Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bu tamamen hormonlar ve kisiyle alakali.ben yaklasik bir ay once yendim.esim sabirsiz.doktor bol bol deneyin olur dedi.su zaman bu zaman diyemeyiz demisti.insallah hayirlisi olur hepimiz icin.birde yumurtlama donemlerine dikkat edin demisti.

Kizlar bende ne zamandir deneyemiyorum esim gece calisiyor bu aralar bi turlu denk gelemedi yarin aksam deniycez yine bakalim insallah olur dua edin lutfen planim burada biri yapmisti onun gibi once ilik bir dus alicam rahatlamak adina ondan sonra deniycem bakalim insallah olur da buraya yazarim :)

Bide kizlar tavsiyeleriniz var mi bana bizde yarisina kadar giriyor penis sonra yanma baslayinca esime durmasinj soyluyorum sonra esimde sertlesme sorunu oluyor k.bakmayin boyle acikca yazdim ama kimsem yok soracak

Bende 2 aylik olacagim 3 gun sonra :) cok zor bir surecmis aslinda esimde sknti olmasa olacak biliyorum ama onu nasil asicaz onu bilmiyorum kurtulalim bizde artik ya insan hep bir yanini eksik hissediyor boyle olunca

çok haklısın canım ama inşallah atlatıcaz bu durumu oldu oldu diye sevinç çığlıkları atıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…