Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bencede git bende senin gibi kendim yapamıodumJinekologa gittim vajinismus tedavisi gördüm:) vajinayada acayip büyük yapay penis giromus önu öğrendim :) ama suan tek problem eşimle denemem lazım :)

Valla arkadaslar her zamanin bi zorlugu vardir.Vajiyi astim elhamdulillah simdi 3 aylik gebeyim.Ama ölü gibiyim herseyden herkezten tiksiniyorum.Mutfak banyo lavobo bunlari gorunce kusuyorum.Hoc bisey yiyemiyorum.Kac defa serum yedim.Mahvoldum.Yani diycegim oki cok kafaya takip uzulmeyin.Herseyin hayirlisi.Dert bitmezz.Ama cok kolay bisi bunu yapmak.Onu unutmayin.İns en kisa zamanda asarsiniz hepiniz

ay inşallah hayırlı olsun biğde biz hamile kalabilsek allahın izni ile :) 1 ay sonra o bulantılarında gecer bence :)

Benim ilk evliliğim bu hastalık yüzünden bitti kendimi çok yanlız hissediyorum çok çaresizim
Canim kafana takma inan bana asilmicak bisey degilmis cesaret et yapicam de , senin yapanlrdan bi eksgn yok, inan bana yapinca ne kdr kolyms dcksn, bnde ole dedim

Ba
Canim kafana takma inan bana asilmicak bisey degilmis cesaret et yapicam de , senin yapanlrdan bi eksgn yok, inan bana yapinca ne kdr kolyms dcksn, bnde ole dedi . Basaricaksin canim guven kendine egzersiz yapmayaba basla

İnşlh cnm bu hastalıktan kurtulmayı çok istiyorum biz boşandık ama benim birde kızım var kızım çok mutsuz onuda mutsuz ediyorum bu hastalık yüzünden yuvam yıkıldı
Canim yalniz deilsin burayi takip edipte yenn insan cokkkkkk birazzz gayretttt. Yapamiyoru! Diye bsey yok bnu unut . ypicm de . hadiiiiii snde basarcksn al eline eldivni zytnygmi bslaaaa derin derin nefes alrk sok iceri emn ol grckkkk

Arkadaslar ben bise sormak istiyorum simdi parmak egzersizine devam ediyorum ama sanki p hic giremezmis gibi geliyo ya vallahi cildircam halbuki p daha esnek yapida ama neden bukdr aciyo anlamiyorum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…