- 17 Kasım 2014
- 67
- 95
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.381
cnm hep dua ediyorum zaten..cesaretin hiç kırılmasın korku yok zaten acı ve ağrılı bişey olsa yapmayın derdim canım çok tatlıdır ama gerçekten ama zor deil..ben eldivenle denemedim olabilir ama eldivenle daha rahat olacağını düşünüyorum çünkü kayma falan olabilir o açıdan diyorum..ama sen yap onunla da olur sakın bırakmaa kendi kendine gaz ver bu kızlardan neyim eksik onlar yapmışda ben neden yapamayayım dedim hep,her egzersizde takıldığında hep olacak bu iş onlar yapıyosa bende yaparım de:)bende yendim diye yazıcam de..tebrikleri kabul edicem de..kendine gaz verrr..ben öyle yaparak kısa sürede yendim kasların esnemesi önemli ama en önemlisi psikolojik olarak yendim demek ben ilk parmak çalışmamda bitti dedim artık kurtuldum sende öyle de ve egzersizleri uzatma çok kendine süre ver mesela 5 egzersiz sonra yapıcam de ve gerçekten benm sürem tuttu :) 6 denemede parmak egzersizleri dahil bitti şükür..zor deil herkes yapabiliyosa sende yaparsın cnmm sadece cesarete ihtiyacın var..aklına takılan herşeyi sor özelden de yazabilirsin sakın çekinme sıkılma cnm..olacak mutlaka :)Ay siz boyle yazinca bi cesaret geliyo bak aksam oldu yine korku tavan yapiyor bizler icin de dua edin olur mu muminin mumine duasi kabul olunurmus Allahim bizlere de nasip etsin . Bide soylemesi ayip evde eldiven yok esimin prezervatiflerinden parmagima taksam olur mu oyle alistirma yaparken
cnm 2 parmak iki boğum almışsın ne güzel ben o kadarını bile zor aldım bi de ne kadar derine ulaştığın bence önemli deil çünkü zaten girişteki 2-3 cmlik kısmın esnemesi yeterli gerisi zaten geniş ben çok derine indiremedim son noktada beklettim 5-10 dk falan sonra çıkarıp baştan denedim oynatmaya çalıştım içerdeyken yani ii durumdasın az kalmış..rahatla yaptım artık bitti de kendine güven..Ya kızlar ben şimdi 2 parmaga başladım.... 2 bogum soktum ama gerisi gelmedi ....ya ne bileyim sanki olmayacak.... Ikındım nefes verdim aldım. Bide bu iki parmagı kaç dakika yapmak lazım. Ya offff sacmalıyorum demi ya. Yarın aparatamı başlasam
İnşallah denizasya insallahhh. Arkadaşlarla hep birlikte yenelim... bi gün dualrımda " Allahım beni vajinusmus derdinden kurtar bu derdi çekenlerin dertlerine derman ol "diyeceğim aklıma gelmezdi. Artık eşim istemiyor bile yapalım diyince erkenden uyuyor ...ya bunu yazarken bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ... İnşallah bundan hep beraber kurtuluruz.cnm 2 parmak iki boğum almışsın ne güzel ben o kadarını bile zor aldım bi de ne kadar derine ulaştığın bence önemli deil çünkü zaten girişteki 2-3 cmlik kısmın esnemesi yeterli gerisi zaten geniş ben çok derine indiremedim son noktada beklettim 5-10 dk falan sonra çıkarıp baştan denedim oynatmaya çalıştım içerdeyken yani ii durumdasın az kalmış..rahatla yaptım artık bitti de kendine güven..
Aynen olabilir canım her nekadar belli etmeselerde onlarda zorlu bi sürecten geciyo.. Düşünsene yeri geliyodr eksikliği kendinde görüyodr sonucta onlarda etten kemikten insanlar ben bu sorunu yasadıgım Zamanlarda her daim eşiminde motivasyonunu yüksek tutmaya calısırdım pes ettigimi erteledigimi ona hissettrmeZdm biz kadınlar herzaman fedakar olmalıyız ana olucaz cünkü sakıın ama sakın kabugunuza cekilmeyen degerli arkadaslarım :))))Aaaa oyle miii :// biz bi kez sicak suda denemistik bnm baya esnemisti ama esimin sertlesme olayi olmamisti oyuzden mi acaba
Bnmde zar yırtıldı 1 hafta azda olsa kanamam oldu.dr zaten ılşkyı yasak etti.Vajına tam düzeldi ondan snra ilşkide bulndkbide ben dün mesela yine parmak egzersizi yaptım.. ama kanıo bi türlü iyileşmedi kızlık zarım 9 gün oluo yırtılalı
hmm benimkiside yırtıldı 3 4 gün ara ver dedi sonra 5. gün tekrar doktora gittim gene yapay penisle tedavi gördüm gene kanadı 2 gün önce parmak egsersizi yaptım gene kan geldi..Bnmde zar yırtıldı 1 hafta azda olsa kanamam oldu.dr zaten ılşkyı yasak etti.Vajına tam düzeldi ondan snra ilşkide bulndk
ayy inşallah kurtuluruzBen egzersizi yaptığımda tek şu vardı kafamdabu iş bitmeli..önce ılık bi duş aldım rahatladım önce aynayla kegel yaparak inceledim ilk serce parmak cok rahat girdi tabiıkındım zeytinyağını bol sürdüm bebeyagı kullanmayın yanma yapıo aynı gün 1 2 parmak cesaretimi topladım 2 gün sonra 3 parmak gün aşırı parmak denemeleri arkasından aparat yapamam kesinlikle derkenbi baktım hadi bi yapıyım derken mumdan aparat yaptım bence tedavimin dönüm noktası aparattı o acaip rahatlattı esnetti orayı ama mum aparatını yaparken afedersiniz eşiniz sizi uyarsın gözünüzü kapatın bi bakmışsınız kaymış gitmiş umarım herkez bu dertten kurtulursunuz..ben önce rabbim sonra bu site sayesinde yendim binlerce kez şükürler olsınn..vazgecmek yok yola devam:))
bende 1.5 senedir eviyim aslında gerçekten bişi yokta kafa yapıoz öyle oraya öyle büyüklükte şeyler girio ki inan bana ben doktorda okadar büyük yapay penis soktumki inanamazsın sadece agrıdı oda okadar serttiki yumuşak değildi.. bence ondan çok acıdı .. benim suan tek derdim eşimle beraber olamadım onuda bi aşarsam kurtulacam hayırlısıyla. ben bide kanıo diye korkuom o yüzden erteliom öyle.. yani umudunu yitirme diye yazdım eğerki benim gibi kendi kendine yenemiosan bi kadın doktoruna git yardımcı olurlar mesela benim kızlık zarım yırtılmasaydı bukadar cesaretlenmesdim diye düşünüom allah yardımcımız olsun :) umutsuz olmak şeytanı çok sevindirir :) beim içimde çok büyük umut var hepimiz kurtulacaz diye :) bugünde cuma bol bol dua ve salevat.... :) hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrNe güzel egzersiz yapabiliyorsunuz ben onu da yapamiyorum kac kez denedim her defasinda olumsuz sanırım hicbir zaman yapamiycam artik umudum kalmadi kendimi evli gibi hissetmiyorum 1.5yil oldu evleneli allah yardimcimiz olsun inşallah bu dertten hepimiz kurtuluruz
Canimmmm inşallah inşallah dua edelim birbirimize....bende 1.5 senedir eviyim aslında gerçekten bişi yokta kafa yapıoz öyle oraya öyle büyüklükte şeyler girio ki inan bana ben doktorda okadar büyük yapay penis soktumki inanamazsın sadece agrıdı oda okadar serttiki yumuşak değildi.. bence ondan çok acıdı .. benim suan tek derdim eşimle beraber olamadım onuda bi aşarsam kurtulacam hayırlısıyla. ben bide kanıo diye korkuom o yüzden erteliom öyle.. yani umudunu yitirme diye yazdım eğerki benim gibi kendi kendine yenemiosan bi kadın doktoruna git yardımcı olurlar mesela benim kızlık zarım yırtılmasaydı bukadar cesaretlenmesdim diye düşünüom allah yardımcımız olsun :) umutsuz olmak şeytanı çok sevindirir :) beim içimde çok büyük umut var hepimiz kurtulacaz diye :) bugünde cuma bol bol dua ve salevat.... :) hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım bende kaç defa cesaretimi toplamıştım ama bu sefer de o istememişti ya da ereksiyonunu kaybetmişti oluyor böyle şeyler üzme kendini sonuçta onlar da insanHerkese hayirli cumalar
Dun denicez diye yazmistim yine olmadi :)))) bu kezde esimin nazikligi tuttu zeytinyagi surelim dedim yok kendini mecbur hissetme gecicek zamanla fln fıstık ulan cesaretimi toplamisim iste daha nezeytinyagindan mi igrendin dedim yoo farketmez dedi . Neyse sonuc sifir yani
Bu arada zeytinyagindan bnde igreniyorum midem bulaniyo yataga degcek fln diye kat kat carsaf bile serdim zar zor adapte ettim kendimi ama olmadi yani . Pufffffffffff Allahim su mubarek gun kabul et dualarimizi
ön sevşmeyi aşırı uzun tutmayın canım neden dersen ön sevşmenin amacı yeterince ıslaklık sağlamak vajinayı hazırlamak için ama ilk etap için zaten biz korktuğumuzdan ön sevşme çokta iyi geçse oraya gelince korkudan bütün ıslaklık adeta uçuyor en azından eşiniz o ana kadar yorulmuş ve rahatlamaya yaklaşmış oluyor hemen bırakıyor az bir deneme sonrasında. ama zeytinyağı sürün vajina içine tabi eşiniz sürsün sonra denemeye geçin, eğer hiç ereksiyon olmuyorsa o zaman arkadaşın dediği gibi ilaçlar varmış onları araştırabilirsiniz. birde bu vajinismus yaşayanların eşlerinde başlarda olabiliyor sakın üzülme normale dönünce düzelir.Tamam canım doğru diyosun hırs lazım ama tam yapıyorum hazırım dediğim an esimde sertleşme olmuyor ...
Olmaz olmaz merak etme. Canını acıtmdan tekrar denesin.ağrı olacak dıye düşünürsen yapamazsınhmm benimkiside yırtıldı 3 4 gün ara ver dedi sonra 5. gün tekrar doktora gittim gene yapay penisle tedavi gördüm gene kanadı 2 gün önce parmak egsersizi yaptım gene kan geldi..bugün 10 gün oldu yırtılalı inşallah kanama agrı olmaxz
ammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHerkese hayirli cumalar
Dun denicez diye yazmistim yine olmadi :)))) bu kezde esimin nazikligi tuttu zeytinyagi surelim dedim yok kendini mecbur hissetme gecicek zamanla fln fıstık ulan cesaretimi toplamisim iste daha nezeytinyagindan mi igrendin dedim yoo farketmez dedi . Neyse sonuc sifir yani
Bu arada zeytinyagindan bnde igreniyorum midem bulaniyo yataga degcek fln diye kat kat carsaf bile serdim zar zor adapte ettim kendimi ama olmadi yani . Pufffffffffff Allahim su mubarek gun kabul et dualarimizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ssuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/burayı okuyun arkadaşım.Zeytinyağını vajinaya mı penise mi sürüyorsunuz bir de ne kadar sürmek gerek
tabiki çok kaliteli jeller vardır arkadaşım ama genelde kayganlaştırıcının etkisi çabuk gidip yapış yapış oluyor birde tahriş olduysa vajina yanma daha fazla oluyor bende jeli sevmemiştim o yüzden zeytinyağ denedim ve dönüm noktam olmuştu Allahın izniyle.Kizlar bz kaygstrici kullndgmz zamn bnde yanma oluo hic kaygnlikta olmuodu.
Ya kızlar ben şimdi 2 parmaga başladım.... 2 bogum soktum ama gerisi gelmedi ....ya ne bileyim sanki olmayacak.... Ikındım nefes verdim aldım. Bide bu iki parmagı kaç dakika yapmak lazım. Ya offff sacmalıyorum demi ya. Yarın aparatamı başlasam
Aynen benimde öylegerisi gelmiyo (
hayırlı cumalar
üye olmadan bu sayfayı sürekli takip ediyordum.dört ay oldu evleneli fakat bir türlü başaramadıkyalnız olmadığımı bu sayfada hissettim.Doktora gitme kaygımda isteğimde yok çünkü bana önereceği şeyler de zaten burda sizin yazdığınız deneyimlerle aynı olacak.bakalım bismillah deyip bende başlıyorum egzersizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?