- 10 Aralık 2014
- 138
- 80
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.281
Arkadaşım bende artık ucunu alıyorum tamamen ama girişten sonra acı oluyo sende de oldu mu
canım değdiremiyorum deme istesen yaparsın ben oranın nerde oldugunu bile bilmiyordum ama yendim çok şükür 3 ay önceBende malesef vajinismus um 1.5 yillik evliyim bu siteye az once uye oldum parmak egzersiz lerini defalarca denedim oraya bişey sokmak degil degdiremiyorum bile
BirBende aynı sorunu yaşadım başta kimseye söyleyemedım daha sonra kendi kendıme çözüm yolları aradım bebe yağı kullanmıstım ama erkek için biraz sıkıntı oluyor zaten afedersin ıslaklık önemli burada onu sağladıktan sonra gerisi çok kolay basta zorlama canın acıdıgı zaman daha da korkuyorsun yavaş yavaş bı bakıyorsun her sey düzene gırıyor bende 2.5 yıllık evlıyım su an atlattım cok sukur allah kımseye yasatmasın dıyorum sende zamanla atlatırsın eminim
LUtBende aynı sorunu yaşadım başta kimseye söyleyemedım daha sonra kendi kendıme çözüm yolları aradım bebe yağı kullanmıstım ama erkek için biraz sıkıntı oluyor zaten afedersin ıslaklık önemli burada onu sağladıktan sonra gerisi çok kolay basta zorlama canın acıdıgı zaman daha da korkuyorsun yavaş yavaş bı bakıyorsun her sey düzene gırıyor bende 2.5 yıllık evlıyım su an atlattım cok sukur allah kımseye yasatmasın dıyorum sende zamanla atlatırsın eminim
Lütfen bana da yardim edin nasil yendiniz bende 1.5yillik evliyim parmak egzersiz yapmak itici geldi denedim yapamıyorum kurtulmak istiyorum psikolaga gittim sarhos olana kadar ictim sakinleştirici kas gevşetici hersey denedim[/QUOT
Onlarla olacak iş değil arkadasım önce kafanda kur bu sonuçta evlılık için ve eşini mutlu etmek kendını kadın oldugunu hıssetmek için önemli kım ne derse desin bu böyle.sonra kı asama ben oyle parmakla falan yapamadım ıslaklık oldugu zaman önce yavaş yavaş dene pat die olmaz çünkü başlangıçta ucu için dene kı bu acıtmayan bişey sonra kendılıgınden gerisi geliyor inan ben hep şöyle diyordum kımse bu aşamada ölmemiş bende ölmem ben üç ay çektim bu illeti çok iyi anlıyorum
Emin Değilim ama adet dönemine yakın değilsen zar zedelenmiş olabilir, sızı, yanma vb varsa tahriş olmuştur diye düşünüyorumKizlar yaa ben bi kaç gündür egzersizlerimi düzenli olarak hergun yapiyorum bugün pembemsi kahverengimsi lekeler görmeye basladim nedir bu? Acaba tahriş mi oldu ya da zar mi bozuldu ne olabilir yardimci olur musunuz lutfennn
İnşallah atlatirim cnm basta yorgunum sabah ise gidicem bu aksam da denemeyelim diye surekli gecistiriyordum sonra isi biraktim sirf bu yuzden kesin yapicam diyorum hergun her deneme başarısız oluyor artik umudum kalmadi baslarda dugun stresi birkac gun kafami topluyayim herkes yapıyor herkesin yaptigi biseyi ben niye yapamıyorum yapicam diyorum kafaya taktikca daha stres yapıyorum benimle birlikte evlenen arkafaslarimin bebegi bile oldu bizede herkes bebek soruyor birkac kisi disinda herkes oldu biliyor icimden ne bebegi biz daha o isi bile yapamadik desemde cocuk dusunmuyoruz suan diye gecistiriyorum aslinda cocuk istiyoruz esimde olucak kafana takma diyor ama bende hic bir gelisme yokLu
Bir
İnşallah atlatirim cnm basta yorgunum sabah ise gidicem bu aksam da denemeyelim diye surekli gecistiriyordum sonra isi biraktim sirf bu yuzden kesin yapicam diyorum hergun her deneme başarısız oluyor artik umudum kalmadi baslarda dugun stresi birkac gun kafami topluyayim herkes yapıyor herkesin yaptigi biseyi ben niye yapamıyorum yapicam diyorum kafaya taktikca daha stres yapıyorum benimle birlikte evlenen arkafaslarimin bebegi bile oldu bizede herkes bebek soruyor birkac kisi disinda herkes oldu biliyor icimden ne bebegi biz daha o isi bile yapamadik desemde cocuk dusunmuyoruz suan diye gecistiriyorum aslinda cocuk istiyoruz esimde olucak kafana takma diyor ama bende hic bir gelisme yok
slm arkadaşlar bende 5 senelik evlı ve vajınısmustum bu hastalığı yenmek ıcın cok ugrastm herseyı denedm başaramamıştım bır gun burda haydar dumenin recetesıyle yenenlerı gordum bende sadece hapları spreyı ve prezrvatıfı aldırdım esıme ilk gun cesaret edememstm ertesı gun esım uyurken hapları attım acımıck diye kendımı sartlandırdım sureklı.yattm vajınamı sıkıp bıraktım kegel egzersızı oluyo heralde kasları çalıştırdım spreyı sıktım oraya esımı uyandırdım hadı denıyelım bu sefer kesın olck dedm drın nefes aldım esımın penısını yukarıdan aşağıya doğru ıttm ıkındım ve ve bırden gırdı anlamadık bıle esım yavaş yavas gıtgel yaptı ve cıktı daha anlamamıştık cunku ısıgı açtı baktı çok az kan gelmış gulumsedı basardık dedi o anki mutlulugumu anlatamm http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif bu muymuş dedm bende.önceden hep hazırlık yapıyorduk sabahlara kadar ugrasıyorduk olmuyodu.bıde hazırlık yapmadan denemek ıstedım yapcam basarcm dıye kendımı sartlandırdm ıyıce ve oldu çok sukur darısı dıger arkadaşlarımın basına..benım gıbı canı tatlı korkak bırı yaptıysa herkes yapar bıde bnm gıbı deneyın ınşallah başarırsınız.benım tek sorunum kac aydır hep o spreyle yapabılıyorum spreysız yapamıyorum esım alıştın artık dıyo ama cesaret edemiyorum hala bazen yanma da hıssedıyorum yarın ılk defa spreysız denıcm esım onu kullanmamı ıstemıyo artık sızce agrı yanma falan olurmu arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı http://www.kadinlarkulubu.com/image...inlarkulubu.com/images/smilies/sinifsinif.gif
Canım ya parmaklarini kus gibi yap ya da allik fircan ve benzeri birseyin varsa havlu kagit sar strec sar kalinlastirarak devam etarkadaşlar egzersizler için 2 parmak 3 parmakta parmaklarınızı nasıl tutuyorsunuz? ya da evde nasıl aparat hazırlıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?