- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.241
Bizi bizden kimse anlamaz en yakinlarimiz bile bu sayfa da ogrendim az çok burdaki.arkadaslara bana yardimci olanlara ozellikle KADERIME IYI KI BU.SAYFA VATen kötüsüde hiç kimseye bu durumu anlatamamak bu derdi çekmeyen anlamaz bilmez .. şimdi bu derdi başkasına anlatsan yani vajinismus olmayan birine anlatsan niye evlendin ya derler ...
Tatlım ozaman 2parmak ödevine gec cook rahatsan 3parmak ödevine gec eger 2parmakta cok rahat degilsen devam ettirmeye calıs bi müddet tek parmaktan direk penise gecmenin hüsranını yasamıstm ben.. Ucunu bile alamamıstm alamayncada asırı gerginlestrdm taktiğim şuydu 3parmaga kadar geldim ben 5dakka içimde beklettm sonra elimi çektm penisi denedm ve o gece basardım bu işler egzersiz +zeytinyagıyla kolayarkadaşlar merhaba ben de 2 aylık evliyim ve sizinle aynı sorunu yaşıyorum.10 adımda vajinismus tedavisi adlı bir kitap aldım adım adım bütün egzersizleri uyguladım parmak egzersizi yapıyorum orta parmağımı çok rahat alabiliyorum.ilk başlarda yağ sürerek aldım ama şimdi yağ sürmeden bile alıyorum ama eşimle herhangi bir denemeye girmeye korkuyorum.sizce bu aşamada deneme yapmalı mıyım?
Mehaba arkadaşım dr sonra hiç penisi deneyemedin mi . Bende gidiyorum dr son haftalarım penisin ıcu giriyor artık her hafta ilerletiyor.ben özellikle burdan sonra daha da ilerlettim dr bırakmadım burdaki arkadaşlarada özelden yazarak yardım istedim hepsi gönül dostu inanılmaz yardımcı oluyorlarBu derdi olmayanlar nasıl yani diye sorguluyorlar, onlar da olmamasına şaşırıyorlar, hani biz nasıl hemen oluyor diyoruz ya, 1.5 yıllık Evliyim, 6 aylık evliyken gittim bir psikiyatriste, parmak egzersizi verdi, zor oldu ama başardım, tam penis denemesine geçtik, baktım olmuyor, zorlamadım, bıraktım doktora gitmeyi, nasıl olsa olur kendiliğinden dedim, bekledim, ama olmadı, olmuyor, nasıl olacak bilmiyorum
Allah razı olsun. Burası için tüm sosyal hesaplarimi kapadim. Şu an tek arkadaşlarım hiç tanımadığım ve taniyamacagim sizlersiniz umarım yeneriz bu pis vajiyi ....kaderim bizi yalnız bırakma lütfen ....bu durumu zaten daha çok okumuş kişiler yaşıyor deniliyor bence tamamen aile yapısıyla terbiysiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. ben hep vajinismusu masumiyet olarak görüyorum. ne kendine nede eşine eziyet etme bence çözümeçok uzak değilsin. gözünün yaşına yazık sakın ağlama yendiğinde değmeyecek bişey olduğunu göreceksin.inşallah. biz burdayız elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Aynenn kaderimmmm. Olmazsa olmaz sagolsun ALLAH RAZI OLSUN HEP YARDIMCI OLDUAllah razı olsun. Burası için tüm sosyal hesaplarimi kapadim. Şu an tek arkadaşlarım hiç tanımadığım ve taniyamacagim sizlersiniz umarım yeneriz bu pis vajiyi ....kaderim bizi yalnız bırakma lütfen ....
Artık üst pozisyonda penisin başını alabilirsin dedi doktor, denedim o ara başaramadım, doktordan sonra da egzersizi bıraktım açıkçası, çekici bir şey değil zaten, yaparken de hoşlanmıyordum, buraya kadar geldim, devamı da kendiliğindem gelir dedim, ama sonuç olumsuz . Ben vajinama bir şeyin giriyor olmasından rahatsızım, nasıl bir koruma içgüdüsüyseMehaba arkadaşım dr sonra hiç penisi deneyemedin mi . Bende gidiyorum dr son haftalarım penisin ıcu giriyor artık her hafta ilerletiyor.ben özellikle burdan sonra daha da ilerlettim dr bırakmadım burdaki arkadaşlarada özelden yazarak yardım istedim hepsi gönül dostu inanılmaz yardımcı oluyorlar
Tabiki de var canim.vajinusmus kesin cozumu olan bir durum.ben bunu 1,5 yil yasadim.yeneli de bir ay oldu daha.ben de kimseye anlatamamistim.burayi takip ettim veyendim cok sukur.vajinimustan kurtulan varmı
Onları da cok etkiliyo canim aynenegzersiz çok itici gelio bana bende doktora gittim 500tl verdim halen aynıyım aslında kızlık zarım delindi 2. kez tekrar gittim doktora yine tedavi oldum acıda biraz ama eşimle birtürlü yapamıom çokm acıyacak diye offffff kocamda küstü bana napacaksam
İnşallah canımNazlı bende senin gibiydim o resimlere bile bakamıyodum öyle parmak egzersizi midemi bulandiriyordu. Hamile birini gorunce kaciyordum.Açtım resimlere baktım vaj resmine baktım haydar dümen bir videosunu a ağrı yeri sadece 2 cm onu geçerse gerisi boşluk diyordu. Ben 5 ay üye olmadan okudum. Enfeksiyon olup 4 ay acı çektim iltihap geçmedi fitil verince basa gelen cekilir daha ileri biraz daha ileri diye ltekledim. Bence kegel egzersizi ise yarıyor çok. Serçe parmak tamam denemeleri bacagimida açıyorum. Inşallah hep birlikte kurtulacagiz pis vajiden
Aynen arkadaşım bende öyle düşünüyorum oraya bir şey girmesi tuhaf geliyor banaArtık üst pozisyonda penisin başını alabilirsin dedi doktor, denedim o ara başaramadım, doktordan sonra da egzersizi bıraktım açıkçası, çekici bir şey değil zaten, yaparken de hoşlanmıyordum, buraya kadar geldim, devamı da kendiliğindem gelir dedim, ama sonuç olumsuz . Ben vajinama bir şeyin giriyor olmasından rahatsızım, nasıl bir koruma içgüdüsüyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?