- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.401
Bn uzulunce oda uzuluyor hep yanimda ama bir gun kaybedicem diye korkuyorum sonucta o da genc adam biran once yenmek istiyorum bu durumu biz ilk gece olayini yaptik ama zaten ucta oldugu icin hemen oldu . E simdi de yarisina kdr grmeden bas bas bagiriyorum acidi acidi diye adam da cikariyo napsin . Acaba kotu mu davransalarCanım bende kaç defa cesaretimi toplamıştım ama bu sefer de o istememişti ya da ereksiyonunu kaybetmişti oluyor böyle şeyler üzme kendini sonuçta onlar da insan
cnm üzülme bende çookk ağladım,eşine olacak de sen onu cesaretlendir bebek falan de heveslendir daha yakın ol inş herşey en kısa zamanda dilediğin gibi olur..İnşallah denizasya insallahhh. Arkadaşlarla hep birlikte yenelim... bi gün dualrımda " Allahım beni vajinusmus derdinden kurtar bu derdi çekenlerin dertlerine derman ol "diyeceğim aklıma gelmezdi. Artık eşim istemiyor bile yapalım diyince erkenden uyuyor ...ya bunu yazarken bile hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ... İnşallah bundan hep beraber kurtuluruz.
Bendende bi aminnnnnnnnnnnnammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aynen bende öyle ikinamiyorummmmm. Kontrolü kaybedecek gibi oluyorum...Bn uzulunce oda uzuluyor hep yanimda ama bir gun kaybedicem diye korkuyorum sonucta o da genc adam biran once yenmek istiyorum bu durumu biz ilk gece olayini yaptik ama zaten ucta oldugu icin hemen oldu . E simdi de yarisina kdr grmeden bas bas bagiriyorum acidi acidi diye adam da cikariyo napsin . Acaba kotu mu davransalarbn ikinma işini orda yapamiyorum direk kasiliyorum belki ikinsam biraz olacak . Bide iste kuruluk sorunu var is oraya gelince islaklik gidiyo .pes etmicem ama denicem zeytinyagini
Ya zaten insan zevk diye bişey hissetmiyo ki uzerime yuk gibiAynen bende öyle ikinamiyorummmmm. Kontrolü kaybedecek gibi oluyorum...
Canım arkadaşlar mum ve havan gibi şeylerden bahsetti sanırım 2cmbu sayfaya üye olmadan takip edip,bir çok şeyi öğrenmiştim egzersizlerle ilgili.ilk serçe parmakla başladım şuan üç parmağımıda rahatlıkla alabiliyorum.Aparatlarla denemek istiyorum ve başaracağıma da inanıyorum.benim sorum şu denediğimiz en kalın apart kaç cm olmalıki ondan sonra p... denemesine geçelim.Sanırım biraz karışık bir soru oldu ama cevaplarsanız sevinirim :)
Canım ben seni çok net anlıyorum ramazan bayramında beri enfeksiyon var acı çekiyorum ilk doktor ultrason baktı bi şey yok dedi değiştirdim 2 doktor Altan bakmaya çalıştı vajinusmuzsun sen dedi 3 dakika bile kalmadım ve bunu yapan özel hastanede bi doktor. Sonra eşim bi doktor buldu internetten araştırdı. Kadına şu an aşığım diyebilirim tek tek sakin sakin anlattı smear testi yaptı o ana kadar ne olduğunu bile bilmiyordum o doktor sayesinde en azından bacakları mi açmayı başardı... bence o doktoru hemen değiştir.Bende miyom çıkmıştı mr sonuclarimi göstermek için doktora gittim... doktor smear testi yapicaz dedi. Hic beklemiyordum... acaip gerildim... neyse koltuga yattim ama daha alkol surerken zipladim cok basit bi islemmis ama bana cok zor geldi doktor vajinusmussun sen dedi... bacaklarimi acamadim sagolsun doktorlar da hic sakinlestirici davranmiyor ya da bana oyle geldi... buz gibi alet.... biraz bagirdim ama sukur yaptirdim... az once smear testi videosunu izledim cok korktum... daha once izleseydim herhalde cok daha fazla gerilirdim... ben artık vajinusmusu yendim esimle basta zor oluyor ama birlikte olabiliyorum ama bu muayene cok zorladi beni. neden neden böyle zor oluyor .... bu kadar basit acisiz seyler neden bana bu kadar zor geliyor allahim... bu kadar zayif olduguma da inanamiyorum .... cok sinirlerim bozuldu agliyorum o yuzden yazdim...
Teşekkürler ama link hata veriyor, açamadımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ssuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/burayı okuyun arkadaşım.
tabiki çok kaliteli jeller vardır arkadaşım ama genelde kayganlaştırıcının etkisi çabuk gidip yapış yapış oluyor birde tahriş olduysa vajina yanma daha fazla oluyor bende jeli sevmemiştim o yüzden zeytinyağ denedim ve dönüm noktam olmuştu Allahın izniyle.
arkadaşlar bu işin bir matematiği yok. yani şu kadar dakika falan değil.egzersizi 1 dk da yapsan egzersiz sonunda ben bu işi yaparım hemde acı çekmeden oraya birşeyler girebiliyor diye düşünüyorsan tamamdır. vajina esnektir ama parmakta zorlanırsınız pns yapı olarak vajinayla uyumlu ama parmak öyle değil. uyarıldığında vajinada pns gibi genişler ve uzar ama haliyle siz şuan bir uyaran olmadan parmağınızı girdirmeye çalıştığınızdan pns in küçük hali nasıl ereksiyon olmuş haline göre? vajinada aynen öyle işte. normalde 10 cm ken uyarılınca 23 cm boyunda 6.5 cm çapında pns i rahatlıkla alabilecek duruma geliyor. zorlanıyorsanız klitorisi birazcık uyarıp öyle deneyin kalun aparatlarınızı yada iki parmağı farkı görürsünüz.
öncesinde sizde yukarda verdiğimlinki bir inceleyin arkadaşım.
Canım arkadaşlar mum ve havan gibi şeylerden bahsetti sanırım 2cm
Canım ben seni çok net anlıyorum ramazan bayramında beri enfeksiyon var acı çekiyorum ilk doktor ultrason baktı bi şey yok dedi değiştirdim 2 doktor Altan bakmaya çalıştı vajinusmuzsun sen dedi 3 dakika bile kalmadım ve bunu yapan özel hastanede bi doktor. Sonra eşim bi doktor buldu internetten araştırdı. Kadına şu an aşığım diyebilirim tek tek sakin sakin anlattı smear testi yaptı o ana kadar ne olduğunu bile bilmiyordum o doktor sayesinde en azından bacakları mi açmayı başardı... bence o doktoru hemen değiştir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Teşekkürler ama link hata veriyor, açamadım
arkadaşım merhaba arkadaşlar daha çok cesaret edebilmek için mümkün olduğunca kalın aparatlar deniyorlar onun nedeni de pns çok kalın bizimde en az o kadar kalın birşeyle çalışmamız lazım düşüncesi belkide. vajinayı egzersizle genişletmezsiniz egzersizin amacı kaslarını kontrol etmeyi öğrenmek ama bu durum psikolojik birşey ve benim düşüncem şu ki vajinana ağrısız birşeylerin girebildiğini görmek ve evet vajina gerçekten esnekmiş diye düşündüğün an eş denemesi yapabilirsin hele ki ben ve benim gibibu sayfaya üye olmadan takip edip,bir çok şeyi öğrenmiştim egzersizlerle ilgili.ilk serçe parmakla başladım şuan üç parmağımıda rahatlıkla alabiliyorum.Aparatlarla denemek istiyorum ve başaracağıma da inanıyorum.benim sorum şu denediğimiz en kalın apart kaç cm olmalıki ondan sonra p... denemesine geçelim.Sanırım biraz karışık bir soru oldu ama cevaplarsanız sevinirim :)
çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel morall oldu.Sanırım çok yakında bende çok şükür kurtuldum diye yazıcam buraya.Kadınlar birbirimizi gerçekten iyi anlıyor ve yardımcı oluyoruz birbirimize.Allah bu sıkıntıyı çeken herkese kolaylık versin.Sadece bebek sahibi olmak için değil evliliğin dinamiği içinde gerekli olan cinselliği yaşayabilelim inşallaharkadaşım merhaba arkadaşlar daha çok cesaret edebilmek için mümkün olduğunca kalın aparatlar deniyorlar onun nedeni de pns çok kalın bizimde en az o kadar kalın birşeyle çalışmamız lazım düşüncesi belkide. vajinayı egzersizle genişletmezsiniz egzersizin amacı kaslarını kontrol etmeyi öğrenmek ama bu durum psikolojik birşey ve benim düşüncem şu ki vajinana ağrısız birşeylerin girebildiğini görmek ve evet vajina gerçekten esnekmiş diye düşündüğün an eş denemesi yapabilirsin hele ki ben ve benim gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
bu konumu okuyup egzersiz yapmadan kurtulanlar da oldu denemekte fayda var. 3 dakika çalış yada 2 saat egzersizi bırakırken evet ben bu işi başarıcam hadi eşim gelsede denesek gibi bir heyecan varsa içinde olay bitmiştir.
yaparsınkızlar banda yardım edin parmk egzrsızını yapamıorum
inşallah amin banada öyle gelio hayrılısıyla kurtulacaz diye :) bol bol dua edelim cuma günüçok teşekkür ederim gerçekten çok güzel morall oldu.Sanırım çok yakında bende çok şükür kurtuldum diye yazıcam buraya.Kadınlar birbirimizi gerçekten iyi anlıyor ve yardımcı oluyoruz birbirimize.Allah bu sıkıntıyı çeken herkese kolaylık versin.Sadece bebek sahibi olmak için değil evliliğin dinamiği içinde gerekli olan cinselliği yaşayabilelim inşallah
daha önce kızlardan okumuştum.zeytinyağı sür, ister eldiven istersende eldivensiz oturur pozisyonda dene hemen girecek göreceksinkızlar banda yardım edin parmk egzrsızını yapamıorum[/Q
ben de senin gibi çookk öyle düşündüm ama inan zaman kayıbıymış tamam bende daha ilişkiye giremedim ama başaracama inaniom .. sende umudunu yitirme biryerden başla mesela buraki çoğu arkadas zeytin yağ ile parmak egzersizi yapıo yaparsın sendeartık kafayı sıyırcam ya evlilik die bseyim kalmıcak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?