Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Siz nasil yendiniz egzersizle mi yoksa zeytinyagi ile mi

ben sadece 1 kere kadın doktoruna gtmıstım bana estrdıol du sanırım bı krem verdı,ıcıne sıkacaksın dedı. tmm dedım kremı aldım eve geldım bı baktım ıcınde sırınga var ve bununla ıcıne sıkıyorsun. korktum nasıl yapcam dıe. snra aynada kendımı ınceledım. cogumuz vucudumuzu tanımıyoruz. nefes alıp verdıkce orda bı delıgın acıldıgını gordum ve sırıngayı sokup esımle denemeye basladık. olmadı olmadı agladım uzuldum esımde artık ısyan ettı. snra burayı netten grdum okudum okudum en snnunda yapcam dedım. sırınga gırıosa yapabılırım dedım.uzun ınce samdan mumları varya ınce baslayıp kalınlasıyo. ona jelatın sardım. 1-2 gun ınce tarafını ıcıme sokmaya basladm denedıkce yapabılrım dıe dusundum. artık bır parmak kalınlıgında olan seylerle basarabılıodum. ama ben parmak egzersızı hıc yapamdım. o bnı cok gerıo. snra mumun kalın tarafını( sanırım 2 cm kalınlıgında) denemye basladım oda oldu.1-2 gunde bunla denedım. snra esıme hadı deneyelım dedım ama denemeye baslamadan once mumun kalın tarafıyla denedım tekrarkı psıkolojık olarak yapabılecegıme ınanayım dıye. mumu sokar sokmaz esımın ustune cıktım bı cesaretle ve oldu. cok acık anlattım ozur dılerım ama bn cok cektım bu durumdan ve bnm esım hıcte anlayıslı davranmadı bı donem. bu yuzden herkese yardımcı olmak ısterım korkmayın

sadece 3 veya 4 gunde hallettım kızlar. koskaoca 2 yılım bosuna gtms

Allaha sukur ki yenmissiniz boyle bisey yuzunden kimsenin yuvasini yikmasin Rabbim cunku kolay kurulmuyor bir yuva ama bu dertle ugrastim ugrasali diyorum ki yok mobilyaymis esyaymis vs vs hic biri onemli degil yeter ki esimizle mutlu olalim tek onemli olan bu gercekten . Bizler ici de dua edin e mi

Ahh ahh herkes cocuk soruyo bizede simdi yok suan dusunmuyoruz vs vs demekten yoruldum ailelerimiz ayni sekilde
Bi arkadasima anlattim o hepten moralimi bozdu kocan aldatir bak fln dedi ay bilmiyorum ya

Arkadaşlar inşallah yeneriz insallahhhhh. Bu nasıl bi sıkıntı Rabbim dermansiz dert vermesin ama cok zor cokkkk. Isyan etmekten korkuyorum inancimi kaybetmekten korkuyorum. Allahim sen annenin evladini sevmesinden daha cok severmisin kulunu , bizleri bu sikintidan kurtar diye dua ediyorum
artik beynim uyusgu allahim sifa versin hepimize.

Ay cnm bnm aminnn kotu dusunme hepimiz aynıyiz yencez insallah bak kac kisi yendim diye yaziyor guc kuvvet olcaz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…