- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.461
bilmiyorum ama eşimde ben de piskolojik olarak hiç iyi değiliz sağolsun çok destek oluyo önemsemiyomuş gibi görünüyo ama etkileniyo ve biliyorum bu durum devam ederse daha da kötü olcazNazlı aynen bende basaramdım . Bu çile gerçekten bitecek mi....
Aynen canım bende de aynı dert eşim artık ilişki sırasında perişan oluyor. Bacaklarımı açamıyorum. 2cm giremiyor . Aparat denemem ise hüsran. Offf offf. .bilmiyorum ama eşimde ben de piskolojik olarak hiç iyi değiliz sağolsun çok destek oluyo önemsemiyomuş gibi görünüyo ama etkileniyo ve biliyorum bu durum devam ederse daha da kötü olcazçok gelişme gösterdik ama burda takıldık olmuyo olmuyo olmuyo bıktımmmm artık
kızlar bir bilseniz bu o kadar zor değil size tavsiyem beyninize hükmedin önce acı olmayacağını 2 ay yaşadım bu durumu 2.ayın sonunda ancak beynime hükmettim zor bir durum inşallah biran önce başarırsınızAynen canım bende de aynı dert eşim artık ilişki sırasında perişan oluyor. Bacaklarımı açamıyorum. 2cm giremiyor . Aparat denemem ise hüsran. Offf offf. .
Hic sıkınti yapma.Cok kolay olduguna kendini ikna et.Benimde oyleydi.Hic bi sekilde olmuyodu.Biseyde deneyemedim.Parmak , aparat vs. Ama inaninca gercekten oluyo.Aynen canım bende de aynı dert eşim artık ilişki sırasında perişan oluyor. Bacaklarımı açamıyorum. 2cm giremiyor . Aparat denemem ise hüsran. Offf offf. .
Aynen canım bende de aynı dert eşim artık ilişki sırasında perişan oluyor. Bacaklarımı açamıyorum. 2cm giremiyor . Aparat denemem ise hüsran. Offf offf. .
İnşallah canım inşallahhhh. Çok zor bi durummuşHic sıkınti yapma.Cok kolay olduguna kendini ikna et.Benimde oyleydi.Hic bi sekilde olmuyodu.Biseyde deneyemedim.Parmak , aparat vs. Ama inaninca gercekten oluyo.
Slm bende araniza yeni katildimmmbilmiyorum ama eşimde ben de piskolojik olarak hiç iyi değiliz sağolsun çok destek oluyo önemsemiyomuş gibi görünüyo ama etkileniyo ve biliyorum bu durum devam ederse daha da kötü olcazçok gelişme gösterdik ama burda takıldık olmuyo olmuyo olmuyo bıktımmmm artık
SelamSlm bende araniza yeni katildimmm
Selambende yeni sayilirim canım sen ne durumdasin
Selambende yeni sayilirim canım sen ne durumdasin
Yardım bekliyoruz ozmn :) Tebrikler :)Bende sizler gibiydim bu site sayesinde ve dualarim sayesinde bu hastaliktan kurtuldum cok sukur
Buskopon kas gvstci yrim saat oncden ic , anestolu vajina deligine sur sakim icine surme dsina surmen ytio 5 dk da uyusuyosun prmginmla zytinygi iyice icine sur ve jelide sur hazirsin korkma hic aci agri siziyok bana dua ediceksiniz bu yontemi deneyin
Buskopon kas gvstci yrim saat oncden ic , anestolu vajina deligine sur sakim icine surme dsina surmen ytio 5 dk da uyusuyosun prmginmla zytinygi iyice icine sur ve jelide sur hazirsin korkma hic aci agri siziyok bana dua ediceksiniz bu yontemi deneyin
Tamam pardon yukarıyı eksik okumuşum ama Anladığım kadarıyla uzun zaman yapmamışsınYAni parmak egzersizi yapmadan mı yendin
Canım Buskopon kas gevşeticinin adı mıBuskopon kas gvstci yrim saat oncden ic , anestolu vajina deligine sur sakim icine surme dsina surmen ytio 5 dk da uyusuyosun prmginmla zytinygi iyice icine sur ve jelide sur hazirsin korkma hic aci agri siziyok bana dua ediceksiniz bu yontemi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?