Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel allah bağışlasın inşallah birgün bizde böyle seningibi yazarız :)

canım o kanayan kızlık zarı değildir.muhtemelen sen zorladın vajinadokusunda zedelenme oldu ve iyileşmeden tekrar zorladıysan yaran kanıyordur diye düşünüyorum.
hmm zorlamamya çöalıştım aslında ... aman nebiliyim bıktım ya valla ya offf daralıp bunaldım iyice

Korkma sakın eşini sevıyosan rahat olmalısınız. Ben yapmışsam herkes yapar dıyorm baska bişy demiyorum. Dünyanın sonu değil ki, kötu düşünme basta bi ön swvişme yap devamı gelır nasıl olsa bı kısmını alıyormuşsun.orası derindir merak etme doğumda 3 kılo bebek çıkardım.:))

ne güzel allah bağışlasın inşallah birgün bizde böyle seningibi yazarız :)
İnşallah. Birzamanlar bnde senin gıbıydım bebeklere ve rahatlıkla seks yapanlara özwnirdim şimdi bana özenıyo herkes :)herşey kafada bıter ölüm de yok ucunda gevşemek lazım ve rahat olmalısınız

On sevisme yapiyoruz soylemesi ayip yeterli islaklik sağlanıyor ama us iraya gelibce islaklik da gidiyo girmesi daha da zor oluyor aklima kirkydan acidan baska bise gelmiyor

Allah evladinizi bagislasin bizlerede nasip etsinn

İnşallah. Birzamanlar bnde senin gıbıydım bebeklere ve rahatlıkla seks yapanlara özwnirdim şimdi bana özenıyo herkes :)herşey kafada bıter ölüm de yok ucunda gevşemek lazım ve rahat olmalısınız
ama tam gevşeyim diom kocam konuşunca geri kasılıom diomda senbi sus konuşma diom bukez gıcık oluo bana

kızlar hadi kimler varsa vajinayı keşfetmeye ne dersiniz hep birlikte.hiç bilmiyor gibi sıfırdan.şimdi herkes evde zeytinyağını temiz plastik bir kaba koyun. ve hazır olduğunuzda herkes hazırız yazsın ve ablatmaya başlayacağım.

Ben dunden beri takip ediyorum sizi kesinlikle hazirim ne yapmam gerektigini bilmiyorum dun ay donumumuzdu yapalim dedik yine husran oturdum agladim artik

On sevisme yapiyoruz soylemesi ayip yeterli islaklik sağlanıyor ama us iraya gelibce islaklik da gidiyo girmesi daha da zor oluyor aklima kirkydan acidan baska bise gelmiyor

Allah evladinizi bagislasin bizlerede nasip etsinn
Bnde senle aynıydım 2 sene yapamadım.senle aramda hiç fark yok.üstte olmayı dene. Yavaşça otur hiç anlamazsın bıle.orası penıse uygun yaratılmış

Ben dunden beri takip ediyorum sizi kesinlikle hazirim ne yapmam gerektigini bilmiyorum dun ay donumumuzdu yapalim dedik yine husran oturdum agladim artik
Ağlamakla ele ne gececek?doğanın kanunu bu canım.basaracaksın bnce senünde bebeklerin olacak.eşinle birbirinizi mutlu etmenin yolu yatak tan gecer.fazla giremiyorum buraya bebeğim küçük. Elazığda yaşıyorum. Yardım edenim de yok(

Allah razi olsun moral vermeniz bile bana cesaret veriyo dun bi gaza geldim ama fos cikti Allah buyuk olscak inşallah

Allah razi olsun moral vermeniz bile bana cesaret veriyo dun bi gaza geldim ama fos cikti Allah buyuk olscak inşallah
inşallah hepimiz başaracaz :) biraz motive edelim kendimizi ben çoookkkk ağladım ama hiçççççççççç faydası olmadı ben bide yalnızım almanyadan geldim anne baba kardeşler ablalar hepsi almanyada bide onun sıkıntısı var yapayanlızım :)

Canım hepimiz aynıyiz inan bu egzersizleri ve arkadaş desteğiyle yenecegiz umarım... bu egzersizler insana güven veriyor...Bence yapmaya başlayalım

Kaderim özelden msjlarin yoğunmu arkadaşım.yoksa bi sorun mu var. Bize kızdınızmı

Kızlar bakiyorum da cogu kisi egzersizleri yapiyor parmak aparat filan ben sadece parmak yapmistm o da bi parmak 2 3 parmak yapanlar ya da aparatla deniyenler onlarai yapiyosanz iliski daha kolay olur :) valla iyi cesaret ben okadarini yapamadm deniyemezdim de heralde bence aparat filan daha cesaret istiyo gibi geliyor bana. :) yanlis anlamayin benim demek istedigim eger ona cesaret edip yapabiliyosanz p. Almak daha kolay emin olun.

Canım el mahkum öyle caresiziz ki allahtan isteyip sizden destek alıyoruz ben is yerinde 5 dak bi girip ne yazılmış diye bakıyorum. Defter elimde not alıyorum...Inşallah sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…