- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.881
Yanlış anlamışsın canım arkadaşımızın dediği şey.mesela sen benimle çalışmaya baslıyorsun başkasına gecıyorsun ama bana bılgı vermıyorsun vermeyınce bende merak ediyorum ve baska arkadaş almıyorum cunki senle konuatugumuz ıcın yarım yamalak olmasın ıatıyorum.haber versen ben osırada baska arkadasta alırım .bekleye bekleye lıstemde yedi kısınden haber yok kkısının adetını bekliyorum kkısuylede çalışıyoruz obur yedi kişiyi sildim mesajlarını.cok fazla vakıt gecırıyoruz burda bundan gocunmuyoruzda kendi iategımızle ve Allah rızası için yapıyoruz. Ama haber verılmesınk beklemekte hakkımız sanırım.bazen aksamları eşimle tartısıyoruz bıraz bıraksan artık diye oda haklı ama benden haber bekleyen bırılerınon oldugunuda dusununce yıne kensimi burda buluyorum.Herkes istediğine yazmakta özgürdur. Illa niye bi kişiden yardım alsınki. Buraya yazsın herkes yardimci olsun.ortami germeye gerek yok.ki bu çok önemli bi konu.vaji önemli bir hastalık. Yanlış bir adım herseyi berbat eder.tamam tecrübeli siniz. Ama büyük vebal.bu sebepten isteyen yazsın yazmasin bosverin
Canım adet dönemin bitttikten sonra bir daha denedinmi?Eğer yeni bittyise adet dönemin lütfen tekrar 2 parmak çalış 2 parmakda tamamen rahatladığında hiç gerilme ve kasılma duymadıgında rahat bir şekilde gitgel yapdıgında 3 parmak tavsiye ediyorum ben ama sen aparatla 3 parmağı aştıysan eş dönemesine geçmelisin.Ama lütfen kendini hazır hisset korkuları bırak kenara cesaretini tamamen topla.Kendinle konuş motive ol YAPABİLİRSİN YAPAMAMAN İÇİN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOK.Aparatı egzersizleri yapdıysan peniside yaparsın.Lütfen dene ve başardığını buraya kocaman harflerle yaz:)
Hayırlı olsun canım. Ustte denedikten sonra alta gec gitgelleride halledınce tamam bu iş. Gozunaydın. Acı yok dıyoruz acı duymayıncada sasırıyorsunuz kıznekadar kolaymış aslında demi
Bizler burada herkesi en iyi sekilde yonlendirmeye calisiyoruz vebal alacak bir durumumuz yok yani kimsenin kotulugune ugrasmiyoruz bu yazi agir geldi tabiki isteyen yazar istemeyen yazmaz sadece biz o kadar vakit ayirip birseylerin farkina varmalari icin ugrasirken yari yolda birakilmak hos olmuyorHerkes istediğine yazmakta özgürdur. Illa niye bi kişiden yardım alsınki. Buraya yazsın herkes yardimci olsun ortami germeye gerek yok.ki bu çok önemli bi konu.vaji önemli bir hastalık. Yanlış bir adım herseyi berbat eder.tamam tecrübeli siniz. Ama büyük vebal.bu sebepten isteyen yazsın yazmasin bosverin
Ben yapıyorum iki haftadır.ne durumdasiniz suan ne drcedesiniz yani dokunabiliyorsunuz degilmiParmak egzersizleri ile ilgili yardımcı olabilecek olan var mı
paylaşır mısınız ben parmak egzersizi yapıyorum ama nefes yapamıyorum denemelere bir hafta molaNefes egzersizleri yapmalısın öncelikle bir de kegel tuvaletini yaparken.ben doktordan terapi goruyurum 1 parmak yapabildim isterseniz yardimci olayım doktorumun anlattiklarini paylasabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?