- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.361
Iki parmagini eldivenin tek parmagina gecir canim jeli bol kullan nefesi derinden al bunundan sonrafa balon sisirir gibi ver agzindan gucluce nefesiverirken ittir parmagini acimaz girisi bulabilmen icin de ayna al karsina bakarak yapküs işareti yapıyorum ama birini alırken öbürü girmiyor parmaklarımı yan yana getirip soktum acıdı.aparat hazırladım ama onunla hiç yapamadım maalesef.aparatla girişi bulamıyorum
Tamam canım doğru diyosun hırs lazım ama tam yapıyorum hazırım dediğim an esimde sertleşme olmuyor ...olur öyle şeyler eşler çok sabırsız oluyor anlamıyorlar bilmiyorlar aç topiği okuttur bak tek yaşayan ben değilim diye.. O sana kızdıkça sende tepki olarak hırslan ve denemeyi hiç bırakma
ilaç var onun içinde hiç bir etkisi yok ikna edebilirsen ben doktoruma sorabilirim senin içinTamam canım doğru diyosun hırs lazım ama tam yapıyorum hazırım dediğim an esimde sertleşme olmuyor ...
parmak denemeleriniz başarılımı?Bu aksam zeytinyagini denicez bakalim tabi cesaret edebilirsem ertelemezsem :/
Tek dileğim kabus gibi günlerin sona ermesi.her zaman yardimci olurum. Bi başka yerde yazmış bi bayan işte wcye gittigimde ordada denememi yapiyorum diye yazmıştı :)Insallah yeneriz insallahhhhh. .. destek olan egelim kaderim berrak mrtsnm hepiniz çok sagolun.... bizi yalnız bırak miyorsunuz....
Serca parmagimi sokabiliyorum iki parmak biraz acitiyor cok korkuyorum deneyemiyorum oyuzden direk zeytinyagi ile denicez ben daha dun kesfettim bu bolumu oku oku gozum agridi okuduklarimi da unuttum . Siz ne seviyedesiniz ben ne yapmam gerektigini de bilmiyorum acikcasi doktora gittim bn herhangi bi problem yok dedi kendi kendime halletcem ama 7 ay oldu erteleye erteleyeparmak denemeleriniz başarılımı?
Ikisine de surecegiz daha kolay olsun diye bnde kkaderim in yazisini okudum onun denemesini yapacagim insallh olurZeytinyağını vajinaya mı penise mi sürüyorsunuz bir de ne kadar sürmek gerek
Söylemesi ayıptır eşimde ereksiyonu etkiliyo sadece parmaklarmla vajinin içine sürmüştüm ben.. Aklının bi köşesinde dursun bazı kayganlastırıcılar sertligi kötü etkiliyoZeytinyağını vajinaya mı penise mi sürüyorsunuz bir de ne kadar sürmek gerek
Aaaa oyle miii :// biz bi kez sicak suda denemistik bnm baya esnemisti ama esimin sertlesme olayi olmamisti oyuzden mi acabaSöylemesi ayıptır eşimde ereksiyonu etkiliyo sadece parmaklarmla vajinin içine sürmüştüm ben.. Aklının bi köşesinde dursun bazı kayganlastırıcılar sertligi kötü etkiliyo
Ay siz boyle yazinca bi cesaret geliyo bak aksam oldu yine korku tavan yapiyor bizler icin de dua edin olur mu muminin mumine duasi kabul olunurmus Allahim bizlere de nasip etsin . Bide soylemesi ayip evde eldiven yok esimin prezervatiflerinden parmagima taksam olur mu oyle alistirma yaparkenegzersizlere nasıl başlayacaklarını soran arkadaşlar,öncelikle ertelemeyin..sanmayın ki bunları yenenler sizden farklı ki ben öyle sanıyordum:)ben ilk kez 2 ay önce baktım oraya önceden bakmadım benim deilmiş gibi görüyodum..ve delik falan yoktuu..eşimde öyle diyodu yokk yokkk yokkkk :) bende kabul ettim doktora gidecektim bende delik yok diyee:))))burayı okuyordum ama bana göre deil ben parmakla yapamam hem zaten bende delik yookk die ağlıyordumm..yani kısacasııı boşvermiştimm hayatıma böyle devam edecektim sonra en kötü ihtimal tüp bebek yaparım dedim..uzatmayayım sonra kaderimm arkadaşımızn vajinismussz günlere merhaba demek için sayfasını gördüm ve ilk sayfayı okudum ve tmm dır dedim ve o akşam denemeye başladım o kadar gaza geldim ki bi kaç saat önce delik yok diye ağlayan ben 2 parmapı bile almıştımm..o sayfayı kesinlikle okuyunnnn egzersizlerde cesaretsiz olanlarr mutlakaaaaaa okuyunnnnn...sonrası geldi zaten.buradaki yenenler sizinle aynı şeyleri yaşadılar..yani fark yok..zeytinyağı,eldiven en yakın dostunuz olsun:) ve aparatmı parmak mı diye soran arkadaşlarıma nacizane tavsiyem ilk aşamada parmak çünkü orası dik deil eğimli ve parmakla olunca ne tarafa doğru olacağını daha ii anlarsınız:))bu kadar çook yazdım ama kusura bakmayın istiyorum ki herkes kurtulsun çünkü çoookkk basitttt gerçekten yapınca sizde diyeceksinz bu muydu diyee..ve tüm sorularınıza açığım her zman..bol bol dua edin rabbim hepinize yardım etsin inş..
Aynen benimde öyleYa kızlar ben şimdi 2 parmaga başladım.... 2 bogum soktum ama gerisi gelmedi ....ya ne bileyim sanki olmayacak.... Ikındım nefes verdim aldım. Bide bu iki parmagı kaç dakika yapmak lazım. Ya offff sacmalıyorum demi ya. Yarın aparatamı başlasam
2 boğum yeterli değil miAynen benimde öylegerisi gelmiyo (
Bilmiyorummmmm2 boğum yeterli değil mi
niye iğrenç olsun insan bildiğinden korkmaz bence çok iyi yapıyorsunBilmiyorummmmmçok iğrenç gelebilir ama açtım vajina ile ilgili makale okuyorum, resimlere bakıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?