Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

UOTE="NAZLIMIZ, post: 38688711, member: 646506"]Bugun egzersize baslicam artk inşallah [/QUOTE]
Zaan kaybetme canim cok iyi olur.hic korkutma kendini.aynayla basla bak sonuc ne kadar kolay gelecek.

yok hayır size sormuştum aslında ama alıntı yapamadım ondan böyle oldu ben 2 parmak egzersizini çok rahat yapabiliyorum 3 parmak 1 boğum giriyor gerisi yok malesef
Canim bende de oyle oldu.aslinda sen sona gelmissin.kendine bi aparat hazirlayip onunla da yaparsan daha cabuk yenersin.buraya olk yazdigimda egzersizlerin hepsini yapabiliyodum.bi arkadas sagolsun sen bititmissin sona gelmissin demisti gercekten de uye olur olmaz ve o cesareti alir almaz bitti:)))

Bak canim aparati soyle hazirladim.kaleme kagit havlu sardim strecledim.prezervatife gecirdim.bol kayganlastirici surup asama asama girdirdim.tabi bunlari boy boy yaptim.hergun soyle basladim.once nefes tek parmak bikackez sonra iki sonra uc.sonra ince aparat sonraki gun kalini eklddim bu siraya sonra iyice kalini.raharca giris cikis yapinca esimle oldu.

Nefes egzersizi dediğimiz nazil oluyor

Arkadaslar merhaba bende 2,5 aylık evliyim henüz bi birlesme olmadı burdaki yazilari okuyunca baya umutlandım bende yarın egzersizlere basliyacam insallah en kısa zamanda hep beraber kurtuluruz yardimlarinizi bekliyorum

Kızlar bitti kabus bitti bir gun bende buraya basari hikayemi yazacagimi hic dusunmemistim korkulacak birsey yok ağlayarak zirlayarak yaptım ama yinede. Yaptım buna emin olun düşündüğünüz gibi değil :)
Benim hikayemide anlattım burdaki arkadaslara yardimci olacağım destek vereceğim. Ben 5 aydır yaşıyorum ilk gece evde yapamadım korktum hep atlattim balayinda yaparım dedim onuda yapamadım bildiginiz ótlektim sanki canavar gierecek saniyordum son 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde bir hocaya gittim kadın mükemmeldi ama beni böyle ikna etmek kolay değil çünkü korkuyordum kimseye anlatamıyordum doktor parmak egzersizi verdi onuda yapmadım eşimle beraber olurken o parmağını sokuyordu biraz açık oldu.ama affola. ... eşim parmağını sokunca hiç hissetmedim sonra yine bıraktım gittim bugün jel aldım on numara birsey ne acı hissediyorsunuz ne birsey aglasanizda zirlasanizda bırakmayın rabbim herkese yardım ediyor korkmayın acı yok esinizide bağlı tabi onunda dikkatli olması gerek hepiniz için çok. Dua edicem çok kötü şeyler yaşadım yalandan gülme ler falan ama şimdi eşimin sıcaklığını hissettim dahada gönülden bağlandım çünkü sevdiğim adamdı o... rabbim ondan razı olsun

Sen zaten bugün jel aldım biticek kabus yazınca ben asırı ümitlenmsym belliki kafasında bitirmis olayı ürkekliğini yenms dedm allahım kolaylık ver ins yapar dedim baktm şimdi yazmıssın cooooooook sevindim canım bundan sonrası alısma süreci tebrik ederm :)

tebrik ederim cnm :)rabbim mutluluğunu daim etsin inş..

Teşekkür ederim kızlar darısı yapamayanlarin başına korkulacak birsey yok rahat olun diyeceğim ama ben ağlayarak yaptım içime girmiş hissetmedim ama halen heyecandan Ağlıyordm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…