- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.321
ne güzel allah bağışlasın inşallah birgün bizde böyle seningibi yazarız :)Merhaba. Bende bu sıkıntıları çekenlrdenim.tam 2 sene yapamadım.sen yıne ılk gece yapmışsın.esim çok anlayışlıydı.onun sabrı sayesonde basardık.hersey o kadar basıtmş kı.ama gözümüzü korktmşlar.şimdi bı oğlum var 2 aylık allahıma şükür. İnşallah sende bsaracaksn. Özelden mesaj at sana yardımcı olmak ıstıyorum.
hmm zorlamamya çöalıştım aslında ... aman nebiliyim bıktım ya valla ya offf daralıp bunaldım iyicecanım o kanayan kızlık zarı değildir.muhtemelen sen zorladın vajinadokusunda zedelenme oldu ve iyileşmeden tekrar zorladıysan yaran kanıyordur diye düşünüyorum.
öncelikle merhaba sabahtan beri bu postu okuyorum gozlerım agrıdı artık
bende kendi sıkıntımı paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız öyle dua ederim ki
bu siteyi evlilik öncesinden beri takip ediyorum ceyız hazırlıgı vs vs
hazıran ayında evlendım bende 7 ay oldu işte ben hiç boyle olacagını tahmın etmemıstım
esımle severek evlendık ama bu durumun sevmekle fln hıc alakası yokmus
oncelıkle ılıskıye gırdık ılk gece olayımız oldu fakat tamamı gırmıyor
yanı evlenelı 7 ay oldu ama zavallı adam tas catlasın 7 defa sokamamıstır yani o da tamamı bılee degıl sadece ucu
on sevısme ıyı hos ama ıs o kısma gelınce aklıma korkudan baska bıse gelmıyo zevk mı ? ondan coktan gectım ...sadece bı kısmını sokmasına ızın verebılıyorum o da canımın yandıgını gorunce kıyamıyor .esım cok anlayıslı ama nereye kadar
cocuk da ıstıyoruz ama daha bunu bıle basaramamısken cocuk benım neyıme
ıkı aylık evleıyken doktora gıttım alttan muayene ettıler tabı bastım cıglıgı . doktor hıc bırsey yok engel vs yok dedi
sadece akıntı var o muhım olan bırsey degıl dedı anestol diye bı krem vardı
ılıskıden 15 dakıka once vajınanın ıc kısımlarına dogru surdum ama yok yokkk hıc uyusturmadı bıle
ya ben napıcam bılmıyorum hadı herıf anlayıslı da nereye kadar eliyle mi evlendi bu adam psikolojık mı ne bu sımdı
banada yardım edın lutfen
normalde o kadar guclu bır karaktere sahıbım kı muhendısım ınsanlarla ılıskılerım vs cok guzel hıc korkmam hep guclu gorunurum ama bu konu benı yetersız hıssettırıyor
nereden baslamam lazım ?
bana da nereden baslamam gerektigini ogretebilir misiniz
banada cesaret verin lutfenesim uzaklasacak isteksiz olacak diye endiseleniyorum
Korkma sakın eşini sevıyosan rahat olmalısınız. Ben yapmışsam herkes yapar dıyorm baska bişy demiyorum. Dünyanın sonu değil ki, kötu düşünme basta bi ön swvişme yap devamı gelır nasıl olsa bı kısmını alıyormuşsun.orası derindir merak etme doğumda 3 kılo bebek çıkardım.:))öncelikle merhaba sabahtan beri bu postu okuyorum gozlerım agrıdı artık
hazıran ayında evlendım bende 7 ay oldu işte ben hiç boyle olacagını tahmın etmemıstım
yanı evlenelı 7 ay oldu ama zavallı adam tas catlasın 7 defa sokamamıstır yani o da tamamı bılee degıl sadece ucu
on sevısme ıyı hos ama ıs o kısma gelınce aklıma korkudan baska bıse gelmıyo zevk mı ? ondan coktan gectım ...sadece bı kısmını sokmasına ızın verebılıyorum o da canımın yandıgını gorunce kıyamıyor .esım cok anlayıslı ama nereye kadar
ıkı aylık evleıyken doktora gıttım alttan muayene ettıler tabı bastım cıglıgı . doktor hıc bırsey yok engel vs yok dedi
ılıskıden 15 dakıka once vajınanın ıc kısımlarına dogru surdum ama yok yokkk hıc uyusturmadı bıle
ya ben napıcam bılmıyorum hadı herıf anlayıslı da nereye kadar eliyle mi evlendi bu adam psikolojık mı ne bu sımdı
normalde o kadar guclu bır karaktere sahıbım kı muhendısım ınsanlarla ılıskılerım vs cok guzel hıc korkmam hep guclu gorunurum ama bu konu benı yetersız hıssettırıyor
nereden baslamam lazım ?
banada cesaret verin lutfenesim uzaklasacak isteksiz olacak diye endiseleniyorum
İnşallah. Birzamanlar bnde senin gıbıydım bebeklere ve rahatlıkla seks yapanlara özwnirdim şimdi bana özenıyo herkes :)herşey kafada bıter ölüm de yok ucunda gevşemek lazım ve rahat olmalısınızne güzel allah bağışlasın inşallah birgün bizde böyle seningibi yazarız :)
Korkma sakın eşini sevıyosan rahat olmalısınız. Ben yapmışsam herkes yapar dıyorm baska bişy demiyorum. Dünyanın sonu değil ki, kötu düşünme basta bi ön swvişme yap devamı gelır nasıl olsa bı kısmını alıyormuşsun.orası derindir merak etme doğumda 3 kılo bebek çıkardım.:))
ama tam gevşeyim diom kocam konuşunca geri kasılıom diomda senbi sus konuşma diom bukez gıcık oluo banaİnşallah. Birzamanlar bnde senin gıbıydım bebeklere ve rahatlıkla seks yapanlara özwnirdim şimdi bana özenıyo herkes :)herşey kafada bıter ölüm de yok ucunda gevşemek lazım ve rahat olmalısınız
Ben dunden beri takip ediyorum sizi kesinlikle hazirim ne yapmam gerektigini bilmiyorum dun ay donumumuzdu yapalim dedik yine husrankızlar hadi kimler varsa vajinayı keşfetmeye ne dersiniz hep birlikte.hiç bilmiyor gibi sıfırdan.şimdi herkes evde zeytinyağını temiz plastik bir kaba koyun. ve hazır olduğunuzda herkes hazırız yazsın ve ablatmaya başlayacağım.
Bnde senle aynıydım 2 sene yapamadım.senle aramda hiç fark yok.üstte olmayı dene. Yavaşça otur hiç anlamazsın bıle.orası penıse uygun yaratılmışOn sevisme yapiyoruz soylemesi ayip yeterli islaklik sağlanıyor ama us iraya gelibce islaklik da gidiyo girmesi daha da zor oluyor aklima kirkydan acidan baska bise gelmiyor
Allah evladinizi bagislasin bizlerede nasip etsinn
Inssss :) ama ilerlemiyo bişeye dokunuyorum sanki kasiliyo muyum ondan mi acabaNazlı Tebrikler inşallah geriside gelir.
Ağlamakla ele ne gececek?doğanın kanunu bu canım.basaracaksın bnce senünde bebeklerin olacak.eşinle birbirinizi mutlu etmenin yolu yatak tan gecer.fazla giremiyorum buraya bebeğim küçük. Elazığda yaşıyorum. Yardım edenim de yokBen dunden beri takip ediyorum sizi kesinlikle hazirim ne yapmam gerektigini bilmiyorum dun ay donumumuzdu yapalim dedik yine husranoturdum agladim artik
Allah razi olsun moral vermeniz bile bana cesaret veriyo dun bi gaza geldim ama fos cikti Allah buyuk olscak inşallahAğlamakla ele ne gececek?doğanın kanunu bu canım.basaracaksın bnce senünde bebeklerin olacak.eşinle birbirinizi mutlu etmenin yolu yatak tan gecer.fazla giremiyorum buraya bebeğim küçük. Elazığda yaşıyorum. Yardım edenim de yok(
inşallah hepimiz başaracaz :) biraz motive edelim kendimizi ben çoookkkk ağladım ama hiçççççççççç faydası olmadı ben bide yalnızım almanyadan geldim anne baba kardeşler ablalar hepsi almanyada bide onun sıkıntısı var yapayanlızım :)Allah razi olsun moral vermeniz bile bana cesaret veriyo dun bi gaza geldim ama fos cikti Allah buyuk olscak inşallah
Bende senin gibiyim ama orada bi kikrdak var o sırada bildiğin çocuk doğurur gibi ıķın sonra bırak bi giriyor yani 1 ve 2 parmakla başarılı oluyorInssss :) ama ilerlemiyo bişeye dokunuyorum sanki kasiliyo muyum ondan mi acaba
Canım hepimiz aynıyiz inan bu egzersizleri ve arkadaş desteğiyle yenecegiz umarım... bu egzersizler insana güven veriyor...Bence yapmaya başlayalımöncelikle merhaba sabahtan beri bu postu okuyorum gozlerım agrıdı artık
nereden baslamam lazım ?
Kaderim özelden msjlarin yoğunmu arkadaşım.yoksa bi sorun mu var. Bize kızdınızmıkızlar hadi kimler varsa vajinayı keşfetmeye ne dersiniz hep birlikte.hiç bilmiyor gibi sıfırdan.şimdi herkes evde zeytinyağını temiz plastik bir kaba koyun. ve hazır olduğunuzda herkes hazırız yazsın ve ablatmaya başlayacağım.
Egzersizlere nasil baslamaliyiz bak bugun bilesabah yapcam dedim oglen oldu iki saat sonra dedim hep erteliyorumCanım hepimiz aynıyiz inan bu egzersizleri ve arkadaş desteğiyle yenecegiz umarım... bu egzersizler insana güven veriyor...Bence yapmaya başlayalım
Canım el mahkum öyle caresiziz ki allahtan isteyip sizden destek alıyoruz ben is yerinde 5 dak bi girip ne yazılmış diye bakıyorum. Defter elimde not alıyorum...Inşallah sonu güzel olurKızlar bakiyorum da cogu kisi egzersizleri yapiyor parmak aparat filan ben sadece parmak yapmistm o da bi parmak 2 3 parmak yapanlar ya da aparatla deniyenler onlarai yapiyosanz iliski daha kolay olur :) valla iyi cesaret ben okadarini yapamadm deniyemezdim de heralde bence aparat filan daha cesaret istiyo gibi geliyor bana. :) yanlis anlamayin benim demek istedigim eger ona cesaret edip yapabiliyosanz p. Almak daha kolay emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?