Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nazlı aynen bende basaramdım . Bu çile gerçekten bitecek mi....
bilmiyorum ama eşimde ben de piskolojik olarak hiç iyi değiliz sağolsun çok destek oluyo önemsemiyomuş gibi görünüyo ama etkileniyo ve biliyorum bu durum devam ederse daha da kötü olcaz çok gelişme gösterdik ama burda takıldık olmuyo olmuyo olmuyo bıktımmmm artık

Aynen canım bende de aynı dert eşim artık ilişki sırasında perişan oluyor. Bacaklarımı açamıyorum. 2cm giremiyor . Aparat denemem ise hüsran. Offf offf. .

Aynen canım bende de aynı dert eşim artık ilişki sırasında perişan oluyor. Bacaklarımı açamıyorum. 2cm giremiyor . Aparat denemem ise hüsran. Offf offf. .
kızlar bir bilseniz bu o kadar zor değil size tavsiyem beyninize hükmedin önce acı olmayacağını 2 ay yaşadım bu durumu 2.ayın sonunda ancak beynime hükmettim zor bir durum inşallah biran önce başarırsınız

Hic sıkınti yapma.Cok kolay olduguna kendini ikna et.Benimde oyleydi.Hic bi sekilde olmuyodu.Biseyde deneyemedim.Parmak , aparat vs. Ama inaninca gercekten oluyo.

biliyorum piskolojik tamamen ama içim rahat etsin diye pazartesi Jinekologa gitmeyi dusunuyorum fiziksel muayene icin ,sonra da piskolojik tedavi vajinusmus çözümü. .ben kendim yapamıyorum cünkü üzülüyorum geçen aylara yıprandim çokta kafama taktım artk , en iyisi bir doktor yardımı

Slm bende araniza yeni katildimmm

Bende sizler gibiydim bu site sayesinde ve dualarim sayesinde bu hastaliktan kurtuldum cok sukur

3 aydir burda yazilanlari okuyarak denemeeye basladim bendehep takip edere yaptim 1 bucuk yillik ewliyim hic olmicakmis gibi geliyordu

Once zeytinyagini alin 1 parmk sokarak dnmye baslynzatn orsi esnmye basliyor blkibsta koly olmyblr pes etmek yok ben agladim sizladi diye ama girdi oda korkudan aslinda 1 ay snra 2.prmak denemesinegectim 3.ayda aparat yaptim kndime pnis kadar nefesalip verirken yvscaicime sonuna kdrgrdi ...inanamadim sevincten agladim , esimledenedik ardindan oda girdi cok sukur

Buskopon kas gvstci yrim saat oncden ic , anestolu vajina deligine sur sakim icine surme dsina surmen ytio 5 dk da uyusuyosun prmginmla zytinygi iyice icine sur ve jelide sur hazirsin korkma hic aci agri siziyok bana dua ediceksiniz bu yontemi deneyin

YAni parmak egzersizi yapmadan mı yendin

Canım Buskopon kas gevşeticinin adı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…