- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.501
bencede git bende senin gibi kendim yapamıodumJinekologa gittim vajinismus tedavisi gördüm:) vajinayada acayip büyük yapay penis giromus önu öğrendim :) ama suan tek problem eşimle denemem lazım :)biliyorum piskolojik tamamen ama içim rahat etsin diye pazartesi Jinekologa gitmeyi dusunuyorum fiziksel muayene icin ,sonra da piskolojik tedavi vajinusmus çözümü. .ben kendim yapamıyorum cünkü üzülüyorum geçen aylara yıprandim çokta kafama taktım artk , en iyisi bir doktor yardımı
benim kas gevşeticim MUSCOFLEXCanım Buskopon kas gevşeticinin adı mı
ınsallahhhhh canım :)SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ :) sabırla olur allah yardımcımız olsun :) sen azim göster bak rabbim sana nasıl güç kuvvet verio :)
Bende onu kullandım ama pek etkili olmadı sankibenim kas gevşeticim MUSCOFLEX
beynin kabullenmistir artk canım yaparsınbencede git bende senin gibi kendim yapamıodumJinekologa gittim vajinismus tedavisi gördüm:) vajinayada acayip büyük yapay penis giromus önu öğrendim :) ama suan tek problem eşimle denemem lazım :)
aynen pek bi etkisi olmuo :)Bende onu kullandım ama pek etkili olmadı sanki
ay inşallah hayırlı olsun biğde biz hamile kalabilsek allahın izni ile :) 1 ay sonra o bulantılarında gecer bence :)Valla arkadaslar her zamanin bi zorlugu vardir.Vajiyi astim elhamdulillah simdi 3 aylik gebeyim.Ama ölü gibiyim herseyden herkezten tiksiniyorum.Mutfak banyo lavobo bunlari gorunce kusuyorum.Hoc bisey yiyemiyorum.Kac defa serum yedim.Mahvoldum.Yani diycegim oki cok kafaya takip uzulmeyin.Herseyin hayirlisi.Dert bitmezz.Ama cok kolay bisi bunu yapmak.Onu unutmayin.İns en kisa zamanda asarsiniz hepiniz
Buskopon tavsiyemdir gevswetip rahatlatyr bna kadn dgumcu verdiBende onu kullandım ama pek etkili olmadı sanki
Canim kafana takma inan bana asilmicak bisey degilmis cesaret et yapicam de , senin yapanlrdan bi eksgn yok, inan bana yapinca ne kdr kolyms dcksn, bnde ole dedimBenim ilk evliliğim bu hastalık yüzünden bitti kendimi çok yanlız hissediyorum çok çaresizim
Canim kafana takma inan bana asilmicak bisey degilmis cesaret et yapicam de , senin yapanlrdan bi eksgn yok, inan bana yapinca ne kdr kolyms dcksn, bnde ole dedi . Basaricaksin canim guven kendine egzersiz yapmayaba basla
İnşlh cnm bu hastalıktan kurtulmayı çok istiyorum biz boşandık ama benim birde kızım var kızım çok mutsuz onuda mutsuz ediyorum bu hastalık yüzünden yuvam yıkıldı
banada doktor yazmıştı ilişkiye girmeden 2 saat önce yut dedi amaa heeeeçççç banamısın demedi :)Buskopon tavsiyemdir gevswetip rahatlatyr bna kadn dgumcu verdi
Canim yalniz deilsin burayi takip edipte yenn insan cokkkkkk birazzz gayretttt. Yapamiyoru! Diye bsey yok bnu unut . ypicm de . hadiiiiii snde basarcksn al eline eldivni zytnygmi bslaaaa derin derin nefes alrk sok iceri emn ol grckkkkİnşlh cnm bu hastalıktan kurtulmayı çok istiyorum biz boşandık ama benim birde kızım var kızım çok mutsuz onuda mutsuz ediyorum bu hastalık yüzünden yuvam yıkıldı
Yarim saat once icmyi dneebanada doktor yazmıştı ilişkiye girmeden 2 saat önce yut dedi amaa heeeeçççç banamısın demedi :)
İliskinin puf noktasi nefes alip verirken iceriiii hupppppp... Diye kendi ckyr zatnYarim saat once icmyi dnee
valla acık konuşuyum o an heycandan nefes alıp vermenin nasıl olduğunu bile unutuyom resmen salaklaşıomİliskinin puf noktasi nefes alip verirken iceriiii hupppppp... Diye kendi ckyr zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?