Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim canım ne demek =) amin inşallah ilk denemende yenersin arkadaşım.

artık kafayı sıyırcam ya evlilik die bseyim kalmıcak sanki
Canım kaç aylık evlisin. Biz hepimiz başta öyleydik. Yavaş yavaş adım adım olacak inşallah bu forumda arkadaşlar bunu öğrettiler. Önce aç vajiyi bak hemen hadi hemen . Ben ilk baktığım gün gözümü kisiyordum bakınca zarar görecek sanki:)

baktım canım inceledim ama işte değişik oldum midem fln bulandı bıde grıpım onun etkısıde oldu galıba hassaslık knusunda

Arkadaşlar bence ilk önce yapmanz gereken kesinlikle kafanızda ki bütün olumsuzlukları karamsar dusunceleri olmayacak yapamiyacamlari stresleri silin bi kafanizdan. Beyninizi bi rahatlatn burdakileri okuyunca yenenleri gorunce insana zaten bi umut isigi oluyo yani benim yenmemde en buyuk etken buydu biran herseyi unuttum dedim demek ki oluyomus cozumsuz degilmis :) sonra alin elinize aynayi kendinizi zorlamadan yapin egzersizleri benim parmagin girdigini gormek yetti bana hemen gerisi geldi. :) inanin bana önce inanin yapacaginiza a gerisi gelir.

sesli güldüm

Ya kızlar şimdi işten geldim minik minik kanama var. Ya böyle toplu iğne başı kadar....tuvalet kağıdını degdirince gördüm Ne olacak şimdi yaaa. Yarım mı kalacak egsersizler ne yapmalıyım acaba...

herkese selam canlar ben bugun tam kararlı olarak egzersız yaptım sevınım mı uzulım mı bılmıyorum ama
ılk once serce parmagımı denedım o rahat olunca orta parmagı denedım ama yavas yavas
orta parmagın ıkı bogumunu sokup bekledım kkaderımın dedıgı gıbı ıkındım cok ıse yaradı kasmaktansa ıkının
bu sekılde orta parmagın tamamını yaptım
daha sonra ısaret ve orta parmagın ıkısını bır denemeye calıstım ama burda tıkandım sadece bır bogum olabıldı
yanı duvar gıbı bıseye denk geldıyo korktum bıse olur dıye cıkardım daha da denemedım ay tuylerım urperdı :/ ama bunları zeytınyagsız yaptım bıdahakıne zeytınyagı ıle bırlıkte ıkı parmagı denıcem
ayrıca tek parmak denemesı yaparken ılk duvar gıbı yerı gectıkten sonra arka kısım bombos korkmanıza gerek yok
kkaderımın lınkındekı resımler gercekten ısıme yaradı cunku ben seklını dahı bılmıyormusum hafıf egımlı olarak yaptım
Allahım boyle bırseyı sevıncle yazacagım aklıma gelmezdı ama bu da bır yol katetmektır dıye dusunuyorum
daha cok calısmam gerek ama kesınlıkle oluyor canlar zeytınyagı ıle deneyın bende oyle yapcam
bıde muzık falan acın komık vıdeolar ben gulme krızıne gıren bebeklerı fln ızledım DD ozaman aklınıza cok gelmıyo
dırek olmıcak acıyo dıye yaparsanız olmaz
bende cok bıse yapıyomusum gıbı ders verıyorum he :)
ama olsun bu bıle bırseydır ben sızlerden guc alıyorum gercekten yapanların moral vermesı okdr guzel kı ıkı gunde bu sevıyeye geldım
ınsallah devamı ıyı olur :///

ovulasyon zamanında olabilirsiniz benimde öyle olmuştu hatta tam kadın doğuma gidiceğim gün birden bire kan gelmişti sizin tarif ettiğiniz gibi doktora söyledim belli zaten ovulasyon zamanın dedi

cnm acaba egzersiz yaparken zara mı geldı hanı belkı tamamı yırtılmadıysa dıye dusundum korkulcak bırsey degıldır bence

Merhaba ben 5aylık evliyim ve eşimle kasılsam da toplamda tam anlamıyla olmasa da 5-6 kez birlikte olmuşuzdur. son birlikteliğimizde canım hepsinden berbat yandı yarıda kestik ve lavaboya gittim, kanamam gelmiş. adetim geçeli 15 gün oldu. Neden olmuş olabilir? Kendimi çok kastığım için mi acaba? Ne zaman biz de normal insanlar gibi ilişki yaşayacağız, kendimi çok kötü hissediyorum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…