Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kaderim sen egzersiz yapmadan yenmişsin galiba yardımcı olur musun? Benim de eşim tecrübesiz ve beni incitmekten korkuyor. Artık denemiyoruz bile. Hep kendimi hazırlıyorum bugün olacak diye ama sonra fikrim değişiyor canım istemiyor napacağımı bilmiyorum.

Egzersiz yapmadan kurtulamaz mıyız? Bir psikolog a gitmiştim. O hemen parmak egzersizi olmaz demişti. Önce nefes egzersizi falan verecekti ama gidemedim ben görevimden dolayı küçük bir ilçedeyim. Her zaman şehre gidemiyorum

arkadaşlar merhaba ben de 2 aylık evliyim ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum.10 adımda vajinismus tedavisi adlı bir kitap aldım adım adım bütün egzersizleri uyguladım parmak egzersizi yapıyorum orta parmağımı çok rahat alabiliyorum.ilk başlarda yağ sürerek aldım ama şimdi yağ sürmeden bile alıyorum ama eşimle herhangi bir denemeye girmeye korkuyorum.sizce bu aşamada deneme yapmalı mıyım?

ben doktora gitmedim bunun için yazılmış kitaptan bütün egzersizleri ayrıntıları ile öğrendim ilk başta nefesle başlıyor tavsiye ederim

Al bendende okadar ya neden.boyle seyler olur bende biktiiiiiimmmmm bendeeeee bu.iletten.neden vardir ki :-([/
Valla canım keşke bende parmak egzersizi yapabilsem. Ama bir süre bu duruma alışman gerekiyor galiba iki parmak falan yapman gerekiyor sanırım tecrübeli arkadaşlar öyle yapmışlardı. Onların yazılarını oku bence

ben de hiç parmak egzersizi filan yapamam sanıyordum ama nefesi kontrol etmeyi öğrendikçe başardım.mutlaka deneyin arkadaşlar inşallah bir an önce kurtuluruz

Mrb arkadaşlar, aylardır ben de okuyorum bu sayfaları, hemen hemen her gün hem de... Tahmin ettiğiniz gibi aynı dertten muzdaribim maalesef, sonunda üye olmaya karar verdim, belki dertleşmek rahatlatır diye düşündüm, adamakıllı kimseye açamadığımız için bu konuyu, en yakınlarımıza bile, belki burda derdimin çaresini bulurum, aylardır tek dileğim bu derdi olanların şifaya kavuşması, tanımadığım halde hepinize dua ediyorum, bunun nasıl bir bela olduğunu iyi bilenlerdenim. Artık ben de gerçekten evli olmak is-ti-yo-rummm

egzersiz filan yapıyor musunuz?nasıl yenmeye çalışıyorsunz?

en kötüsüde hiç kimseye bu durumu anlatamamak bu derdi çekmeyen anlamaz bilmez .. şimdi bu derdi başkasına anlatsan yani vajinismus olmayan birine anlatsan niye evlendin ya derler ...

en kötüsüde hiç kimseye bu durumu anlatamamak bu derdi çekmeyen anlamaz bilmez .. şimdi bu derdi başkasına anlatsan yani vajinismus olmayan birine anlatsan niye evlendin ya derler ...
ben hata yapıp anneme söyledim şimdi daha çok stres oluyorum her aradığında soruyor anlamıyor da o nasıl bir şey diyor.egzersiz yapıyorum diyorum yap bitsin diyor.yaşamayan anlamıyor gerçekten.ne var canım diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…