- 4 Ocak 2014
- 86
- 23
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.261
Zaten bizim sorunumuz bu.vajinaya birsey girmesinden duydugumuz rahatsizlik ve bu nedenle kaslarimizin kasilmasi.egzersizler de bu duyguyu yenmemizi sagliyor.ilk basladigimda acayip kotu hissettim kendimi.ama zamanla oldu.kusura bakmayin araya girdim:)Aynen arkadaşım bende öyle düşünüyorum oraya bir şey girmesi tuhaf geliyor bana
az önce 2 parmak denedim aldım ama canım yandı nefes egzersizi ile rahatlattım kendimi biraz.tek parmakta kasılmamıştım iki parmağı görünce kasılma başladı.dayandım aldım inşallah rahatlıkla almaya başlarım.bu iş gerçekten çalışmaya bağlı tek parmak alabilmeyi bile hayal etmiyordumTatlım ozaman 2parmak ödevine gec cook rahatsan 3parmak ödevine gec eger 2parmakta cok rahat degilsen devam ettirmeye calıs bi müddet tek parmaktan direk penise gecmenin hüsranını yasamıstm ben.. Ucunu bile alamamıstm alamayncada asırı gerginlestrdm taktiğim şuydu 3parmaga kadar geldim ben 5dakka içimde beklettm sonra elimi çektm penisi denedm ve o gece basardım bu işler egzersiz +zeytinyagıyla kolaykolay gelsin arkadasım ins basaracaksın sona gelmıssın
Canım çok sağol dün denedik eşimle olmadı yine ...ben egzersizleri yapmaya dün başladım yeni işten geldim daha kalın bi şeyle yapmaya çalışacam. Sizlere sorum rimelim var kullanmadığım onu strece sarıp üzerine prezervatif taksam olurmu 2 parmak biraz iğrenç geliyor..betul61 karamsarliga girme bu illetten kurtulursun bolca odevlerini yapacaksın. Eger atlatamasaydim ben kurtulamazdim bu iletten. Herşeyin yolu inanmaktan geçiyor. Eger istersen yardimci olurum özelde herseyi paylasirim
Geçen gün yapayım dedim oraya dokunamadım bile ve ağlamaya başladım. Çok korkuyorum egzersiz yapmadan yenenler de varmış onlar nasıl yaptılar acabaZaten bizim sorunumuz bu.vajinaya birsey girmesinden duydugumuz rahatsizlik ve bu nedenle kaslarimizin kasilmasi.egzersizler de bu duyguyu yenmemizi sagliyor.ilk basladigimda acayip kotu hissettim kendimi.ama zamanla oldu.kusura bakmayin araya girdim:)
Aferin tatlım sana bunu basaramayan okadar insan varki inkansız birsey degil ama beyninde cok imkansız düşünüyolar herkese umut oldun kasmayınca cok rahat alabildigini gördün cok sevindm bu ödevine devam et hergün sıklıkla yap beyninle vajinan arasındaki baglantıyı kurdukca cesaretin gücün yerine gelicek sakın tembellik yapıp bırakma sakın tamammı :)az önce 2 parmak denedim aldım ama canım yandı nefes egzersizi ile rahatlattım kendimi biraz.tek parmakta kasılmamıştım iki parmağı görünce kasılma başladı.dayandım aldım inşallah rahatlıkla almaya başlarım.bu iş gerçekten çalışmaya bağlı tek parmak alabilmeyi bile hayal etmiyordum
canım maşallah sana nasıl yendin egzersizlemi bizede anlat lütfen ....kaç ayda yendin..Arkadaşlar bende yendim çok süküraslinda ben yeneli tam bi ay olmadı daha oncede yazmistm emin degildim benim hc kanamam olmadigi icin ve hc bisey hissetmedigimden emin olamamistm doktora gidip emin olmayi bekliyordum kurtuldum sukur artik oluyo iliskiye girebiliyorum. ve ben 1.5 yillik evliyim bura sayesinde bi kac gunde yendim ozelden de arkadaslar yardimci oldu cok sagolsunlar cok soru sordum. :) insallah herkes en kisa zamanda kurtulurr.
5 aylik evliyim canımNazlı ne kadarlık evlisin hepimiz o durumdayız inan ama yenebşliriz bence bu kadar insan var yenen...bizde yaparız gibi hissediyorum.... Ben şu an tek tek kegel yapıyorum yattıgım yerden bi yerden başlamalıyız bence...
Canim merak etme yendikten sonra duzelir.biz de yasadik ayni sorunlari.esim de Isteksizlik erken bosalma ve sertlesme sorunlari baslamisti.ama yendikten sonra hemen duzeldi.bu problemlerin hicbiri olmuyor.hatta istegi de artti.sen vajiyi yenmeye bak canim bunlari dusunmeKızlar ben sorunu anlatmistimIdaha önce başka bişey de çok kafama takılıyo, eşimi seviyorum ve cok anlayisli biri ama belli etmemeye çalışsa da bu konu onu da çok etkiledi , artk nerdeyse ben dedigim halde bile denemek istemiyo ve bnde bunun için kendimi sucluyorum, aptal korkularim ve beynime söz gecirememem yüzünden onun hayatını da mahvettibu durum için napmalyimm inş bunu çözdügumuzde de bu devam etmez , çünkü gerçekten soğudu artk ona bunu yapmaya hakkım yok deyip bazen boşanmayı bile teklif etmek geliyo içimden. .
Canim tebrim ederim.cok sevindim.Oncelikle benim burdaki basari hikayelrrini okumam beni baya motive etti hemen parmak denemesini yapaym ddm baktm oluyo giriyo dedim tm olacak bu is onu yapabilecegimi bile dusunmuyordum ondan sonra bi iki kere daha parmak egz. Denedm ama oyle cok ustunde durmadm onun girdigini gormem yetiyodu hemen birakiyordum. :) 3 gun sonra esimle denedik z.yagiyla baktik oluyo girdi hemen ama ikiniyodum hep, oylece oldu kanama olmafigi icin ve hc aci vs bisey hissetmedigim icin olmadi saniyordum sonra bi kac kere daha denedik artik tamamrn oluyo ama cidden acimiyo sifir yanikorkmayin kizlar ben 1,5 sene sonra yendim kesinlikle çözümsüz birsey degil olan zamana oluyoo
Arkadaşım bende artık ucunu alıyorum tamamen ama girişten sonra acı oluyo sende de oldu muOncelikle benim burdaki basari hikayelrrini okumam beni baya motive etti hemen parmak denemesini yapaym ddm baktm oluyo giriyo dedim tm olacak bu is onu yapabilecegimi bile dusunmuyordum ondan sonra bi iki kere daha parmak egz. Denedm ama oyle cok ustunde durmadm onun girdigini gormem yetiyodu hemen birakiyordum. :) 3 gun sonra esimle denedik z.yagiyla baktik oluyo girdi hemen ama ikiniyodum hep, oylece oldu kanama olmafigi icin ve hc aci vs bisey hissetmedigim icin olmadi saniyordum sonra bi kac kere daha denedik artik tamamrn oluyo ama cidden acimiyo sifir yanikorkmayin kizlar ben 1,5 sene sonra yendim kesinlikle çözümsüz birsey degil olan zamana oluyoo
bırakmamam gerektiğini biliyorum yani bu kadar olması bile benim için önemli adımlar.inşallah daha ileri gidip sorunumdan kurtulurum bir an önceAferin tatlım sana bunu basaramayan okadar insan varki inkansız birsey degil ama beyninde cok imkansız düşünüyolar herkese umut oldun kasmayınca cok rahat alabildigini gördün cok sevindm bu ödevine devam et hergün sıklıkla yap beyninle vajinan arasındaki baglantıyı kurdukca cesaretin gücün yerine gelicek sakın tembellik yapıp bırakma sakın tamammı :)
Teşekkürler canım, inş hemen yenerim bunuCanim merak etme yendikten sonra duzelir.biz de yasadik ayni sorunlari.esim de Isteksizlik erken bosalma ve sertlesme sorunlari baslamisti.ama yendikten sonra hemen duzeldi.bu problemlerin hicbiri olmuyor.hatta istegi de artti.sen vajiyi yenmeye bak canim bunlari dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?