- 4 Ocak 2014
- 86
- 23
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.161
Kızlar bitti kabus bitti bir gun bende buraya basari hikayemi yazacagimi hic dusunmemistim korkulacak birsey yok ağlayarak zirlayarak yaptım ama yinede. Yaptım buna emin olun düşündüğünüz gibi değil :)
Benim hikayemide anlattım burdaki arkadaslara yardimci olacağım destek vereceğim. Ben 5 aydır yaşıyorum ilk gece evde yapamadım korktum hep atlattim balayinda yaparım dedim onuda yapamadım bildiginiz ótlektim sanki canavar gierecek saniyordum son 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde bir hocaya gittim kadın mükemmeldi ama beni böyle ikna etmek kolay değil çünkü korkuyordum kimseye anlatamıyordum doktor parmak egzersizi verdi onuda yapmadım eşimle beraber olurken o parmağını sokuyordu biraz açık oldu.ama affola. ... eşim parmağını sokunca hiç hissetmedim sonra yine bıraktım gittim bugün jel aldım on numara birsey ne acı hissediyorsunuz ne birsey aglasanizda zirlasanizda bırakmayın rabbim herkese yardım ediyor korkmayın acı yok esinizide bağlı tabi onunda dikkatli olması gerek hepiniz için çok. Dua edicem çok kötü şeyler yaşadım yalandan gülme ler falan ama şimdi eşimin sıcaklığını hissettim dahada gönülden bağlandım çünkü sevdiğim adamdı o... rabbim ondan razı olsun
Tatlım emlayı kimse önermiyo okuyan arkadaslarda buna dikkat etsin erkegin ereksiyonunuda etkiliyo bu sefer erkek ne oldugunu anlamadan kendinde bi eksik var sanıyo ve gerginleşiyo habrrinZ ola bizzat yasadmve en önemlisi siz bana emla kremini onerdiniz ben bununla ilgili bir paylaşım yapmadım bilgilerinizi deneyimlerinizi istedim bu yaptığınız çok yanlış ama herkesin doğrusu kendine
Bende aynı sorunu yaşadım başta kimseye söyleyemedım daha sonra kendi kendıme çözüm yolları aradım bebe yağı kullanmıstım ama erkek için biraz sıkıntı oluyor zaten afedersin ıslaklık önemli burada onu sağladıktan sonra gerisi çok kolay basta zorlama canın acıdıgı zaman daha da korkuyorsun yavaş yavaş bı bakıyorsun her sey düzene gırıyor bende 2.5 yıllık evlıyım su an atlattım cok sukur allah kımseye yasatmasın dıyorum sende zamanla atlatırsın eminimjel derken ultrason jelinden mii bahsediyorsunuz. Ben dün denedim afedersiniz azda olsa kan geldi ama gerçekten oldumu olmadı mı hiçbirşey anlamadım. Çok sıkıntılı bir durum bu uyuşturucu sprey kullanmıştım sadece baskı hissettim hafif yanma ve idrar gelmesi gibi bişey anlatamıyorumda lütfen bana yardımcı olun.
Tatlım bide herkese söylüyorum herkes neyin ne oldugunu burda söylüyo acıkacık yazıyoEvet eczacida bana öyle dedi diye almadım sonra jeli önerdi
inşallah sanki hiç olmamış gibi geliyor bana aklımda hep oldumu olacakmı ıslaklık falan olmuyor tam olduğundan bile emin değilim umarım bu sorunu yaşayan herkes çözümüne ulaşır Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Bende aynı sorunu yaşadım başta kimseye söyleyemedım daha sonra kendi kendıme çözüm yolları aradım bebe yağı kullanmıstım ama erkek için biraz sıkıntı oluyor zaten afedersin ıslaklık önemli burada onu sağladıktan sonra gerisi çok kolay basta zorlama canın acıdıgı zaman daha da korkuyorsun yavaş yavaş bı bakıyorsun her sey düzene gırıyor bende 2.5 yıllık evlıyım su an atlattım cok sukur allah kımseye yasatmasın dıyorum sende zamanla atlatırsın eminim
Hadı güzel haberler beklıyoruzzzzzzKızlar bitti kabus bitti bir gun bende buraya basari hikayemi yazacagimi hic dusunmemistim korkulacak birsey yok ağlayarak zirlayarak yaptım ama yinede. Yaptım buna emin olun düşündüğünüz gibi değil :)
Benim hikayemide anlattım burdaki arkadaslara yardimci olacağım destek vereceğim. Ben 5 aydır yaşıyorum ilk gece evde yapamadım korktum hep atlattim balayinda yaparım dedim onuda yapamadım bildiginiz ótlektim sanki canavar gierecek saniyordum son 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde bir hocaya gittim kadın mükemmeldi ama beni böyle ikna etmek kolay değil çünkü korkuyordum kimseye anlatamıyordum doktor parmak egzersizi verdi onuda yapmadım eşimle beraber olurken o parmağını sokuyordu biraz açık oldu.ama affola. ... eşim parmağını sokunca hiç hissetmedim sonra yine bıraktım gittim bugün jel aldım on numara birsey ne acı hissediyorsunuz ne birsey aglasanizda zirlasanizda bırakmayın rabbim herkese yardım ediyor korkmayın acı yok esinizide bağlı tabi onunda dikkatli olması gerek hepiniz için çok. Dua edicem çok kötü şeyler yaşadım yalandan gülme ler falan ama şimdi eşimin sıcaklığını hissettim dahada gönülden bağlandım çünkü sevdiğim adamdı o... rabbim ondan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?