Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MrB kizlar moralim çok bozuk ya. Benle birlikte benden sonra evlenen arkadaslarimin coxuklari var benim hala doğru düzgün bi cinsel yasamim bile yok. Diğer normal insanlar gibi niye degilimki isyan etmek de istemiyorum hay allahim yaaa((((((((((((

Merhaba Arkadaşlar bende 5 aylık evliyim ve vajinismus um. İlk başlarda eşimle çok denedik ama girişe izin vermedim. Eşimle iletişimimiz çok iyi. O sorun etmiyor. Olmasa da olur diyor ama ben üzülüyorum artık denemiyoruz bile . Başarısızlıkla sonuclanacağını düşünüyoruz galiba. Kadın doğum uzmanına gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi. Buradaki arkadaşlar parmak egzersizi falan diyor. Ama ben yapamam. Oraya dokunamıyorum bile. Bana yardımcı olacak biri var mı lütfen cevap verin.

Kuzm arkana yaslanıyosun önüne bir ayna alıyosun rahatlıyosun önce tuvaletini falan hep yap.. Sonra eline eldiven geciriyosn hemsireneldiveni heryerde satılıyo alıyosun onu zeytin yagı sürüyosun önce serce parmaktan baslıyosun ilk bogumuna kadar sokuyosun eger rahatsan ikinci boguma ittiriyosun aynısını orta parmakla deniyosun ve sen bu ödevi duyarsızlasana kadar yapman gerek iki parmak ödevine gelince cıplak elle zor olur biri girer biri dısarda kalır cıplak elde tırnakda var hiç gerek yok oyüzden direk eldivene 2 parmagını bir parmaga sok sadece kalın parmak gibi düşün ittirmeye basla eger ucunu sokup ileriye ittiremiyorsan sorun şurda bacaklarını ve poponu kasıyosun ama farketmıyosun hemen dikkatini bacaklarına ve popona veriyosun ve yumusatıyosun alt bölgeni ve 1.sn de hemen acılacak o yol.. Hatta yaparken poponuda kaldırabilirsin azıcık direk o yol uzunlamasına acılıyo bu arada vajina popoya paralel dik ittirme içinde kanca seklını alıcak kıvrılıcak parmagın popoya dogru.. Şimdi anlamadıgın bir yer varmı sor yoksa bu ödevini yaptgını duyucam basardm oleey diceksin hadi basla herhün egzersizleriniyap tamammı önce iste azimli ol ve kafanda bitir olayı buraya gelipte yapamayan yok

Merhaba arkadaşım bende egzersiz yapam
Nasıl yendin anlatır mısın arkadaşım

Ya ben çok korkak bir insanım yapabileceğimi sanmıyorum kızacaksın canım ama parmak sokmak istemiyorum.

canım benim gözün aydın yenmiş olmana çok sevindim. Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah.

canım gözün aydın kusura bakma bir iki gün önceden yazamadım internete giremediğim için özelden yazdım nedenini.güzel haberini aldığım için çok mutlu oldum. şükür bitmiş kabus. darısı diğer arkadaşlarımıza olsun. mutluluğun daim olsun.

arkadaslar uzun zamandır gırememıstım ama bende bu sıte ve sızler sayesınde yendım bu hastalıgı umudunuzu hıc kaybetmeyın bnce buradakı yazılanları detaylı okur ve uygularsanız doktora gtmenıze bıle hıc mı hıc gerek yok. ben burada yazılanları okuduktan snra 3 gun ıcınde hallettım bu sorunu. ustelık 2 yıldır hıc bırsey basaramamıstım

gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşanlara olsun.

gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin inşallah. darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşanlara olsun.

cok tesekkur ederım Allahın zoruna gtmesın ama sıkıntı bıtmıokı.3 ay oldu vajınusmustan kurtulalı ama hamıle kalamıyorum kıstım var.artık zaman kaybetmek ıstemıyorum o dert bttı sımdı bu var

canım benim geçmiş olsun.soğan kürünü duydun mu? çok büyük kistleri bile Allahın izniyle eritiyormuş. bu arada 3 ay kısa süre sakın yanlış anlama bende bebek istiyorum beklemek ne zor bilirim sadece insan sorun var diye strese girerse yada olmuyor mu , olmayacakmı düşüncesi daha kötü ediyor, strese girersen tutacağı varsa tutmazmış.birde ovulasyon zamanlarını takip etmek lazım.

sogan kurunu yapcam hep tembellık yaptım. gercı vajınusmus cok daha buyuk bı dert gıbı gelıodu ama aslında hersey bızde bıtıyomus. bnde ısteyen herkese yardımcı olurum. ben cok cektım bu dertten. Allah herkesın yardımcısı olsun

sakın ihmal etme bende özelden dilediğin birşey olursa yardımcı olurum. hayırlı geceler.

Herkese mrb sizlerin gizli takipçisiydim. Bende 10 aylık evliyim bu bela bende de var.bu gece hiç uyumadan sabaha kadar yazdıklarını okudum şimdi iş yerinde gözlerim kan cana gibi. Sabah geldim hadi cesaret sende Paylaş derdini anlatabilir sin diye üye oldum. O kadar çok dua ediyorum ki bizlere. Umarım bizde başarıriz yakın zamanda. Gece boyu anlattıklarinizdan yola çıkarak kegel egzersizi yaptim Serçe parmakla yapıyorum bugün inşallah 2 parmağı deneyecem artık ne olur iyileselim allahım lutfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…