyonda ve sirtim donuk denedim gene... yaaa olup olmadığını anlayamıyorum tam elimle kontrol ediyorum. Hic canim yanmiyor. Bilginiz olsun. .
Gittikce daha iyi olacagimi tam manasi ile duzelecegimi düşünüyorum. .. insallah burdaki herkes bir an evvel kurtulur.

Hayırlı olsun canım. Ustte denedikten sonra alta gec gitgelleride halledınce tamam bu iş. Gozunaydın. Acı yok dıyoruz acı duymayıncada sasırıyorsunuz kız nekadar kolaymış aslında demi

Yaa ben gecen ay yapmistim olmustu bir denememde.. sonra iki defa daha denedik yarida kaldi hic anlamadim. Moralim cok bozulmustu.. bu defa araya adetim girdi. Dun yaptik ve tam manasi ile duzeldiimi dun anladim.. hatta esim bosaldi bile. Fazla acik yazdım kusra bakmayin ama ardan da anladim ki baya baya basardik

Bundan boyle sık sık yapip iyice duzelmeye calisacagim.. ben egzersizlerde de esimle denemelerimde de hic aci duymadim. Hic kan gelmedi. Hic korkulacak bisi yok. Lütfen kizlar rahat olalim...

Bizler burada herkesi en iyi sekilde yonlendirmeye calisiyoruz vebal alacak bir durumumuz yok yani kimsenin kotulugune ugrasmiyoruz bu yazi agir geldi tabiki isteyen yazar istemeyen yazmaz sadece biz o kadar vakit ayirip birseylerin farkina varmalari icin ugrasirken yari yolda birakilmak hos olmuyor

Ikı aylık evlıyım esım cok anlayıslı ama ılk gece korkularım yuzunden kasıldım ve kanamam da agrım da uzun surdu. Hala ılk gırıste acı ve agrı hıssedıyorum onu mutlu edemıyorum dıye dusunuyorum acıdıgı ıcın kısa suraun ıstyorum ama bunu ona anlatamıyorum zamanla alısırım sandım ama bu acı gecmıyor. Bılıyorum psıkolojık cunku bı gece ıckı ıctım ve esımle gercekten acı cekmeden guzel bır gece gecırdım bunun bır cozumu olmalı cok yoruldum

Nefes egzersizleri yapmalısın öncelikle bir de kegel tuvaletini yaparken.ben doktordan terapi goruyurum 1 parmak yapabildim isterseniz yardimci olayım doktorumun anlattiklarini paylasabilirim

Nefes egzersizleri yapmalısın öncelikle bir de kegel tuvaletini yaparken.ben doktordan terapi goruyurum 1 parmak yapabildim isterseniz yardimci olayım doktorumun anlattiklarini paylasabilirim
paylaşır mısınız ben parmak egzersizi yapıyorum ama nefes yapamıyorum denemelere bir hafta mola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…