- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.521
Bnde yaşadım. 2 sene ilşkıye gıremedim korkudan.allahtan eşim bosamadı beni anlayşlydı kurban olduğummmm. Birgün kendi kendime karar verdim ucu ölmde olsa yapacağım dedim ve ustte oldgm bi pozisyon da oldu bıttı.sıkıntılar mezara gömldü dünyam aydınlığa kavştu.şimdi 2 aylıj oğlum var.korkma sakın rahat ol.vajına Herr turlü penisi alabilir.elazığdn sevgilerBende yeniyim arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz
Neden almasın. Bu kadar insan nasıl yapıyo.orası bıraz eğimli sonradan uzun ve geniş oluyo. Lütfen bende yasadım.iyi haberlerini bekliyorum.Arkadaslar ben bise sormak istiyorum simdi parmak egzersizine devam ediyorum ama sanki p hic giremezmis gibi geliyo ya vallahi cildircam halbuki p daha esnek yapida ama neden bukdr aciyo anlamiyorum ben yaaa
İlişkıye gıremediysen nasıl kızın oldu??İnşlh cnm bu hastalıktan kurtulmayı çok istiyorum biz boşandık ama benim birde kızım var kızım çok mutsuz onuda mutsuz ediyorum bu hastalık yüzünden yuvam yıkıldı
Insalllahhhh ben de bunu yenip anne olmak istiyorum cunku esımle aramizda böyle bi engel varken bide hamile kalirsam hepten uzaklasacagizNed
Neden almasın. Bu kadar insan nasıl yapıyo.orası bıraz eğimli sonradan uzun ve geniş oluyo. Lütfen bende yasadım.iyi haberlerini bekliyorum.
2 ay tadını çıkarırsın gece gündüz yaparsınInsalllahhhh ben de bunu yenip anne olmak istiyorum cunku esımle aramizda böyle bi engel varken bide hamile kalirsam hepten uzaklasacagiz
Bır kez yap tadını alınca surekli istersin.eşini o halde zevk içinde görursen,kendını hep onun kollarına atarsın. Erkkler için çok önmli biliyosnArkadasim bnden sonra evlendi oda vajinismus tu ama hamile kalmis iki aylik hamile girmedi bile diyo oda anlamamis .
Ya bide su var hani diyelim bi kez yaptik girdi daha sonra devami gelir mi yoksa bu stresi omru billah mi yasicaz
INsallah yaa gercekten bu sorun bi hallolsa evlendigimden hic bise anlamadım .2 ay tadını çıkarırsın gece gündüz yaparsın
Sonra hamile kalmaya bak sen.hamilelik te de orta 3 ay yapılıyo nasıl olsa. Üstelik eşin senden uzaklşmz daha çok bağlanır
Hic zevk denen bise yok ki suan tamamen korku dua ediyorum resmen Allahim uyur insallah diye tovbe tovbee :)))Bır kez yap tadını alınca surekli istersin.eşini o halde zevk içinde görursen,kendını hep onun kollarına atarsın. Erkkler için çok önmli biliyosn
Oyle deme canm nıye uyusun.adam evlenmş kı seks yapsın:))Hic zevk denen bise yok ki suan tamamen korku dua ediyorum resmen Allahim uyur insallah diye tovbe tovbee :)))
Ahaha bide yapabilsekk :)) yani bunun icin dua edecegm hic aklıma gelmezdi bekarkenOyle deme canm nıye uyusun.adam evlenmş kı seks yapsın:))
Arkdşn çok şanslıymş.bnmde eşim ben vajınısmusken dısarı yapıyodı surekli ama hıç hamile kalamadım.kı kalsam da nasıl foğuracktm.Arkadasim bnden sonra evlendi oda vajinismus tu ama hamile kalmis iki aylik hamile girmedi bile diyo oda anlamamis .
Ya bide su var hani diyelim bi kez yaptik girdi daha sonra devami gelir mi yoksa bu stresi omru billah mi yasicaz
Bnmde aklıma gelmezdi. Nerden bilecz.rahat ol başaracksnAhaha bide yapabilsekk :)) yani bunun icin dua edecegm hic aklıma gelmezdi bekarken
Olabiliyo bende çok şasırmıştım ilk öğrendiğimdeİlişkıye gıremediysen nasıl kızın oldu??
Bnde öyle düşünüyodm ama bı gırıncede 2 katını daha alabilrmişim dersinYani ordan cocuk bile cikiyo ama ciks biz p yi bile alamiyoruz :)
Bende emla vardı ikiside aynımıKızlar anestol benim isime yaradi hala da yariyo hemde fiyatı 4 TL tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?