- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.201
merhaba arkadaşım geçmiş olsun iyi ki üye olmuşsun çünkü geriden okumakla burada derdini paylaşmak çok farklı. yeri gelir özelden, burada çekindiğin şeyleri arkadaşlara bana sorabilirsin.bence muayene olabilmen senin aslında vajinanla alakalı değilde bence eşinde bir çoğumuzun eşi gibi tecrübesiz ve sen yanlış bir yere itmesinden de biraz korkuyorsun, yada yanlış birşey yapmasından aceleci davranıp canını acıtmasından yanılıyor muyum? yani bence çokta ileri düzeyde değilsin muayeneye ye izin verip hele ki fitil kullanabildiğine göre sen bu durumu kısa sürede aşarsın Allahın izniyle. her krem yada birşeyleri sürme ama kesin zeytin yağa da karşı çıkar eşin aslında doğal ve yoğunluğundan dolayı tavsiye ediyorum ama kuruluğa çok iyi geliyor.yada su bazlı jelde kullanabilirsin kuruluk zaten tedirgin olduğumuz için hepimizde oluyor. asıl ilişkinin olamaması da aslında çoğunlukla bu yüzden ve haliyle kendimizi kasmamızdan kaynaklanıyor.Insan bir anda çözümlensin istiyor her akşam olacak diye gidiyor evine ama yine hüsran. Inşallah atlatiriz ama benim hiç umudum yok kadın doğuma gittim 3 kere yumurtalık ağrıyor diye bir doktor alttan baktı hiç canım yanmadi çok ümitlendimben yapabilirim diye 1 hafta fitil kullandım tamam dedim olacak ama yokkk kk olmuyor. Eskiden o pozisyon resmine bakamıyodum sizlerin yazdıklarını okuya okuya açtım baktım vaj.. baktım ama egzersizleri yeni başladım eşim krem sürmek istemiyor. Buda soru işareti kafamda çünkü çok kuru geliyor bana. Ay öyle neyse işte ALLAHIM KURTAR HEPIMIZI
yalnız degilsin arkadaşDelirecem yaegzersiz yapamıyorum korkagin tekiyim , hiç kurtulamicam bundan
Napcaz biz , bıktım artık hergün işkence hep deneyeyim diyorum herkes yapmış egzersizi oluyo demek ki diyorum ama yok,imkansız olmuyo kendimi kasiyorum korkuyorum , esimle bile daha raHatim delirecem artkyalnız degilsin arkadaş
egzersiz çok itici gelio bana bende doktora gittim 500tl verdim halen aynıyım aslında kızlık zarım delindi 2. kez tekrar gittim doktora yine tedavi oldum acıda biraz ama eşimle birtürlü yapamıom çokm acıyacak diye offffff kocamda küstü bana napacaksamNapcaz biz , bıktım artık hergün işkence hep deneyeyim diyorum herkes yapmış egzersizi oluyo demek ki diyorum ama yok,imkansız olmuyo kendimi kasiyorum korkuyorum , esimle bile daha raHatim delirecem artk
Nazlı bende senin gibiydim o resimlere bile bakamıyodum öyle parmak egzersizi midemi bulandiriyordu. Hamile birini gorunce kaciyordum.Açtım resimlere baktım vaj resmine baktım haydar dümen bir videosunu a ağrı yeri sadece 2 cm onu geçerse gerisi boşluk diyordu. Ben 5 ay üye olmadan okudum. Enfeksiyon olup 4 ay acı çektim iltihap geçmedi fitil verince basa gelen cekilir daha ileri biraz daha ileri diye ltekledim. Bence kegel egzersizi ise yarıyor çok. Serçe parmak tamam denemeleri bacagimida açıyorum. Inşallah hep birlikte kurtulacagiz pis vajidenNapcaz biz , bıktım artık hergün işkence hep deneyeyim diyorum herkes yapmış egzersizi oluyo demek ki diyorum ama yok,imkansız olmuyo kendimi kasiyorum korkuyorum , esimle bile daha raHatim delirecem artk
aynen öyle benden küçük olanlar anne bile oldular bense halen aynı 1 bucuk senedir kafam bozuk bide kaynanam çocukta çocuk dio hep yalan üstüne yalan söylüom offfffffffffffffffffff kocamdaküstü bana adama iyice gına geldiAMIN İNŞAALLAH BIZ DE BIR GUN.BURAYA YENDIKKKKKKKKK.DIYE YAZARIZZZZZZ NE ILLET BI.HASTALIKMIS
bu durumu zaten daha çok okumuş kişiler yaşıyor deniliyor bence tamamen aile yapısıyla terbiysiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. ben hep vajinismusu masumiyet olarak görüyorum. ne kendine nede eşine eziyet etme bence çözümeçok uzak değilsin. gözünün yaşına yazık sakın ağlama yendiğinde değmeyecek bişey olduğunu göreceksin.inşallah. biz burdayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Kaderim.cevabini gorur gormez is yerinde 3 erkegin karsisinda aglama tuttu aynen dediğin gibi kaderim esimde bende tecrübesiz... gözümü kapatinca gözümün önüne eşim ve ben gelmiyorum vajina ve P...geliyor sadece. Bi bakmisim popo kasilmisyüksek lisans yaptım mühendisim ama olmuyor bunu basaramiyorum
bence sen de benim gibi bi doktora git yani fazla erteleme benim gibi 1 bucuk sene dir çekiom resmenMerhaba
4 aylik evliyim ve bende vajinismusumsurekli okuyorum yazılanlari yapilan egzersizleri ayrintili bir sekilde yazabilirmisiniz parmak egzersizinden bile korkuyorum adim adim yapilacaklari yazin lütfen zor durumdayim
Ah bacimmmmm ayni.durumdayizzzzz bende 1.5 senelik evliyiz aynen herkesin.çocugu oldu bi bizim olmadiiiiiiaynen öyle benden küçük olanlar anne bile oldular bense halen aynı 1 bucuk senedir kafam bozuk bide kaynanam çocukta çocuk dio hep yalan üstüne yalan söylüom offfffffffffffffffffff kocamdaküstü bana adama iyice gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?