- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.181
Kuzm arkana yaslanıyosun önüne bir ayna alıyosun rahatlıyosun önce tuvaletini falan hep yap.. Sonra eline eldiven geciriyosn hemsireneldiveni heryerde satılıyo alıyosun onu zeytin yagı sürüyosun önce serce parmaktan baslıyosun ilk bogumuna kadar sokuyosun eger rahatsan ikinci boguma ittiriyosun aynısını orta parmakla deniyosun ve sen bu ödevi duyarsızlasana kadar yapman gerek iki parmak ödevine gelince cıplak elle zor olur biri girer biri dısarda kalır cıplak elde tırnakda var hiç gerek yok oyüzden direk eldivene 2 parmagını bir parmaga sok sadece kalın parmak gibi düşün ittirmeye basla eger ucunu sokup ileriye ittiremiyorsan sorun şurda bacaklarını ve poponu kasıyosun ama farketmıyosun hemen dikkatini bacaklarına ve popona veriyosun ve yumusatıyosun alt bölgeni ve 1.sn de hemen acılacak o yol.. Hatta yaparken poponuda kaldırabilirsin azıcık direk o yol uzunlamasına acılıyo bu arada vajina popoya paralel dik ittirme içinde kanca seklını alıcak kıvrılıcak parmagın popoya dogru.. Şimdi anlamadıgın bir yer varmı sor yoksa bu ödevini yaptgını duyucam basardm oleey diceksin hadi basla herhün egzersizleriniyap tamammı önce iste azimli ol ve kafanda bitir olayı buraya gelipte yapamayan yokMerhaba Arkadaşlar bende 5 aylık evliyim ve vajinismus um. İlk başlarda eşimle çok denedik ama girişe izin vermedim. Eşimle iletişimimiz çok iyi. O sorun etmiyor. Olmasa da olur diyor ama ben üzülüyorum artık denemiyoruz bile . Başarısızlıkla sonuclanacağını düşünüyoruz galiba. Kadın doğum uzmanına gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi. Buradaki arkadaşlar parmak egzersizi falan diyor. Ama ben yapamam. Oraya dokunamıyorum bile. Bana yardımcı olacak biri var mı lütfen cevap verin.
Merhaba arkadaşım bende egzersiz yapambence egzersiz biraz sıkıtılı esinde net cevap vermediyse riske atma kendini derim esinle yap bunu yada kendi cabanla yen canım cünkü kızlık zarı genelde 1,5 2 cm ilerde ve yırtılabilir ben anlamadım bile yırtıldıgını esim yurttı benimkini normal ilşki denemelerinde doktordan ögrendim ve bunu gidince hala kızım sanıyordum cünkü esimle gittik allahtan yoksa kan gelcek die beklicektim ama her kızlık zarında kanama olmuyormus
Nasıl yendin anlatır mısın arkadaşımMerhaba bende yendim
24 gün sonra nette yaptığım araştırmalar soonuçun da vajinumusu yedik eşimle birilikte.Aslın çok kolay ağrı olacak diye korkuyorsun yanlış pozisyonlardan dolayı ama sonuçta başardık:)
Ya ben çok korkak bir insanım yapabileceğimi sanmıyorum kızacaksın canım ama parmak sokmak istemiyorum.Kuzm arkana yaslanıyosun önüne bir ayna alıyosun rahatlıyosun önce tuvaletini falan hep yap.. Sonra eline eldiven geciriyosn hemsireneldiveni heryerde satılıyo alıyosun onu zeytin yagı sürüyosun önce serce parmaktan baslıyosun ilk bogumuna kadar sokuyosun eger rahatsan ikinci boguma ittiriyosun aynısını orta parmakla deniyosun ve sen bu ödevi duyarsızlasana kadar yapman gerek iki parmak ödevine gelince cıplak elle zor olur biri girer biri dısarda kalır cıplak elde tırnakda var hiç gerek yok oyüzden direk eldivene 2 parmagını bir parmaga sok sadece kalın parmak gibi düşün ittirmeye basla eger ucunu sokup ileriye ittiremiyorsan sorun şurda bacaklarını ve poponu kasıyosun ama farketmıyosun hemen dikkatini bacaklarına ve popona veriyosun ve yumusatıyosun alt bölgeni ve 1.sn de hemen acılacak o yol.. Hatta yaparken poponuda kaldırabilirsin azıcık direk o yol uzunlamasına acılıyo bu arada vajina popoya paralel dik ittirme içinde kanca seklını alıcak kıvrılıcak parmagın popoya dogru.. Şimdi anlamadıgın bir yer varmı sor yoksa bu ödevini yaptgını duyucam basardm oleey diceksin hadi basla herhün egzersizleriniyap tamammı önce iste azimli ol ve kafanda bitir olayı buraya gelipte yapamayan yok
canım benim gözün aydın yenmiş olmana çok sevindim. Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah.MERHABA arkadaşlar. Beni bilen bilir özellikledekkaderim beni çook iyi bilir. 1,5 yıldır evliyim.. İlk gecemde inanılmaz zorlandım. Daja sonrasında ise ha bugün olacak ha yarın diye kocamla kendimizi sürekli kandırdık.. ne zamanki 1 yılı doldurduk bu işte bir sorun olduğunu kabullendik ve araştırmaya başladık..Bütün tembelliklerime rağmen çok şükür 2,5 ay gibi bir süre zarfında bu illeti yendim...Rabbime çok şükür artık tam anlamıyla rahat bir şekilde oluyor..
Ben maalesef buradaki çoğu bayan kadar güçlü olmadım ve bir psikologdan yardım aldım. Allah ondan razı olsun ne zaman düşsem hep elimden o tuttu. İşin tek formülü şu; DÜZENLİ ÇALIŞMAK, ASLA PES ETMEMEK..
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Lütfen kegeli , nefes egzersizlierini ve sınırlı p... girişini düzenli olarak yapın..
1 aya kalmadan %100 çözersiniz. Daha fazla kimse bu saçma sapan şey için beklemesin, ertelemesin..
Her türlü konuda yazabilirsiniz...
canım gözün aydın kusura bakma bir iki gün önceden yazamadım internete giremediğim için özelden yazdım nedenini.güzel haberini aldığım için çok mutlu oldum. şükür bitmiş kabus. darısı diğer arkadaşlarımıza olsun. mutluluğun daim olsun.Kızlar bitti kabus bitti bir gun bende buraya basari hikayemi yazacagimi hic dusunmemistim korkulacak birsey yok ağlayarak zirlayarak yaptım ama yinede. Yaptım buna emin olun düşündüğünüz gibi değil :)
Benim hikayemide anlattım burdaki arkadaslara yardimci olacağım destek vereceğim. Ben 5 aydır yaşıyorum ilk gece evde yapamadım korktum hep atlattim balayinda yaparım dedim onuda yapamadım bildiginiz ótlektim sanki canavar gierecek saniyordum son 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde bir hocaya gittim kadın mükemmeldi ama beni böyle ikna etmek kolay değil çünkü korkuyordum kimseye anlatamıyordum doktor parmak egzersizi verdi onuda yapmadım eşimle beraber olurken o parmağını sokuyordu biraz açık oldu.ama affola. ... eşim parmağını sokunca hiç hissetmedim sonra yine bıraktım gittim bugün jel aldım on numara birsey ne acı hissediyorsunuz ne birsey aglasanizda zirlasanizda bırakmayın rabbim herkese yardım ediyor korkmayın acı yok esinizide bağlı tabi onunda dikkatli olması gerek hepiniz için çok. Dua edicem çok kötü şeyler yaşadım yalandan gülme ler falan ama şimdi eşimin sıcaklığını hissettim dahada gönülden bağlandım çünkü sevdiğim adamdı o... rabbim ondan razı olsun
canım benim Allah razı olsun güzel yürekli kardeşim
gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşanlara olsun.arkadaslar uzun zamandır gırememıstım ama bende bu sıte ve sızler sayesınde yendım bu hastalıgı umudunuzu hıc kaybetmeyın bnce buradakı yazılanları detaylı okur ve uygularsanız doktora gtmenıze bıle hıc mı hıc gerek yok. ben burada yazılanları okuduktan snra 3 gun ıcınde hallettım bu sorunu. ustelık 2 yıldır hıc bırsey basaramamıstım
gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşanlara olsun.
canım benim geçmiş olsun.soğan kürünü duydun mu? çok büyük kistleri bile Allahın izniyle eritiyormuş. bu arada 3 ay kısa süre sakın yanlış anlama bende bebek istiyorum beklemek ne zor bilirim sadece insan sorun var diye strese girerse yada olmuyor mu , olmayacakmı düşüncesi daha kötü ediyor, strese girersen tutacağı varsa tutmazmış.birde ovulasyon zamanlarını takip etmek lazım.cok tesekkur ederım Allahın zoruna gtmesın ama sıkıntı bıtmıokı.3 ay oldu vajınusmustan kurtulalı ama hamıle kalamıyorum kıstım var.artık zaman kaybetmek ıstemıyorum o dert bttı sımdı bu var
canım benim geçmiş olsun.soğan kürünü duydun mu? çok büyük kistleri bile Allahın izniyle eritiyormuş. bu arada 3 ay kısa süre sakın yanlış anlama bende bebek istiyorum beklemek ne zor bilirim sadece insan sorun var diye strese girerse yada olmuyor mu , olmayacakmı düşüncesi daha kötü ediyor, strese girersen tutacağı varsa tutmazmış.birde ovulasyon zamanlarını takip etmek lazım.
sakın ihmal etme bende özelden dilediğin birşey olursa yardımcı olurum. hayırlı geceler.sogan kurunu yapcam hep tembellık yaptım. gercı vajınusmus cok daha buyuk bı dert gıbı gelıodu ama aslında hersey bızde bıtıyomus. bnde ısteyen herkese yardımcı olurum. ben cok cektım bu dertten. Allah herkesın yardımcısı olsun
sakın ihmal etme bende özelden dilediğin birşey olursa yardımcı olurum. hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?