Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eczanede 50 tl posedini yrtmisim adini unuttum for .. Bil!mnydi ya kyganlstrci on numara

3 ay surdu ama degdi ewe kas gvstci buscopan iliskiden yri! Saat once iccksn

Ozelden cvp veremiym ynls anlmyn netm yok btmk uzere tlmden yziom burdn ckip ozele grmm srun ypio tlde yvasclsio

tebrik ederim yenmişsin,yanlız buskopanı ve anestolu nezman bırakacaksın? uyuşturarak,haplarla vs vs atlatmanın doğru olduğunu düşünmüyorum,arkadaşlar bebeyağı,kegel ve nefes le aşılacak bişe bu,bizim fiziksel bi rahatsızlığımız yok buna inananın sadece sabır ve duzenli egzersiz geçecek..haplarla mucize beklemeyin lütfen..

Bunlarelbette mucize olmyblr sana gore ama bnim icin cozumyoluydubasardim vebeynim de buna ikna olmaya basliyor , elbettebole gitmicek daha ikikez yaptik yogunuzcalisioz die,yptim miiii ewt, bnlarikullanip yapamynda vr bnmki sadece secenk

Zatenbu sekilde girdigi goren , oraya pn.grcegiinikabullenir ve esnemesini saglar,bunukabullenende zamanla bunj asar

Yazdiklarimiokuyanlar hangisi mantikli ise onu yapin bn yndgimdeee bende yazmaliymmmmbasardimmmm dedim ve yazdim gerisi size kalmis tavsiye ismi azam duasi cokokuyunbirde evliyalarin okuduguu hacet duasin nete yazin cikiyor yzdgm sklde

Zatenbu sekilde girdigi goren , oraya pn.grcegiinikabullenir ve esnemesini saglar,bunukabullenende zamanla bunj asar

öncelikle vajina zaten çok esnek canım,ilk giriştede ikinci giriştede her giriştede penisi içine alacak kadar esnek ve penise herzman hazır..evet dediğin gibi zamanla onlarıda bırakacak ama vajinismusu yenecek,ama buseferde yanmalar haz alamamalar vs vs başka sorunlar olacak,benim anlatmaya çalıştığım bu,yenen arkadaşlarm belli bi süre bebeyağını bile bırakamıyolar.arkadaşlar lütfen rica ediyorum bebeyağı yada zeytin yağı dışında başka seyler kullanmayın.

kasıldığın için vaji içi tahriş olmuş olabilir canım hiç korkma hiç bişe olmaz,nefes egzersizlerine bi göz atmanı öneririm

Bende bebe yagı ıle başardım 3.denemeden sonra onuda bıraktım yeterlı ıslaklık olunca rahat gırıyor hadı kızlar sakınlesıp başaralım oluyor

kızlar yine denedik yine olmadı anlamıyorum ya giriş rahat oluyo sonra biyere dokunuyo sanki çok canım yanıyo çok baskı oluyo kendimi çekiyorum bacaklarımı kasıyorum ıkınıyorum ama yine olmuyo
Bu nasıl bi sınav ya ,bıktım artık
SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ :) sabırla olur allah yardımcımız olsun :) sen azim göster bak rabbim sana nasıl güç kuvvet verio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…