Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Açıkçası duramiyacam khrmnnn arkadaşın dediği zoruma gitti.
Herkes bu illerden kurtulmak için aklını kullanmak ister ama olmuyor.ve özelden bana yazıp tuyoyu alıp kendi aklinmis gibi yazıp burdaki arkadaşları rencide eder gibi aklinizi kullanın demen hoş değil. Bu süreci sende yasadin empati yaparak kelimelerini kullanırsanız sevinirim.
Ve arkadaşlar çözüm benim cozumum isteyen herkese yardimci olurum.akila gerek yok yardıma ihtiyaç oluyor seve seve yardım ederim

Bak güzel kardeşim ben aklınızı kullanın derken milyonlarca para harcamayın böyle şeyleri ona ithafen dedim. Ve ben her zaman da dedim ki bu sayfadaki herkesten de allah razı olsun dedim illa senin adını vs baskasinin isminini kullanarak reklam yapmama gerek yok ben genel anlamda herkese teşekkür ettim allah razı olsun dedim yine bir yanlışım varsa affola....

ve en önemlisi siz bana emla kremini onerdiniz ben bununla ilgili bir paylaşım yapmadım bilgilerinizi deneyimlerinizi istedim bu yaptığınız çok yanlış ama herkesin doğrusu kendine

Çözüm benim çözümüm ne demek ya :) sen kimden aldın bu deneyimleride çözüm benim çözümüm diyorsun sen emla kremi önerdin ama ben jel kullandım yazımı iyi oku ablacim saygılar. . . :)

ve en önemlisi siz bana emla kremini onerdiniz ben bununla ilgili bir paylaşım yapmadım bilgilerinizi deneyimlerinizi istedim bu yaptığınız çok yanlış ama herkesin doğrusu kendine
Tatlım emlayı kimse önermiyo okuyan arkadaslarda buna dikkat etsin erkegin ereksiyonunuda etkiliyo bu sefer erkek ne oldugunu anlamadan kendinde bi eksik var sanıyo ve gerginleşiyo habrrinZ ola bizzat yasadm

jel derken ultrason jelinden mii bahsediyorsunuz. Ben dün denedim afedersiniz azda olsa kan geldi ama gerçekten oldumu olmadı mı hiçbirşey anlamadım. Çok sıkıntılı bir durum bu uyuşturucu sprey kullanmıştım sadece baskı hissettim hafif yanma ve idrar gelmesi gibi bişey anlatamıyorumda lütfen bana yardımcı olun.

Bende aynı sorunu yaşadım başta kimseye söyleyemedım daha sonra kendi kendıme çözüm yolları aradım bebe yağı kullanmıstım ama erkek için biraz sıkıntı oluyor zaten afedersin ıslaklık önemli burada onu sağladıktan sonra gerisi çok kolay basta zorlama canın acıdıgı zaman daha da korkuyorsun yavaş yavaş bı bakıyorsun her sey düzene gırıyor bende 2.5 yıllık evlıyım su an atlattım cok sukur allah kımseye yasatmasın dıyorum sende zamanla atlatırsın eminim

Evet eczacida bana öyle dedi diye almadım sonra jeli önerdi
Tatlım bide herkese söylüyorum herkes neyin ne oldugunu burda söylüyo acıkacık yazıyo herkesin noksan yerini söylüyorum sıkı durun CESARET !!! Ürkek olmasak hallolacak inanın bana. Cok acıyacak cok kanıcak girmicek gibi vs tabuları beynimizden silmemiz gerek inanın olay ozamn çözülüyo.. Ben bizzat yaşadım hala korkagım ürkeğim ama basardım çünkü bu sitede aldıgım manevi destek sayesinde beynimi ikna ettim ve şuan cook rahat yapıyorum 15gün önce yendim allahım tüm bacılarımızn yar ve yardımcısı olsun olacak inanın!!!

Khrmnnn en son yazdigini iyi okursan sevinirim.herkes krem jel vs diyor ama 8 senenin denemesi sonucu oluşan deneyimlerimi aktardim. Benim ismimi yaz demedim.istememde.ama bazı durumlar var burda genelde yazilmiyor. Herkesin bulundugu durum farklı ve o durumları kademe kademe yaşadım.
Sen ve bi baskasi çözüme ulaştı. Onun durumu seninkinden daha farklı. Ve tek istedigim 8 senelik cehennem hayatımdan kurtuldugum için bi deneyim aktardigim çözüme ulaştırırsa ve aynı şekilde oda başkasına yardım ederek bu zinciri genisletmek.
15000 tl den fazla harcadım. Ama bilgilerle niye doktorlara para verilsinki. Ve 2 haftada bir geleceksin her gelmende 250 tl odeyeceksin diyen doktorlara boşa para harcanniyor.
Senin yazdigin ben çözdüm (çok mutlu oldum bi evlilik kurtuldu) aklinizi kullanın. Bunun yerine gene kendi fikrin gibi bunları uygulayin diyebilirsin

inşallah sanki hiç olmamış gibi geliyor bana aklımda hep oldumu olacakmı ıslaklık falan olmuyor tam olduğundan bile emin değilim umarım bu sorunu yaşayan herkes çözümüne ulaşır Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Hadı güzel haberler beklıyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…