Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en kötüsüde hiç kimseye bu durumu anlatamamak bu derdi çekmeyen anlamaz bilmez .. şimdi bu derdi başkasına anlatsan yani vajinismus olmayan birine anlatsan niye evlendin ya derler ...
Bizi bizden kimse anlamaz en yakinlarimiz bile bu sayfa da ogrendim az çok burdaki.arkadaslara bana yardimci olanlara ozellikle KADERIME IYI KI BU.SAYFA VAT

Bu derdi olmayanlar nasıl yani diye sorguluyorlar, onlar da olmamasına şaşırıyorlar, hani biz nasıl hemen oluyor diyoruz ya, 1.5 yıllık Evliyim, 6 aylık evliyken gittim bir psikiyatriste, parmak egzersizi verdi, zor oldu ama başardım, tam penis denemesine geçtik, baktım olmuyor, zorlamadım, bıraktım doktora gitmeyi, nasıl olsa olur kendiliğinden dedim, bekledim, ama olmadı, olmuyor, nasıl olacak bilmiyorum

Tatlım ozaman 2parmak ödevine gec cook rahatsan 3parmak ödevine gec eger 2parmakta cok rahat degilsen devam ettirmeye calıs bi müddet tek parmaktan direk penise gecmenin hüsranını yasamıstm ben.. Ucunu bile alamamıstm alamayncada asırı gerginlestrdm taktiğim şuydu 3parmaga kadar geldim ben 5dakka içimde beklettm sonra elimi çektm penisi denedm ve o gece basardım bu işler egzersiz +zeytinyagıyla kolay kolay gelsin arkadasım ins basaracaksın sona gelmıssın

Mehaba arkadaşım dr sonra hiç penisi deneyemedin mi . Bende gidiyorum dr son haftalarım penisin ıcu giriyor artık her hafta ilerletiyor.ben özellikle burdan sonra daha da ilerlettim dr bırakmadım burdaki arkadaşlarada özelden yazarak yardım istedim hepsi gönül dostu inanılmaz yardımcı oluyorlar

Allah razı olsun. Burası için tüm sosyal hesaplarimi kapadim. Şu an tek arkadaşlarım hiç tanımadığım ve taniyamacagim sizlersiniz umarım yeneriz bu pis vajiyi ....kaderim bizi yalnız bırakma lütfen ....

Allah razı olsun. Burası için tüm sosyal hesaplarimi kapadim. Şu an tek arkadaşlarım hiç tanımadığım ve taniyamacagim sizlersiniz umarım yeneriz bu pis vajiyi ....kaderim bizi yalnız bırakma lütfen ....
Aynenn kaderimmmm. Olmazsa olmaz sagolsun ALLAH RAZI OLSUN HEP YARDIMCI OLDU

Artık üst pozisyonda penisin başını alabilirsin dedi doktor, denedim o ara başaramadım, doktordan sonra da egzersizi bıraktım açıkçası, çekici bir şey değil zaten, yaparken de hoşlanmıyordum, buraya kadar geldim, devamı da kendiliğindem gelir dedim, ama sonuç olumsuz . Ben vajinama bir şeyin giriyor olmasından rahatsızım, nasıl bir koruma içgüdüsüyse

hayırlı akşamlarrrrrrrrrr rabbim biizi bu dertten tez zamanda kurtarsın amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

slm adet dönemim bitti iznim de bitti röntgen teknisyenıyım hamilelik için çalıştığım yer risk taşıyor daha bu sorunu yenmeden ne yapacam çok karışık kafam ovülasyon dönemi dışında hamileik olur mu ki güya sağlıkçıyım çok cahilim bu konuda yardım edin lütfen durex jel aldım bakalım işe yarayacak mı ( çok streslıyım

betul61 karamsarliga girme bu illetten kurtulursun bolca odevlerini yapacaksın. Eger atlatamasaydim ben kurtulamazdim bu iletten. Herşeyin yolu inanmaktan geçiyor. Eger istersen yardimci olurum özelde herseyi paylasirim

arkadaşlar umutsuz mesajlar okuyorum ve eski kendimi görüyorumm..lütfen biraz umut azıcık çaba zor deil zor olsa ben yapamazdım..istediğiniz zaman yardımcı olurum özelden veya buradan..ama erteledikçe yada zamana bırakmakla geçmez..bende çok ağladım,olmaz dedim neler neler yaşadım..şükür rabbime hepsi bitti..önce rabbim sonra bu sayfa ve arkadaşlar sayesinde..6 deneme çalışmasından sonra sorunum son buldu..inş rabbim hepinize yardım etsin..ve inanın olmayınca veya bir arkadaşınızn hamileliğini öğrenince kalbinizde duyduğunuz acı egzersizlerdeki acıdan çok daha fazlaa...Önce inanın olacak deyin gerisi zaten oluyo..

Onları da cok etkiliyo canim aynen benim esimde de isteksizlik var artk buradaki başarı hikayelerini okuya okuya çok gelişme gösterdim aslında sorun ne onu bile anlamıyorum şimdi biraz P.Nis alyrum ama biyere takılıyo sanki ilerlemiyo egzersiz desen aynen itici ve asla yapamıyorum

Egzersizleri itici bulmayın. Bırakmayın kendinizi.ümit edin biraz.hayatiniz sizin parmaklarinizda ertelemeyin. Tıkandı dediğiniz yer dikey kaslar işte onları alistirin. Onuda uyuşturan kremler var. Gözünüzde inanin büyütmeyin. 8 sene çeken biri olarak ben yendiysem siz kesin yenersiniz bu durumu

İnşallah canım ya benm durum garip biraz parmak egzersizi yapamıyorum tamam ama eşimle denedigimizde p.Nis biraz alabiliyorum ve 2 cmi geçiyordur, tabi cok kasiyorum yine de aci yok ama , sonrası takılıyo sanki ve acayip baskı oluyo sorun ne bilmiyorum delirecem artk ilk başlarda sorun ne onu bile bilmiyordum şimdi buraya kadar geldim ama gerisi gelmiyo eşim de yılmış durumda kabusum oldu bu durum

Kizlaaaaaaar.once kafanizda bitirin ve basaracaginiza kendinizi inandirinnn.bas sayfalari bi okuyun.yaaa gerekirse deftere not alin.yemek tarifi gibi asama asama yazin.kendinize gunluk odevler verin.birebir yasayan birisi olarak bunlari soyluyorum.hergun bi asamayi kendime odev verir ve kendimi motive ederdim.egzersiz malzemelerimi guzelce hazirladim ve her defasinda bitecek dedim.asla yapamam demeyeceksin diye kural koydum.egzersizlerin amaci vajinaya bisey girmesini kabullenmekkk.

Aynen arkadaşım bende öyle düşünüyorum oraya bir şey girmesi tuhaf geliyor bana

Bi baslayinca gerisi corap sökūgű gibi gelecek.ama ben yapamam.korkagim.herkes gibi degilim derseniz mutlulugu ertelemekten badka bisey olmaz.canlarim.ben ilk bir sene bunu yaptim kendime.baktim ki cok yiprandim.bitirdim kendimi.ama suan cok mutluyum ve sizlere de hep dua ediyorum.esim de bile cok performans degisikligi var.burdaki basari hikayeleri ve tavsiyeler iliski esnasında hala aklima geliyor.resmen ezberlemisim herseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…