Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende yeniyim arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz
Bnde yaşadım. 2 sene ilşkıye gıremedim korkudan.allahtan eşim bosamadı beni anlayşlydı kurban olduğummmm. Birgün kendi kendime karar verdim ucu ölmde olsa yapacağım dedim ve ustte oldgm bi pozisyon da oldu bıttı.sıkıntılar mezara gömldü dünyam aydınlığa kavştu.şimdi 2 aylıj oğlum var.korkma sakın rahat ol.vajına Herr turlü penisi alabilir.elazığdn sevgiler

Ned
Arkadaslar ben bise sormak istiyorum simdi parmak egzersizine devam ediyorum ama sanki p hic giremezmis gibi geliyo ya vallahi cildircam halbuki p daha esnek yapida ama neden bukdr aciyo anlamiyorum ben yaaa
Neden almasın. Bu kadar insan nasıl yapıyo.orası bıraz eğimli sonradan uzun ve geniş oluyo. Lütfen bende yasadım.iyi haberlerini bekliyorum.

Arkadasim bnden sonra evlendi oda vajinismus tu ama hamile kalmis iki aylik hamile girmedi bile diyo oda anlamamis .
Ya bide su var hani diyelim bi kez yaptik girdi daha sonra devami gelir mi yoksa bu stresi omru billah mi yasicaz

Insalllahhhh ben de bunu yenip anne olmak istiyorum cunku esımle aramizda böyle bi engel varken bide hamile kalirsam hepten uzaklasacagiz
2 ay tadını çıkarırsın gece gündüz yaparsın
Sonra hamile kalmaya bak sen.hamilelik te de orta 3 ay yapılıyo nasıl olsa. Üstelik eşin senden uzaklşmz daha çok bağlanır

Arkadasim bnden sonra evlendi oda vajinismus tu ama hamile kalmis iki aylik hamile girmedi bile diyo oda anlamamis .
Ya bide su var hani diyelim bi kez yaptik girdi daha sonra devami gelir mi yoksa bu stresi omru billah mi yasicaz
Bır kez yap tadını alınca surekli istersin.eşini o halde zevk içinde görursen,kendını hep onun kollarına atarsın. Erkkler için çok önmli biliyosn

Arkdşn çok şanslıymş.bnmde eşim ben vajınısmusken dısarı yapıyodı surekli ama hıç hamile kalamadım.kı kalsam da nasıl foğuracktm.

Canim onu kullanmadim ama duyduğuma gore o anestoldan daha etkili imiş ben ilişkiye girmeden yuzuk parmağına cok az surup içine doğru itiyorum biraz hafif yaniyo sonra aci hissetmiyorum sadece baskı hissediyorum tabi bebek yagida kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…