- 29 Aralık 2014
- 68
- 39
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.121
Ben jel felan kullanmadım hiç birşey kullanmadım diyince bana cevap verdin sandım.k.bakma cnmBurda herkese sordun bende o laf ortaya atıldığı için cevap verdim güzel kardeşim
Hayir bence öyle yapmayin benimde aklima gelmişti bu yöntem arastirmistim ama spermlerin yapisi bozulmuş oluyomus o tarz yontemlerle.Kızlar merhaba bende 5 yıllık vajiliyim ve vajili olmama rağmen hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim .kürtaj oldum 6 ay önce ama hala aşamadım. Geçen aklıma bi fikir geli ne kadar mantıklı bilmiyorum ama denedim ben umut dünyası işte Eşim enjektöre boşaldı bende onu sokabildiğim kadar içime soktum sonra sıktım şırıngayı . Bilmiyorum doğrumu yaptım artık bu ay öğrenicez işe yarıycakmı
Canim ben bi yontemle yapiyorum hep. biraz girdirdikten sonra bacaklarimi esimin beline doluyorum.boylelikle popomda biraz havaya kalkmis oluyor.cok rahat oluyor.giriste yanma bende de oluyor.ama cikarmadan biraz bekleyip nefes alip verince geciyor.ama biraz sabredip cikarmamak gerek.tabi bunlari altta oldugum pozisyonda yapiyorum.isine yarar umarim.benim cok isime yariyor.birde bu yanma ve agrar kendimizi kasmsmizdan kaynakli cogu zaman.ilk yaptigimizda daha fazlaydi simdi sadece giriste biraz oluyor.canim yapabiliyorsan egzersiz yap.ben egzersizlerle 1,5 sene sonra ancak iliskiye girebildim.beni. ben ucunu bile alamiyordum.azimle egzersizleri yaptim ve so bir aydir hepsini rahat aliyorum.yarisini aliyormussun.biraz daha gayretle tamamini alirsin arkadasim merak etme.Bide kizlar tavsiyeleriniz var mi bana bizde yarisina kadar giriyor penis sonra yanma baslayinca esime durmasinj soyluyorum sonra es sertlesme sorunu oluyor k.bakmayin boyle acikca yazdim ama kimsem yok soracak
Benim esim de son zamanlarda erken bosalma,sertlesme gibi sorunlar oluyordu.bu durumu yasayan bayanlarin eslerinde bunlar cok normalmis.yendikten sonra tamsmen duzeldi.sonucta onlarda psikolojik olarak etkileniyorlar.sunlari unutma.bol kayganlastirici kullan.on sevismeyi uzun tutun ki sen de hazir olasin.ve esin girerken kuvvetli ikin zaten girdikten sonra bisey kalmiyor.sorun olursa hic cekinme sor.ben de burdan destek alarak atlattim.Canim ben bi yontemle yapiyorum hep. biraz girdirdikten sonra bacaklarimi esimin beline doluyorum.boylelikle popomda biraz havaya kalkmis oluyor.cok rahat oluyor.giriste yanma bende de oluyor.ama cikarmadan biraz bekleyip nefes alip verince geciyor.ama biraz sabredip cikarmamak gerek.tabi bunlari altta oldugum pozisyonda yapiyorum.isine yarar umarim.benim cok isime yariyor.birde bu yanma ve agrar kendimizi kasmsmizdan kaynakli cogu zaman.ilk yaptigimizda daha fazlaydi simdi sadece giriste biraz oluyor.canim yapabiliyorsan egzersiz yap.ben egzersizlerle 1,5 sene sonra ancak iliskiye girebildim.beni. ben ucunu bile alamiyordum.azimle egzersizleri yaptim ve so bir aydir hepsini rahat aliyorum.yarisini aliyormussun.biraz daha gayretle tamamini alirsin arkadasim merak etme.
bi ilaç var uyuşturucu krem ve bişey daha aldım demişsin nedir onlarArkadaşlar ben 8 sene yaşadım bu durumu.gitmedigim doktor bile kalmadı haydar d. Bile gittim sonuç alamadım. Derken verilen bi ilaç var uyuşturucu krem ve bişey daha aldım. Çünkü parmak egzersizleri de yapamıyorum.ama çözüme yavaş yavaş ulaştım.esimle tam anlamıyla birleşme oldu ama dikey kaslarım genede kasiliyordu. Bunu da aşmak için mücadele verirken 3 ay olmuştu çözüleli adetim geçti test filan derken 3.5 haftalik hamile olduğumu ogrendim.
Eger burda yazamadiginiz durum varsa tam ogrenmek Isterseniz özel msj atin herseyi anlatırım. Ve korkmayın inancinizi kaybetmeyin. Bu çok önemli. Eninde sonunda çözülüyor.
Merhsba arkadasim.baskasina sormussun ama ben de 1,5 yil bunh yasadim ve 1 ay once yendim.suanda Iliskiye girebiliyorum.sana da yazmak istedim.ben burds yazilan egzersizleri sirayls yaparak yendim.sen egzersiz yApabiliyor musun.öncelikle gözünüz aydın inşallah bundan sonrailiskiye çok mutlu olursunuz çok özel olmazsa nasıl yendiniz paylaşırsanız belki bizlerede umut ışığı olur
Size bisey soracagimArkadaslar.bu durum cozumu olmayan imkansiz bir hastalik degil.oncelikle bunun gecici oldugunu cozumunun de sizde oldugunu unutmayin.tabiki Allah in izniyle.ne kadar zamanda yeneceginiz inanin ki size bagli.szminize ve cabaniza.ben de ilk bir senr hicbisey yapmadan kendiliginden cozulmesini bekledim.ama baktim ki hem kendimyiprandim hem de esim bazi problemler yasamaya basladi.sertlesme sorunu gibi.kendime kizdim ve aynayi elkme aldim.bu cile bitecek dedim.kendini tani bi dedim.vd boylece basladi egzersiz ler.butun egzersizleri bitirdim ve iliskinin daha kolay oldugunu anladim.vajinama dokunamazken alttan muayene bile oluyorum.biz yenenlerde sizin gibiydik.nolur ertelemeden kendinize cesaret verin ve biryerden baslayin.gizlice okuyan arkadaslarim cekinmeyin uye olun.sorularinizi sorunnnn.
Merhsba arkadasim.baskasina sormussun ama ben de 1,5 yil bunh yasadim ve 1 ay once yendim.suanda Iliskiye girebiliyorum.sana da yazmak istedim.ben burds yazilan egzersizleri sirayls yaparak yendimsen egzersiz yApabiliyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?