- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.421
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/kızlar banda yardım edin parmk egzrsızını yapamıorum
rica ederim canım ne demek =) amin inşallah ilk denemende yenersin arkadaşım.çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel morall oldu.Sanırım çok yakında bende çok şükür kurtuldum diye yazıcam buraya.Kadınlar birbirimizi gerçekten iyi anlıyor ve yardımcı oluyoruz birbirimize.Allah bu sıkıntıyı çeken herkese kolaylık versin.Sadece bebek sahibi olmak için değil evliliğin dinamiği içinde gerekli olan cinselliği yaşayabilelim inşallah
Canım kaç aylık evlisin. Biz hepimiz başta öyleydik. Yavaş yavaş adım adım olacak inşallah bu forumda arkadaşlar bunu öğrettiler. Önce aç vajiyi bak hemen hadi hemen . Ben ilk baktığım gün gözümü kisiyordum bakınca zarar görecek sanki:)artık kafayı sıyırcam ya evlilik die bseyim kalmıcak sanki
sesli güldümCanım kaç aylık evlisin. Biz hepimiz başta öyleydik. Yavaş yavaş adım adım olacak inşallah bu forumda arkadaşlar bunu öğrettiler. Önce aç vajiyi bak hemen hadi hemen . Ben ilk baktığım gün gözümü kisiyordum bakınca zarar görecek sanki:)
benimde ilk baktığımda midem bulanmıştı hatta yüzüm bembeyaz oldu elimin ayağımın feri kalmamıştı sonra alıştm :)baktım canım inceledim ama işte değişik oldum midem fln bulandı bıde grıpım onun etkısıde oldu galıba hassaslık knusunda
Canım gül hep gül sonunda hep beraber Gülelim inşallah. ...sesli güldüm
ayyy amiiinnnnnnn aminnn şu illetten kurtulalım ve hiç kimseninde başına gelmesinnnn artıkkCanım gül hep gül sonunda hep beraber Gülelim inşallah. ...
AYYY İNŞ CANIM.. BEBEK DEDIN DERINDEN VURDUN BENIAMİN İNŞAALLAH BİZDE YENERIZDE BEBISLERIMIZ OLUR
Yok canım adetime daha 15 gün varadet gününüz ne zamandı yakınlardamı yoksa daha zamanı varmıydı aceba
Ya kızlar şimdi işten geldim minik minik kanama var. Ya böyle toplu iğne başı kadar....tuvalet kağıdını degdirince gördüm Ne olacak şimdi yaaa. Yarım mı kalacak egsersizler ne yapmalıyım acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?