- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.441
senden gelen kanda buna bağlı olabilir canım
Bilmiyorum yapmaya devam edeyim o zamn. Sagolun kızlar gardım düştü ama ya...cnm acaba egzersiz yaparken zara mı geldı hanı belkı tamamı yırtılmadıysa dıye dusundum korkulcak bırsey degıldır bence
AYYY İNŞ CANIM.. BEBEK DEDINAYYY İNŞ CANIM.. BEBEK DEDIN DERINDEN VURDUN BENI
S.a Arkadaslar .Bu siteyi evlendigim ilk gece tanidim.Cunku vajinismusla o gece tanistim.2 ay boyunca hep agladim vu sitedekileri okudum belki teselli olur die.Ama bnmkisi cok ilerlemis bi durumdaydi.Yinede hep dua ettim.Umudumu kaybetmedim ve ALLAH'a sigindim.Bebek felan zaten hic olmaz diyodum.Parmak egzersizini felan birakin o tarafa asla dpkunamiyodum bile.Yani parmak egzersizi daha cok strese sokar sizi.Dua edin ve inanin.2 ay cektikten sonra ALLAH'in izni ile ve esimin destegiyle kolayca oldu.O kadar kolay biseyki.Ya ben bunu nasil yapamamisim ditosunuz.Hic korkmayin.Tamamen bilinc altiyla alakali.Buna kendinizi inandirin ve oyle deneyi.5 aylik evliyim ve 3 aylik hamileyim elhamdulillah.Dilerimki ins. Hepiniz atlatirsiniz ve bebisleriniz olur :)))
Bilmiyorum yapmaya devam edeyim o zamn. Sagolun kızlar gardım düştü ama ya...
yok yok sorun yok cnm hıc bıse olmaz destek olalım hep olacak ınsallah bızde asıcaz bu sorunu aslında hergun bı hedef belırleyıp ona odaklansak olacak dıye dusunuyorum bu ısın en kotu yanı ertelemek toleranslı olmakBilmiyorum yapmaya devam edeyim o zamn. Sagolun kızlar gardım düştü ama ya...
yok yok sorun yok cnm hıc bıse olmaz destek olalım hep olacak ınsallah bızde asıcaz bu sorunu aslında hergun bı hedef belırleyıp ona odaklansak olacak dıye dusunuyorum bu ısın en kotu yanı ertelemek toleranslı olmak
ben 7 aylık evlıyım olur olur dıye dıye 7 ay gectı 1.yıl donumunu kesınlıkle boyle gecırmek ıstemıyorum
Allah kımseye dermansız dert vermez bunun vardır bır dermanı bu da bızım sınavımız Allah beterınden sakınsın ınsallah[/QUOTE
Amin canımmmm aminnnn.....
Ah bacim bende oyleyim ya keske hemen kurtulup bebislerimiz olsaAYYY İNŞ CANIM.. BEBEK DEDIN DERINDEN VURDUN BENI
yapma yasanın daha 2 gün önce hiç yapamıyorum diyodun bak nekızlar yine denedik yine olmadıanlamıyorum ya giriş rahat oluyo sonra biyere dokunuyo sanki çok canım yanıyo çok baskı oluyo kendimi çekiyorum bacaklarımı kasıyorum ıkınıyorum ama yine olmuyo
Olacak olacak başka yolu yok.... 2 gün önce hiç dokunamadim diyodun bak şimdi ne kadar ilerledin ....insanlar bunu zevk için yapıyor biz ev ödevi niyetine yapıyoruz. ...kızlar yine denedik yine olmadıanlamıyorum ya giriş rahat oluyo sonra biyere dokunuyo sanki çok canım yanıyo çok baskı oluyo kendimi çekiyorum bacaklarımı kasıyorum ıkınıyorum ama yine olmuyo
Bu nasıl bi sınav ya ,bıktım artıkyapma yasanın daha 2 gün önce hiç yapamıyorum diyodun bak ne
Olacak olacak başka yolu yok.... 2 gün önce hiç dokunamadim diyodun bak şimdi ne kadar ilerledin ....insanlar bunu zevk için yapıyor biz ev ödevi niyetine yapıyoruz. ...
Nazlı aynen bende basaramdım . Bu çile gerçekten bitecek mi....Bu nasıl bi sınav ya ,bıktım artık
Tebrikler canım olsun bebiş sonrası devam edersiniz.hayırlı olsun..kızlar ben vajinismusu yenemeden bugün hamile olduğumu öğrendim
Canım sende mi egzersizle yendin????Bende zorlandigim zaman acidiginispyluyodum hep olmuyo diyodum.Ama afedersiniz orda bi delik var yani.Kendinizi rahat biraktiginiz ve on sevisme yaptiginiz zaman iyice gevdoyo orasi.Ve olay cok kolay oluyo.Ben o sekilde anlamadim bile.Hep acidigini soyleyen ben
cnm ben istemiyordum tam süleyman eserdağdan randevu almıştımTebrikler canım olsun bebiş sonrası devam edersiniz.hayırlı olsun..
Hayir kesinlikle egzersiz yapamiyodum.Zaten o daha cok umutsuzluk veriyo.Tamelamen bilinc altimi duzelttim ve oyle olduCanım sende mi egzersizle yendin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?