- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.301
tamam öyle deneyeyim teşekkürler :)Canım ya parmaklarini kus gibi yap ya da allik fircan ve benzeri birseyin varsa havlu kagit sar strec sar kalinlastirarak devam et
Iki parmak yaparken eldivenin tek parmagina iki parmagini gecir küs isareti gibi olacak üç parmak yaparkende isaret ve yuzuk parmagin altta orta parmak ustte olacak ucgen seklini vereceksin canim evde aparat icin de kulak copune pecete sar strecle daha kalin aparat icin de muma pecete sar strecle ve muayene eldivenibe gecirarkadaşlar egzersizler için 2 parmak 3 parmakta parmaklarınızı nasıl tutuyorsunuz? ya da evde nasıl aparat hazırlıyorsunuz.
Meraba benim yaptığım aparat biraz garip gelebilir ama şu tahta havan lar var ya sarımsak vs ezmek için onun tahtasını kullanıyorum peçeteye sonra streçe sarıyorumarkadaşlar egzersizler için 2 parmak 3 parmakta parmaklarınızı nasıl tutuyorsunuz? ya da evde nasıl aparat hazırlıyorsunuz.
Nazlı Tebrikler inşallah geriside gelir.Yaptım kızlar yaptım hemde iki bogum:))
Önce kâğıt havlu sar sonra strecle canım kayganlastirici dok bisey olmuyor elinle hafif bastir streclerkenBu aparat meselesinde rimeli sarsam olur mu ? Ben Streç parcasi icerde kalir diye korkuyorum bugün 2 parmağı devam edeceğim...ya ümidim kırılıyor. ...Inşallah olur.
küs işareti yapıyorum ama birini alırken öbürü girmiyor parmaklarımı yan yana getirip soktum acıdı.aparat hazırladım ama onunla hiç yapamadım maalesef.aparatla girişi bulamıyorumIki parmak yaparken eldivenin tek parmagina iki parmagini gecir küs isareti gibi olacak üç parmak yaparkende isaret ve yuzuk parmagin altta orta parmak ustte olacak ucgen seklini vereceksin canim evde aparat icin de kulak copune pecete sar strecle daha kalin aparat icin de muma pecete sar strecle ve muayene eldivenibe gecir
Tamam canım çok sağol... dün egzersizde vaji de bi kikrdak gibi bi sey oldugunu farkettim. Sanki burun ucu gibi bi yer orayi gecerse rahatlayacak sanırım orayı geçince açılıyor orası ama oraya deme psikolojisi kötü geldi .....Önce kâğıt havlu sar sonra strecle canım kayganlastirici dok bisey olmuyor elinle hafif bastir streclerken
Ben bulamama psikolojisini girince ayaklarım duvara Dayiyorum rahat giriyor bir dene isterse...işte olmasam bende egzersiz yapardım ...küs işareti yapıyorum ama birini alırken öbürü girmiyor parmaklarımı yan yana getirip soktum acıdı.aparat hazırladım ama onunla hiç yapamadım maalesef.aparatla girişi bulamıyorum
canım özelden yazabilirsin istersen daha rahat yardımcı olurum inşallah.isteksizlik oluyor malesef yendikten sonra geçecek ancak. msj ını bekliyorum.Kaderim sen egzersiz yapmadan yenmişsin galiba yardımcı olur musun? Benim de eşim tecrübesiz ve beni incitmekten korkuyor. Artık denemiyoruz bile. Hep kendimi hazırlıyorum bugün olacak diye ama sonra fikrim değişiyor canım istemiyor napacağımı bilmiyorum.
kar tatili bu işime yaradı.sağol canım bir de öyle deneyeyim.Ben bulamama psikolojisini girince ayaklarım duvara Dayiyorum rahat giriyor bir dene isterse...işte olmasam bende egzersiz yapardım ...
hepimiz aynı dertten muzdaribiz maalesef ben de çok severek evlendim böyle olacağını düşünmedim ama sonuç aynı.ben eşimi kendime bile yaklaştıramadım sürekli itekledim ağladım.sorunumu öğreninde çözüm yolları aradım 10 adımda vajinismus tedavisi adlı bir kitap aldım.bütün egzersizler adım adımyazıyor onunla başladım şimdi yavaş yavaş 2 parmak almaya başladım.inşallah hepimiz bir an önce bu rahatsızlıktan kurtuluruzöncelikle merhaba sabahtan beri bu postu okuyorum gozlerım agrıdı artık
bende kendi sıkıntımı paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız öyle dua ederim ki
bu siteyi evlilik öncesinden beri takip ediyorum ceyız hazırlıgı vs vs
hazıran ayında evlendım bende 7 ay oldu işte ben hiç boyle olacagını tahmın etmemıstım
esımle severek evlendık ama bu durumun sevmekle fln hıc alakası yokmus
oncelıkle ılıskıye gırdık ılk gece olayımız oldu fakat tamamı gırmıyor
yanı evlenelı 7 ay oldu ama zavallı adam tas catlasın 7 defa sokamamıstır yani o da tamamı bılee degıl sadece ucu
on sevısme ıyı hos ama ıs o kısma gelınce aklıma korkudan baska bıse gelmıyo zevk mı ? ondan coktan gectım ...sadece bı kısmını sokmasına ızın verebılıyorum o da canımın yandıgını gorunce kıyamıyor .esım cok anlayıslı ama nereye kadar
cocuk da ıstıyoruz ama daha bunu bıle basaramamısken cocuk benım neyıme
ıkı aylık evleıyken doktora gıttım alttan muayene ettıler tabı bastım cıglıgı . doktor hıc bırsey yok engel vs yok dedi
sadece akıntı var o muhım olan bırsey degıl dedı anestol diye bı krem vardı
ılıskıden 15 dakıka once vajınanın ıc kısımlarına dogru surdum ama yok yokkk hıc uyusturmadı bıle
ya ben napıcam bılmıyorum hadı herıf anlayıslı da nereye kadar eliyle mi evlendi bu adam psikolojık mı ne bu sımdı
banada yardım edın lutfen
normalde o kadar guclu bır karaktere sahıbım kı muhendısım ınsanlarla ılıskılerım vs cok guzel hıc korkmam hep guclu gorunurum ama bu konu benı yetersız hıssettırıyor
nereden baslamam lazım ?
bana da nereden baslamam gerektigini ogretebilir misiniz
banada cesaret verin lutfenesim uzaklasacak isteksiz olacak diye endiseleniyorum
canım elimden geldiğince internete girme şansım oldukça yazıyorum. lütfen sizde çekinmeden soru sorun yazın bana. çünkü eskiden birkaçkişiydi ne durumdasınız diye msj atabiliyordum ama şimdiye kadar abartmıyorum kaç yüz kişi olmuştur isterim ki hepsine ne durumdasınız yazayım. ama olmuyor malesef. o yüzden lütfen yenmeden pes edipte gitmeyin siteden.Allah razı olsun. Burası için tüm sosyal hesaplarimi kapadim. Şu an tek arkadaşlarım hiç tanımadığım ve taniyamacagim sizlersiniz umarım yeneriz bu pis vajiyi ....kaderim bizi yalnız bırakma lütfen ....
Aynenn kaderimmmm. Olmazsa olmaz sagolsun ALLAH RAZI OLSUN HEP YARDIMCI OLDU
ya ben 2 parmak yanyana sokuyorum hiç kanama filan olmuyor canım yanıyor ama kan filan gelmiyor.küçük parmağımla denerken tam sokamamıştım bile azıcık bir kan geldi o zaman bozulmuş olabilir mibide ben dün mesela yine parmak egzersizi yaptım.. ama kanıo bi türlü iyileşmedi kızlık zarım 9 gün oluo yırtılalı
Merhaba. Bende bu sıkıntıları çekenlrdenim.tam 2 sene yapamadım.sen yıne ılk gece yapmışsın.esim çok anlayışlıydı.onun sabrı sayesonde basardık.hersey o kadar basıtmş kı.ama gözümüzü korktmşlar.şimdi bı oğlum var 2 aylık allahıma şükür. İnşallah sende bsaracaksn. Özelden mesaj at sana yardımcı olmak ıstıyorum.öncelikle merhaba sabahtan beri bu postu okuyorum gozlerım agrıdı artık
bende kendi sıkıntımı paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız öyle dua ederim ki
bu siteyi evlilik öncesinden beri takip ediyorum ceyız hazırlıgı vs vs
hazıran ayında evlendım bende 7 ay oldu işte ben hiç boyle olacagını tahmın etmemıstım
esımle severek evlendık ama bu durumun sevmekle fln hıc alakası yokmus
oncelıkle ılıskıye gırdık ılk gece olayımız oldu fakat tamamı gırmıyor
yanı evlenelı 7 ay oldu ama zavallı adam tas catlasın 7 defa sokamamıstır yani o da tamamı bılee degıl sadece ucu
on sevısme ıyı hos ama ıs o kısma gelınce aklıma korkudan baska bıse gelmıyo zevk mı ? ondan coktan gectım ...sadece bı kısmını sokmasına ızın verebılıyorum o da canımın yandıgını gorunce kıyamıyor .esım cok anlayıslı ama nereye kadar
cocuk da ıstıyoruz ama daha bunu bıle basaramamısken cocuk benım neyıme
ıkı aylık evleıyken doktora gıttım alttan muayene ettıler tabı bastım cıglıgı . doktor hıc bırsey yok engel vs yok dedi
sadece akıntı var o muhım olan bırsey degıl dedı anestol diye bı krem vardı
ılıskıden 15 dakıka once vajınanın ıc kısımlarına dogru surdum ama yok yokkk hıc uyusturmadı bıle
ya ben napıcam bılmıyorum hadı herıf anlayıslı da nereye kadar eliyle mi evlendi bu adam psikolojık mı ne bu sımdı
banada yardım edın lutfen
normalde o kadar guclu bır karaktere sahıbım kı muhendısım ınsanlarla ılıskılerım vs cok guzel hıc korkmam hep guclu gorunurum ama bu konu benı yetersız hıssettırıyor
nereden baslamam lazım ?
bana da nereden baslamam gerektigini ogretebilir misiniz
banada cesaret verin lutfenesim uzaklasacak isteksiz olacak diye endiseleniyorum
bilmemki herkezde değişik oluoya ben 2 parmak yanyana sokuyorum hiç kanama filan olmuyor canım yanıyor ama kan filan gelmiyor.küçük parmağımla denerken tam sokamamıştım bile azıcık bir kan geldi o zaman bozulmuş olabilir mi
bide ben dün mesela yine parmak egzersizi yaptım.. ama kanıo bi türlü iyileşmedi kızlık zarım 9 gün oluo yırtılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?