- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.221
Kaderim sen egzersiz yapmadan yenmişsin galiba yardımcı olur musun? Benim de eşim tecrübesiz ve beni incitmekten korkuyor. Artık denemiyoruz bile. Hep kendimi hazırlıyorum bugün olacak diye ama sonra fikrim değişiyor canım istemiyor napacağımı bilmiyorum.bu durumu zaten daha çok okumuş kişiler yaşıyor deniliyor bence tamamen aile yapısıyla terbiysiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. ben hep vajinismusu masumiyet olarak görüyorum. ne kendine nede eşine eziyet etme bence çözümeçok uzak değilsin. gözünün yaşına yazık sakın ağlama yendiğinde değmeyecek bişey olduğunu göreceksin.inşallah. biz burdayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAh bacimmmmm ayni.durumdayizzzzz bende 1.5 senelik evliyiz aynen herkesin.çocugu oldu bi bizim olmadiiiiiibide biz kurtulsakkkkkk ya
aynennnn ay bide bi heycanlanıom ben off yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeSerapp bende ayni senin gibiyim denemekten bile vazgeciyorum
Al bendende okadar ya neden.boyle seyler olur bende biktiiiiiimmmmm bendeeeee bu.iletten.neden vardir kiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben doktora gitmedim bunun için yazılmış kitaptan bütün egzersizleri ayrıntıları ile öğrendim ilk başta nefesle başlıyor tavsiye ederimEgzersiz yapmadan kurtulamaz mıyız? Bir psikolog a gitmiştim. O hemen parmak egzersizi olmaz demişti. Önce nefes egzersizi falan verecekti ama gidemedim ben görevimden dolayı küçük bir ilçedeyim. Her zaman şehre gidemiyorum
Al bendende okadar ya neden.boyle seyler olur bende biktiiiiiimmmmm bendeeeee bu.iletten.neden vardir ki:-([/
Valla canım keşke bende parmak egzersizi yapabilsem. Ama bir süre bu duruma alışman gerekiyor galiba iki parmak falan yapman gerekiyor sanırım tecrübeli arkadaşlar öyle yapmışlardı. Onların yazılarını oku bencearkadaşlar merhaba ben de 2 aylık evliyim ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum.10 adımda vajinismus tedavisi adlı bir kitap aldım adım adım bütün egzersizleri uyguladım parmak egzersizi yapıyorum orta parmağımı çok rahat alabiliyorum.ilk başlarda yağ sürerek aldım ama şimdi yağ sürmeden bile alıyorum ama eşimle herhangi bir denemeye girmeye korkuyorum.sizce bu aşamada deneme yapmalı mıyım?
Kitabın adı ne canım?ben doktora gitmedim bunun için yazılmış kitaptan bütün egzersizleri ayrıntıları ile öğrendim ilk başta nefesle başlıyor tavsiye ederim
Buradaki sayfaları okudum ve bayağı kurtulan var.vajinimustan kurtulan varmı
10 adımda vajinismus tedavisi yazarı cem keçe canımKitabın adı ne canım?
egzersiz filan yapıyor musunuz?nasıl yenmeye çalışıyorsunz?Mrb arkadaşlar, aylardır ben de okuyorum bu sayfaları, hemen hemen her gün hem de... Tahmin ettiğiniz gibi aynı dertten muzdaribim maalesef, sonunda üye olmaya karar verdim, belki dertleşmek rahatlatır diye düşündüm, adamakıllı kimseye açamadığımız için bu konuyu, en yakınlarımıza bile, belki burda derdimin çaresini bulurum, aylardır tek dileğim bu derdi olanların şifaya kavuşması, tanımadığım halde hepinize dua ediyorum, bunun nasıl bir bela olduğunu iyi bilenlerdenim. Artık ben de gerçekten evli olmak is-ti-yo-rummm
Mrb arkadaşlar, aylardır ben de okuyorum bu sayfaları, hemen hemen her gün hem de... Tahmin ettiğiniz gibi aynı dertten muzdaribim maalesef, sonunda üye olmaya karar verdim, belki dertleşmek rahatlatır diye düşündüm, adamakıllı kimseye açamadığımız için bu konuyu, en yakınlarımıza bile, belki burda derdimin çaresini bulurum, aylardır tek dileğim bu derdi olanların şifaya kavuşması, tanımadığım halde hepinize dua ediyorum, bunun nasıl bir bela olduğunu iyi bilenlerdenim. Artık ben de gerçekten evli olmak is-ti-yo-rummm
ben hata yapıp anneme söyledim şimdi daha çok stres oluyorum her aradığında soruyor anlamıyor da o nasıl bir şey diyor.egzersiz yapıyorum diyorum yap bitsin diyor.yaşamayan anlamıyor gerçekten.ne var canım diyorlaren kötüsüde hiç kimseye bu durumu anlatamamak bu derdi çekmeyen anlamaz bilmez .. şimdi bu derdi başkasına anlatsan yani vajinismus olmayan birine anlatsan niye evlendin ya derler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?