- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.141
Tabi canim elimden geldigince yanitlarim.Size bisey soracagim
Canim bende de oyle oldu.aslinda sen sona gelmissin.kendine bi aparat hazirlayip onunla da yaparsan daha cabuk yenersin.buraya olk yazdigimda egzersizlerin hepsini yapabiliyodum.bi arkadas sagolsun sen bititmissin sona gelmissin demisti gercekten de uye olur olmaz ve o cesareti alir almaz bitti:)))yok hayır size sormuştum aslında ama alıntı yapamadım ondan böyle oldu ben 2 parmak egzersizini çok rahat yapabiliyorum 3 parmak 1 boğum giriyor gerisi yok malesef
Ozel mesaj atamiyorum size nasil yazacagimTabi canim elimden geldigince yanitlarim.
Bak canim aparati soyle hazirladim.kaleme kagit havlu sardim strecledim.prezervatife gecirdim.bol kayganlastirici surup asama asama girdirdim.tabi bunlari boy boy yaptim.hergun soyle basladim.once nefes tek parmak bikackez sonra iki sonra uc.sonra ince aparat sonraki gun kalini eklddim bu siraya sonra iyice kalini.raharca giris cikis yapinca esimle oldu.Canim bende de oyle oldu.aslinda sen sona gin.kendine bi aparat hazirlayip onunla da yaparsan daha cabuk yenersin.buraya olk yazdigimda egzersizlerin hepsini yapabiliyodum.bi arkadas sagolsun sen bititmissin sona gelmissin demisti gercekten de uye olur olmaz ve o cesareti alir almaz bitti:)))
Canim ben de ozeli kullanmayi bilmiyorum burdan sorsan olur muOzel mesaj atamiyorum size nasil yazacagim
Burayi com kullanmadigim Icin ben de yazamamistim ozelden:)Canim ben de ozeli kullanmayi bilmiyorum burdan sorsan olur mu
Nefes egzersizi dediğimiz nazil oluyorMERHABA arkadaşlar. Beni bilen bilir özelliklede @kkaderim beni çook iyi bilir. 1,5 yıldır evliyim.. İlk gecemde inanılmaz zorlandım. Daja sonrasında ise ha bugün olacak ha yarın diye kocamla kendimizi sürekli kandırdık.. ne zamanki 1 yılı doldurduk bu işte bir sorun olduğunu kabullendik ve araştırmaya başladık..Bütün tembelliklerime rağmen çok şükür 2,5 ay gibi bir süre zarfında bu illeti yendim...Rabbime çok şükür artık tam anlamıyla rahat bir şekilde oluyor..
Ben maalesef buradaki çoğu bayan kadar güçlü olmadım ve bir psikologdan yardım aldım. Allah ondan razı olsun ne zaman düşsem hep elimden o tuttu. İşin tek formülü şu; DÜZENLİ ÇALIŞMAK, ASLA PES ETMEMEK..
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Lütfen kegeli , nefes egzersizlierini ve sınırlı p... girişini düzenli olarak yapın..
1 aya kalmadan %100 çözersiniz. Daha fazla kimse bu saçma sapan şey için beklemesin, ertelemesin..
Her türlü konuda yazabilirsiniz...
canım afedersin wc ye çıkarken hani çiş tutarız ya o oluyor. Çiş yapar gibi tut bırak yapıyoruzNefes egzersizi dediğimiz nazil oluyor
Kızlar az kaldı bugün jel aldım bitecek kabus :)
Sen zaten bugün jel aldım biticek kabus yazınca ben asırı ümitlenmsym belliki kafasında bitirmis olayı ürkekliğini yenms dedm allahım kolaylık ver ins yapar dedim baktm şimdi yazmıssın cooooooook sevindim canım bundan sonrası alısma süreci tebrik ederm :)Kızlar bitti kabus bitti bir gun bende buraya basari hikayemi yazacagimi hic dusunmemistim korkulacak birsey yok ağlayarak zirlayarak yaptım ama yinede. Yaptım buna emin olun düşündüğünüz gibi değil :)
Benim hikayemide anlattım burdaki arkadaslara yardimci olacağım destek vereceğim. Ben 5 aydır yaşıyorum ilk gece evde yapamadım korktum hep atlattim balayinda yaparım dedim onuda yapamadım bildiginiz ótlektim sanki canavar gierecek saniyordum son 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde bir hocaya gittim kadın mükemmeldi ama beni böyle ikna etmek kolay değil çünkü korkuyordum kimseye anlatamıyordum doktor parmak egzersizi verdi onuda yapmadım eşimle beraber olurken o parmağını sokuyordu biraz açık oldu.ama affola. ... eşim parmağını sokunca hiç hissetmedim sonra yine bıraktım gittim bugün jel aldım on numara birsey ne acı hissediyorsunuz ne birsey aglasanizda zirlasanizda bırakmayın rabbim herkese yardım ediyor korkmayın acı yok esinizide bağlı tabi onunda dikkatli olması gerek hepiniz için çok. Dua edicem çok kötü şeyler yaşadım yalandan gülme ler falan ama şimdi eşimin sıcaklığını hissettim dahada gönülden bağlandım çünkü sevdiğim adamdı o... rabbim ondan razı olsun
tebrik ederim cnm :)rabbim mutluluğunu daim etsin inş..Kızlar bitti kabus bitti bir gun bende buraya basari hikayemi yazacagimi hic dusunmemistim korkulacak birsey yok ağlayarak zirlayarak yaptım ama yinede. Yaptım buna emin olun düşündüğünüz gibi değil :)
Benim hikayemide anlattım burdaki arkadaslara yardimci olacağım destek vereceğim. Ben 5 aydır yaşıyorum ilk gece evde yapamadım korktum hep atlattim balayinda yaparım dedim onuda yapamadım bildiginiz ótlektim sanki canavar gierecek saniyordum son 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde bir hocaya gittim kadın mükemmeldi ama beni böyle ikna etmek kolay değil çünkü korkuyordum kimseye anlatamıyordum doktor parmak egzersizi verdi onuda yapmadım eşimle beraber olurken o parmağını sokuyordu biraz açık oldu.ama affola. ... eşim parmağını sokunca hiç hissetmedim sonra yine bıraktım gittim bugün jel aldım on numara birsey ne acı hissediyorsunuz ne birsey aglasanizda zirlasanizda bırakmayın rabbim herkese yardım ediyor korkmayın acı yok esinizide bağlı tabi onunda dikkatli olması gerek hepiniz için çok. Dua edicem çok kötü şeyler yaşadım yalandan gülme ler falan ama şimdi eşimin sıcaklığını hissettim dahada gönülden bağlandım çünkü sevdiğim adamdı o... rabbim ondan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?