- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.481
Buskopon kas gvstci yrim saat oncden ic , anestolu vajina deligine sur sakim icine surme dsina surmen ytio 5 dk da uyusuyosun prmginmla zytinygi iyice icine sur ve jelide sur hazirsin korkma hic aci agri siziyok bana dua ediceksiniz bu yontemi deneyin
Zatenbu sekilde girdigi goren , oraya pn.grcegiinikabullenir ve esnemesini saglar,bunukabullenende zamanla bunj asar
Merhaba ben 5aylık evliyim ve eşimle kasılsam da toplamda tam anlamıyla olmasa da 5-6 kez birlikte olmuşuzdur. son birlikteliğimizde canım hepsinden berbat yandı yarıda kestik ve lavaboya gittim, kanamam gelmiş. adetim geçeli 15 gün oldu. Neden olmuş olabilir? Kendimi çok kastığım için mi acaba? Ne zaman biz de normal insanlar gibi ilişki yaşayacağız, kendimi çok kötü hissediyorum:-(
Ewet cnim kasmissinBende bebe yagı ıle başardım 3.denemeden sonra onuda bıraktım yeterlı ıslaklık olunca rahat gırıyor hadı kızlar sakınlesıp başaralım oluyor
sesli güldüm
ayyy aminn çok istiom hemen hamile kalmayı ama bu gene geçtiiAMİN İNŞAALLAH BİZDE YENERIZDE BEBISLERIMIZ OLUR
kızlar yine denedik yine olmadıanlamıyorum ya giriş rahat oluyo sonra biyere dokunuyo sanki çok canım yanıyo çok baskı oluyo kendimi çekiyorum bacaklarımı kasıyorum ıkınıyorum ama yine olmuyo
SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ :) sabırla olur allah yardımcımız olsun :) sen azim göster bak rabbim sana nasıl güç kuvvet verio :)Bu nasıl bi sınav ya ,bıktım artık
ayyyyy ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bende istiommmmmmmmmmmmmTebrikler canım olsun bebiş sonrası devam edersiniz.hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?