Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende malesef vajinismus um 1.5 yillik evliyim bu siteye az once uye oldum parmak egzersiz lerini defalarca denedim oraya bişey sokmak degil degdiremiyorum bile

Lu
Bir

LUt

Lütfen bana da yardim edin nasil yendiniz bende 1.5yillik evliyim parmak egzersiz yapmak itici geldi denedim yapamıyorum kurtulmak istiyorum psikolaga gittim sarhos olana kadar ictim sakinleştirici kas gevşetici hersey denedim

B

Kizlarrrr bende bu sayfa sayesinde yendimm bakin parmak denemek itici geliyorsa evde kendinize aparat hazirlayin ben oyle yaptim kurdan kulak cubugu neyse sert bi cisme pecete sarin strecleyin ameliyat eldiveninin parmagina gecirin ben 5 tane yapmistim en incecikten kalina dogru en incesi oyle girioki hic farkinda olmuosunuz bile..bol zeytinyagi surdum tabi vajina icine ve eldivene en son en kalinini beklettim icimde 2 dk hemen esimle denedik ve oldu kanda gelmedi ....hic egzersiz yapmasaydim asla olmazdi once açiyorum orayi baya bi... ha su var simdide egzersiz yapmadan denedim sadece ucu girdi olmadi her seferinde okadar ugrasmak istemiorum ama buda bi gelisme yavas yavas aliscam aparat kullanmadan yapicam insallah... ama hicbir calisma yapmadan olmasini beklemek sadece zaman kaybi kizlar sihirli el sizde sadece

Kizlar yaa ben bi kaç gündür egzersizlerimi düzenli olarak hergun yapiyorum bugün pembemsi kahverengimsi lekeler görmeye basladim nedir bu? Acaba tahriş mi oldu ya da zar mi bozuldu ne olabilir yardimci olur musunuz lutfennn

Kizlar yaa ben bi kaç gündür egzersizlerimi düzenli olarak hergun yapiyorum bugün pembemsi kahverengimsi lekeler görmeye basladim nedir bu? Acaba tahriş mi oldu ya da zar mi bozuldu ne olabilir yardimci olur musunuz lutfennn
Emin Değilim ama adet dönemine yakın değilsen zar zedelenmiş olabilir, sızı, yanma vb varsa tahriş olmuştur diye düşünüyorum

İnşallah atlatirim cnm basta yorgunum sabah ise gidicem bu aksam da denemeyelim diye surekli gecistiriyordum sonra isi biraktim sirf bu yuzden kesin yapicam diyorum hergun her deneme başarısız oluyor artik umudum kalmadi baslarda dugun stresi birkac gun kafami topluyayim herkes yapıyor herkesin yaptigi biseyi ben niye yapamıyorum yapicam diyorum kafaya taktikca daha stres yapıyorum benimle birlikte evlenen arkafaslarimin bebegi bile oldu bizede herkes bebek soruyor birkac kisi disinda herkes oldu biliyor icimden ne bebegi biz daha o isi bile yapamadik desemde cocuk dusunmuyoruz suan diye gecistiriyorum aslinda cocuk istiyoruz esimde olucak kafana takma diyor ama bende hic bir gelisme yok

Bu spreyin adi ne ve ne ise yariyor banada daha once discilerin kullandigi bir sprey tavsiye etmişlerdi fakat o kadar çok yandi ki o aksam deneme yapamadik cok sikildim artik bende 1.5 yildir vajinismus sorunu asamadim

Bir mus muslu gün yine( esimle vajinusmusun adini mus mus koyduk daha sempatik oldu:.. dün yine hüsranla sonuçlandı. GÜZEL ALLAHIM bizi kurtarsin bu dertten insallahh

arkadaşlar egzersizler için 2 parmak 3 parmakta parmaklarınızı nasıl tutuyorsunuz? ya da evde nasıl aparat hazırlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…