Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım çok az baş kısmı giriyo o şekilde git gel yapmaya çalışıyor ve canım çok acıyo hiç ilerliyemiyo
o zaman giriş kısmında bademcik gibi birşey var orda mı takıldın acaba, sonrası boşluk zaten orayı geçince , yada giriş kısmını sanıp kapalı bir yer var başta çoğu kişi vajina sanıp orayı zorluyor o zaman da patlayacak gibi his veriyor çünkü kapalı olduğundan. benim sana link yolladığım konumda bir resim var, vajinaya oklarlagirişi çizdim onu tekrar inceler misin sonrada özelden yaz bana.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/

Ya bende ilk girişten sonra takılma oluyo ay kafayı yicem kayganlaştırıcı mı sürsem acaba fark olur mu

yanlız değilsiniz bende de aynı sorun var malesef bir türlü aşamıyorum

bende de takılma oluyor mumun yarısı oluyor devam ettiremiyorum. bunu sebebi pozisyonumuzmuş sanırım. popya doğru eğim vermeye çalışalım bakalım :/

arkadaşlar birkaç gündür yoktum yeni okuyorum msj ları.şimdi cvp yazan olmuştur mutlaka bende kendimce bişeyler yazmak istedim.
bakın şimdi vajina dümdüz değil, nasıl söyleyim tabiri caizse çocuk kaydırağı gibi aşağı iner ama dik değil eğimli iner değil mi?
şimdi size şöyle anlatayım.
1. durum: bacaklarınızı karnınıza çekip yarı yatar pozisyonda işaret parmağınızı vajinaya girdirirken ilk girişte bademcik gibi birşey vardır, kapı gibi düşünün onu hafif ittirerek ıkınarak devam edersiniz, sonra bir boğum girdirirsiniz sonra karşınıza dubar gibi birşey denk gelir parmağınızı sağa sola sallayarak içerde ilerlerseniz yolu rahat bulursunuz. ilk boğumdan kıvırın parmağı biraz daha ilerleyin yine kalır sonra bir boğumdan daha kıvırın ilerleyin tamamen girmiş olur ve parmağınız boğumlarından kırılarak ilerlediğinden şekil olarak içerde kanca gibi şekil almıştır.

2. durum: ki ilişkide bunu ayarlamak önemli, çünkü pns i kıvıramayacağınıza göre parmak gibi kendinizi ayarlayacaksınız.
poponuzla belinizin arasına baya yüksekçe bir yastık alın. gerekirse birazda siz poponuzu kaldırın ayaklarınızı yere koyup, sonra parmağınızı girdirin direk girer kıvrılmadan. şimdi eş denemesinde üstteiniz atıyorum biraz girdi diyelim hemen poponuzu arkadan kalkık gibi yapın vajinada aşağı baksın ama beliniz hareket etmesin,, poponuz bağımsız şekilde hareket etsin ve aslında ilk giriş anından itibaren poponuzu beşik sallar gibi ileri geri sallayarak oturmaya devam ederseniz, o yolunu bulur.belde çukurluk oluşacak yani.

canım bak, bu psikolojik bir durum olduğundan, yendikten sonra diyelim ki o gün yorgunsuz havanda değilsin eşin istiyor diye zorladın kendini ama sen istemezsen kapatırsın kendini.eğer beynin zevk almazsa o ıslaklık oluşmaz ve sen ıslaklık olmayınca kuru kuruya nasıl yapacaksın acır düşünsene, kapatırsın ama o zaman dersinki yok ben iyi değilim. kendini bilirsin demezsin aaa olmayacak ben vajiyim falan. çünkü aştın artık. biliyosun bu zevk almaya başlı. şuan ki durumumuz aslında tamda bu. korkudan kendini kapatıyosun.ama tabi ilk deneyimi yaşamadığın için bunun geçici bir durum olduğunun farkında değilsin.senin içindeki acıyı burda bilen kişiler var ve sen yalnız değilsin sadece bunun için bile şükret ve Rabbim artık sınavım bitsin yardım et de. olmayacak diye düşünme. bu bir sınav ve her sınavın bir bitiş süresi vardır, dolmadan çıkamazsın.o süre dolana kadar sen elinden geleni yapıp dua etmekle sorumlusun.

bir de ordaki delik ufacık.. herkeste böyle mi? ben de mi sorun var acaba.

kuzum herkesin aynı. hep aynı örneği veriyorum ama okuyanlar kusura bakmasın. anüs varya hani. miniciktir ama sıkıştırmayıp rahat bıraktığında afedersin anüs açılır ve dışkı kabız değilsen rahatça çıkar değil mi? ve sonrada eski haline döner.vajinada aynı anüs gibi esnektir. mesela kabızken canın yanar neden kuruluktan, işte vajinada kuru olunca pns girerken acı çekersin. normalde zeytinyağ gibi yoğun bir kayganlık sağlarsan ağrı sızı olmaz asla.

evlendiğimi bilemedim boşanmak bile geçiyor artık içimden.. kocama eş olamıyorum ki ben onu üzmekten başka bi halta yaramıyorum :'(

sakın böyle düşünme, burda bak binlerce insan geldi geçti hepsi boşansaydı evliçift kalmazdı. tanımadığn mutlu sandığın, çocuk istemiyoruz diyen kimbilir kaç kişi aslında bu sıkıntıyı yaşıyor olabilir. birileri yapıyorsa imkansız değil demek ki.pes etme. bizler bunun için burdayız.

ins artık kurtulalım.. ben kndı adıma soleyım esımle artık aramız lımonı olmaya basladı o takma dıo ama olmuo ıste

o zaman mumda bu eğikliği ayarlamak mümkün olmadığı için yapamıyorum sanırım ? parmakla çalışırsam daha mı rahat olur ?

Canim ben cok egzersiz yaptim aparat yaptim ama mumla yapamamistim mum cok sert geldi acitti ben kurdana bol havlu kagit sardim sonra strecledim ameliyat eldiveninin bi parmagina gecirdim boy boy yaptim inceden kalina en son esimle denedim ve oldu... birde benimde takildigim yer oldu orda ice buktum aparati kanca gibi dusun devam etti ordan vajina ici dumduz degil viraj donuyosun... bende yendikten sonra tekrar denemedim acaba egzersiz yapip mi denesem yine direk olmaz muhtemelen

o zaman mumda bu eğikliği ayarlamak mümkün olmadığı için yapamıyorum sanırım ? parmakla çalışırsam daha mı rahat olur ?
bence parmak daha rahat ama kişiden kişiye değişiyor tabi. bana aparat çok itici geliyor.başaranlara da helal olsun diyorum hep.

arkadaşlar bir arkadaş bu ameliyat eldivenini denerken nasıl olduysa parçası içinde kalmış lütfen dikkatli olun, endişelendirmek için söylemiyorum ama aklınızda olsun.

Kizlar bana da cevap verin lütfen bu parmak ve aparat egzersizlerini hergun mu yapmaliyiz. Ben zarar vermekten tahriş etmekten korkuyorum

Kizlar bana da cevap verin lütfen bu parmak ve aparat egzersizlerini hergun mu yapmaliyiz. Ben zarar vermekten tahriş etmekten korkuyorum
cnm ne zaman yapacağın sana bağlı bişey ama hergün yapmaktan bi zarar gelmez bence yeterki çok zorlama ve kasmamaya çalış..kendini tv falan oyala o zamanlarda yap..bol yağ veya jel kullan eğer tahriş olduğunu yani çok zorladığını hissedersen biraz ara verebilirsn

merhaba arkadaşlar, aslında az önce üye oldum ama yardım edeceğinizi umuyorum. ben henüz 20 yaşındayım, ilk ilişkimden beri canım çok yanıyor ve ben de o zamandır burayı okuyorum. herkesin tavsiyelerine uymaya çalıştım aslında, bir parmağı tamamen alabiliyorum. hatta partnerimle birlikte olabiliyoruz ama ben sadece acı duyuyorum ve sabretmem gerekiyor. doktora gittim, vajinismus olsaydın hiç olmazdı değilsin dedi. ne yapmam gerekiyo sizce? bu arada psikolojim de çok bozuldu tabi devamlı ağlıyorum bunu düşününce falan. benim için bi şeyler yazarsanız çok sevinirim.

Tatlım benim vajinismusun dereceleri var sen kacıncısısın bilmiyorm ama yinede iyileşmeye baslamıssın en azından bundan sonrası ürkeklik diyorum ben, insan okudukcada cesarete geliyo bol bol yazılanları oku ve uygulamaya geçir

ben iki parmağı çok rahat yapıyorum 3 parmak 1 boğum giriyor eş denemesi yaptım 2 gün önce yine hüsran yine hüsran çok kasılıyorum ve canım çok yanıyor bir türlü kendimi serbest bırakamıyorum

Arkadaşlar ben 8 sene yaşadım bu durumu.gitmedigim doktor bile kalmadı haydar d. Bile gittim sonuç alamadım. Derken verilen bi ilaç var uyuşturucu krem ve bişey daha aldım. Çünkü parmak egzersizleri de yapamıyorum.ama çözüme yavaş yavaş ulaştım.esimle tam anlamıyla birleşme oldu ama dikey kaslarım genede kasiliyordu. Bunu da aşmak için mücadele verirken 3 ay olmuştu çözüleli adetim geçti test filan derken 3.5 haftalik hamile olduğumu ogrendim.
Eger burda yazamadiginiz durum varsa tam ogrenmek Isterseniz özel msj atin herseyi anlatırım. Ve korkmayın inancinizi kaybetmeyin. Bu çok önemli. Eninde sonunda çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…