Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım el mahkum öyle caresiziz ki allahtan isteyip sizden destek alıyoruz ben is yerinde 5 dak bi girip ne yazılmış diye bakıyorum. Defter elimde not alıyorum...Inşallah sonu güzel olur

Cok iyi biliyorum nasil bi duygu oldugunu insanin hayatini beynini yoruyor etkiliyor herseyini evli gibi hissetmiyo insan kendini benim gece gunduz aklimdan cikmiyodu hc biseyden tat alamiyodum sanki biseyi haketmiyomusum gibi geliyordu ama cok sukur gecti bitti umarm herkes kurtulur ve hc kimse yasamaz bunu cunku o kadar gereksiz basit bisey icin kendimizi yoruyo üzüyomusuz ki gercekten degmez ben artik diyodum boyle gidicek olmiyacak olsa coktan olurdu diye ama cok sukur bitti kabus gercekten burasi olmasa yapamazdm heralde bu site burdakiler sayesinde yendim ve bunu herkes yapabilir bende diyorum herkes yapar ama ben yapamam diye ama oldu sizde yapacaksnz kurtulacaksnz insallah.

Amin canim sende sadece egzersiz yaparak mi yendi ne kadar sürdü başarman????

On sevisme yapiyoruz soylemesi ayip yeterli islaklik sağlanıyor ama us iraya gelibce islaklik da gidiyo girmesi daha da zor oluyor aklima kirkydan acidan baska bise gelmiyor

Allah evladinizi bagislasin bizlerede nasip etsinn
Bende aynen senin gibiyim arkadaşım. Ön sevişme ıslaklık gayet iyi ama oraya gelince korkuyorum inşallah bir an önce aşarız bu durumu

Nasıl başardın canım anlatır mısın

Arkadaşlar hepiniz bir umut arayışı içerisinde siniz.bende gectım bu yollardan. Bır zamanlar gece gündüz burdaydım.işe yaradı mı derseniz evet yaradı,ama ilk önce kendıme söz gecırdım yapamazsam boşanacm adama yazık dedim.
Allaja şükür oldu bittti bı gecede bütün dünyam aydınlığa kavuştu sanki.eşim bana daha çok bağlandıı ve sabah akşam demeden hep birlikte olduk. Acı da oldu tabi Bunlar üstüne tatlısı...
Sakın dardır gırmez gerı teper,bilmem alamam,bilmem parçalar beni bunu düşünürsenz zaten yapamazsınız.
Vajına yeterince derindir ve esnektır penısın buyuklüğüne şekline vs bunlara göre kendını ayarlar ve rahat gırer.penis grdıkce acılır yani.bu söyledklerimi unutmayın.
Umut,sabır,mücadele ve azminizi kaybetmeyin.
Allah Size de benm yaşadığım evlat hasretını tattırsın. Kadın olmak, anne olmak gibisi yok.hepinizi seviyorum. Allaha emanet olun....

Unutmadan bu bir erteleme hastalığıdır,ha yarın ha yarın dedım 2 sene gecti.ertelemeyı bırakın Canlarım bnm gibi olmayın hemen bu akşm bu işi halledin.
Ki kadın doğum a gıdnce benm gibi korkmayasınıZ jinekolojik muayeneden.

Peki sen krem sprey falan kullandın mı
Kullanmadım ne gerek var ki.
Ben bu iş için dr ve psıkolağa bile gidemedim,utandım nasıl anlatırım dıye
Bu sorunu dnyada tek yasayan benim sanki.
Gıtseydm bana krem filn verırlerdı kesin ama sacma. Yapan nasl yapıyo.bn bi kez parmakla inceledim.sonrada eşim kendi parmağyka baktı.o sekılde rahatladım ve ilşkiue gırebldm

Arkadasa katılıyorum. Engel var duvar var dediğiniz yer 2 cm bile olmayan dikey kaslar ondan sonrası zaten geniş uzun. Dikey kaslarda devamli egzersizlerinizle rahata kavusturmaktan geçiyor. Sadece bir kere girdimi gerisi kolay.

Insallah yeneriz insallahhhhh. .. destek olan egelim kaderim berrak mrtsnm hepiniz çok sagolun.... bizi yalnız bırak miyorsunuz....

Sizler bunları söylemeseniz zaten kimse denemeye bile cesaret edemez... saat 5 olsun mesai bitsin eve gidip egzersiz yapip basarmak istiyorum. Artık esimde ilişkide kasmaya başladı...
olur öyle şeyler eşler çok sabırsız oluyor anlamıyorlar bilmiyorlar aç topiği okuttur bak tek yaşayan ben değilim diye.. O sana kızdıkça sende tepki olarak hırslan ve denemeyi hiç bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…