Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bilmiyorum yapmaya devam edeyim o zamn. Sagolun kızlar gardım düştü ama ya...

canım gardın düşmesin asla böyle düşünme sen egzersizine başla acı hissetmiyorsan devam edebilirsin ama acı hissettiğin zaman yani demem farklı bir acı sızlama yani yara olmuş bir yere değdiğimiz zamanki gibi bir acı varsa devam etmezsim ama normal parmağın girmesiyle ve kasılmanın verdiği gerginlik varsa nefes alıp vererek devam edersin

Bilmiyorum yapmaya devam edeyim o zamn. Sagolun kızlar gardım düştü ama ya...
yok yok sorun yok cnm hıc bıse olmaz destek olalım hep olacak ınsallah bızde asıcaz bu sorunu aslında hergun bı hedef belırleyıp ona odaklansak olacak dıye dusunuyorum bu ısın en kotu yanı ertelemek toleranslı olmak
ben 7 aylık evlıyım olur olur dıye dıye 7 ay gectı 1.yıl donumunu kesınlıkle boyle gecırmek ıstemıyorum
Allah kımseye dermansız dert vermez bunun vardır bır dermanı bu da bızım sınavımız Allah beterınden sakınsın ınsallah

kızlar yine denedik yine olmadı anlamıyorum ya giriş rahat oluyo sonra biyere dokunuyo sanki çok canım yanıyo çok baskı oluyo kendimi çekiyorum bacaklarımı kasıyorum ıkınıyorum ama yine olmuyo
yapma yasanın daha 2 gün önce hiç yapamıyorum diyodun bak ne
kızlar yine denedik yine olmadı anlamıyorum ya giriş rahat oluyo sonra biyere dokunuyo sanki çok canım yanıyo çok baskı oluyo kendimi çekiyorum bacaklarımı kasıyorum ıkınıyorum ama yine olmuyo
Olacak olacak başka yolu yok.... 2 gün önce hiç dokunamadim diyodun bak şimdi ne kadar ilerledin ....insanlar bunu zevk için yapıyor biz ev ödevi niyetine yapıyoruz. ...

Bende bu hastaligi cok zor bi sekilde yasamis biri olarak soyluyorumki en buyuk tedavi kendo psikolojinizi duzeltmeniz.Zaten tum sorun zor oldugumu dusunmekte.Tekrar soyluyorum bugun yapicam diye sartlamayin.Zaman koymayin onunuze.Ama asicaginizada inanin.Ve gercekten cok kolay bisey.Korkulcak hic bisey yok

Bende zorlandigim zaman acidiginispyluyodum hep olmuyo diyodum.Ama afedersiniz orda bi delik var yani.Kendinizi rahat biraktiginiz ve on sevisme yaptiginiz zaman iyice gevdoyo orasi.Ve olay cok kolay oluyo.Ben o sekilde anlamadim bile.Hep acidigini soyleyen ben

Canım sende mi egzersizle yendin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…